Uranian χρησμοί Αυγούστου

Τι δίνουν οι εξισώσεις της Uranian για τον Αύγουστο του 2012;

Uranian χρησμοί Αυγούστου

«Ότι κάνουμε στη ζωή αντηχεί στην αιωνιότητα»

Ο όγδοος κατά σειρά μήνας του 2012 είναι γεγονός και πλέον έχοντας πάρει την κατηφόρα, μπαίνουμε σε μια κατάσταση μη αναστρέψιμη. Με τέταρτη συνεχόμενη χρονιά σε ύφεση η οποία καλπάζει με αρνητικό πρόσημο μείον 8 τοις εκατό, η Ελλάδα βρίσκεται σε μια περίοδο που όμοια της είχε να περάσει από την κατοχή.

Παραδοσιακά θα έπρεπε να γράφουμε για διακοπές και προορισμούς αναψυχής αλλά αυτά πλέον για τους περισσότερους ανήκουν στο παρελθόν. Ο Αύγουστος δεν μπορεί να είναι αισιόδοξος παρά μόνο με λίγες φωτεινές εξαιρέσεις.

Προπαγάνδα και ανθελληνικές «κορώνες» έρχονται να δείξουν πως η Ελλάδα σαν άλλη Ιφιγένεια είναι έτοιμη να θυσιαστεί για να ανοίξει ο «ούριος άνεμος ανάκαμψης» του ευρώ και της Ευρωζώνης. Όμως ακόμα και στις Βρυξέλες ή το Βερολίνο θα καταλάβουν που είναι λάθος η συνταγή. Το ΔΝΤ και η Τρόικα φαντάζουν αλμπάνηδες αφού κανένας στόχος τους δεν επιτεύχθηκε τη διετία που πάτησαν το πόδι τους στην Ελλάδα. Κανείς, εκτός από την απαξίωση των Ελλήνων...

Τα κόμματα που συνθέτουν την κυβέρνηση τελικά αποδεικνύουν πως εκτός από φιλοευρωπαϊκά είναι και ανακόλουθα. Μαριονέττες που θα δουν την Task Force να επεμβαίνει στο έργο τους, διότι οι δανειστές σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς κατάφεραν και έφεραν την Ελλάδα στα όρια της εξαθλίωσης και τώρα θέλουν τα φιλέτα αντί πινακίου φακής, απαιτώντας μέτρα άμεσα και με συνοπτικές διαδικασίες.

Μέσα σε αυτό το μήνα φαίνεται ότι ο ελληνικός λαός θα καταλάβει πως τον κορόιδεψαν για άλλη μια φορά και εδώ... αρχίζουν τα δύσκολα. Όπως φαίνεται αυτή η κυβέρνηση θα πέσει για λόγους πείνας, εθνικής ανεντιμότητας και γεννοσήμων με τα πρώτα δείγματα ασυνεννοησίας και ασυμφωνίας να την «παίρνουν αμπάριζα» μετά τις 10 Αυγούστου.

Επικοινωνιακά η Ελλάδα θα βγει χαμένη αφού ο προοδευμένος Ήλιος συναντά τόσο τον άξονα Άδης/Άδμητος (καταπίεση και ελλείψεις), όσο και τον άξονα Ουρανός/ Ποσάιντον (υποκίνηση προπαγάνδας), δείχνοντας πως ο ελληνικός λαός θα πρέπει να υποφέρει για να καλυφθούν οι βασικές του ανάγκες. Την ίδια στιγμή, οι ιδεολογικές αντιπαραθέσεις και η προπαγάνδα θα δίνουν και θα παίρνουν αλλά οι όποιες επαναστατικές φωνές θα παταχθούν με εντολή ανώτερων κυβερνητικών στελεχών.

Σε επίπεδο επαφών με το εξωτερικό το προοδευμένο Μεσουράνημα δείχνει ότι η κυβέρνηση θα εφαρμόσει τα συμφωνηθέντα, ενώ δεν αποκλείεται να της ζητηθεί να εφαρμοστούν άμεσα νέα μέτρα που θα σοκάρουν ακόμα και τους ίδιους τους κυβερνώντες.

Ο πρωθυπουργός και κατ επέκταση η κυβέρνηση (Κρόνος Υποθετικός), έχουν να λάβουν μια ξαφνική εντολή ενώ παράλληλα θα απομακρυνθεί κάποιος κυβερνητικός από τη θέση του. Η συμμετοχή του Πλούτωνα στον άξονα Κρόνου/Κρόνου Υποθετικού (απομάκρυνση, συντριβή, πτώση κυβερνητικού προσώπου) δείχνει πως η κυβέρνηση ίσως δεχτεί μια επέμβαση από εξωγενείς παράγοντες γιατί όπως έλεγε και ο Καλογήρου «είναι πολλά τα λεφτά, Άρη». Έτσι οι κυβερνητικές επαφές δεν θα έχουν επιτυχία αφού τα προβλήματα δεν θα λυθούν. Πάραυτα θα επιχειρηθεί να φανεί πως η αποτυχία είναι μια Πύρρειος νίκη.

Το εσωτερικό της κυβέρνησης μπορεί να δείχνει σαν την επιφάνεια της θάλασσας το καλοκαίρι που είναι λάδι, όμως μακριά από τις κάμερες και τα μικρόφωνα υπάρχει γκρίνια, προβληματισμός και απογοήτευση.

Σε επίπεδο κοινωνικής ασφάλειας και δημόσιας τάξης η Ελλάδα μέσου του υπουργού της θα επικαλεστεί το υψηλό εθνικό φρόνημα ενώ θα πρέπει να κρατήσει και την κατάλληλη επιχειρησιακή ετοιμότητα χωρίς όμως τα απαραίτητα χρήματα. Ο προοδευμένος Ωροσκόπος βρίσκει τον άξονα Ζευς/Κρόνου Υποθετικού θέτοντας σε επιφυλακή τις ένοπλες δυνάμεις και σε διαρκή επαφή με τους ηγέτες του στρατού καθότι ο προοδευμένος Κρόνος στον άξονα Ερμής/Μεσουράνημα προοιωνίζει θλίψη, κίνδυνο και ένα εχθρό προ των πυλών. Δεν θα λείψουν οι κίνδυνοι δολιοφθοράς ενώ είναι πιθανό ένα ναυάγιο εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων, με ενδεχόμενο μόλυνσης των υδάτων.

Συγχρόνως, η ανταλλαγή πυροβολισμών θα γίνει αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας των ελλήνων αστυνομικών και λιμενικών.

Σε οικονομικό επίπεδο οι μισθοί θα συρρικνωθούν σε σημείο που θα νομίζετε ότι βρίσκεστε σε χώρες της πάλαι ποτέ Σοβιετικής Δημοκρατίας. Θα προκύψουν έξοδα και οικονομικές εξελίξεις που δεν είχαν υπολογιστεί, ενώ τα έσοδα θα υπάρχουν μόνο σε θεωρητικό επίπεδο. Ίσως διαταχθούν να παρθούν εκ νέου μέτρα αφού ακόμα και το χαράτσι της ΔΕΗ για τα ακίνητα έχει φέρει στα ταμεία του κράτους κέρδη αντίστοιχα με αυτά στη...μόνοπολη. Το πιθανότερο είναι όλες αυτές οι υποχωρήσεις να βγουν σε κακό αφού πολλά κράτη – μέλη της ευρωζώνης θα αρνηθούν επιπρόσθετη βοήθεια δείχνοντας πως ένας- ένας πηδούν από τον Τιτανικό του ευρώ.

Αλήθεια όμως θα τολμήσουν να φορολογήσουν τις τράπεζες; Η απάντηση είναι όχι αφού για τα χρήματα που θα παρθούν στα πλαίσια της ανακεφαλαιοποίησης δεν υπάρχει κανένας όρος που να υποχρεώνει να τα ρίξουν στην αγορά. Εξάλλου για τις τράπεζες όλοι είναι κακοπληρωτές.

Επίσης το πέρασμα του διερχόμενου Ουρανό από τον άξονα Κρόνου/Ποσειδώνα υποδεικνύει τη σοκαριστική και παρατεταμένη φτώχια ενώ η εισροή χρημάτων από το ΕΣΠΑ δεν πρόκειται να γίνει αφού το ΕΣΠΑ μετατρέπεται σε Έλληνα-Σου-Πα-Άραξε.

Τα καλά νέα είναι πως μια έρευνα ή επιστημονική αρχαιολογική ανακάλυψη θα δείξει πως είμαστε περήφανοι για τους προγόνους μας και ότι η πολιτισμική κληρονομιά μας, επιτρέπει να έχουμε πίστη και ελπίδα για τη νέα γενιά, άσχετα αν ντρεπόμαστε για τους πολιτικούς μας. Σιγά- σιγά όμως θα πάρουν και αυτοί το εφάπαξ που τους αναλογεί από το ταμείο της ιστορίας.

Συμπερασματικά θα μπορούσαμε να πούμε πως ακόμα και αυτοί που είχαν φρούδες ελπίδες για ένα αναποδογύρισμα της κλεψύδρας και της τύχης, ως προς την κατάσταση της Ελλάδας θα αντιληφθούν ότι είναι αναγκαίο το κλείσιμο του φαύλου κύκλου της μεταπολίτευσης για να ξεκινήσει μια νέα εποχή.

Η Ελλάδα λοιπόν, βρίσκεται σε μια δύσκολη περίοδο όπου θα πρέπει να ιεραρχήσει τις ανάγκες της και να δει πως θα πορευτεί μόνη της με τους Έλληνες να κάνουν το καλύτερο για την πατρίδα τους. Παράλληλα, όπως η ελληνική αντίσταση άλλαξε την πορεία του β' παγκοσμίου πολέμου έτσι αναμένεται να αλλάξει και του ρου της παγκόσμιας τάξης πραγμάτων.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved