Πανσέληνος Νοεμβρίου και έκλειψη. Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Πρόκειται για μια σημαντική Πανσέληνο που η Σεληνιακή έκλειψη που τη συνοδεύει μας κάνει ιδιαίτερα συναισθηματικούς, με παθιασμένες εκφράσεις και αντιδράσεις.

Πανσέληνος Νοεμβρίου και έκλειψη. Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στις 28/11 στις 4.47 το απόγευμα στον άξονα Διδύμων – Τοξότη και συγκεκριμένα στις 6 μοίρες των Διδύμων, με ωροσκόπο στις 2 μοίρες του ίδιου ζωδίου (επάνω ή κοντά στον ωροσκόπο της Ελλάδας).

Πρόκειται για μια σημαντική Πανσέληνο που η Σεληνιακή έκλειψη που τη συνοδεύει μας κάνει ιδιαίτερα συναισθηματικούς, με παθιασμένες εκφράσεις και αντιδράσεις.

Οι πολύ υπαινικτικοί σχηματισμοί των 2 Yod μεταξύ Σελήνης – Κρόνου – Πλούτωνα και Σελήνης – Αφροδίτης – Άρη, σε συνδυασμό με τη σύνοδο ιδιομοιρίας του πανίσχυρου Άρη στον Αιγόκερω με τον Πλούτωνα και σε εξάγωνο ιδιομοιρίας με την Αφροδίτη από τον Σκορπιό και σε εξάγωνο με τον Κρόνο, δεν αφήνουν αμφιβολία για τη σημαντική επιρροή αυτής της Πανσελήνου σε κοινωνικό, πολιτικό και προσωπικό επίπεδο.

Όλοι και όλα μοιάζουν να βράζουν σε ένα καζάνι, που είναι έτοιμο να ξεχειλίσει από την πίεση που δέχεται, προερχόμενη από χέρια δημίων, που πιέζουν το καπάκι απεγνωσμένα ώστε να μην ξεχυθεί η καυτή οργή στα πρόσωπά τους.

Σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο αναμοχλεύονται οριστικά ξεκαθαρίσματα και ανατροπές, ενώ σε προσωπικό, η εναντίωση σε ότι μας καταδυναστεύει, γίνεται επεισοδιακά.

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες του πρώτου δεκαήμερου επηρεάζονται άμεσα, ενώ γενικότερα η επικοινωνία θα έχει τον πρώτο λόγο και θα κυμαίνεται στα 10 μποφόρ με τάσεις εξασθένησης, μόνο παροδικές.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά.


*Υπενθύμιση: Η ισχύς μιας Πανσελήνου είναι 2 μέρες και πριν και μετά την κορύφωσή της.


ΚΡΙΟΣ

Αυτό που συνειδητοποιείτε σε αυτήν την Πανσέληνο, είναι πως δεν μπορείτε πλέον να επικοινωνείτε με υπεκφυγές, λογοπαίγνια και λεκτικά τερτίπια. Η φιλική συμμετοχή του Ουρανού σας κάνει να αποφασίζετε πως η ευθύτητα είναι ο μόνος τρόπος συνδιαλλαγής, φτάνοντας και σε ακραίες εκφάνσεις. Είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε προβλήματα με συγγενείς και κοντινά άτομα της καθημερινότητας, ενώ η συναισθηματική φόρτιση προσανατολίζεται στο να ξεκαθαρίσετε όσα σας πιέζουν και σας αγχώνουν. Η δεοντολογία σας διαμορφώνεται ξανά, ενώ πορεύεστε προς μια διαφορετική οπτική που σας οδηγεί στην έξοδο κινδύνου.


ΤΑΥΡΟΣ

Νιώθετε πως είναι καιρός να κατοχυρώσετε τις οικονομικές απολαβές σας και να σιγουρευτείτε πως δεν θα βρεθείτε εκτεθειμένοι στο μέλλον. Το ίδιο συμβαίνει και στην αισθηματική σας ζωή, από την οποία ζητάτε διαβεβαιώσεις, κρίνοντας ανάλογα την πορεία σας. Το υλικό και συναισθηματικό σας ξόδεμα χρειάζεται φρένο, το οποίο αν δεν βάλετε εσείς θα το κάνουν οι άλλοι. Ωστόσο το πάθος και η ένταση που αισθάνεστε τιθασεύονται δύσκολα, υποκύπτοντας στην λαγνεία της Πανσελήνου. Μην ξεχνάτε όμως πως η ανασφάλεια που νιώθετε δεν μπορεί να αντικατασταθεί, από πρόσκαιρες εκτονώσεις.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένας προσωπικός κύκλος επιθυμιών και επιδιώξεων κλείνει με αυτή την Πανσέληνο – έκλειψη στο ζώδιό σας, η οποία σας φέρνει μπροστά σε τελεσίδικες αποφάσεις. Η ανάγκη σας για προβολή και διεκδικήσεις είναι μεγάλη, οδηγώντας σας σε φορτικές συμπεριφορές και πιεστικές κινήσεις. Ο τρόπος που θα κινηθείτε παίζει σπουδαίο ρόλο στην προσπάθειά σας να ξεκαθαρίσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους, αλλάζοντας και την ως τώρα εικόνα σας προς τα έξω. Έχετε σκοπό να επιβάλλετε τους δικούς σας κανόνες και να δώσετε σε όλους να καταλάβουν πως ότι ήξεραν ως τώρα, ανήκει στο παρελθόν. Προσοχή στις υπερβολές.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σας δίνεται μια μοναδική ευκαιρία αποτοξίνωσης από όλα όσα έχουν συσσωρευτεί μέσα σας και δημιουργούν ένα ανθυγιεινό ψυχολογικό περιβάλλον. Επηρεάζεστε έντονα συναισθηματικά από αυτή την Πανσέληνο – έκλειψη, που σκοπό έχει να σας παροτρύνει να πάψετε να ζείτε σαν τυφλοπόντικες στις υπόγειες στοές του μυαλού σας. Η απομόνωση που θα επιλέξετε, φροντίστε να είναι εποικοδομητική, μετρήστε μυστικά και ψέματα, ιεραρχήστε τις επιθυμίες σας και προχωρήστε. Αν δεν πέσετε ξανά σε συναισθηματικές φάκες, θα μπορέσετε να λυτρωθείτε από όσα λεηλατούν τον ευαίσθητο ψυχισμό σας.


ΛΕΩΝ

Κινήστε επιβλητικά και όλο χάρη σε αυτή την Πανσέληνο – έκλειψη που σας κάνει να καταλάβετε την αξία των κοινωνικών επαφών, για τις οποίες ξοδέψατε πολύ χρόνο και κάνατε και ανάλογο κόπο. Η αναγνώριση που έρχεται φέρνει χαμόγελα ικανοποίησης στα χείλη, ενώ πολλοί καταξιώνεστε μέσα από συλλογικές και ομαδικές προσπάθειες, ομάδων ή συλλόγων. Παράλληλα κάνετε ένα γερό ξεκαθάρισμα ανάμεσα στους φίλους σας, διαχωρίζοντάς τους σε καρδιακούς, γνωστούς ή δήθεν φίλους. Το γεγονός αυτό σας απελευθερώνει και δίνει στα βήματά σας νέα πνοή και αισιοδοξία.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα επαγγελματικά σας βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, σε μια παράσταση πρόζας μεταξύ εσάς και της επαγγελματικής σας πορείας. Αντιμετωπίζετε διάφορες αντιξοότητες, που έχουν ξεκινήσει πολύ καιρό πριν και τώρα καλείστε να αποφασίσετε τι μέλλει γενέσθαι. Νιώθετε ιδιαίτερα αγχωμένοι και προβληματισμένοι, ενώ αρκετοί φτάνετε σε απόγνωση μη βλέποντας φως στην υπάρχουσα κατάσταση. Αλλάξτε πορεία και μην διστάσετε να εγκαταλείψετε και το χώρο εργασίας σας, αν αυτό ωφελήσει την ψυχολογία σας. Αν και μια ευκαιρία για μια νέα δουλειά είναι υπαρκτή, η σύγχυση που επικρατεί χρειάζεται πλήρη αυτοέλεγχο.


ΖΥΓΟΣ

Περιμένετε μια απόφαση, μια είδηση, ένα νέο που θα σας βγάλει από το αδιέξοδο της αναμονής και της ανησυχίας. Εν τω μεταξύ θέτετε ριψοκίνδυνους στόχους, που στηρίζονται σε μια εσωτερική επιβεβαίωση που σας καθησυχάζει. Το τοπίο είναι φαινομενικά θολό, αλλά αυτή η Πανσέληνος – έκλειψη έχει σκοπό να το καθαρίσει από τα σύννεφα. Ευνοούνται νομικές και κληρονομικές υποθέσεις που θα τραπούν προς όφελός σας, ενώ η διαρκής αναζήτηση της πιο σωστής απόφασης, θα σας δικαιώσει. Μπορεί να μη λείψουν οι εντάσεις, αλλά στο τέλος τα καταφέρνετε, παρόλο το συναισθηματικό και οικονομικό κόστος.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι οικονομικές σκοτούρες ρίχνουν την ψυχολογία σας, ενώ οι πολλές υποχρεώσεις προς τρίτους και των τρίτων προς εσάς, προξενούν ίλιγγο εκνευρισμού. Η αναστάτωση που αισθάνεστε όμως έχει το αντίδοτό της, που δεν είναι άλλο από την ανεβασμένη λίμπιντο που σας πολιορκεί γύρω από τις ημέρες της Πανσελήνου. Η ορμητικότητα που σας διέπει, μπορεί κάλλιστα να διοχετευθεί σε πολύ προσωπικές στιγμές, συνειδητοποιώντας τα ευεργετικά αποτελέσματα της εστιασμένης ενέργειας. Προσπαθήστε να αγνοήσετε την πεζή καθημερινότητα, μετουσιώνοντας το πάθος σε ευφάνταστη ενασχόληση.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Πανσέληνο – έκλειψη απέναντί σας αισθάνεστε σαν τον Πόντιο Πιλάτο μπροστά σε μια καταδικαστική απόφαση, που αφορά πάσης φύσεως σχέσεις, για τις οποίες νίπτεται τας χείρας σας. Συνεργασίες και συμβιώσεις που δεν μπορούν άλλο να κρατηθούν από τα μαλλιά, αφήνετε να πέσουν στο κενό και μάλιστα δεν νοιάζεστε ακόμα και αν αυτό το αποφασίσουν άλλοι. Νιώθετε κουρασμένοι και ζητάτε την ελευθερία σας προκειμένου να συνεχίσετε σε άλλη βάση, ή να εγκαταλείψετε την υπάρχουσα μορφή. Η φόρτιση μπορεί να είναι μεγάλη, αλλά δεν προτίθεστε να παραμείνετε εκεί όπου αισθάνεστε πλέον, περιττοί.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καταβάλλεστε από ασυνήθιστη κούραση, ειδικά στο χώρο της εργασίας σας, εφόσον χρειάζεται ανά πάσα στιγμή να είστε έτοιμοι για το οτιδήποτε. Γεμίζετε ευθύνες, τρέχετε και δεν φτάνετε, κάνετε δουλειές άλλων, ενώ παράλληλα φιλοδοξείτε να αναγνωρισθούν οι κόποι σας. Η δραστηριότητά σας είναι συνεχής και αμείωτη, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρείτε σώμα και νου, που αιτούνται ανάπαυσης και χαλάρωσης. Συνειδητοποιείτε πως ο αγώνας που έχει ξεκινήσει μπορεί να είναι φιλόδοξος αλλά είναι και εξαντλητικός. Ψάξτε τρόπο και χρόνο να χαλαρώσετε, βρίσκοντας και μια δουλειά που θα σας χαροποιήσει.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Απολαμβάνετε αυτή την Πανσέληνο με την έκλειψη, σαν ένα θέαμα στο καθημερινό σας πλανητάριο, στο οποίο δημιουργείτε τους δικούς σας συνδυασμούς τυχερών αστεριών.

Η δημιουργική διάθεση, οι τρυφερές σχέσεις, ο έρωτας, το φλερτ και η τάση να τζογάρετε, σας απομακρύνουν από τη μάζα που δυσφορεί, γινόμενοι δακτυλοδεικτούμενοι για την άνεση και την αισιοδοξία σας. Θερμοί, δοτικοί και γεμάτοι κατανόηση, συνάπτετε όμορφες σχέσεις και απογειώνετε την καλλιτεχνική σας τάση. Στις επιδιώξεις σας είστε τυχεροί, διότι οι μέρες επιτάσσουν τόλμη και εσείς τολμάτε, αποφεύγοντας την παγίδα της έντασης.


ΙΧΘΥΕΣ

Ιδιαίτερα τεταμένο θα είναι το κλίμα στο σπίτι, ενώ παρεξηγήσεις και συγκρούσεις θα διαδέχονται η μία την άλλη. Η τάση σας να ανατρέχετε σε παρελθοντικές συμπεριφορές και λάθη δεν βγάζει πουθενά και καλό θα ήταν να αποδεχτείτε κάποια πράγματα στην οικογένεια και γενικότερα στο περιβάλλον που συζείτε. Μην κάνετε απελπισμένες κινήσεις μέσα στην έκλειψη και μην προχωρήσετε κανένα θέμα, που αφορά αγοραπωλησίες ακινήτων. Η συναισθηματική φόρτιση θα είναι έντονη, αλλά θα έχετε και την ευκαιρία να διαμορφώσετε νέες συνθήκες διαβίωσης. Μην υποκύπτετε σε ψυχολογικές πιέσεις.


Διαβάστε επίσης:

Μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved