Ελλάδα: τα σεληνιακά φαινόμενα του Απριλίου

Η Νέα Σελήνη στον Κριό συνδυάζει την Άρεια παρόρμηση και τη Σκορπίσια στρατηγική. Στην Ελλάδα ο λαός έχει "πολεμικές" διαθέσεις..

Ελλάδα: τα σεληνιακά φαινόμενα του Απριλίου

"Και μη φοβηθείτε τίποτα, παρά πότε-πότε την μεγάλη και αβάσταχτη ντροπή σας!"

Gabriel Liiceanu από το λόγο «Έκκληση προς τα καθάρματα»

Φτάσαμε στα Σεληνιακά φαινόμενα του Απριλίου και μήνα με το μήνα τίποτα δεν θυμίζει όσα ίσχυαν τον προηγούμενο πόσο μάλλον παλιά. Το «κούρεμα» – ληστεία της Κύπρου σήμανε συναγερμό στις χώρες της Ευρώπης για το τραπεζικό τους σύστημα και στον κόσμο για τις καταθέσεις του και πλέον η δοκιμασμένη συνταγή της Κύπρου προορίζεται προς χρήση και σε άλλες χώρες του Ευρωπαϊκού Νότου. Συγχρόνως, στην Ελλάδα ο λαός βιώνει ένα μαρτύριο αντίστοιχο του Σίσυφου αφού όλα είναι προς αναίρεση ενώ η κυβέρνηση με ύφος λέοντος και ύψος Ναπολέοντος θυμίζει κάτι από το πλήρωμα του τιτανικού τις πρώτες ώρες του ναυαγίου.

Σε παγκόσμιο επίπεδο ο εικοσιοκτάχρονος Κιμ Γιονγκ Ουν για άλλους «ψυχάκιας» και άλλους ηγέτης παίζει με τα πυρηνικά λες και πρόκειται για παιχνίδι μάχης στο pc του. Τα πράγματα είναι τόσο σοβαρά που η «πολλά βαρύς» Αμερική που δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί της τελικά νέρωσε το κρασί της και ανέστειλε ναυτικές ασκήσεις.

Νέα Σελήνη στην 20η μοίρα του Κριού

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 10 Απρίλιου στην 20η μοίρα του Κριού συνδυάζει την Άρεια παρόρμηση και τη Σκορπίσια στρατηγική. Ως εκ τούτου, σε παγκόσμιο επίπεδο προμηνύονται πέρα από σεισμούς, εκρήξεις, διασώσεις, ζητήματα εμβολιασμού και σοβαρών ασθενειών και κόντρες και αψυχολόγητες ενέργειες ικανές να οδηγήσουν σε σφοδρές συγκρούσεις και στυγνούς εκβιασμούς. Οι εκάστοτε ισχυροί θα βάζουν το όπλο στο τραπέζι των συζητήσεων και των διαπραγματεύσεων ενώ σε οικονομικό επίπεδο πέρα από ένα ακόμα τραπεζικό μπουμ υπάρχει το ενδεχόμενο ίδρυσης ενός νέου χρηματοπιστωτικού ιδρύματος ή ταμείου.
Στην Ελλάδα με βάση το χάρτη της μεταπολίτευσης η Νέα Σελήνη στον Κριό δείχνει την παρουσία νέων κομμάτων, συνδικαλιστικών φορέων και ενώσεων ετερόκλιτων και ασύμβατων μεταξύ τους ομάδων.

Ο Ωροσκόπος της Νέας Σελήνης στην 22α μοίρα του Καρκίνου

Η 22α μοίρα θεωρείται δυσοίωνη και δεδομένου ότι ο ωροσκόπος είναι επίσης σε όψη τετραγώνου με τον γενέθλιο Ουρανό της Ελλάδος προεικονίζονται απρόσμενα γεγονότα ίσως με υπαιτιότητα άλλων που θα προκαλέσουν αναταραχές, θα πλήξουν ανεπανόρθωτα την αίσθηση ασφάλειας και θα φέρουν οικονομική χασούρα.
Επιπλέον, ο Ωροσκόπος ισούται με τον Άρη και δείχνει ότι οι κυβερνητικές ενέργειες που θα είναι κάτω από την εποπτεία των «εταίρων» μπορεί να ικανοποιήσουν αυτούς που θα τις εκτελούν όμως θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στον πολύπαθο λαό. Εκτός από την πιθανή εν ψυχρώ δολοφονία του τραπεζικού συστήματος, επίσης, πιθανά είναι αιφνίδια φορολογικά μέτρα, προβλήματα με ζητήματα υπεδάφους, όπως και απώλεια ενός σημαντικού προσώπου ή κεκτημένου.

Το Μεσουράνημα της Νέα Σελήνης στην 6η μοίρα του Κριού

Το Μεσουράνημα ισούται με τον Υποθετικό Κρόνο, πράγμα που σημαίνει ότι κάποιος κυβερνητικός παράγοντας, εταίρος ή δημόσια αρχή θα βγει μπροστά για να πάρει σημαντικές αποφάσεις για θέματα υγείας και εργασίας. Επιπλέον, ίσως υπάρξουν αλλαγές σε κάποιες κυβερνητικές θέσεις.

Νέα Σελήνη – Ωροσκόπιο Ελλάδας

Η Νέα Σελήνη σε σχέση με το γενέθλιο χάρτη της Ελλάδας συσχετίζει την κυβέρνηση και το δημόσιο χρέος με θέματα ζημίας, απώλειας, τέλους, όπως και ζητήματα με αποθανόντες, φυλακισμένους ή κακουργηματικές ενέργειες. Επιπλέον, ίσως υπάρχει ένας κοινωνικός ακτιβισμός αλλά και ο θάνατος ενός καλλιτέχνη.

Νέα Σελήνη – Προοδευμένο Ωροσκόπιο Ελλάδας

Σύμφωνα με το προοδευμένο ωροσκόπιο της Ελλάδας ο λαός έχει πολεμικές διαθέσεις και όσο και αν κάποιοι τον καθησυχάζουν ή τον «ψεκάζουν» πως οι κίνδυνοι έχουν ξεπεραστεί θα διαπιστωθεί ότι δεν είναι έτσι. Επιπλέον, περιπέτειες στις οποίες θα μπει η χώρα θα οφείλονται σε απόνερα γεγονότα εκτός αυτής.

Μερική Σεληνιακή Έκλειψη στην 5η μοίρα του Σκορπιού

Η Σεληνιακή έκλειψη η οποία πραγματοποιείται στις 25 Απρίλιου 2013 στην 5η μοίρα του Σκορπιού που σχετίζεται με ζητήματα παιδιών, εκπαίδευσης, αθλητών όπως και πρόσωπα και επιχειρήσεις που συνδέονται με τζόγο, τυχερά παιχνίδια και θέματα με πολύτιμα μέταλλα. Η σύνοδος με τον Κρόνο είναι ένδειξη θλίψης και δυσκολιών γύρω από αυτά.
Ο Ωροσκόπος της Σεληνιακής έκλειψης βρίσκεται στην 10η μοίρα του Τοξότη και το Μεσουράνημα στην 26η μοίρα της Παρθένου. Αμφότερα είναι μεταβλητά ζώδια κι ως εκ τούτου τα σχετικά προβλήματα θα είναι πολυάριθμα και με συνεχείς επαναλήψεις.

Σεληνιακή έκλειψη – Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ελλάδος

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα 5ου – 11ου προμηνύει διαμαρτυρίες, καταλήψεις και συγκεντρώσεις αντίθεσης προς αποφάσεις και σχέδια που σχετίζονται με την παιδεία και τον μεταλλικό πλούτο. Επιπλέον, η παρουσία του Ωροσκόπου της Έκλειψης στον 6ο οίκο της Ελλάδος σε σύνοδο με τον γενέθλιο Ποσειδώνα δείχνει απάτες σε θέματα προσλήψεων και απολύσεων όπως και επιπλέον απώλειες σε εργασιακά δικαιώματα.

Σεληνιακή έκλειψη – Προοδευμένο Ωροσκόπιο Ελλάδος

Η κυβέρνηση ίσως ζητήσει κάποια εκτίμηση από τρίτους ή από κάποιους ειδήμονες αλλά τα αποτελέσματα αυτής δεν θα ικανοποιήσουν και λόγω των χειρισμών της θα πιαστεί κορόιδο.Μέσα σε όλα αυτά θα πληθαίνουν οι φωνές που θα ζητούν λαϊκή ετυμηγορία, όμως η κυβέρνηση προς το παρόν θα κρατηθεί με νύχια και με δόντια.

Αλληλουχία Νέα Σελήνης - Έκλειψης

Είναι πολύ πιθανή η απομάκρυνση ή απείθεια προσώπου από το χώρο της κυβέρνησης ενώ όπως δείχνουν οι εξισώσεις θα υπάρξει προπαγάνδα περί δήθεν καλή δουλειά της κυβέρνησης και σχετικά εύσημα από το εξωτερικό.

*Η αστρολογική ανάλυση έχει γίνει με βάση το γενέθλιο χάρτη της Μεταπολίτευσης 24/7/1974 4:00 Αθήνα.

****************************

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved