Τι λένε τα άστρα σήμερα, 11/8;

Η Σελήνη στο Ζυγό δίνει έμφαση σε θέματα συντροφικότητας, κοινωνικότητας και εμφάνισης, ενώ οι υπερβολές στον περίγυρο μας προκαλούν την ανάγκη για ηρεμία, αρμονία και εξισορρόπηση των εντάσεων.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 11/8;

~Σελήνη στο Ζυγό~

Με τη Σελήνη στον αέρινο Ζυγό η μέρα προσφέρεται για πάση φύσεως ερωτικές επαφές και κοινωνικές συναναστροφές. Επιπλέον, στην ανάγκη να αφήσετε τα ίχνη της γοητείας σας ανεξίτηλα στο πέρασμα σας πιθανόν να δώσετε ιδιαίτερη έμφαση στα ρούχα και το στυλ σας ενώ γενικότερα θα σας θέλξει το ωραίο και οι καλοί τρόποι.

Επίσης, θα δώσετε θετική ψήφο σε ανάλαφρα γεύματα, σάλτσες στις αποχρώσεις του ροζ – σωμόν και πιάτα με λυθρίνια, γαρίδες, καλαμαράκια, σολομό και τέλος γλυκά επιδόρπια.


~Οι όψεις της Σελήνης~

Πες και μια καλή κουβέντα! Στο διάβα της ημέρας η Σελήνη συναντά τον Πλούτωνα, τον Ουρανό και το Δία σε δυσμενείς όψεις δείχνοντας την τάση να βλέπεστε με τους άλλους, πιθανόν και με αυτούς που αγαπιέστε, ως εχθροί. Εντάσεις, ξεσπάσματα και υπερβολές θα σας υπενθυμίσουν την ανάγκη να πείτε ή να κάνετε κάτι με καλή διάθεση όπως και να έχετε γύρω σας θετικούς ανθρώπους.


~Ερμής τετράγωνο με Κρόνο~

Ταλαιπωρία και κόπωση! Το τετράγωνο Ερμή – Κρόνου προμηνύει καθυστερήσεις σε μετακινήσεις και ταξίδια, εξαντλητικές συζητήσεις, επίπονες νοητικές ενασχολήσεις και δυσκολία συνεννόησης με αδέρφια και κοντινά πρόσωπα.


Οι τυχεροί της ημέρας είστε Δίδυμοι, Υδροχόοι και Λέοντες, Τοξότες στα τέλη του α' και στις αρχές του β' δεκαημέρου που θα περάσετε ωραία με αγαπημένα πρόσωπα.

Ζυγοί, Αιγόκεροι, Κριοί και Καρκίνοι στα τέλη του α' και στις αρχές του β' δεκαημέρου πιθανόν να έρθετε αντιμέτωποι με κύματα εχθρότητας, επιθετικότητας και αποδοκιμασίας.

Να έχετε μια όμορφη Κυριακή εμποδίζοντας το φόβο και θέτοντας κυρίαρχο των επιλογών σας την αγάπη!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved