Τι λένε τα άστρα σήμερα, 28/7;

Κάθε τι σήμερα θέλει σκληρή προσπάθεια για να επιτευχθεί και γι' αυτό συνιστάται υπομονή, ευγένεια και συνειδητή ενασχόληση με ευχάριστες κοινωνικές δραστηριότητες...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 28/7;

~Σελήνη στον Κριό~
Με τη διερχόμενη Σελήνη στο ζώδιο που κυβερνάται από τον Άρη, κάθε τι γίνεται με ορμή, ταχύτητα και θόρυβο. Υπάρχει η τάση η σημερινή μέρα να είναι η αφετηρία για μια αρχή, άφιξη ή αναχώρηση, όπως και για να πάρετε φόρα για κάτι που χρειάζεται τόλμη.

Όσον αφορά το σημερινό μενού θα υπάρχει πιο έντονη ζήτηση για καυτερές και έντονες γεύσεις, φαγητά της «ώρας» και κόκκινα φρούτα.


~Άρης αντίθεση με Πλούτωνα~

Σκληροί αντίπαλοι! Η αντίθεση Άρη – Πλούτωνα προμηνύει απειλές και εκφοβισμούς αλλά και έντονες προσπάθειες μεταστροφής μια κατάστασης. Στον ερωτικό τομέα κρυφές σχέσεις, ίντριγκες, μυστήριο και πάθος θα είναι στα φόρτε τους.


~Ήλιος τετράγωνο με Κρόνο~

Πάρε κάμψεις! Πίεση, κούραση και δυσαρέσκεια πιθανόν να νιώσετε σήμερα καθώς θα δίνετε μάχη με τα ρολόγια, δεν θα μπορείτε να ξεφύγετε από κάποια επιβεβλημένα κοινωνικά γεγονότα ή καθήκοντα, ενώ μια φιγούρα κύρους θα είναι πιο απαιτητική από ποτέ.


~Αφροδίτη εξάγωνο με Δία~

Στις χαρές σας! Η όψη Αφροδίτης – Δία ευνοεί ευχάριστες συναναστροφές με καλλιτέχνες, δασκάλους, θείους-θείες, άτομα από το εξωτερικό όπως και γάμους, αρραβώνες, βαφτίσια και αισθηματικές σχέσεις.


Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε Κριοί, Τοξότες, Λέοντες και Δίδυμοι, Υδροχόοι, Ζυγοί του β' δεκαημέρου που εστιάζοντας στο «εδώ και τώρα» θα απολαύσετε την κάθε στιγμή στο μάξιμουμ.

Να ευχαριστηθείτε την Κυριακή σας με τις μικρές και τις μεγάλες της χαρές όπου κι αν βρίσκεστε!

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved