Ελλάδα: τα σεληνιακά φαινόμενα του Νοεμβρίου

Και οι περισπούδαστοι λιγοψύχησαν - στης βουλής τα έδρανα κάθισαν

Ελλάδα: τα σεληνιακά φαινόμενα του Νοεμβρίου

Φτάσαμε στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Νοεμβρίου, ενός μήνα που πολλά συμπεράσματα θα βγουν και θα πέσουν μάσκες και προσωπεία. Είναι ο μήνας που θα δείξει ποιοι και κατά πόσο κρατούν τα ηνία της χώρας, που λέγεται Ελλάδα.

Τα Σεληνιακά Φαινόμενα του Νοεμβρίου είναι δύο: Η Νέα Σελήνη – Ετήσια Έκλειψη Ηλίου στο Σκορπιό την 3η Νοεμβρίου και η Πανσέληνος στον Ταύρο την 17η του μήνα.


Γενική εικόνα, ενδείξεις και υποδείξεις σε παγκόσμιο επίπεδο

Καταρχήν, έχουμε δυο Σεληνιακά Φαινόμενα που πραγματοποιούνται σε σταθερά ζώδια. Αυτό σημαίνει πως οι όποιες αλλαγές θα είναι προϊόν επίμονης και μακριάς προσπάθειας ενώ οι συνέπειες τους θα είναι είτε μη αναστρέψιμες είτε μεγάλης διάρκειας.

Η Ετήσια Έκλειψη στις 3/11 πραγματοποιείται στην 11η μοίρα του Σκορπιού σε σύνοδο με τον διελάυνοντα Κρόνο και δείχνει δυσκολίες τόσο στη διαχείριση προβλημάτων όσο και οικονομικών πόρων. Είναι σε μοίρα Υδροχόου υποδεικνύοντας ζητήματα που συνδέονται με τεχνολογία, hacking, αποκαλύψεις και εσκεμμένες διαρροές πληροφοριών. Επιπλέον προμηνύονται εμπόδια σε συζητήσεις, ρήξεις, φιλονικίες, χωρισμοί και νευρικοί κλονισμοί. Ίσως να έχουμε προβλήματα χρηματικής επάρκειας και ρευστότητας στην αγορά, καθώς επίσης ζητήματα με αεροπορικά δυστυχήματα που πιθανόν να είναι προϊόν δολιοφθοράς. Αν θυμάστε όταν πάλι είχαμε γράψει για "χακαρίσματα" υπολογιστών είχε ξεσπάσει το σκάνδαλο με τον Εν. Σνόουντεν.

Η Πανσέληνος στις 17/11 συμβαίνει στον Ταύρο στην 25η μοίρα, η οποία έχει Άρεια χαρακτηριστικά. Είναι σε σύνοδο πρώτον με τον Άδμητο προμηνύοντας ένα τέλος και προβλήματα σε κλειστούς χώρους και δεύτερον με τον πιο δυσμενή απλανή αστέρα του ουρανού τον Algol, ο οποίος παραδοσιακά συνδέεται με δυστυχία, κτηνώδη βία, δολοφονίες, αποκεφαλισμούς και γενικότερα με γεγονότα που προκαλούν αποτροπιασμό. Τα Άρεια χαρακτηριστικά της Πανσελήνου στον σταθερό Ταύρο δείχνουν υπερβολική καταδυνάστευση, πιθανή αναβίωση σκηνικών τρομοκρατίας, αναθεώρηση πεπραγμένων και πτώση κυβερνήσεων. Κάθε αντίδραση θα έχει και το ανάλογο ανθρώπινο κόστος.

Ας περάσουμε στα της Ελλάδος:

Νέα Σελήνη – Έκλειψη Ηλίου στο Σκορπιό: Η επανάσταση είναι παιδί της Δημοκρατίας, κολλητή του ΣΥΡΙΖΑ και εχθρός της Νέας Δημοκρατίας.

Πραγματοποιείται στις 3/11 και είναι ετήσια και ολική. Πραγματοποιείται εντός του 5ου οίκου της Ελλάδος που συμβολίζει τα παιδιά, τις απολαύσεις (ταβέρνες, θέατρα ), τα χόμπι, τα τυχερά παιχνίδια (τζόγος, καζίνο, ΟΠΑΠ) αλλά και οικονομικά ζητήματα που συνδέονται με τη γη, τα κτήρια και την αντιπολίτευση – τομείς στους οποίους πιθανόν να ανακύψουν σχετικά ζητήματα.

Σχηματίζει σύνοδο με τον διελαύνοντα Κρόνο, τον πλανήτη του περιορισμού και του ελέγχου και τρίγωνο με τον Ωροσκόπο, τον Κρόνο και τον Ερμή του ωροσκοπίου της Ελλάδος. Αυτές οι όψεις συνιστούν ενεργοποίηση της γενέθλιας συνόδου Ωροσκόπου, Ερμή, Κρόνου που προϊδεάζει αφενός ότι οι Ελλάδα θα υποστεί έναν εξαναγκασμό, καθότι ο Κρόνος συμβολίζει τα πρέπει και το καθήκον και αφετέρου ότι είναι πολύ πιθανά ζητήματα με εταίρους, συμβάσεις, δίκες, αφού ο Κρόνος στον αστρολογικό χάρτη της Ελλάδος είναι κυβερνήτης του 7ου οίκου όπου περιγράφονται οι σχέσεις μας με τους άλλους.

Επίσης, ζητήματα με άτομα που νοσούν, είναι στη φυλακή ή σε σχετικούς χώρους, αλλά και παρασκηνιακές ενέργειες και δοκιμασίες, λόγω του ότι ο Ερμής είναι κυβερνήτης του 12ου.

Ο Ωροσκόπος του χάρτη της Ετήσιας Έκλειψης συμμετέχει σε μεσοδιαστήματα που δείχνουν την αρχή του τέλους.

Το Μεσουράνημα δείχνει προβλήματα και εντάσεις με το ωράριο και τους όρους εργασίας, ενώ τα κόμματα της αντιπολίτευσης θα νιώθουν σίγουρα για τις δυνάμεις που διαθέτουν.

Το μεσοδιάστημα Σελήνης/Ηλίου μιλά για υποσχέσεις και λόγια που δεν θα πραγματοποιηθούν ενώ θα υπάρξει απώλεια χρημάτων σε κάθε έναν από εμάς. Οι επιτυχίες, και τα σενάρια ανάπτυξης θα είναι για τα μάτια του κόσμου.

Συγκρίνοντας το χάρτη τη Ετήσιας Έκλειψης με το γενέθλιο χάρτη της Ελλάδος βλέπουμε ότι ο Ωροσκόπος της Έκλειψης σε σχέση με το ωροσκόπιο της Ελλάδος μιλά για ξαφνικά γεγονότα που αναγκάζουν κάποιους να βγουν μπροστά, ενώ πολλά που θα συμβούν θα έχουν σκοπό να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη. Το Μεσουράνημα της Έκλειψης σε σχέση με το ωροσκόπιο της Ελλάδος δείχνει ζητήματα με εκπροσώπους της εκκλησίας, ίσως και κάποιο σχετικό σκάνδαλο αλλά και εμφάνιση διάθεσης από πλευράς κυβερνώντων να αλλάξουν πράγματα, την ώρα που το μεσοδιάστημα Σελήνης/Ηλίου δείχνει ότι δεν θα είναι εφικτό, ενώ ευπαθείς ομάδες θα αναζητούν πόρους.

Ο χάρτης της Ετήσιας Έκλειψης ως προς το προοδευμένο ωροσκόπιο της Ελλάδος είναι πραγματικά απογοητευτικός. Ο Ωροσκόπος μιλά για διαπραγματεύσεις χωρίς όφελος, συμπαιγνίες, ενέργειες τρίτων που δημιουργούν στο λαό οργή και απογοήτευση, δολοπλοκίες και ότι μας εξαπατούν ως έθνος. Το Μεσουράνημα λέει για σχέσεις εμπιστοσύνης που βασίστηκαν στην άνευ όρων υπακοή και οι οποίες θα ωθήσουν σε εμπρηστικές δηλώσεις που θα φέρουν πανδαιμόνιο. Τέλος, το μεσοδιάστημα Σελήνης/Ηλίου δείχνει κυβερνητικές αποφάσεις που θα εξοργίσουν, αφού θα είναι παντελώς ανακόλουθες με προηγούμενες δηλώσεις.


Πανσέληνος στον Ταύρο Με ελπίδα για οδηγό... τον Άδμητο.

Η Πανσέληνος στον Ταύρο, στην 25η μοίρα πραγματοποιείται στις 17/11, μια συμβολική μέρα, αφού αυτή την ημερομηνία πριν σαράντα χρόνια επαναστάτησαν οι νέοι ενάντια στη Χούντα των Συνταγματαρχών. Τότε στις 10/11 είχε πραγματοποιηθεί Νέα Σελήνη στην 18η μοίρα του Ταύρου. Τώρα πραγματοποιείται στην 25η μοίρα σε σύνοδο με τον ωροσκόπο του χάρτη της Πανσελήνου και δημιουργεί σύνοδο με τον διελαύνοντα Άδμητο δημιουργώντας την εξίσωση Ήλιος/Σελήνη= Άδμητος που προμηνύει προβλήματα με την ακίνητη περιουσία, ζητήματα οικονομικής επάρκειας. Επίσης, λόγο της συνόδου με τον κακεργέτη Algol προμηνύονται δυσάρεστα γεγονότα βίας.

Ο ωροσκόπος στο χάρτη της Πανσελήνου μιλά για επαφές με τους επικεφαλείς των σωμάτων ασφαλείας και του στρατού και ότι η ακαμψία ή σταθερότητα κάποιου ατόμου τον οδηγεί σε ρήξη με άλλους.

Συγχρόνως, έντονο παρασκήνιο σε σχέση με κάποιον καθήκον και ένα μεγάλο δίλημμα εντός της κυβέρνησης. Το Μεσουράνημα μιλά για ζημιές που θα υποστεί η κυβέρνηση από λανθασμένες εκτιμήσεις αλλά και ενέργειες της που υποκινούνται από άλλους. Το μεσοδιάστημα Ηλίου/Σελήνης δείχνει νέους πολιτικούς ισχυρισμούς και συμμαχίες.

Βλέποντας το χάρτη της Πανσελήνου ως προς το γενέθλιο χάρτη της Ελλάδος προκύπτουν ζητήματα με ιερείς ή/ και άτομα που λειτουργούν με βάση τα δικά τους πιστεύω. Οι πεποιθήσεις και τα πιστεύω κάποιων δεν γίνονται αποδεκτά και θα υπάρξει μεγάλο μίσος και βία. Το μεσοδιάστημα Σελήνης/Ηλίου σε σύνοδο με τον γενέθλιο Άδη της Ελλάδος δείχνει πολιτική εξαχρείωση και έναν εξαθλιωμένο πολιτικό «γάμο». Ενώ ως προς τον προοδευμένο χάρτη της Ελλάδος δείχνει μια σύλληψη που θα συζητηθεί και μεγάλες αλλαγές σε θέματα τραπεζών και ακινήτων. Αυτά σηματοδοτούν πως η αυλαία πέφτει και θα έχουμε πολύ σημαντικές εξελίξεις.

Αλληλουχία Νέας Σελήνης/Έκλειψης – Πανσελήνου – Κομμένα πια τα δανεικά και οι πληρωμές γενικώς

Η αλληλουχία είναι άκρως διαφωτιστική. Καταρχήν πρέπει να βγάλουμε πλεόνασμα γιατί ο Ωροσκόπος της Έκλειψης ως προς το ωροσκόπιο της Πανσελήνου μιλά για κινήσεις χωρίς άλλο αντίκρισμα και αποδοχή, προβλήματα πληρωμών, ΔΕΚΟ και κράτους. Κάποιος αποχωρεί για την αξιοπρέπεια του, ζημιές από πυροβολισμούς και εμπρησμούς ενώ το κράτος θα λειτουργεί με κανόνες υποκόσμου.


Καλά ή κακά έτσι θα περάσουμε το μήνα μας και αν λάβετε υπόψη και τους χρησμούς Νοεμβρίου τότε θα έχετε μια πληρέστερη εικόνα για το τι μέλλει γενέσθαι.

*Η αστρολογική ανάλυση έχει γίνει με βάση το γενέθλιο χάρτη της Μεταπολίτευσης 24/7/1974 4:00 Αθήνα

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipodsεδώ.

****************************

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved