Τι λένε τα άστρα για τον Φεβρουάριο 2017;

Όλα όσα χρειάζεται να μάθεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον μήνα Φεβρουάριο

Τι λένε τα άστρα για τον Φεβρουάριο 2017;

- Ο Κουτσοφλέβαρος καταφθάνει κρατώντας αγκαζέ την ωραία Αφροδίτη, η οποία περνά στον φλογερό και σέξι Κριό στις 3/2/2017, 17:51 μμ, κάνοντας ιδιαίτερα χαρούμενα τα Κριάρια, τους Ζυγούς, τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους, ενώ δώρα θα λάβεις κι εσύ Λέοντα και Τοξότη, οπότε προετοιμαστείτε να πανηγυρίσετε για τις καινούργιες γνωριμίες και τις επιτυχίες στο αντίθετο φύλο. Ο έρωτας μπορεί να εισβάλει στη ζωή σας και να σας ξεσηκώσει, καλώντας σας να ξεχάσετε αμφιβολίες και δεύτερες σκέψεις και να βιώσετε καυτές νύχτες. Είναι κι ο μήνας ερωτιάρης από μόνος του, γι’ αυτό πολλοί από σας θα βρεθείτε ζευγαρωμένοι, τόσο γρήγορα που δεν θα το καταλάβετε. Και μην σας πιάσει πρεμούρα, μην και δεν προλάβετε! Θα σας δοθούν αρκετές ευκαιρίες, καθώς η όμορφη Κυρία δεν έχει σκοπό να εγκαταλείψει τον Κριό σύντομα...

-Ο γοργοπόδαρος Ερμής περνά στον καινοτόμο και πρωτοποριακό Υδροχόο στις 7/2/2017, 11:35 πμ, τροφοδοτώντας με φρέσκιες ιδέες κι αντιλήψεις, όχι μόνο τον «Νεροκουβαλητή», αλλά και τον Λέοντα, τον Σκορπιό και τον Ταύρο. Είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσετε κάτι δημιουργικό και πρωτότυπο, να επικοινωνήσετε τις σκέψεις σας και να αγοράσετε ηλεκτρολογικό εξοπλισμό ή το αγαπημένο σας gadget! Κρατήστε το μυαλό σας ανοιχτό, σαν αλεξίπτωτο, γίνετε εφευρετικοί, βρείτε τρόπους και λύσεις ασυνήθιστες για τα θέματά σας και μην προσπαθήσετε να ακολουθήσετε την πεπατημένη γιατί δε θα σας βγει! Τώρα αν κάποιοι από σας συναντήσετε παραδοξότητα και εκκεντρικότητα στις επαφές σας, λίγο υπομονή!

Ο Ερμής θα περάσει στους ονειροπόλους Ιχθύς στις 26/2/2017, 1:06 πμ, ρίχνοντας τους τόνους κατακόρυφα και φέρνοντας τη φαντασία στην εξουσία! Ιχθύες, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες θα βρουν εναλλακτικούς τρόπους έκφρασης, ίσως και πιο εσωστρεφείς, ωστόσο η σιωπή θα είναι πιο δυνατή από τον ήχο και τα μάτια θα λένε όσα το στόμα κρατά κρυμμένα. Το συναίσθημα κυριαρχείς στις αποφάσεις, η διαίσθηση αναλαμβάνει τα ηνία και η λογική επεξεργασία δείχνει να απέχει απ’ όλες τις διαδικασίες του μυαλού. Η εντολή του συγκεκριμένου «Αγγελιοφόρου» είναι να πάψουν οι διαμάχες και οι εντάσεις και να επέλθει ηρεμία και γαλήνη στις συναναστροφές, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα ρίξουμε όλοι πολύ νερό στο κρασί μας ή θα κάνουμε τα στραβά μάτια. Λίγο χάος, λίγο χάσιμο που και που πάντως κακό δεν κάνει!

-Η Πανσέληνος του μήνα γίνεται στις 11/2/2017, 2:33 πμ, στις 22°28’ του Λέοντα και μάλιστα είναι η πρώτη Σεληνιακή Έκλειψη της χρονιάς! Φοβηθήκατε Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί; Κακώς! Ίσα-ίσα που θα έπρεπε να είστε αρκετά χαρούμενοι που θα έχετε την ευκαιρία να ξεφορτωθείτε πρόσωπα και καταστάσεις με συνοπτικές διαδικασίες που τόσο καιρό δεν τολμούσατε. Εντάξει, θα υπάρξει μια αναταραχή, μια αντάρα για ορισμένους από σας του Σταθερού σταυρού που δεν σας αρέσουν οι εκπλήξεις και τα απρόοπτα, από τη στιγμή όμως που δεν αποφασίζετε να κάνετε εσείς το άλμα μπροστά, είναι φυσικό κι επόμενο να εμφανιστεί κάποιος και να σας σπρώξει. Στο χέρι σας είναι λοιπόν να κλείσετε τα μάτια, να ανοίξετε τα φτερά σας και να πετάξετε ψηλά!

-Ο Ήλιος αποχαιρετά τον επαναστάτη Υδροχόο και περνά στους αλτρουιστές Ιχθύς στις 18/2/2017 στις 13:36 μμ. Ιχθύες, Παρθένοι, Τοξότες και Δίδυμοι, παραμερίστε τα μίση και τα πάθη και αφεθείτε στα όμορφα συναισθήματα. Γλεντήστε, μασκαρευτείτε, παίξτε χαρτοπόλεμο και χαθείτε στις πολύχρωμες σερπαντίνες. Γεμίστε με θετική ενέργεια, πίστη και ελπίδα. Προσφέρετε την αγάπη, τη φροντίδα και τη συμπάθειά σας σε όσους ανθρώπους έχουν την ανάγκη σας. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη, ονειρευτείτε ένα καλύτερο αύριο, δημιουργήστε το δικό σας μαγικό κόσμο και μην υποκύπτετε σε τάσεις μελαγχολίας και δυσάρεστα συναισθήματα. Ό,τι κατεβαίνει, κάποια στιγμή θα αρχίσει να ανεβαίνει κι είναι νόμος. Αν δεν πέσει άλλωστε βροχή, πώς θα φανεί το ουράνιο τόξο στον ορίζοντα. Κοιτάξτε λοιπόν ψηλά στο ουρανό, αφήστε τις στάλες της να σας χαϊδέψουν το πρόσωπο και μην εστιάζεστε στις λακκούβες.

-Η Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου και ταυτόχρονα Ηλιακή Έκλειψη γίνεται στις 26/2/2017, 16:58 μμ, 8°12’ των Ιχθύων, καλώντας τα ζώδια του Μεταβλητού σταυρού να κάνουν μια καινούργια αρχή στα προσωπικά, τα επαγγελματικά, τα οικογενειακά και τις σχέσεις τους. Μην ξεχνάτε ότι χρειάζεται να αδειάσετε το χώρο από το παλιό και φθαρμένο, προκειμένου να μπει το νέο! Μην φοβηθείτε, λοιπόν, να κλείσετε τα παλιά κιτάπια σας και να ξεκινήσετε μια καινούργια πορεία προς το άγνωστο μεν, αλλά ίσως και πολύ καλύτερο από αυτό που είχατε μέχρι τώρα. Το σύμπαν, άλλωστε, γνωρίζει πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για αλλαγές και εσείς οφείλετε να το εμπιστευτείτε και να συμβαδίσετε με τους ρυθμούς του.

-Κι αν αυτά δε σας είναι αρκετά και θέλετε να δείτε όλες τις Όψεις των πλανητών του Φεβρουαρίου για να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, να προγραμματίσετε εργασίες, αγορές, να ξέρετε από πριν τι πρέπει να κάνετε, τι να αποφύγετε και αν επηρεάζεται το ζώδιό σας, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved