Νέα Σελήνη Ιουνίου στους Διδύμους: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια με βάση τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους

Νέα Σελήνη Ιουνίου στους Διδύμους: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Η Νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στις 5 Ιουνίου, 5:59 ώρα Ελλάδας, στις 14 μοίρες και 53 λεπτά των Διδύμων.

Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στις συγκεκριμένες μοίρες. Ευνοεί κυρίως Κριούς, Ζυγούς, Λέοντες και Υδροχόους του δευτέρου δεκαημέρου.
Η συμμετοχή της Αφροδίτης και του Δία στη συγκεκριμένη Νέα Σελήνη δίνει έναν αέρα ελευθερίας αλλά και επιπολαιότητας ενώ η καλοπέραση και η διεύρυνση οριζόντων αλλά και η επέκταση χωρίς όρια είναι στοιχεία που θα επικρατήσουν την προσεχή περίοδο. Ωστόσο, η ισχύς του Κρόνου είναι κι αυτή έντονη οπότε σε κάθε περίπτωση πρέπει να τηρηθεί το μέτρο.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στους Διδύμους το κάθε ζώδιο.

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στον 3ο σου οίκο των γνώσεων, επικοινωνιών και μετακινήσεων σε ευνοεί αρκετά, καθώς θα σου δώσει τη δυνατότητα, όχι μόνο να διευρύνεις τους μορφωτικό σου επίπεδο αλλά και τους ορίζοντές σου. Επίσης, προβλέπονται αρκετές μετακινήσεις, μικρά ταξίδια και επαφές και συζητήσεις με πρόσωπα θα σου προσφέρουν μια διαφορετική οπτική στα πράγματα αλλά και αρκετά διασκεδαστικές στιγμές στην καθημερινότητά σου. Ενδεχομένως να υλοποιήσεις κάποιες ιδέες σου ή τουλάχιστον να πάρεις την απόφαση να το κάνεις, ωστόσο μην περιμένεις μεγάλη στήριξη από τρίτους παρά τις πολλές υποσχέσεις που θα λάβεις, αφού θα είναι μόνο στα λόγια...

ΤΑΥΡΟΣ

Το θετικό της συγκεκριμένης Νέας Σελήνης είναι ότι η κυβερνήτης σου, Αφροδίτη μετέχει ενεργά σε αυτήν και μιας και γίνεται στον 2ο οίκο σου έχεις να περιμένεις αρκετές θετικές εξελίξεις, κυρίως στα οικονομικά σου, με μια αύξηση εσόδων ή και ένα κέρδος που δεν περίμενες. Αυτό που θα χρειαστεί να προσέξεις είναι μια τάση για σπατάλη που μπορεί ξαφνικά να σε πιάσει και μια καταναλωτική μανία για αγορά προσωπικών ειδών σαν να θέλεις να βγάλεις τα απωθημένα σου. Σε κάθε περίπτωση, φρόντισε να κρατήσεις το μέτρο και να κάνεις το κουμάντο σου, αφού η γενικότερη κατάσταση είναι φλου και δεν επιτρέπει επιπολαιότητες και αφελείς κινήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να βάλεις τον εαυτό σου στο κέντρο του ενδιαφέροντός σου, να σταματήσεις να σπαταλάς την ενέργεια σου για υποθέσεις άλλων αλλά και ανούσια θέματα που λίγο σε αφορούν και να εστιάσεις στην κάλυψη των προσωπικών σου αναγκών. Ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες και μάλιστα αρκετά αξιόλογες ή χρήσιμες για το μέλλον θα υπάρξουν αρκετές, προσπάθησε, ωστόσο, να μην βασιστείς μόνο σε ανθρώπους που σου τάζουν διάφορα αλλά να πάρεις τις δικές σου πρωτοβουλίες και να κινήσεις εσύ τα νήματα. Δεν αποκλείεται, επίσης, να κάνεις εμφανισιακά μια αλλαγή που θα σε ανανεώσει εξωτερικά και εσωτερικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί μέχρι τώρα να έχεις περιορίσει τα όνειρά σου και η επιθυμία σου να είναι απλά και μόνο να καταφέρεις να επιβιώσεις εργασιακά και οικονομικά, ώστε να καλύψεις τις άμεσες ανάγκες σου. Ωστόσο, αυτή η Νέα Σελήνη σε πάει ένα βήμα παραπέρα, καλώντας σε να σταματήσεις να κοιτάς το παρελθόν και να ανησυχείς για το μέλλον. Τα μηνύματα είναι θετικά για βελτίωση προσωπική και επαγγελματική, αρκεί να βάλεις και το μυαλό σου να δουλέψει για να βρεις λύσεις σε προβλήματα που τόσο καιρό σε ταλαιπωρούν για να μπορέσεις να περάσεις σε επόμενο στάδιο και να μην αναλώνεσαι στα τετριμμένα.

ΛΕΩΝ

Αν αγωνίζεσαι να διατηρήσεις το status quo στον επαγγελματικό σου χώρο, αυτή η Νέα Σελήνη θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη, αφού όχι μόνο θα σε ωθήσει να κοιτάξεις καινούργιες προοπτικές, αλλά θα σε φέρει κοντά στους κατάλληλους ανθρώπους που θα μπορούσαν με τις διασυνδέσεις τους να σε βοηθήσουν. Επίσης, η συμμετοχή σου σε μια ομάδα, φορέα ή ένα καινούργιο κοινωνικό κύκλο θα σε φέρει στο επίκεντρο, θα οξύνει το δημιουργικό σου πνεύμα και πολύ πιθανόν να σου φέρει και μελλοντικά κέρδη αν καταφέρεις να τα εκμεταλλευτείς. Γι’ αυτό φρόντισε να μην μείνεις στο επιφανειακό κομμάτι αλλά να λάβεις ουσιαστικές γνώσεις και εμπειρίες που θα σε εξελίξουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επαγγελματικά κυρίως θέματα ανακινούνται με τη Νέα Σελήνη στον 10ο οίκο της σταδιοδρομίας και ενδεχομένως να έχεις μια μεγάλη επιτυχία, αν σχετίζεσαι με τον τομέα των επικοινωνιών ή μόρφωσης. Ένα νέο πεδίο θα ανοιχτεί μπροστά σου που θα σε ωθήσει να δοκιμάσεις τις γνώσεις και την εμπειρία σου, ενώ δεν αποκλείεται να βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση που θα σε προωθήσει ιεραρχικά ή θα σε φέρει σε επαφή με κάποιους άλλους βοηθώντας σε να κάνεις ένα στόχο σου πραγματικότητα. Με το Δία στο ζώδιό σου να μετέχει ενεργά, αρκετές ευκαιρίες θα σου παρουσιαστούν γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η να τις αναγνωρίσεις και να τις εκμεταλλευτείς γρήγορα.

ΖΥΓΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον 9ο οίκο σου θα αυξηθεί κατακόρυφα η δημοφιλία σου και αν σχετίζεται με το χώρο των επικοινωνιών, μάρκετιγκ ή δημοσίων σχέσεων, αναμένεται να είναι μια πολύ ενεργητική και επιτυχής περίοδος για σένα. Επίσης είναι πιθανό να ανοίξεις επαφές με το εξωτερικό, να κάνεις ένα ταξίδι που ήταν εκτός προγράμματος ή να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου μέσα από ένα σεμινάριο ή μικρής διάρκειας μάθημα που θα σου δοθεί η δυνατότητα να ξεκινήσεις, το οποίο θα σε βοηθήσει και επαγγελματικά στο άμεσο μέλλον. Μπορεί να βρίσκεσαι σε συνεχή κίνηση, ωστόσο σίγουρα δεν πρόκειται να βαρεθείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Χρησιμοποιώντας δύο πολύτιμα εργαλεία, το μυαλό και το ένστικτό σου, ενδεχομένως να βρεις μια προσωρινή λύση στα οικονομικά σου που βέβαια στην παρούσα φάση και με δεδομένη τη γενικότερη κατάσταση θα σε ικανοποιήσει, αφού θα σου επιτρέψει να δρομολογήσεις ζητήματα που έχουν να κάνουν με πιστωτικά ιδρύματα, κληρονομικά, εφορίες και πληρωμές προς τρίτους. Οι επιθυμίες σου θα αυξηθούν κατακόρυφα, το ίδιο κι η ανάγκη σου για περιπέτεια και καλοπέραση, οπότε με αυτή τη Νέα Σελήνη στον 8ο οίκο σου και στην ερωτική σου ζωή αναμένονται εξελίξεις, καθώς θα υπάρξουν ευκαιρίες και για ένα καινούργιο ειδύλλιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στον άξονά σου με την ταυτόχρονη παρουσία του Κρόνου, της Αφροδίτης αλλά και του κυβερνήτη σου, Δία, θα είναι ιδιαίτερα αναζωογονητική αλλά θα ενισχύσει και τις προσδοκίες σου. Επηρεάζει γενικά τις σχέσεις σου, οπότε τη συγκεκριμένη περίοδο αναμένεται να απολαύσεις ευχάριστες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα ή να δημιουργήσεις ένα ερωτικό δεσμό. Εφ’ όσον επικοινωνιακά θα είσαι στα πάνω σου, δεν αποκλείονται σημαντικές γνωριμίες, συμφωνίες και συνεργασίες, με οικονομικό αντίκρισμα στο άμεσο μέλλον. Επιλογές θα έχεις αρκετές κι αν χειριστείς με υπευθυνότητα και ωριμότητα τα πράγματα, τότε η ανταμοιβή σου θα είναι μεγάλη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κυρίως εργασιακά και θέματα υγείας θα σε απασχολήσουν την συγκεκριμένη περίοδο και παρότι είσαι εγκρατής και προσεκτικός/η και στους δύο τομείς, καλείσαι στα μεν πρώτα να είσαι φειδωλός/η σε δηλώσεις και εκφράσεις, μην ενδίδοντας σε διασπορά φημών και κουτσομπολιών και στα δεύτερα να μην υπερτιμήσεις τη φυσική σου κατάσταση, εξ αιτίας του φόρτου της δουλειάς γιατί η κόπωση θα σου δημιουργήσει διάφορα προβλήματα. Σίγουρα θα υπάρξουν κι ευχάριστες στιγμές με συναδέλφους σου ή ένα μπόνους που δεν περίμενες, ενώ δεν αποκλείεται και μια χαρούμενη είδηση που αφορά σε συγγενικό σου πρόσωπο ή είναι σχετική με το εξωτερικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στους αέρινους Διδύμους να γίνεται στον 5ο οίκο σου γεμίζεις ενέργεια, νιώθεις αναζωογονημένος/η κι έχεις τη διάθεση να κάνεις καινούργια ξεκινήματα στην προσωπική σου ζωή, με έναν έρωτα, την απόκτηση ενός παιδιού ή με την ενασχόλησή σου με πράγματα μέσα από τα οποία μπορείς να εκφράσεις το δημιουργικό σου κομμάτι, αφού θα έχεις συχνά όμορφες εμπνεύσεις. Θα είναι μια ευχάριστη περίοδος, γεμάτη εξόδους, συνευρέσεις με φίλους, διασκεδάσεις αλλά και γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις είναι οι υπερβολές. Αν κρατήσεις τις ισορροπίες και δεν παρασυρθείς από τις τάσεις καλοπέρασης και ανεμελιάς που επίσης θα είναι έντονες, τότε θα καταφέρεις κάτι αξιόλογο.

ΙΧΘΥΕΣ

Εξ αιτίας μιας οικογενειακής αναστάτωσης ή ενός ζητήματος που θα ανακύψει με τη Νέα Σελήνη που γίνεται στον 4ο οίκο σου, θα σου δοθεί η δυνατότητα επαναπροσδιορίσεις το ρόλο σου και τις σχέσεις σου με τους πολύ δικούς σου ανθρώπους. Όλα δείχνουν ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεφύγεις κάπως από την εξάρτηση και τις φοβίες που συχνά έχεις, να ανοίξεις τα φτερά σου και να αυτονομηθείς, φτιάχνοντας ακόμα τη δική σου φωλιά. Επίσης, μεγάλη θα είναι κι η διάθεσή σου να ανανεώσεις το χώρο σου, κάνοντάς τον πιο ευχάριστο ενώ δεν αποκλείονται και κάποιες αγορές για το σπίτι. Επιπλέον, αν σκέφτεσαι να μετακομίσεις, αυτή είναι η πιο καλή εποχή.

* Want to know what the stars say for you in the next 12 months? Then press here .

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved