Νέα Σελήνη Φεβρουαρίου στον Υδροχόο - Δες πώς επηρεάζει το ζώδιό σου

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια με βάση τη Νέα Σελήνη Φεβρουαρίου στον Υδροχόο

Νέα Σελήνη Φεβρουαρίου στον Υδροχόο - Δες πώς επηρεάζει το ζώδιό σου

Το ραντεβού του μήνα ανάμεσα στον Ήλιο και τη Σελήνη έχει κανονιστεί για τις 8 Φεβρουαρίου, 16:39 ώρα Ελλάδας, στις 19 μοίρες του Υδροχόου.

Η συμμετοχή του Άρη στον Σκορπιό δυναμιτίζει το ήδη επαναστατικό κλίμα και προσκαλεί ή προσκαλεί τους πάντες να ξεσηκωθούν, να κάνουν μια νέα αρχή σε όλους τους τομείς της ζωής τους και να διεκδικήσουν το καλύτερο.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια που ανήκουν στον σταθερό σταυρό, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι που έχουν τον Ήλιο, τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς τους πλανήτες γύρω στις 19 μοίρες των συγκεκριμένων ζωδίων. Ιδιαίτερα ευνοημένοι θα είναι οι Κριοί, Τοξότες, Δίδυμοι και Ζυγοί που έχουν γεννηθεί το β’ δεκαήμερο.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο το κάθε ζώδιο.

ΚΡΙΟΣ

Νέες παρέες και χόμπι φέρνουν μια πνοή φρεσκάδας και ανανέωσης στη ζωή σου, σε μια φάση όπου αναζητούσες μια έντονη εμπειρία για να σε βγάλει από την ρουτίνα της καθημερινότητας που είχες πέσει. Καλείσαι να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, να συμμετέχεις ενεργά σε δραστηριότητες που θα σε αναζωογονήσουν και θα εγείρουν το ενδιαφέρον σου, ενώ δεν αποκλείεται ένα φιλικό σου πρόσωπο να αλλάξει τελείως την κοσμοθεωρία σου και τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι ακόμα και τις ερωτικές σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Επανειλημμένως διαπιστώνεις ότι το μοντέλο το οποίο εφαρμόζεις πιστά στα επαγγελματικά σου χρειάζεται αλλαγή, ωστόσο ο φόβος της υιοθέτησης ενός νέου τρόπου αντίληψης σε κάνει να στυλώνεις πεισματικά τα πόδια σου στη γη και να αρνείσαι να δοκιμάσεις το καινούργιο. Το να αρχίσεις τους νεωτερισμούς είναι κάτι έξω από τον χαρακτήρα σου αλλά από τη στιγμή που βλέπεις ότι μπορείς να κερδίσεις περισσότερα καλείσαι με αυτή τη Νέα Σελήνη τουλάχιστον να αναθεωρήσεις κάποιες αρχές ή αξίες σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη σηματοδοτεί αρκετές αλλαγές τόσο στην καθημερινότητά σου όσο και στις επαφές σου. Ένας διαφορετικός τρόπος σκέψης θα σε απεγκλωβίσει από αρκετά αδιέξοδα ενώ ένα ταξίδι μπορεί να αλλάξει τελείως τα δεδομένα σου. Η ανάγκη σου να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες, να επιμορφωθείς ή να αποκτήσεις ένα πιστοποιητικό γνώσεων θα είναι μεγάλη. Επίσης, ένα νομικό θέμα θα επιλυθεί, με τη βοήθεια κάποιων ή αν εφαρμόσεις μια άλλη μέθοδο απ’ αυτήν που μέχρι τώρα πίστευες ότι ήταν η ενδεδειγμένη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σεξ και χρήματα θα είναι αυτά που θα απαιτήσουν την προσοχή σου με αυτή τη Νέα Σελήνη και οι κινήσεις σου στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, οφείλουν να είναι αστραπιαίες και πέρα από την πεπατημένη, προκειμένου να ανταποκριθείς στις προκλήσεις και να μη χάσεις χρόνο και ευκαιρίες. Ο αιφνιδιασμός ενδείκνυται ως τακτική, καθώς και το να ρισκάρεις, έστω και εκ του ασφαλούς, αφού μπορείς να αναδειχτείς νικητής/α τόσο στην καρδιά ενός προσώπου που θέλεις να αποκτήσεις, όσο και να βγεις οικονομικά κερδισμένος/η.

ΛΕΩΝ

Με τη Νέα Σελήνη στον άξονά σου, η συναισθηματική σου φόρτιση θα είναι μεγάλη και ενδεχομένως να κληθείς να κλείσεις, ομολογουμένως όχι με τον πιο ευγενικό τρόπο, τα βιβλία μιας σχέσης ή συνεργασίας που από καιρό έβλεπες ότι όχι μόνο είχε ξεφτίσει, αλλά σε κρατούσε πίσω και σε εμπόδισε να προοδεύσεις. Από την άλλη όμως, θα διαπιστώσεις ότι οι συμμαχίες – συνεργασίες είναι απαραίτητες σε αυτή τη φάση της ζωής σου, όχι όμως αυτές που θα σε αναγκάσουν να συμβιβαστείς με το λιγότερο δυνατό, αλλά αυτές που θα σε πάνε ένα σκαλοπάτι παραπάνω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θέματα που σχετίζονται με τα εργασιακά σου θα ανακινηθούν με την Νέα Σελήνη που γίνεται στον 6ο οίκο σου κι οι συνθήκες που θα διαμορφωθούν κάθε άλλο παρά ευχάριστες θα είναι για σένα. Η εριστική διάθεσή σου ελέω Άρη στον 3ο οίκο όχι μόνο δε θα βοηθήσει να ομαλοποιηθεί αλλά μάλλον θα πυροδοτήσει την κατάσταση κι είναι πολύ πιθανή μια ρήξη με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Επίσης, δεν αποκλείεται να αλλάξεις τις διατροφικές σου συνήθειες ή να ξεκινήσεις ένα εναλλακτικό πρόγραμμα άσκησης.

ΖΥΓΟΣ

Οι εκπλήξεις και οι εναλλαγές στα ερωτικά σου δε σταματούν κι η Νέα Σελήνη έρχεται να συμβάλλει τα μέγιστα στην υπάρχουσα κατάσταση, αφού νέα πρόσωπα εμφανίζονται στη ζωή σου, σε αναστατώνουν, σου προκαλούν απίστευτες συγκινήσεις και μέχρι να πεις... κύμινο εξαφανίζονται. Από την άλλη, ούτε κι εσύ θα έχεις υπομονή ή διάθεση να συμβιβαστείς σε μια σχέση που δε σε εκφράζει ή νιώθεις ότι δεν υπάρχει συνεννόηση και μπορεί αναπάντεχα να δώσεις ένα τέλος, αφού με την πέραση που έχεις, διαισθάνεσαι ότι δε θα μείνεις μόνος/η.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Άρη στο ζώδιό σου να μετέχει ενεργά σε αυτή τη Νέα Σελήνη, είσαι ετοιμοπόλεμος/η και αποφασισμένος/η να διεκδικήσεις όσα θεωρείς ότι σου αξίζουν, προκαλώντας αναταραχή στο περιβάλλον σου. Επαγγελματικά και οικογενειακά, τα όρια της ανοχής σου έχουν στενέψει γι’ αυτό δε θα διστάσεις να κάνεις την έκπληξη και να αιφνιδιάσεις τους πάντες, αλλά μόνο έτσι τα πράγματα θα πάρουν την τροπή που επιθυμείς. Επιπλέον, είναι πολύ πιθανή αυτό το διάστημα μια αλλαγή κατοικίας ή διαμόρφωση του χώρου σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καταιγισμός νέων και πρωτότυπων ιδεών θα σε κατακλύσει και θα βρεις ευήκοα ώτα και πολύτιμους βοηθούς που θα συμβάλλουν στην υλοποίησή τους. Επικοινωνιακά άλλωστε δε θα πιάνεσαι αυτό το διάστημα και θα σου είναι εύκολο να πείσεις και τον πιο δύσκολο άνθρωπο να σε ακούσει και να σε στηρίξει. Εντούτοις, κράτα και μια επιφύλαξη και μην ξανοίγεσαι πολύ σε άτομα που δεν γνωρίζεις καλά. Επίσης, καλό είναι να μη βιάζεσαι και να προσέχεις περισσότερο στις μετακινήσεις σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νέα δεδομένα στα ερωτικά σου δεν αποκλείεται να φέρουν κι αλλαγή στην προσωπική σου ζωή, ωστόσο μη βιάζεσαι να πανηγυρίσεις γιατί πρώτα θα περάσεις από σαράντα κύματα, πριν σταθεροποιήσεις το οτιδήποτε. Δεν αποκλείεται, επίσης, από εκεί που δεν το περιμένεις να σου παρουσιαστεί μια ευκαιρία να αυξήσεις το εισόδημά σου ή να καταπιαστείς με κάτι καινούργιο που θα σου φέρει κέρδος. Αν έχεις οικονομικές εκκρεμότητες πάντως είναι η κατάλληλη περίοδος να αρχίσεις τη διευθέτησή τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε χρήζει πρωταγωνιστή της περιόδου και σου δίνει τη δύναμη να πάρεις πρωτοβουλίες και να κάνεις τις ενέργειες εκείνες που θα σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στις επιδιώξεις σου τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Φυσικά, με τη συμμετοχή του Άρη, μην περιμένεις όλα να γίνουν «αναίμακτα», καθώς θα χρειαστεί να παραμερίσεις εμπόδια, άλλοτε βγαίνοντας στην επίθεση και προκαλώντας ρήξεις, άλλοτε με ευρηματικότητα και με αρκετά έξυπνες μανούβρες. Σίγουρα πάντως για τα δικά σου δεδομένα θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα περίοδος.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα έχεις μια ψυχολογική αναστάτωση αυτή την περίοδο και συνεχώς θα νιώθεις ότι δεν μπορείς να κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια, περιμένοντας να γίνουν πράγματα είτε στα προσωπικά είτε στα εργασιακά σου. Όμως δεν είσαι σίγουρος/η για το τι πρέπει να κάνεις, γι’ αυτό το να αποσυρθείς από την ενεργό δράση και να βάλεις τις σκέψεις σου σε τάξη επιβάλλεται. Δώσε περισσότερο βάση στη διαίσθησή σου, αφού θα σε βοηθήσει να βγεις από αρκετά αδιέξοδα και κυρίως κράτα μακριά όσους/ες προσπαθούν να σε επηρεάσουν.

Download now the application of Astrology.gr, for your iPhone, iPad or your iPod!

* Want to know what the stars say for you in the next 12 months? Then press here .

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved