Νέα Σελήνη Απριλίου στον Κριό: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια με βάση τη Νέα Σελήνη στον Κριό

Νέα Σελήνη Απριλίου στον Κριό: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Η Νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στις 7 Απριλίου, 14:24 ώρα Ελλάδας στις 18° και 04’ του Κριού.

Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια που ανήκουν στον παρορμητικό σταυρό, Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι κι όσοι έχουν τον Ήλιο, τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς τους πλανήτες γύρω στις 18 μοίρες των συγκεκριμένων ζωδίων.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι θα είναι οι Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι, Τοξότες που έχουν γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Κριό το κάθε ζώδιο.

ΚΡΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου η αδρεναλίνη σου χτυπά κόκκινο και ωθείσαι στο να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες και παρεμβάσεις μια καινούργια αρχή σε όλους τους τομείς της προσωπικής σου ζωής. Ωστόσο, όσο έτοιμος/η κι αν νιώθεις στο να κάνεις τις αλλαγές που πιστεύεις ότι είναι απαραίτητες για σένα, δεν πρέπει να κινηθείς απερίσκεπτα και χωρίς να υπολογίσεις τις συνέπειες γιατί είναι πιθανό να έρθεις σε ρήξη με αγαπημένα σου πρόσωπα. Το να είσαι τολμηρός/η και πρωτοπόρος/α είναι καταπληκτικό αλλά οφείλεις να βαδίσεις με γνώμονα την κοινή λογική, γιατί είναι πιθανό εξ αιτίας του υπέρμετρου ενθουσιασμού ή της υπερβολικής σου αυτοπεποίθησης, να χάσεις το μέτρο και να δημιουργηθεί στο εγγύς περιβάλλον σου ένα πεδίο μάχης. Η ανανέωση της εμφάνισής σου θα είναι στα άμεσα σχέδιά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Οπλίζεσαι με δύναμη και θάρρος με αυτή τη Νέα Σελήνη κι είσαι πλέον αποφασισμένος/η να μην αφήσεις κανένα να σε πιέσει ή να σε εμποδίσει να καταφέρεις αυτά που έχεις κατά νου, ακόμα και αν είναι ο ίδιος σου ο εαυτός κι οι ανασφάλειες που σε διακατείχαν. Θα προσπαθήσεις περισσότερο για να επιτύχεις κάποιους από τους στόχους σου που αφορούν στα εργασιακά σου στα οποία πολύ πιθανόν να είναι απαραίτητα και κάποια ξεκαθαρίσματα. Δεν είναι η στιγμή να κρατάς το στόμα σου κλειστό και να δέχεσαι αμίλητα την κάθε αδικία που γίνεται εις βάρος σου, φοβούμενος/η ότι η όποια αντίδραση θα σε ζημιώσει, ωστόσο δεν πρέπει να παρασυρθείς κι από το θυμικό σου, διεκδικώντας τα αυτονόητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι πιθανές κάποιες συγκρούσεις με φίλους ή ομάδες στις οποίες μετέχεις ίσως γιατί θα αντιληφθείς ότι τα κίνητρά τους είναι καθαρά εγωιστικά ή κινούνται με γνώμονα το συμφέρον τους. Μπορεί τελικά να αναλώσεις αρκετή από την ενέργειά σου, ενδεχομένως όμως αυτή να είναι κι η αιτία που θα σε σπρώξει στο να δεις εντελώς διαφορετικά τα πράγματα και να ξεκόψεις από σχήματα που δε σε εκφράζουν ή σε κρατούν στάσιμο/η αλλά και να ξανοιχτείς σε καινούργιες γνωριμίες με πρόσωπα που ταιριάζουν περισσότερο στην ιδιοσυγκρασία σου και έχετε κοινές αντιλήψεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον 10ο οίκο σου είναι πολύ πιθανό να νιώσεις ότι η επαγγελματική σου ζωή δε σε ικανοποιεί κι έχεις χάσει τη ζέση σου είτε γιατί έχεις κολλήσει σε μια βαρετή δουλειά είτε γιατί υπάρχει έλλειψη προοπτικών ή απλά έχεις κουραστεί να περιμένεις πότε θα αναγνωριστεί η αξία και οι προσπάθειές σου. Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να αφήσεις τα παράπονα και να «σπρώξεις» εσύ λίγο τα πράγματα, επιδιώκοντας μια ειλικρινή συζήτηση με τον προϊστάμενό σου, ζητώντας του να αναλάβεις περισσότερες αρμοδιότητες ή μια θέση που να σου επιτρέπει να ξεδιπλώσεις τα προσόντα σου. Επίσης, οι συνθήκες ευνοούν στο να κάνεις τα σχέδιά σου για να ξεκινήσεις κάτι δικό σου.

ΛΕΩΝ

Θέλεις να επεκταθείς, να ανοίξεις τους ορίζοντές σου και να ξεφύγεις από τα τετριμμένα της καθημερινότητας που θεωρείς ότι σε καταπιέζουν και σου αφαιρούν τη ζωντάνια, την έμπνευση, τη δημιουργικότητα και τον ενθουσιασμό. Μπορεί να σκεφτείς σοβαρά το ενδεχόμενο να μετοικήσεις στο εξωτερικό, να κάνεις ένα ταξίδι ή να ξεκινήσεις ένα σεμινάριο, ώστε να γνωρίσεις καινούργια πράγματα και να πάρεις νέες εμπειρίες. Οι απόψεις σου είναι πιθανόν να επηρεάσουν ένα πρόσωπο που κοντινού σου περιβάλλοντος και να βρει τη δύναμη να ξεκόψει από μια κακή συνήθεια, όσο κι αν αρχικά αντιδράσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον 8ο οίκο σου βάζει φωτιά στη σεξουαλική σου ζωή καθώς η πλήξη ή η μιζέρια που νιώθεις ότι βιώνεις μπορεί να προκαλέσει σύγκρουση στην υπάρχουσα σχέση σου ή, αν είσαι ελεύθερος/η, να κινητοποιηθείς άμεσα να βρεις ένα πρόσωπο που θα σου προσφέρει έντονες συγκινήσεις, παίρνοντας ακόμα και τολμηρές πρωτοβουλίες για να μέχρι τώρα δεδομένα σου. Είναι η ευκαιρία σου για μια καινούργια αρχή, φέροντας σε προτεραιότητα την ικανοποίηση των αναγκών σου, χωρίς ωστόσο να αδιαφορήσεις και για τις επιθυμίες της άλλης πλευράς. Η χάραξη μιας άλλης οικονομικής πολιτικής είναι επίσης πολύ πιθανή.

ΖΥΓΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον 7ο οίκο σου ήρθε η ώρα να αναλάβεις δυναμικές πρωτοβουλίες στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου. Δεν αποκλείεται ένα πρόσωπο να σε αναγκάσει να «τρέξεις» κάποια προσωπικά σου θέματα, να πάρεις αποφάσεις πιο γρήγορα από ό,τι υπολόγιζες ή κάνεις ενέργειες που δεν περίμενες, ωστόσο θα είναι προς όφελός σου, αφού θα σταματήσεις να αμφιταλαντεύεσαι και θα αντιμετωπίσεις τις όποιες παθογένειες και τα κακώς κείμενα μιας κατάστασης. Επίσης, είναι η κατάλληλη στιγμή να αναζητήσεις καινούργιες «συμμαχίες» σε επαγγελματικό επίπεδο ενώ είναι πιθανό το ξεκίνημα μιας ερωτικής σχέσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είτε επειδή θα αναγκαστείς από τις καταστάσεις που θα προκύψουν, είτε εξ αιτίας του ότι θα νιώσεις ότι έχεις βαλτώσει και πρέπει να ενεργοποιηθείς περισσότερο, είναι πιθανό με τη Νέα Σελήνη στον 6ο οίκο σου να δραστηριοποιηθείς και να ξεκινήσεις μια σειρά από πράγματα που θα σε ωφελήσουν τόσο στη δουλειά, όσο και την φυσική σου κατάσταση. Γι’ αυτό ίσως αρχίσεις την εκμάθηση νέων δεξιοτήτων στην εργασία σου, κάποιο εντατικό πρόγραμμα άσκησης ή διατροφής για μεγαλύτερη υγεία κι ευεξία ή κάνεις τα check up που συνεχώς ανέβαλες. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέξεις γιατί από τον υπερβάλλοντα ζήλο μπορεί να έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα και να καταπονήσεις τον οργανισμό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή η Νέα Σελήνη σε γεμίζει με ενθουσιασμό και διάθεση να γευτείς νέες ερωτικές εμπειρίες. Νιώθεις ότι ξυπνάς από λήθαργο και θέλεις να πετάξεις ψηλά είτε με ένα συναρπαστικό έρωτα είτε πραγματοποιώντας πρωτότυπες ιδέες σου που θα αναδείξουν το δημιουργικό σου πνεύμα. Η τάση σου να ζήσεις την περιπέτεια, να μπεις δυναμικά στο παιχνίδι, να βιώσεις έντονες συγκινήσεις θα είναι μεγάλη και ίσως αγνοήσεις τα «καμπανάκια» που σε προειδοποιούν ότι μια απρόσεκτη ή αψυχολόγητη ενέργεια μπορεί να σε εκθέσει. Καλό είναι λοιπόν να απολαύσεις αυτή την περίοδο, φυλώντας ταυτόχρονα και τα νώτα σου για να μη μπλέξεις σε καταστάσεις που μετά θα είναι δύσκολο να διαχειριστείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στον 4ο οίκο σου φέρνει γεγονότα που σχετίζονται με την οικογένειά σου και το σπίτι σου και σε ξεσηκώσει να κάνεις τις κατάλληλες ενέργειες, ώστε όχι μόνο να βελτιώσεις ή να αλλάξεις τις συνθήκες που βιώνεις αλλά να είσαι εσύ πρωτίστως ευχαριστημένος/η με τη ζωή σου. Πιθανή είναι η σύγκρουση με κάποιο πρόσωπο του συγκεκριμένου περιβάλλοντος εξ αιτίας των συχνών του παρεμβάσεων ή για θέματα που αφορούν σε ένα ακίνητο, όσο και εργασίες αναμόρφωσης του χώρου σου ή ακόμα και μια μετακόμιση. Όσο κι αν σε φοβίζει η αλλαγή τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, πρέπει να ακολουθήσεις τη ροή και να μην την σταματήσεις γιατί στο τέλος θα σε ωφελήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό το χρονικό διάστημα ίσως ξεκινήσεις μια σειρά επαφών και συζητήσεων με σκοπό να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου, να κάνεις καινούργιες προτάσεις ή απλά να διευθετήσεις νομικά, γραφειοκρατικά ή θέματα με ένα μεταφορικό μέσο που είναι σε εκκρεμότητα ενώ κάποιες καινούργιες πληροφορίες που θα πάρεις θα σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, να συναντήσεις συχνές και έντονες διαφωνίες κι αντιδράσεις, να εμπλακείς σε κόντρες και να αντιμετωπίσεις εγωιστικές συμπεριφορές από ένα συγγενικό σου πρόσωπο. Καλό όμως θα ήταν να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να μην εμπλακείς σε στείρες αντιπαραθέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Κυρίως τα οικονομικά σου θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Κριό και τον τρόπο που τα αντιλαμβάνεσαι, οπότε είναι πολύ πιθανή μια καινούργια προσέγγισή σου σε όλα τα σχετικά θέματα. Αν πραγματικά θεωρείς ότι σου αξίζει το κάτι παραπάνω, πρέπει να πιέσεις τον εαυτό σου, σωματικά και ψυχικά, να μην υποχωρήσει μπροστά στα όποια εμπόδια και με θάρρος να το διεκδικήσεις. Καλείσαι να δώσεις τη μάχη σου για να απολαύσεις τελικά τους καρπούς των προσπαθειών σου. Πρέπει να παραμερίσεις τον ενδόμυχο φόβο σου για απώλεια ή πιθανή χασούρα και να πάρεις το ρίσκο για μια νέα θέση εργασίας με καλύτερες αποδοχές ή να αποδεχτείς μια πρόταση για μια επένδυση που δείχνει κερδοφόρα.

* Want to know what the stars say for you in the next 12 months? Then press here .

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved