Ελλάδα: τα σεληνιακά φαινόμενα του Μαρτίου

Οι επιδράσεις της Νέας Σελήνης και της Πανσελήνου στην Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο

Ελλάδα: τα σεληνιακά φαινόμενα του Μαρτίου

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες καλωσορίσατε στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Μαρτίου.


Τον Μάρτιο με την Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την 1/3 στο μεταβλητό ζώδιο των Ιχθύων στην 10η μοίρα κλείνει ένας κύκλος μια σειράς τεσσάρων Σεληνιακών Φαινομένων που από τον Δεκέμβριο έφεραν έντονα στο προσκήνιο θέματα που σχετίζονται με κυβερνήσεις, πρόεδρους, ηγέτες λόγω ότι η 10η μοίρα αντιστοιχεί στο ζώδιο του Αιγόκερω.
Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 16/3 στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων (υγεία, εργασία) στην 26η μοίρα, μοίρα Ταύρου (οικονομικά) και σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στην 23η μοίρα του Σκορπιού. Η αριθμητική τιμή της μεταξύ τους όψη είναι τρία που αντιστοιχεί στο ζώδιο των Διδύμων και ως εκ τούτου στο προσκήνιο θα βρεθούν θέματα που σχετίζονται με νεαρά πρόσωπα, μέσα μαζικής ενημέρωσης, μέσα μαζικής μεταφοράς και επικοινωνίας. Επιπλέον, ο Ήλιος κάνει χιαστί με τον Άρη δείχνοντας αιτήματα διολίσθησης, μετατόπιση θέσεων και πεποιθήσεων.

Μια πρώτη εκτίμηση – Γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο

Η Νέα Σελήνη δείχνει ότι πολλά πράγματα δεν θα είναι όπως φαίνονται, έτσι και κυβερνήσεις, πρόεδροι, αξιωματούχοι και άτομα κύρους ή με ισχύ θα προσπαθήσουν με διάφορα τεχνάσματα να αποτραβήξουν το βλέμμα το κόσμου από πτυχές πραγμάτων που δεν πρέπει να αποκαλυφθούν. Ίσως βγουν στην επιφάνεια ένοχα μυστικά και συμμετοχή προσώπων που είναι υπεράνω κάθε υποψίας σε σκάνδαλα. Η απόσυρση κάποιου άτομου ή μεγάλης επιχείρησης (αλλαγή έδρας, προέδρου κτλ) θα συζητηθεί ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει απαγωγή, σύλληψη, ασθένεια ατόμου με κάποιο αξίωμα ή θρησκευτικού ηγέτη, φιλοσόφου, καλλιτέχνη ή ακόμα και απώλεια αυτού κάτω από περίεργες συνθήκες, πνιγμό, ναρκωτικά, δηλητηρίαση, μόλυνση ή άλλη αιτία.

Η Πανσέληνος υποδεικνύει προβλήματα από αρνητική διαχείριση οικονομικών πόρων, σκάνδαλα σε φιλανθρωπικά, εκκλησιαστικά, νοσοκομειακά ή κοινωφελή ιδρύματα, γηροκομία. Στο προσκήνιο ίσως βρεθούν θέματα με νομικό περιεχόμενο ή λανθασμένης ερμηνείας και εφαρμογής νόμων.

Η Νέα Σελήνη για την Ελλάδα – Φοβού τους Τροικανούς και δώρα φέροντας

Βλέποντας τον αστρολογικό χάρτη της Νέας Σελήνης με συντεταγμένες για την πόλη των Αθηνών καταλαβαίνει κανείς ότι πολλά μπορούν να συμβούν στην πολιτική σκηνή με τον Ουρανό (ανατροπές, ξαφνικά γεγονότα, ταχείες και σοκαριστικές αποφάσεις) κυβερνήτη του 10ου (κυβέρνηση) στον 12ο (παρασκήνιο) να βρίσκεται σε δυσμενή όψη με τον Πλούτωνα (εξαναγκασμός) του 7ου (από άλλους) στον 9ο (εξωτερικό, θέματα δικαιοσύνης). Το μεσοδιάστημα Ηλίου/Σελήνης δείχνει δυσαρέσκεια και νέα προβλήματα στα χαμηλότερα στρώματα της κοινωνίας και αίσθηση μοναξιάς. Ο Ωροσκόπος μιλά για μέτρα καταστολής και προσπάθεια της κυβέρνησης να τεστάρει τα αντανακλαστικά των αντιπάλων της. Υποδεικνύει επαφές της με φυσικά ή νομικά πρόσωπα με ιδεολογικά κοινές ιδέες (Ε.Ε, Ευρωπαϊκό λαϊκό κόμμα, ΟΗΕ κτλ). Το Μεσουράνημα μιλά για εγωιστικά κίνητρα και τηλεγραφήματα ή mail που δημιουργούν σάλο. Ειδήσεις θα ξαφνιάζουν και αστρολογικά θέματα θα απασχολήσουν την επικαιρότητα.

Η Νέα Σελήνη σε σχέση με τον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη της Ελλάδος, λόγω του ότι συμβαίνει στον 9ο οίκο δείχνει ότι στο προσκήνιο θα βρεθούν θέματα δικαιοσύνης, (νόμων, αγωγών, ενταλμάτων, ανακριτών, εισαγγελέων) και πρόσωπα ιδιαίτερα με κάποιο αξίωμα (πολιτικό, θρησκευτικό, στρατιωτικό, διοικητικό) ή τίτλο θα βρεθούν αντιμέτωποι με αυτή. Επίσης, θα απασχολήσουν καλλιτέχνες και καλλιτεχνικά ή πολιτιστικά γεγονότα. Προεικονίζονται αμετακίνητες θέσεις και μια ειδική ρύθμιση που ζητήσει ή θα λάβει η χώρα. Η τέλεση ενός μεγάλου γεγονότος θα φέρει δυσάρεστες ειδήσεις μέσα στην κυβέρνηση ή ακόμα και κόντρα με τον ίδιο τον Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ο Ωροσκόπος μιλά για γυναίκες που κάνουν τη διαφορά στην πολιτική σκηνή και για άτομα που μοιράζονται ίδιες ιδέες. Το Μεσουράνημα μιλά για απαγωγή, βίαιη ανατροπή και ξαφνική απειλή από φυσικά φαινόμενα, για τοποθέτηση ατόμου σε κυβερνητική θέση και μη τήρηση σημαντικών υποσχέσεων. Αποκαλύψεις για συμμετοχή κυβερνητικού προσώπου σε σκάνδαλο μπορεί να φέρει ντόμινο αντιδράσεων. Επίσης, η Νέα Σελήνη δείχνει ότι κάτι που θα παρουσιαστεί ως οικονομική νίκη στην πραγματικότητα θα αποτελεί μια κοινωνική ήττα.

Η Πανσέληνος για την Ελλάδα – Μη μιλάς, μην αντιδράς για να σωθεί η Ελλάς

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων πραγματοποιείται στις 16/3 στην 26η μοίρα και ο Ωροσκόπος με το Μεσουράνημα στον κύκλο των 90 μοιρών σχεδόν συμπίπτουν πράγμα που σημαίνει ότι ο Ωροσκόπους ισούται με το Μεσουράνημα. Το μεσοδιάστημα Ηλίου/Σελήνης προοιωνίζει πυρκαγιά ενώ το Μεσουράνημα δείχνει μεγάλη γκαντεμιά και σοκ μέσα από κάποιες ειδήσεις.

Η Πανσέληνος ως προς τον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη της Ελλάδας υποδεικνύει έντονες κόντρες κυβέρνησης και αντιπολίτευσης ενώ δηλώσεις, μεταβολή θέσεων, ταξίδια και πάσης φύσεως μετακινήσεις πρόσωπων από αυτούς τους χώρους θα απασχολήσουν. Επίσης, μιλά απώλεια ατόμου και αναζήτηση προστασίας από ισχυρούς, αλλαγές και ανάγκη για συμμαχίες. Το Μεσουράνημα φέρνει ζητήματα που σχετίζονται ή προκύπτουν μέσα στον στρατό.

Ως προς τον προοδευμένο χάρτη της Ελλάδος η Πανσέληνος δείχνει σφυγμομέτρηση για το τι θέλει ο κόσμος και εγκατάλειψη κάποιου προσώπου της πολιτικής σε μια προσπάθεια που κάνει. Πολύ πιθανά είναι προβλήματα με νοσοκομεία, φυλακές, άσυλα, όπως και άπορους, ναρκομανείς, ψυχικά ασθενείς και ευπαθείς ομάδες. Το Μεσουράνημα δείχνει ότι η Δικαιοσύνη θα τείνει να εξαναγκάσει την κυβέρνηση να τη σεβαστεί με αποφάσεις ακύρωσης νόμων και μέτρων.

Η αλληλουχία Νέας Σελήνης – Πανσελήνου δείχνει πως κάποια πράγματα θα «παγώσουν» και θα αποδειχθεί ότι κάποιες εξαγγελίες θα είναι αδύνατον να πραγματοποιηθούν είτε γιατί δεν θα υπάρχει δυνατότητα είτε γιατί δεν θα επιτραπεί. Σε δύσκολες καταστάσεις που θα εκδηλωθούν κράτος και αρχές δεν θα μπορούν να σταθούν αντάξιοι των περιστάσεων. «Μαχαίρια» ένθεν και κείθεν του κοινοβουλίου θα βγουν μετά από κάλεσμα των κομμάτων να αφήσουν κάποιοι στην άκρη το προσωπικό όφελος για το καλό της παράταξης.

Τέλος, την Νέα Σελήνη Απριλίου που πραγματοποιείται στις 30/3 στο ζώδιο του Κριού και ανοίγει έναν κύκλο θα την δούμε αναλυτικά στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Απρίλιου. Ωστόσο, επειδή η επιρροή της όπως και κάθε σεληνιακού φαινομένου ξεκινά κάποιες μέρες νωρίτερα περίπου την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου, για εκείνη την περίοδο προεικονίζονται προβλήματα με ΟΗΕ, ΝΑΤΟ, Ευρωπαϊκή Ένωση και παιχνίδια... κατασκόπων.
Καλό μήνα σε όλους σας!

*Η αστρολογική ανάλυση έχει γίνει με βάση το γενέθλιο χάρτη της Μεταπολίτευσης 24/7/1974 4:00 Αθήνα

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipodsεδώ.

****************************

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved