Τι λένε τα άστρα σήμερα, 1/8;

Η Σελήνη στους Διδύμους μας δίνει γκάζια και τρέχουμε να κλείσουμε εισιτήρια, να κάνουμε ψώνια, να πάρουμε ανεμιστήρα και να σετάρουμε το laptop ήτο pc μας. Προσοχή, όμως, γιατί χάρη στον Άρη-Ουρανό, γιατί καιροφυλακτούν... βραχυκυκλώματα!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 1/8;

~Σελήνη στους Διδύμους~

Καλό μήνα! Μπήκε ο Αύγουστος, με τον Ήλιο στον Λέοντα να ευνοεί τον έρωτα και τα καλοκαιρινά ενδιαφέροντα. Επιπλέον, η Σελήνη στους Διδύμους φυσά θετικά σε ταξίδια και μετακινήσεις ασχολίες σχετικές με ενημέρωση για δρομολόγια, κλείσιμο εισιτηρίων, έκδοση διαβατηρίου, βίζας ή κάρτας απεριορίστων διαδρομών και άλλα συναφή.
Επίσης, η μέρα είναι ιδανική για εργασίες που σχετίζονται με το αυτοκίνητο, για να αγοράσετε ή να χρησιμοποιήσετε είδη χειρός (π.χ. ανεμιστήρα, ρολόι, βεντάλια), τσάντες και σάκους και πάσης φύσεως προϊόντα με την ένδειξη «αεριζόμενα».


~Άρης τετράγωνο με Ουρανό~

Μπλακ άουτ! Ο Άρης, συναντά τον πλανήτη της ανατροπής και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα θα είναι ηλεκτρισμένη με έντονα νεύρα, ξεσπάσματα και απότομες εκρήξεις. Επιπλέον, σήμερα είναι πιθανό να εκδηλωθούν πάσης φύσεως μηχανικές βλάβες, βραχυκυκλώματα, τεχνικά προβλήματα με υπολογιστές και συσκευές, όπως και ατυχήματα.
Πιο έντονα επηρεάζεστε όσοι έχετε γεννηθεί στον παρορμητικό σταυρό και πιο συγκεκριμένα οι Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί στις αρχές του β' δεκαημέρου.


Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του α' δεκαημέρου που θα βρεθείτε σε χώρους μάθησης ή μετακίνησης και θα έχετε ευχάριστες επικοινωνίες.

Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες και Δίδυμοι του α' δεκαημέρου πιθανόν να διακατέχεστε από έντονη νευρικότητα, για αυτό ασχοληθείτε με πράγματα που σας ηρεμούν.

Να έχετε έναν υπέροχο μήνα, κατά τη διάρκεια του οποίου θα απολαύσετε τις χαρές του καλοκαιριού!

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved