Νέα Σελήνη Αυγούστου στον Λέοντα: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Η λάμψη της Νέας αυτής Σελήνης είναι εκτυφλωτική, αποσκοπώντας να μας οδηγήσει σε ξεχωριστές εμπειρίες

Νέα Σελήνη Αυγούστου στον Λέοντα: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Η Νέα Σελήνη του Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί στις 7/8 στις 14 μοίρες του ζωδίου του Λέοντα, 51' λεπτά μετά τα μεσάνυχτα.
Η αρμονική όψη με τον Ουρανό δημιουργεί πολλούς αστάθμητους παράγοντες στις προσωπικές σχέσεις και όχι μόνο, παρόλο που ο έρωτας, το ξεφάντωμα και οι δημιουργικές ασχολίες, θα κατακλύσουν τις επιθυμίες.
Αυτή η Νέα Σελήνη είναι πολύ σημαντική για την Ελλάδα, εφόσον πραγματοποιείται επάνω στο γενέθλιο Κρόνο της χώρας μας και σε αντίθεση με τον Ήλιο της.
Η ακριβέστατη ενεργοποίηση της γενέθλιας αντίθεσης, δίνει το στίγμα για σημαντικές αλλαγές που αφορούν στα κόμματα που μας κυβερνούν, καθώς και σε θέματα παιδείας που έρχονται στο προσκήνιο.
Η λάμψη της Νέας αυτής Σελήνης είναι εκτυφλωτική, αποσκοπώντας να μας οδηγήσει σε ξεχωριστές εμπειρίες, τονώνοντας την ελπίδα και την αισιοδοξία.
Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Νιώθετε σαν να κερδίσατε το λαχείο και καρδιοχτυπάτε τη στιγμή που πάτε να παραλάβετε το απροσδόκητο ποσόν. Ο έρωτας δροσίζει τα καυτά καλοκαιρινά βράδια σας, ενώ είναι ανώφελο να προγραμματίζετε οτιδήποτε, διότι όλα ανατρέπονται στην επόμενη γωνία. Τα μάτια σας τρεμοπαίζουν από τα απρόοπτα ενώ νέες γνωριμίες σας κεραυνοβολούν. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να δημιουργήσετε κάτι που θα σας αναζωογονήσει, είτε αφορά μια νέα σχέση, είτε μια παλιά, είτε μια ασχολία που έχει κεντρίσει τα ανήσυχα τοιχώματα του μυαλού σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ανοίξτε τα χαρτιά σας και ανακοινώστε τις προθέσεις σας γύρω από ένα θέμα που αφορά ακίνητη περιουσία, το σπίτι που ζείτε, ή ένα μέλος της οικογένειας. Οι αλλαγές είναι αναπόφευκτες και δεν ωφελεί να συντηρείτε τις σκέψεις σας στη φορμόλη. Αυτή η Νέα Σελήνη σας καλεί να δράσετε και να αλλάξετε την εικόνα που έχετε και έχουν οι δικοί σας άνθρωποι για εσάς. Διαμορφώστε το χώρο σας, ανανεώστε το εξοχικό σας με μια προσθήκη, διαπραγματευτείτε και οργανωθείτε απέναντι στις υλικές και συναισθηματικές σας ανάγκες. Η συνεννόηση με άτομα της οικογένειας είναι πολύ σημαντική.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι επιθυμίες σας μοιάζουν διαταγές για τους άλλους, που σπεύδουν να τις εκπληρώσουν πριν ακόμα τις προφέρετε. Το επικοινωνιακό σας δαιμόνιο ξεχύνεται και συνδιαλέγεται με τους πάντες για τα πάντα, σε έναν οίστρο που θα αποφέρει πολλά μακροπρόθεσμα οφέλη. Ταξιδέψτε, μετακινηθείτε, χαρείτε την παρέα φίλων και γνωστών και μην ξεχνάτε σε κάθε σας επαφή να αφήνετε τις επιθυμίες σας σαν πουρμπουάρ που θα εκτιμηθεί ανάλογα. Στρώστε το έδαφος για το μέλλον και βάλτε άφοβα την υπογραφή σας σε ένα κλείσιμο συμφωνίας αυτό το διάστημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα οικονομικά χρειάζονται όλη σας την προσοχή, εφόσον εκτός από τη Νέα Σελήνη που τα σημαδεύει, υπάρχει και η αντίθεση Δία – Πλούτωνα, που αφήνει πολλά υπονοούμενα για τη σωστή διαχείριση και την τακτική που πρέπει να ακολουθήσετε. Μη ριψοκινδυνεύετε με κανέναν τρόπο και φροντίστε να είστε διάφανοι με τους οικονομικούς σας πόρους. Ο Δίας στο ζώδιό σας κάνει ότι μπορεί για να σας ικανοποιήσει, αλλά η παρόρμησή σας λόγω και του Άρη στο ζώδιό σας μπορεί να σας εκθέσει. Μια ξαφνική έκπληξη από συντρόφους ή συνεργάτες, μπορεί να ανεβάσει αρκετούς στα ουράνια.

ΛΕΩΝ

Έχετε την αίσθηση της υπεροχής σε κάθε σας βήμα και αισθάνεστε όλο και περισσότερο την ανάγκη να αναδείξετε τον εαυτό σας. Τα θέλω σας πολλαπλασιάζονται σαν τους ήχους των τζιτζικιών και οι μέρες σας είναι γεμάτες από καινούργιες επιθυμίες. Μια αλλαγή στην εμφάνισή σας είναι κάτι παραπάνω από σίγουρη, αναστενάζοντας σε μαγαζιά που καλύπτουν τις ανάγκες σας. Έτοιμοι να ταξιδέψετε το νου και το σώμα σας, κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις που θα καλύψουν τις επιδιώξεις σας. Όπου βρίσκεστε συλλέγετε εμπειρίες και επιδιώκετε συγκεκριμένες επαφές, που θα φανούν χρήσιμες στα σχέδιά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ακολουθείτε τακτική μοναχού, ιεραρχώντας την καθημερινότητα με μια σειρά από δραστηριότητες που εξισορροπούν το πνεύμα σας. Ευδιάθετοι, καυστικοί, οξυδερκείς, αναζητάτε όλα εκείνα που θα εξυψώσουν την πνευματική σας πλευρά. Επιζητάτε την απομόνωση, περιφρονώντας κάποιες φορές την εξαλλοσύνη των άλλων, προτιμώντας να κρατάτε τις σκέψεις σας για τον εαυτό σας. Δεν ξοδεύεστε άσκοπα με αποτέλεσμα να δημιουργείτε την αίσθηση του σνομπ στους άλλους. Επιμένετε όμως στις επιλογές σας με σκοπό την απομάκρυνση από όλους και όλα, που δεν προάγουν την πορεία σας.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η κοινωνική σας ζωή μοιάζει με Ικαριώτικο πανηγύρι που δεν έχει τέλος, μέχρι να αρχίσει το επόμενο. Φίλοι και παρεΐστικες συνευρέσεις γεμίζουν τις μέρες σας, ενώ κάποιες νέες γνωριμίες θα παίξουν ιδιαίτερο ρόλο στη ζωή σας. Δεν αποκλείεται πολλοί να βιώσετε έναν έρωτα που ως τώρα υπήρχε μόνο σε φιλικό επίπεδο. Η ανάγκη σας να ξεδώσετε είναι έντονη και αυτή είναι και η προτροπή αυτής της Νέας Σελήνης. Οι μέρες είναι δημιουργικές, ανέμελες και με ζεστές επαφές, βάλτε όρια όμως στην υπερβολή και τον ενθουσιασμό, ώστε να μη σας συνεπάρουν εντελώς και μείνετε μόνο με μια ανάμνηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή η Νέα Σελήνη στοχεύει κατευθείαν στα επαγγελματικά και εργασιακά σας θέματα, δίνοντας μια ξαφνική ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα. Ακόμα και αν βρίσκεστε στο πιο απίθανο μέρος των διακοπών απολαμβάνοντας το ποτό σας, μπορεί να έρθετε σε επαφή με κάποιους ανθρώπους που θα σας κάνουν μια ενδιαφέρουσα πρόταση. Αν αυτό δε συμβεί, το μέλημά σας παραμένει να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, θέτοντας μια νέα προοπτική που θα τη χτίζετε αργά και μεθοδικά. Οι απροσδόκητες ευκαιρίες νιαουρίζουν έξω από την πόρτα σας και η πρόθεσή σας είναι ένα δυναμικό ξεκίνημα, ακόμα και στα ήδη υπάρχοντα δεδομένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τίποτα δεν σας κρατάει στη ρουτίνα και μοιάζετε με περιπλανώμενους τουρίστες που αναζητούν νέες εικόνες και εμπειρίες. Η βαλίτσα σας είναι έτοιμη για κάθε προορισμό, ενώ ο ενθουσιασμός σας συναγωνίζεται το δυνατό άνεμο που πλέει στα πελάγη. Η ερωτική σας διάθεση σας κάνει να ερωτεύεστε οτιδήποτε και οποιονδήποτε που εκπληρώνει τις επιθυμίες σας αφήνοντας πίσω όλους και όλα που τις εμποδίζουν. Λίγο σκληρό για τους άλλους, πολύ ευνόητο όμως για εσάς, που ψάχνετε εναγωνίως την περιπέτεια και την αξιοποίηση των ταλέντων σας. Πριν όμως αρπάξετε τις ευκαιρίες, συγκρίνετε το κόστος αυτών που θα αφήσετε πίσω σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Παρόλο που δεν είναι κατάλληλο διάστημα να σκέφτεστε οικονομικά, φορολογικά και κληρονομικά ζητήματα, αλλά να κυλιέστε σε μια παραλία απολαμβάνοντας το καλοκαίρι, αυτή η Νέα Σελήνη σας καθοδηγεί προς αυτή την κατεύθυνση. Μη φύγετε για διακοπές χωρίς να έχετε καταθέσει τη φορολογική σας δήλωση, προσπαθήστε να ρυθμίσετε οφειλές και ξεκαθαρίστε ένα κληρονομικό θέμα. Οι ευκαιρίες έρχονται εξ ουρανού με σκοπό να σας απαλλάξουν από έγνοιες και προβληματισμούς. Αν έχετε επιστρέψει, σπεύσετε για ρυθμίσεις και από τη χαρά σας, μπορείτε να ξαναφύγετε έστω και για μια σύντομη απόδραση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αισθάνεστε πως είναι πολλοί αυτοί που σας έχουν κάτσει στο σβέρκο, ιδιαίτερα οι σύντροφοι και οι συνεργάτες σας και αποφασίζετε να ξεκαθαρίσετε η θέση σας. Επικοινωνείτε θαυμάσια τις σκέψεις σας, ενώ σερβίρετε τις προθέσεις σας κομψά, απελευθερωμένα και αποφασιστικά. Δηλώστε πως δεν είστε διατεθειμένοι να καταπιεστείτε άλλο και αν θεωρείτε πως έχετε κάνει πολλές υποχωρήσεις, αλλάξτε βήμα και οπισθοχωρήστε. Αν πίσω σας δείτε κενό, να είστε σίγουροι πως θα αναπληρωθεί σύντομα, διότι αυτή η Νέα Σελήνη ξεκαθαρίζει τις σχέσεις σας και φέρνει άλλες, φρέσκιες και γλυκές, σαν ώριμα σύκα.

ΙΧΘΥΕΣ

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα όμορφο σώμα μέσα στο αγαπημένο μας μαγιό και μέσα στο καλοκαίρι. Αυτή την υπενθύμιση σας κάνει η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη, που έρχεται για να τονώσει τη σωματική και ψυχολογική σας κατάσταση. Αρχίστε μια υγιεινή διατροφή, κόψτε τις κακές συνήθειες, ηρεμήστε εσωτερικά και βάλτε τα πράγματα σε μια σειρά. Αποβάλετε τις τοξίνες και τους τοξικούς ανθρώπους από δίπλα σας και αναζωογονηθείτε με κάθε τρόπο.

Κρατήστε τον ήλιο στην καρδιά σας και το φθινόπωρο που έρχεται, κάνοντας μια αιφνίδια κίνηση, που θα σας ανεβάσει ψυχολογικά ,ειδικά στον οικονομικό τομέα.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τ' άστρα για σας τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πατήστε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved