Τι λένε τα άστρα σήμερα, 18/8;

Tο βράδυ η Σελήνη συναντά τον Άρη φέρνοντας μια τάση για παράπονα και μουρμούρα.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 18/8;

~Σελήνη στον Αιγόκερω

Στα ψηλά! Σήμερα πέρα από μια τάση για μοναξιά, υπακοή και περίσκεψη δημιουργείται γόνιμο έδαφος για να πάρετε τα όρη και τα βουνά, να βρεθείτε στο υψηλότερο σημείο ενός τόπου, να κάνετε περιηγήσεις σε μοναστήρια, πύργους και κάστρα όπως και σε βραχώδη περιοχές ή χώρους που επικρατεί η αρχιτεκτονική της πέτρας.

Επίσης ευνοείται να σηκώσετε τα μαλλιά σας επάνω, να φορέσετε παπούτσια ή ρούχα με τα οποία δείχνετε πιο ψηλοί, να απολαύσετε σκούρα ροφήματα (τσάι, καφέ, μαύρη μπύρα), να φάτε ψάρι σε αποχρώσεις του γραφίτη, μύδια ή μελιτζάνες, να φτιάξετε βουναλάκια με άμμο, να διαβάσετε κλασσικούς συγγραφείς ή ακόμα και να έχετε μια επαγγελματική επαφή.

~Σελήνη αντίθεση με Άρη~

Το ένα σου βρωμάει και το άλλο σου ξινίζει! Γύρω στις εννέα και μισή το βράδυ η όψη Σελήνης – Άρη δείχνει την τάση για παράπονα και μουρμούρα. Χτυπήματα κάτω από τη μέση, αναφορές στο παρελθόν, εκφράσεις στεναχώριας και φράσεις τύπου «και τότε που...», «μη τα βάζεις με τη μνήμη μου», «εσύ και η γκρίνια σου», «όλο θύμα το παίζεις» μπορούν με ευκολία να μετατρέψουν το χώρο που βρίσκεστε σε πεδίο μάχης.

Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε Αιγόκεροι, Παρθένοι, Ταύροι του β' και γ' δεκαημέρου που θα έχετε επαφές, πάση φύσεως, με πρόσωπα που σας εμπνέουν εμπιστοσύνη και σεβασμό.

Ζυγοί, Κριοί, Καρκίνοι του β' και γ' δεκαημέρου τα στοιχεία ενός ανθρώπου που αρχικά θα σας θέλξουν θα είναι αυτά που στη συνέχεια πιθανόν να σας απογοητεύσουν.

Να έχετε μια υπέροχη Κυριακή ανακαλύπτοντας την ομορφιά της σε ανέξοδες απολαύσεις και σε σημαντικές αξίες.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved