Τι λένε τα άστρα για τον Σεπτέμβριο 2017

Όλα όσα πρέπει να μάθεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον μήνα Σεπτέμβριο

Τι λένε τα άστρα για τον Σεπτέμβριο 2017

«Του Σεπτέμβρη οι βροχές πολλά καλά μας φέρνουν» λέει ο σοφός λαός μας, ας πάμε όμως να δούμε τι μας επιφυλάσσει ο μήνας και αστρολογικά:

- Ο Άρης εγκαταλείπει τον Λέοντα και πηγαίνει να ξεσηκώσει την Παρθένο στις 5/9, 12:35 μμ, ανακατεύοντας τα μαλλιά της, παίρνοντας τα μολύβια και τα χαρτιά από τα χέρια της και φωνάζοντάς της ότι «Σχέδια κι αναβολές τέλος! Τώρα περνάμε σε πράξεις!». Ανασκουμπωθείτε λοιπόν εσείς Δίδυμοι, Τοξότες και Ψάρια και αφήστε τις δικαιολογίες ότι δεν αισθάνεστε ψυχολογικά έτοιμοι, εκτός αν θέλετε, προσωπικά και επαγγελματικά να τρέχετε και να μη φτάνετε. Αλλάξτε το σπίτι σας, διεκδικήστε ό,τι μπορείτε στα επαγγελματικά και προσωπικά σας γιατί ξεκινά μια ολοκαίνουργια σεζόν που πρέπει να σας βρει ετοιμοπόλεμους και ενεργητικούς! Μαζί σας σύρετε και τους Ταύρους και τους Αιγόκερους που αρκετά μάζεψαν ήλιο και οφείλουν να αναλάβουν δράση στα ερωτικά και τα πρακτικά τους ζητήματα.

- Η Πανσέληνος του μήνα γίνεται στις 06/09/2017, 10:02 πμ, 13° 53’ Ιχθύων, όπου όλοι εσείς οι μεταβλητοί (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) εκτός του να μελώνετε με το θέαμα του ολόγιομου Φεγγαριού και να σας πιάσει η ρομαντική διάθεση, καλείστε να βάλετε σε τάξη τη ζωή σας, προσωπική κι επαγγελματική. Να εγκαταλείψετε ιδέες και σχέδια που κάνατε και να αφουγκραστείτε τις προσταγές του σύμπαντος που σας προτρέπουν να βρείτε την ισορροπία μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας κι ανάλογα να προχωρήσετε. Ο έρωτας σαφώς κατέχει σημαντική θέση, σαν συναίσθημα, που θα σας παρασύρει σε όνειρα και φαντασιώσεις εσάς τους Καρκίνους και τους Σκορπιούς, όμως μην περιμένετε να «κοιμάστε εσείς κι η τύχη σας να δουλεύει». Κάντε τις κινήσεις σας, στρώστε το έδαφος για να μπει στη ζωή σας... με σάρκα κι οστά.

- Ο Ερμής πατάει φρένο στην ανάδρομη πορεία του στις 6/9 έχοντας φτάσει στις 28ο 29’ του Λέοντα και από τις 7/9 κινείται πρόσω ολοταχώς για να καλύψει τη χαμένη απόσταση. Στις 10/9, 5:52 πμ ξαναμπαίνει στην Παρθένο, όπου θα παραμείνει μέχρι το τέλος του μήνα βοηθώντας εσάς Παρθένους, Ιχθύς, Διδύμους και Τοξότες να βάλετε σε μια τάξη τα ασυμμάζευτα του καλοκαιριού, να οργανωθείτε, να τακτοποιήσετε τις εκκρεμείς υποθέσεις σας και να βγάλετε από τον πάγο σχέδια, ιδέες και προγράμματα που είχατε κάνει, ώστε να τα υλοποιήσετε. Αν Αιγόκεροι και Καρκίνοι θέλετε να ξεκινήσετε κάποια επιμορφωτικά σεμινάρια, μαθήματα, να πάτε ένα ταξίδι ή να κινήσετε γραφειοκρατικά σας ζητήματα, τώρα είναι η ώρα. Στις 30/9, 3:42 πμ περνά στον Ζυγό όπου θα επανέλθει το μέτρο κι η ισορροπία στον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τα πράγματα εσείς οι Ζυγοί. Από την άλλη όμως οι, Καρκίνοι, Κριοί κι Αιγόκεροι μάλλον θα απηυδήσετε από την αναποφασιστικότητα που θα σας πιάσει, την έλλειψη αυθορμητισμού, τα «ίσως», «μήπως» και «αλλά» που θα τριγυρνούν στο κεφάλι σας ή θα ακούτε από άλλους. Δίδυμοι κι Υδροχόοι όμως θα έχετε αέρα στα πανιά σας και θα βάλετε πλώρη για όμορφες και ενδιαφέρουσες ερωτικές πολιτείες.

- Η Αφροδίτη όσο σκόρπισε λάμψη και ευκαιρίες στον Λέοντα, σκόρπισε, αφού από τις 20/9, 4:15 πμ, αποφασίζει να πάει στην Παρθένο για να της χαρίσει μοναδικές στιγμές ευτυχίας και έρωτα. Μέχρι και τις 14/10 που θα παραμείνει εκεί, θα δώσει μια άλλη διάσταση στα ερωτικά πράγματα, πιο ρεαλιστική, για εσάς τους Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύς. Ωραίες είναι οι ζωγραφισμένες καρδιές στην άμμο και τα ψιθυριστά «σ’ αγαπώ» στο σκοτάδι, όμως κανείς δεν πρόκοψε σε σχέση μόνο με αυτά. Ο έρωτας χρειάζεται και δουλειά να συντηρηθεί, οπότε σηκώστε τα μανίκια σας και ξεκινήστε, αν θέλετε να τον κρατήσετε. Εσείς πάλι, Ταύροι και Αιγόκεροι, τέτοια θέματα δεν αντιμετωπίζετε, γι’ αυτό, ευκαιρίες θα έχετε, πολύφερνες νύφες ή γαμπροί θα γίνετε, οπότε καλά να περάσετε!

- Η Νέα Σελήνη στις 20/09/2017, 8:30 πμ, 27° 27’ Παρθένου, ωθώντας εσάς τους Παρθένους, Διδύμους, Τοξότες και Ιχθύς να κλείσετε τους εκκρεμείς λογαριασμούς σας και μάλιστα σύντομα γιατί μόνο έτσι θα διαγράψετε έναν καινούργιο κύκλο στα προσωπικά ή επαγγελματικά σας. Οπωσδήποτε θα χρειαστεί να διαχειριστείτε κατάλληλα τον συναισθηματισμό σας, να βάλετε το κεφαλάκι σας κάτω να δουλέψει, για να βρείτε λύσεις και να κάνετε τα σχέδιά σας, που όμως θα παραμείνετε εστιασμένοι. Κάποιοι ίσως αποφασίσετε να «ωριμάσετε» και να κατευθυνθείτε προς την ανεύρεση εκείνου του προσώπου που θα σας εμπνεύσει, ώστε να προχωρήσετε μαζί του σε μια συμβίωση ή και γάμο. Αφορά και σε σας τους Ταύρους και τους Αιγόκερους που έτσι κι αλλιώς όμως, έχετε ξεκινήσει την... προπόνηση.

- Ο Ήλιος με την είσοδό του στον Ζυγό, 22/9, 11:02 μμ σηματοδοτεί την έναρξη της Φθινοπωρινής Ισημερίας, καλώντας μας να ξεχάσουμε δια παντός το ανέμελο καλοκαίρι και να στραφούμε στο τώρα και πώς θα διανθίσουμε με όμορφες, γλυκές στιγμές. Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξει μια τάση, τόσο σε σας τους μόνους Ζυγούς, όσο και σε Κριούς, Καρκίνους και Αιγόκερους, να βρείτε ταίρι για να «ξεχειμωνιάσετε», οπότε αναγκαστικά θα γίνετε πιο κοινωνικοί, συμβιβαστικοί και μελιστάλαχτοι. Άλλοι θα τα πάτε περίφημα κι άλλοι όχι και τόσο. Γεγονός πάντως είναι ότι ένας αέρας ανανέωσης, ανάγκης για εξισορρόπηση, εναρμόνισης και εξωραϊσμού θα κτυπήσει τους πάντες κι ο καθένας από το δικό του πόστο θα τα προσαρμόσει στη ζωή του. Την καλύτερη... χρήση πάντως θα κάνετε εσείς οι Δίδυμοι κι οι Υδροχόοι!

Ο πρώτος μήνας του Φθινοπώρου λοιπόν απ’ ό,τι φαίνεται όμορφα θα μας... φερθεί, για να μας βάλει στο κατάλληλο mood, αλλά, αν θέλετε να μάθετε τα καμώματα των πλανητών και να προετοιμαστείτε κατάλληλα, να πάρετε προφυλάξεις ή να μάθετε πώς κι αν επηρεάζεστε, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved