Νέα Σελήνη Μαΐου στον Ταύρο: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια με βάση τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο

Νέα Σελήνη Μαΐου στον Ταύρο: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Η Νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στις 6 Μαΐου, 21:29 ώρα Ελλάδας, στις 16ο 41’ του Ταύρου.

Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του σταθερού σταυρού, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στις συγκεκριμένες μοίρες, ενώ ευνοεί κυρίως Παρθένους, Αιγόκερους του δευτέρου δεκαημέρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω του ανάδρομου Άρη στον Τοξότη και μετά τον Σκορπιό μέχρι τις 29/6 αλλά και του ανάδρομου Ερμή στον Ταύρο μέχρι τις 22/5, καλό θα ήταν να είμαστε λίγο επιφυλακτικοί

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Ταύρο το κάθε ζώδιο.

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο δείχνει πολλά υποσχόμενη για τα οικονομικά σου και ενδεχομένως να σου γίνει μια πολύ ενδιαφέρουσα και πρόταση ή προσφορά που θα σε βοηθήσει να αυξήσεις τα έσοδά σου. Ωστόσο, είναι η κατάλληλη περίοδος να εστιάσεις την προσοχή σου στα μέχρι τώρα κεκτημένα σου αλλά και όλα όσα επιθυμείς ή χρειάζεσαι. Να εκτιμήσεις αυτά που έχεις ακόμα και στον ερωτικό τομέα αλλά σαφέστατα να μην επαναπαυθείς. Υπάρχει περιθώριο βελτίωσης, με τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν αυτό όμως που χρειάζεσαι είναι πρακτικό πνεύμα και σταθερότητα στις επιδιώξεις σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου ενισχύει τη σιγουριά σου και σε ωθεί να κάνεις το μεγάλο βήμα για ουσιαστικές τομές τόσο στον εαυτό σου, όσο και στις σχέσεις σου. Ωστόσο, για να στεφθεί με επιτυχία η όποια προσπάθειά σου, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η και να μην αλλάξεις την τακτική σου, εξ αιτίας της συναισθηματικής σου διέγερσης. Οι βιασύνες και οι σπασμωδικές κινήσεις, μόνο ζημιά θα σου επιφέρουν, εξ αιτίας του ανάδρομου Ερμή αλλά και του Άρη. Γι’ αυτό χρησιμοποίησε το χρονικό διάστημα που έχεις στη διάθεσή σου, για επιπλέον έρευνα και μελέτη όλων των παραμέτρων, ώστε όταν έρθει η ώρα να κινηθείς άμεσα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή η Νέα Σελήνη σου δίνει ψυχραιμία και τετράγωνη λογική που είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για να μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα μέσα σου και να απεμπλακείς από προσωπικά αδιέξοδα. Κυρίως σε κρατά σε σταθερή τροχιά και δε σε αφήνει να αποπροσανατολιστείς από συναισθήματα και επιδράσεις τρίτων που είναι πολύ συχνά φαινόμενα όλο αυτό το διάστημα με τον Άρη απέναντί σου. Αυτό που οφείλεις να κάνεις είναι να «ενώσεις τις τελείες» για να βρεις το τέρμα του όποιου σκοπού σου και να κάνεις ένα βήμα τη φορά, αφού πρώτα το σιγουρέψεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδιαίτερα ευνοϊκή θα είναι για σένα η Νέα Σελήνη που γίνεται στον 11ο οίκο σου και θα ενισχύσει την κοινωνικότητά σου και τη διάθεση για να ξανοιχτείς σε διαφορετικούς χώρους. Θα σου δοθούν αρκετές ευκαιρίες να μετέχεις σε εκδηλώσεις, να μετέχεις σε ομάδες, οργανώσεις ή και παρέες και να γνωριστείς με άτομα που ίσως σου φανούν χρήσιμα, ακόμα και επαγγελματικά ή οικονομικά, στο άμεσο μέλλον. Πολύ πιθανός είναι κι ένας έρωτας που μέσω αυτού ίσως κάνεις και καινούργιες φιλίες, οπότε αποδέξου τις προσκλήσεις ή προτάσεις που μπορεί να σου γίνουν με προθυμία.

ΛΕΩΝ

Ευνοείσαι επαγγελματικά, είτε με μια πρόταση για ανάληψη συγκεκριμένης θέσης που θα σου αποφέρει κύρος αλλά και κέρδη είτε επειδή θα έρθει η αναγνώριση ή η ανταμοιβή που περίμενες καιρό. Πρώτα όμως θα χρειαστεί να αναθεωρήσεις αξίες και στόχους, να αρχίσεις να δίνεις περισσότερη σημασία στην ουσία των πραγμάτων αλλά να ερευνήσεις κάθε πτυχή, πριν αποδεχτείς οτιδήποτε για να αποφύγεις μελλοντικές εμπλοκές και προβλήματα. Η αρχηγική σου παρουσία εμπνέει αξιοπιστία και υπευθυνότητα γι’ αυτό θα βρεις εύκολα στήριξη ή και προώθηση των όποιων σχεδίων σου από αξιόλογα άτομα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η φιλοσοφία σου, η νοοτροπία σου και οι αντιλήψεις σου χρειάζονται αναθεώρηση και με αυτή τη Νέα Σελήνη θα σου δοθεί η ευκαιρία να τις αλλάξεις. Ένας καινούργιος κύκλος επαφών και άλλοι ορίζοντες θα ανοίξουν για σένα ίσως μέσα από σεμινάρια, ταξίδια, εκπαίδευση, επικοινωνία με πρόσωπα άλλης κουλτούρας ή λογικής και πνευματικές αναζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τις συνθήκες της ζωής σου και να εμπλουτίσεις την καθημερινότητά σου. Επιπλέον, αν υπήρχε ένα οικονομικό θέμα που σε απασχολούσε μπορεί να επιτευχθεί ένας διακανονισμός ευνοϊκός για σένα.

ΖΥΓΟΣ

Η πιο αναγεννητική Νέα Σελήνη είναι εδώ, ζητώντας σου να αγκαλιάσεις αλλαγές που θα βελτιώσουν την οικονομική σου κατάσταση αλλά και την ερωτική σου ζωή, είτε είσαι σε σχέση είτε όχι. Προσγειώνεσαι και αποκτάς πρακτικό πνεύμα, προκειμένου να ικανοποιήσεις τις περισσότερες από τις επιθυμίες σου, συνυπολογίζοντας σε κάθε σου απόφαση όχι μόνο το συναίσθημα αλλά και το συμφέρον σου. Ευκαιρίες για να διευθετήσεις κληρονομικά, ασφάλειες ζωής αλλά και αύξησης του εισοδήματός σου θα υπάρξουν, ωστόσο απόφυγε την οποιαδήποτε συμφωνία πριν τις 22 Μαΐου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον άξονά σου θα έχεις τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα σε ερωτικές σχέσεις και σε συνεργασίες ή συνεταιρισμούς και να βάλεις τις διαχωριστικές σου γραμμές. Δεν είναι απίθανο επίσης να αλλάξεις τακτική ή μελλοντικούς στόχους που δεν αποσκοπούσαν παρά μόνο στην προσωπική σου ικανοποίηση. Επιπλέον, υπάρχει περίπτωση ένας ή μία πρώην σου κατά το προσεχές χρονικό διάστημα να επιστρέψει στη ζωή σου και να σου ζητήσει μια δεύτερη ευκαιρία, που όμως παρά το συναισθηματικό βάρος, δε θα τη δώσεις, αφού αναζητάς κάτι καινούργιο και πιο δυνατό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στο προσκήνιο έρχονται εργασιακά θέματα που εξ αιτίας και της παρουσίας του Άρη στο ζώδιό σου οι σχέσεις με συναδέλφους, συνεργάτες και συνεταίρους σου έχουν μπει στο μάτι του κυκλώνα και χρειάζεται να επιλύσεις τις όποιες διαφορές σας. Επιπλέον, θα ρίξεις περισσότερο βάρος στην υγεία και την ευεξία σου και θα προσπαθήσεις να ακολουθήσεις κάποιο πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή μια αποτοξίνωση, αφού όλο και κάποιες παρασπονδίες θα έκανες κατά τη διάρκεια του Πάσχα. Ίσως μάλιστα σου δοθεί η δυνατότητα να ξεκινήσεις και κάποιες τεχνικές εργασίες στο σπίτι που είχες σχεδιάσει από καιρό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο ερωτισμός σου θα φτάσει σε υψηλά επίπεδα και με την εύνοια που θα σου παρέχει η Νέα Σελήνη δεν αποκλείεται να υπάρξει ένα καινούργιο ειδύλλιο που θα σε συνεπάρει βάζοντας τις βάσεις για τη δημιουργία μιας σταθερής σχέσης. Συναντήσεις με φίλους, διασκέδαση, όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα και βραδινές έξοδοι θα ενταχθούν στο μενού σου και θα βρεις ελεύθερο χρόνο να ασχοληθείς με πιο δημιουργικά πράγματα. Επιπλέον ένα θέμα παιδιού φαίνεται να έχει ευτυχή κατάληξη. Γενικά θα είναι μια περίοδος κατάλληλη για καινούργια ανοίγματα και γνωριμίες με άτομα που θα σε βγάλουν από τη ρουτίνα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το σπίτι και το περιβάλλον σου θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο και το προσεχές χρονικό διάστημα η αναδιαμόρφωση του χώρου σου είναι μέσα στα άμεσα σχέδιά σου, είτε για να τον επιδιορθώσεις, να τον κάνεις πιο λειτουργικό ή άνετο ή για να τον αλλάξεις επειδή τον έχεις βαρεθεί ενώ δεν αποκλείεται και μια μετακόμιση, αν κριθεί αναγκαία. Η διευθέτηση ενός ακινήτου ή άλλου περιουσιακού στοιχείου, ίσως απαιτήσεις πολύωρες συζητήσεις με κάποια μέλη της οικογένειας και συγκεκριμένες ενέργειες από την πλευρά σου για την επίλυση των όποιων πρακτικών ζητημάτων.

ΙΧΘΥΕΣ

Καλείσαι να γίνεις πιο συγκεκριμένος/η και σαφής στην επικοινωνία σου για να μπορέσεις να κάνεις καινούργιες επαφές, να εκφράσεις αλλά και να βρεις στήριξη στην υλοποίηση κάποιων ιδεών σου αλλά και να περιορίσεις παρεξηγήσεις και παρερμηνείες στην καθημερινότητά σου και στις σχέσεις σου με τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Νέοι ορίζοντες ανοίγονται για σένα ακόμα και μέσα από το διαδίκτυο, φέρνοντάς σου σημαντικά οφέλη, αλλά ό,τι κι αν σκέφτεσαι ή σχεδιάζεις, θα πρέπει να οργανωθεί σωστά και αν είναι δυνατό να γίνει, αφού ο Ερμής γυρίσει ορθόδρομος.

* Want to know what the stars say for you in the next 12 months? Then press here .

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved