Uranian χρησμοί Σεπτεμβρίου

Τι δίνουν οι εξισώσεις της Uranian για το Σεπτέμβριο του 2012 στα κοινωνικο-πολιτικά θέματα της Ελλάδας;

Uranian χρησμοί Σεπτεμβρίου

Από την επιμήκυνση στην επανάσταση

Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας που θα κριθούν πολλά, αν λάβετε υπόψη σας ότι τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα από το 2010 και μετά δεν είναι παρά σκηνές του δραματικού έργου που αναμένεται να βγει προσεχώς στην οθόνη της ζωής των Ελλήνων και οι οποίοι θα αντιληφθούν ότι η Ενωμένη Ευρώπη είναι μια ιδέα που δεν λειτουργεί. Ευρωζώνη είναι η Γερμανία και οι δορυφόροι της, δηλαδή η Φιλανδία, η Αυστρία και η Ολλανδία που απαρτίζουν τον σκληρό πυρήνα του ευρώ. Η Ελλάδα δεν είναι παρά ένα πειραματόζωο που εξυπηρετεί τους σκοπούς αυτών που χρηματοδοτούν τα πειράματα και έχουν τη δυνατότητα, όταν δεν τη χρειάζονται πλέον, να την πετάξουν στα αζήτητα.

Ας δούμε πιο αναλυτικά τι προβλέπουν οι εξισώσεις της Uranian για το Σεπτέμβρη.

Όπως καταλάβατε από τον πρόλογο, η Ελλάδα θα ζήσει μια βερσιόν της Θείας Κωμωδίας του Δάντη, αυτή του πρώτου μέρους της Κόλασης. Τα άλλα δύο μέρη το Καθαρτήριο και ο Παράδεισος δεν είναι ακόμα της παρούσης.

Ο προοδευμένος Άρης ισούται με το γενέθλιο Πλούτωνα που σημαίνει πως έφτασε η ώρα εκτέλεσης διάφορων σχεδίων και ως εκ τούτου οι έννοιες «ανθρωπιά» και «συμπόνια» δεν θα είναι παρά λέξεις καταχωνιασμένες στις σελίδες κάποιου λεξικού αλλά και επικοινωνιακής σκοπιμότητας (σαν της Μέρκελ, που ράγισε η καρδιά της για τους Έλληνες αλλά τους στέλνει στο οικονομικό Άουσβιτς).

Συγχρόνως, η εμπλοκή του Άδη (βρώμικες πράξεις, υπόγειες ενέργειες) δείχνει ότι οι ενέργειες από τους κόλπους της κυβέρνησης θα είναι αποτυχημένες και καταστροφικές. Επιπρόσθετα, προμηνύει διατάξεις και ξαφνικά διατάγματα που θα προκαλέσουν για άλλη μια φορά σοκ στα κατώτερα κοινωνικά στρώματα όπως οι χαμηλόμισθοι και οι συνταξιούχοι. Ωστόσο, θα υπάρξουν εξαιρέσεις και φωτογραφικές διατάξεις για τους συμμετέχοντες στη «συντεχνία». Όλα αυτά μέσα σε ένα κλίμα τρόμου αλλά πάντα εις το όνομα της δημοκρατίας, μιας δημοκρατίας που, αν ζούσε ο Κλεισθένης, θα έλεγε πως πρόκειται για φάρσα.

Ο Άδμητος δείχνει πως τα πάνω -κάτω θα φέρει ένα ξαφνικό γεγονός, το οποίο τα μαθηματικά μοντέλα και οι οικονομικές προσομοιώσεις δεν κατάφεραν να το προβλέψουν. Εδώ χρειάζεται να θυμίσουμε ότι οι χρονιές 2013-14 είναι καταλυτικές για την επιβίωση τόσο της Ευρωζώνης όσο και της Αμερικής, αφού ο Κρόνος σε κοσμικό επίπεδο, πέρα από σκληρά φοροεισπρακτικά μέτρα, φέρνει φτώχια και έντονα προβλήματα με μετανάστες και πρόσφυγες.

Στο εσωτερικό της χώρας, αναμένονται αναταραχές και φασαρίες καθώς πολλοί -μέχρι πρότινος φιλήσυχοι πολίτες- θα πάρουν τον νόμο στα χέρια τους.

Τα νοικοκυριά θα χτυπηθούν από επιπλέον αυξήσεις στους λογαριασμούς ΔΕΚΟ και από σκληρά φορολογικά μέτρα ενώ οι τιμές βασικών ειδών πρώτης ανάγκης θα πάρουν την ανιούσα.

Ζητήματα που σχετίζονται με νόμους, φυλακές και δικαστές θα έρθουν στο προσκήνιο και πιθανόν να προκαλέσουν ποικίλες αντιδράσεις.

Σε θέματα μισθολογίων, ίσως καταργηθούν κατακτήσεις και κεκτημένα δικαιώματα ετών όπως το δώρο Χριστουγέννων κτλ, ενώ σε ζητήματα Υγείας θα υπάρξουν προβλήματα από τις περικοπές στα κονδύλια. Ομοίως και στην Παιδεία με θύματα της κόντρας που θα ξεσπάσει, τους ασθενείς και τους μαθητές, αντίστοιχα.

Παράλληλα, δεν αποκλείεται η χώρα να βρεθεί αντιμέτωπη με τα στοιχεία της Φύσης, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο να έχουμε την απώλεια ενός επαναστάτη ή ενός ατόμου που πρέσβευε μια ιδέα.

Όλα αυτά, ενώ ο Ζευς συμμετέχει σε μια εξίσωση – σιδηρόδρομο που μιλάει για μια υποκινούμενη επανάσταση. Έτσι μην απορήσετε εάν πλέον δεξιοί και αριστεροί στέκονται δίπλα- δίπλα και χτυπούν με ομοβροντία την κυβέρνηση. Διότι «ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου» κι εδώ πλέον θα έχουμε να κάνουμε με ζήτημα επιβίωσης.

Ο Άδμητος συναντά το γενέθλιο Άρη που δείχνει τρόμο αλλά και ζήλο από τις δυνάμεις καταστολής φέρνοντας στη μνήμη πολλών συνθήματα που έλεγαν «τρεις και εξήντα παίρνετε και τον κόσμο δέρνετε». Όλα αυτά θα φέρουν σοβαρές αλλαγές στα εσωκομματικά ενώ θα φανεί κυβερνητική αναλγησία και εμμονή στις ανειλημμένες αποφάσεις. Εδώ ξεκινά η αρχή του τέλους.

Στο εξωτερικό, η κυβέρνηση θα κληθεί να αντιμετωπίσει έκτακτες καταστάσεις, αφού πολλά από τα αιτήματά της θα πέσουν στο κενό. Αυτό θα οδηγήσει την κυβέρνηση να κάνει βεβιασμένες κινήσεις πανικού και κυριολεκτικά ξεπουλήματος. Θα ψάξει να βρει νέες συμμαχίες αλλά, λόγω του ότι κρίση είναι θεσμική και οικονομική σε παγκόσμιο επίπεδο, ο καθένας θα κοιτάξει τα του οίκου του ακολουθώντας το ρητό «ο σώζων εαυτώ σωθήτω».

Το οικονομικό επιτελείο θα έχει να αντιμετωπίσει την οργή του λαού, τις τεχνοκρατικές υποδείξεις αλλά και την ανασύσταση αρχών και ελεγκτικών μηχανισμών. Η κυβέρνηση στο σύνολό της θα αντιμετωπίσει προβλήματα ομοιογένειας και ομοφωνίας θυμίζοντας κάτι από ζευγάρια που ζουν συμβατικά. Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο προοδευμένος υποθετικός Κρόνος συναντά το γενέθλιο άξονα Άρη – Ποσειδώνα της Ελλάδας, τα πράγματα γίνονται φοβέρα δύσκολα αφού αυτό δείχνει κάθετη πτώση της δημοτικότητας της κυβέρνησης, έως και απώλεια της δεδηλωμένης.

Εξάλλου και η πολιτική δειλία δεν προοιωνίζει κάτι διαφορετικό, δεδομένου ότι η λεγόμενη επαναδιαπραγμάτευση, που δεν υπήρξε ποτέ από το 2010, έγινε επιμήκυνση και τελικά έφτασαν να λένε ότι θα τηρήσουν στο ακέραιο όσα έχουν συμφωνήσει. Οι δανειστές βρίσκουν την κερκόπορτα ολάνοιχτη αλλά δεν υπολογίζουν τις άγριες διαθέσεις του θύματος, που θα ξυπνήσει μονομιάς και θα έρθει ...ανάποδα ο ντουνιάς!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved