Τι λένε τα άστρα σήμερα, 20/8;

Μην εκπλαγείτε σήμερα αν η τάση για αμφισβήτηση και προβολή αντιρρήσεων είναι έντονη...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 20/8;

~Σελήνη στον Υδροχόο~

Η μέρα ξεκινά με ευκαιρίες για πάσης φύσεως κοινωνικές και εγκεφαλικές ενασχολήσεις. Πρόσωπα με εφευρετικό μυαλό, τάσεις με εκκεντρικό στυλ, καινούργιες ή προηγμένες τεχνικές και προοδευτικές ιδέες θα είναι πόλος έλξης.

Αυξημένη κινητικότητα θα υπάρχει σε χώρους κοινωνικής δικτύωσης, στέκια και λέσχες όπως και σε καταστήματα ηλεκτρικών και gadgets. Επίσης, ίσως ασχοληθείτε με θέματα που σχετίζονται με το ρεύμα, την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, το ψηφιακό σήμα και τις ακτίνες Χ.

~Αντίθεση Σελήνης – Ερμή~

Ποια είναι η αλήθεια; Η αντίθεση μεταξύ της Σελήνης και του Ερμή γύρω στις εννέα και μισή το βράδυ δείχνει την έντονη τάση για αμφισβήτηση και προβολή αντιρρήσεων.

Κάθε φύσεως συζητήσεις που καταπιάνονται με θέματα έξω από τα καθιερωμένα ευνοούνται, όπως και ενδιαφέροντα που σχετίζονται με διάστημα, αστρολογία και τεχνολογία.

Οι ευνοούμενοι της ημέρας είστε Υδροχόοι, Ζυγοί, Δίδυμοι του δεύτερου μισού του α΄ δεκαημέρου και του πρώτου μισού του γ' καθώς, με ό,τι κι αν καταπιαστείτε, θα κάνετε τη διαφορά.

Ταύροι, Λέοντες και Σκορπιοί ίσως η πεισματική επιμονή και η μονομέρεια να είναι αιτίες για προβλήματα σε επικοινωνιακό επίπεδο.

Να έχετε με ξεχωριστή μέρα και να θυμάστε πώς αν θέλετε να πετύχετε κάτι διαφορετικό πρέπει να πράξετε κάτι πως ως τώρα δεν έχετε κάνει.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved