Αστρολογική εκτίμηση Φεβρουαρίου για την Ελλάδα

Τι προβλέπεται για το μήνα Φεβρουάριο, σχετικά με το κοινωνικοπολιτικό σκηνικό, στην Ελλάδα;

Αστρολογική εκτίμηση Φεβρουαρίου για την Ελλάδα

«Σαν έτοιμος από καιρό, σα θαρραλέος, αποχαιρέτα την Αλεξάνδρεια που φεύγει» Κωνσταντίνος Καβάφης

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του astrology.gr καλώς ήρθατε στην αστρολογική εκτίμηση του μηνός Φεβρουαρίου 2016. Οι ειδήσεις διαδέχονται η μια την άλλη και αυτό δημιουργεί στον απλό πολίτη μια μορφής ανασφάλεια. Ο λαός ακούει για περαιτέρω μειώσεις μισθών και συντάξεων, για ένα ασφαλιστικό που τον γεμίζει ανασφάλεια και από την άλλη η κυβέρνηση πανηγυρίζει για την εθνική σύνταξη των 386€.

Εξετάζοντας τον αστρολογικό χάρτης της Ελλάδας (Μεταπολίτευση) το προοδευμένο σημείο της Uranian Astrology Μηδενική Κριού μιλά για κάποιους τρίτους που θα εξωθήσουν τα πράγματα στα άκρα, προκειμένου να πετύχουν τον σκοπό τους. Παράλληλα, η εμπλοκή του στον γενέθλιο άξονα Άρη/Ποσειδώνα προεικονίζει τον κίνδυνο για την εμφάνιση μιας ασθένειας που θα προσβάλλει την μάζα.

Εν συνεχεία, το προοδευμένο Μεσουράνημα στο ωροσκόπιο της Ελλάδας σηματοδοτεί εξελίξεις που λόγω της εμπλοκής και μόνο του άξονα Ποσειδώνα /Hades είναι προφανές ότι αυτές θα σχετίζονται με μια μεγάλη εξαπάτηση η οποία δρομολογείται. Οι «εταίροι» μας είναι πολύ πιθανόν να μην αναγνωρίσουν τις υποχρεώσεις τους και να ζητήσουν από την κυβέρνηση να τηρήσει τα συμφωνηθέντα απαρέγκλιτα. Παράλληλα, ο προοδευμένος Κρόνος μιλά για την «προειδοποίηση» κάποιων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων για βεβιασμένη αποστράτευση. Επιπρόσθετα, με την «συμμετοχή» του άξονα Hades/Apollon σηματοδοτούνται άγριες καταστάσεις σε οικονομικό επίπεδο, όπως πτωχεύσεις.

Όμως, αυτός που δίνει όντως «ρέστα» είναι ο προοδευμένος Άρης αφού συναντά μεταξύ των άλλων τους γενέθλιους άξονες Hades/Vulcanus, Κρόνου/Apollon της Ελλάδας, σηματοδοτώντας προβλήματα, εχθροπραξίες αλλά και εξέγερση ενάντια σε οτιδήποτε πάει να λειτουργήσει βλαπτικά... Θα πρέπει, όμως, να καταστεί σαφές πως ο λαός δεν συζητά άλλη υποχώρηση αφού η εμπλοκή του άξονα Δία/Zeus δείχνει τις απαραίτητες κοινωνικές προπαρασκευαστικές ενέργειες. Έτσι, δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν σε κάποιες ακριτικές (*και όχι μόνο) περιοχές ομάδες αυτοπροστασίας (*πολιτοφυλακή).

Επιπρόσθετα, ο Kronos από πρόοδο θα συναντήσει τον γενέθλιο άξονα Δία/Hades που μιλά για πολιτικούς και Υπουργούς που δεν φαίνονται διατεθειμένοι να βάλουν υπογραφή σε κάτι που είναι αντίθετο από αυτό που τους υπαγορεύει η... συνείδηση τους.

Παράλληλα, με την συμμετοχή του άξονα Άρη/Zeus δεν αποκλείεται νέα έργα του Σώματος του Μηχανικού ενώ πιθανόν να χρειαστεί η πλήρη εγρήγορση των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Μια ξαφνική αλλαγή στα λεγόμενα της Κυβέρνησης θα εξοργίσει τους «εταίρους» μας. Ίσως, η Ελλάδα να προκαλέσει χρηματιστηριακές αναταραχές

Ο πλανήτης της δημιουργικής δράσης, ο Zeus, από πρόοδο συναντά κατ’ αρχήν τον γενέθλιο άξονα Άρη/Admetos στο ωροσκόπιο της Ελλάδας που δείχνει πως η κυβέρνηση «κάτι φοβάται» και συγκεντρώνει «όλες τις δυνάμεις» προς την επίτευξη ενός σκοπού. Όμως, η συμμετοχή του άξονα Kronos/Poseidon δίνει στην χώρα μας ένα ηθικό αβαντάζ το οποίο μπορεί να μετατραπεί σε μια ελληνική επιτυχία. Ο προοδευμένος Ήλιος συναντά τον γενέθλιο Kronos αλλά και τους άξονες Ωροσκόπου /Admetos και Μηδενικής Κριού/ Vulcanus δείχνοντας πως η χώρα θα επιχειρήσει να αρνηθεί και έτσι θα αρχίσουν οι διαδικασίες της «αρχής του τέλους» της θητείας της.
Ο προοδευμένος Hades συναντά τον γενέθλιο Apollon αλλά και τους άξονες Ουρανό/Zeus και Ήλιο/Ποσειδώνα στο ωροσκόπιο της Ελλάδας προεικονίζοντας φυσικές καταστροφές αλλά και την πτώση ενός αεροσκάφους ή ελικοπτέρου.

Οι διελεύσεις πυροδοτούν και «προειδοποιούν»: «Έχω κι εγώ ένα σωρό απωθημένους ουρανούς. Μα δε σκοτώνω άστρα.» Κική Δημουλά

Από την αρχή του μήνα έως και τις 11/2 ο διελαύνων Ουρανός θα συναντά τον προοδευμένο άξονα Hades/Admetos της Ελλάδας και εκεί θα πρέπει να είναι σε εγρήγορση όλος ο Κρατικός μηχανισμός, αφού μέσω δορυφόρων και φορητών τεχνικών μέσων θα επιχειρηθεί «κατασκόπευση» της χώρας. Παράλληλα, ο διελαύνων Kronos συναντά τον άξονα Ουρανού/Apollon της Ελλάδας δείχνοντας πως τα μέτρα που θα λάβει το κράτος θα ξεσηκώσουν αντιδράσεις. Πιθανή ίδρυση μιας νέας ελεγκτικής υπηρεσίας.

Ο διελαύνων Apollon συναντά τον προοδευμένο άξονα Ουρανού/Πλούτωνα που δείχνει πως ξεκινά μια αλλαγή που θα βοηθήσει στο μέλλον να γίνει η χώρα ένα μεγάλο και αυτεξούσιο κράτος.

Παράλληλα, μια «επικίνδυνη» περίοδος θεωρείται το πρώτο πενθήμερο του μηνός, αφού ο διελαύνων Άρης περνά πάνω από μια σειρά επικίνδυνων μεσοδιαστημάτων άλλα και τον προοδευμένο Vulcanus και ίσως εκεί οδηγηθούν τα πράγματα στα άκρα με θερμά επεισόδια, χειροδικίες σε υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, εκρήξεις κλπ.

Ο μήνας αυτός είναι δύσκολος αφού η κυβέρνηση θα πρέπει να σώσει κάτι από το γόητρό της άλλα και την βιωσιμότητά της, διότι από ό,τι φαίνεται ο (*πολιτικός) Θεός απολείπειν... Αλέξιον, παραφράζοντας και τον Καβάφη...

*Ο αστρολογικός χάρτης της Ελλάδος είναι υπολογισμένος για 24/7/1974

Διάβασε επίσης:

Ετήσιες προβλέψεις 2016: Οικονομικές και κοινωνικές εκτιμήσεις για την Ελλάδα

Ετήσιες προβλέψεις 2016: Οι πολιτικές εξελίξεις και το μέλλον των κομμάτων για την Ελλάδα

Ετήσιες προβλέψεις 2016: Πολιτικές προβλέψεις για την Ελλάδα και τον κόσμο σε video

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved