Τι λένε τα άστρα σήμερα, 15/8;

Χρόνια πολλά σε όσους και όσες γιορτάζετε! Πιο έντονα σήμερα επηρεάζεστε τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 15/8;

~Σελήνη στον Τοξότη

Της Παναγίας! Δεκαπενταύγουστος, μεγάλη γιορτή σήμερα και με τη Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη που σχετίζεται με τα ταξίδια, το εξωτερικό και τη θρησκεία, αναμένεται μεγάλη κοσμοσυρροή σε τοπικά μέρη και νησιά που τιμάται η κοίμησης της Θεοτόκου όπως και σε χώρες της διασποράς. Ευνοείται η πεζοπορία για να προσκυνήσετε, να ακολουθήσετε την περιφορά της εικόνας της Μεγαλόχαρης ή να περιηγηθείτε σε πανηγύρια και να συμμετάσχετε σε πολιτιστικές εκδηλώσεις.

~Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα~

Γύρω στις έντεκα κι μισή που η Σελήνη συναντά τον Ποσειδώνα προσέχετε μην ξεχάσετε αποσκευές, χάσετε κάτι, στείλετε λάθος μήνυμα κι αποφύγετε να παρασυρθείτε σε έξοδα ή υπερβολές.

~Ερμή τρίγωνο με Ουρανό~

Πιο γρήγορα, εναλλακτικά και κοινωνικά! Πολλές ευχές και επαφές θα γίνουν σήμερα με τη βοήθεια της τεχνολογίας (email, έξυπνες συσκευές, κινητά τηλέφωνα, πύλες κοινωνικής δικτύωσης) ενώ ευνοούνται καινούργιες γνωριμίες και εκτός προγράμματος μετακινήσεις. Απρόσμενα μηνύματα, ξαφνικές συναντήσεις και απίθανες ιδέες θα σας συνεπάρουν.

Πιο έντονα επηρεάζεστε τα ζώδια της φωτιάς, Κριοί, Τοξότες, Λέοντες και του αέρα, Ζυγοί, Κριοί, Υδροχόοι στις αρχές του β' δεκαημέρου.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Τοξότες, Λέοντες, Κριοί του α' δεκαημέρου που θα ανοίξετε έναν νέο κύκλο ενδιαφερόντων, θα χαρείτε και θα διασκεδάσετε.

Χρόνια πολλά σε όσους και όσες γιορτάζετε και να περάσετε όλοι το Δεκαπενταύγουστο σας ή αλλιώς το «Πάσχα του καλοκαιριού» όμορφα, με πίστη και χαρά!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved