Τι λένε τα άστρα σήμερα, 13/8;

Κρυφές ερωτικές ιστορίες φέρνει στο προσκήνιο η Σελήνη στο Σκορπιό - αν και η σύνοδός της με τον Κρόνο ίσως σας κάνει λίγο επιφυλακτικούς...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 13/8;

~Σελήνη στο Σκορπιό~

Με τη Σελήνη στον Σκορπιό υπάρχει η τάση για ενασχόληση με χρηματοοικονομικά θέματα (δάνεια, πιστώσεις, φόρους, επιδόματα, συντάξεις), σκανδαλιστικές ιστορίες, πιθανόν ειδεχθείς ενέργειες και πάση φύσεως κρυφές ή ερωτικές υποθέσεις.

~Σελήνη Τρίγωνο με Ποσειδώνα~

Ενεργειακή αύρα! Γύρω στις επτά το πρωί μπορείτε να συντονιστείτε με ένα ενεργειακό κέντρο σας, να βιώσετε μια υπερβατική κατάσταση στην έδρα της ψυχής σας ή να έχετε μια έμπνευση.

~Σελήνη σύνοδο με Κρόνο~

Στις δέκα παρά δέκα η Σελήνη συναντά τον Κρόνο και στην ολιγόωρη διάρκεια αυτή της όψης ίσως υπάρξει μια εμμονή ή επιφυλακτική στάση για κάτι. Ευνοούνται επισκέψεις σε χώρους αρχαιολογικούς, χαμένων πολιτισμών, παλιών ναυαγίων ενώ προσοχή απαιτούν επαφές σε υπόγειους χώρους, σπηλιές ή καταδύσεις κοντά σε βράχια.

~Σελήνη τετράγωνο με Ερμή~

Το μεσημέρι, περίπου στις τέσσερις παρά είκοσι, ειδήσεις, συζητήσεις, αναγνώσεις και μετακινήσεις ίσως είναι αιτία για συναισθήματα ζήλιας, καχυποψίας, εκδίκησης, έντασης, απέχθειας, πάθους ή υπαρξιακής αναζήτησης. Πιθανές είναι βολιδοσκοπήσεις και μυστικές συναντήσεις.

~Σελήνη τρίγωνο με Δία~

Το απόγευμα η Σελήνη συναντά το Δία και τα κοινωνικά σας ενδιαφέροντα διευρύνονται. Ευνοούνται θαλάσσια ταξίδια, μυσταγωγικές εμπειρίες και ξεναγήσεις ενώ έξτρα ρίγη ηδονής υπόσχεται η διέγερση του σημείου G.

Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε Σκορπιοί, Ιχθύες, Καρκίνοι και Παρθένοι, Ταύροι, Αιγόκεροι του α' δεκαημέρου που θα βουτήξετε στα νερά μυστικών χαρών και κρυμμένων απολαύσεων.

Να έχετε μια υπέροχη μέρα που θα σας συνεπάρει με τα δυνατά νοήματα της και τη μεταμορφωτική δύναμη της.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved