Νέα Σελήνη Ιουνίου – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Πρόκειται για μια ισχυρή Νέα Σελήνη αν λάβουμε υπ όψιν μας πέραν των όψεων που σχηματίζονται, το γεγονός πως ακολουθεί μετά από δύο σημαντικές εκλείψεις.

Νέα Σελήνη Ιουνίου – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Δύο ημέρες μετά τις πολυαναμενόμενες εθνικές εκλογές, στις 19/6/2012, πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του μήνα, στις 18:00 το απόγευμα ώρα Ελλάδας, στην 28η μοίρα των Διδύμων.

Πρόκειται για μια ισχυρή Νέα Σελήνη αν λάβουμε υπ όψιν μας πέραν των όψεων που σχηματίζονται, το γεγονός πως ακολουθεί μετά από δύο σημαντικές εκλείψεις.

Ο ωροσκόπος της Νέας Σελήνης βρίσκεται στις 24 μοίρες του Σκορπιού, σε αντίθεση με τον ωροσκόπο της Ελλάδας και σε σύνοδο με τη Σελήνη του ενός εκ των δύο πρωτοπόρων, του κ. Αλέξη Τσίπρα.

Το τετράγωνο με τον Άρη καταδεικνύει ένα κλίμα διαμάχης, που δυσκολεύει τις διαπραγματευτικές συνεργασίες μεταξύ των κομμάτων.

Παράλληλα ο Άρης βρίσκεται σε Ταυ - τετράγωνο με τη Σελήνη και την Αφροδίτη της Ελλάδας, γεγονός που επισφραγίζει το συγκρουσιακό καθεστώς που θα ακολουθήσει.

Επιπλέον η ακριβέστατη αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα της Ελλάδας, εντείνει την ανασφάλεια, τη σύγχυση, καθώς και τις κρυφές παρασκηνιακές τακτικές.

Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο είναι Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθύες και Παρθένοι γεννημένοι στις τελευταίες ημέρες, αλλά και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο γύρω από τις 28 μοίρες των ζωδίων αυτών.

Ευνοϊκότερη θα είναι για Ζυγούς, Υδροχόους, Λέοντες και Κριούς γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο, οι οποίοι θα μπορέσουν να δουν ευδιάκριτα όλα όσα οι υπόλοιποι προσπαθούν, με μεγεθυντικούς φακούς.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Ζητάτε τα εύσημα για όσα προβλέψατε με ακρίβεια και διαίσθηση και γίνεστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί, βρισκόμενοι στην αφετηρία ενός ξεκαθαρίσματος σκέψεων, απόψεων και αποφάσεων. Σας δίνεται η ευκαιρία να επιχειρήσετε συναναστροφές και συνδιαλλαγές που θα προωθήσουν τα σχέδιά σας, ενώ καινούργιες ιδέες στολίζουν τα ανήσυχα κεφάλια σας.

Δραστήριοι και ενεργητικοί καθώς είστε, ξεκινήστε ένα μονόπρακτο στο οποίο ο λόγος και η έκφραση θα εντυπωσιάσουν. Υπάρχει κάτι που θέλετε να πετύχετε πάρα πολύ. Αν δεν διασπαστείτε στην πορεία, το έχετε σίγουρα δικό σας μέσα από μια προσεγμένη επικοινωνία.

ΤΑΥΡΟΣ

Δυσκολευτήκατε λίγο με τις εκλείψεις σε ότι αφορά τα οικονομικά σας, αλλά ήρθε η ώρα να τα τακτοποιήσετε και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο. Αυτή η Νέα Σελήνη δίνει το σύνθημα της εκκίνησης για επενδύσεις υλικές και συναισθηματικές, ενώ σας προϊδεάζει για μεγάλα άλματα, ειδικά τους γεννημένους στις τελευταίες μέρες, που ο Δίας ευεργετεί ακόμα. Αν έχετε λοιπόν κάποιο χρηματικό απόθεμα, μπορείτε να το αξιοποιήσετε κατάλληλα. Επιπλέον αν χρωστάτε, είναι ιδανικό διάστημα για διακανονισμούς, ενώ σαν σας χρωστάνε μπορείτε να διεκδικήσετε ανώδυνα τα χρήματά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ετοιμάζεστε για εντυπωσιακές αλλαγές, ενώ οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο θα καθυστερήσετε λίγο ακόμα την πραγμάτωσή τους. Έχετε καταλάβει καλά μετά τις εκλείψεις που προηγήθηκαν, τι πρέπει να αποφύγετε και τι πρέπει να κυνηγήσετε. Σε αυτή τη Νέα Σελήνη νιώθετε ανανεωμένοι και έτοιμοι για νέα σχέδια που αφορούν όλους τους τομείς, αλλά περισσότερο τις προσωπικές σας ανάγκες. Τολμήστε μια αλλαγή στην εμφάνιση, ή μια προσθήκη στην καθημερινότητά σας που θα τονώσει την ψυχολογία αλλά και τις σχέσεις σας με τους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βρίσκεστε εδώ και καιρό σε μια κατάσταση, στην οποία επαναπαύεστε στους φόβους σας, ενώ παράλληλα κινείστε παρασκηνιακά με σκοπό να τους απαλύνετε. Αυτή η Νέα Σελήνη σας βοηθά να χαλαρώσετε και να σκεφτείτε τρόπους και διεξόδους για να δράσετε. Βγάλτε στο φως όλα όσα σας απασχολούν και εκφραστείτε για όσα σας παιδεύουν. Ο κρυφός ρόλος και η μεσολαβητική σας θέση σε μια υπόθεση, θα επιδράσουν θετικά σε γενικότερο αλλά και σε προσωπικό επίπεδο.

ΛΕΩΝ

Φίλοι, εκδηλώσεις, κοινωνικές συναναστροφές και συλλογικές προσπάθειες, αποτελούν το δελεαστικό μενού αυτής της Νέας Σελήνης. Οι επαφές σας εστιάζονται σε νέες δραστηριότητες, ενώ καινούργιες γνωριμίες σηματοδοτούν για πολλούς την αρχή ενός νέου ξεκινήματος. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να προβάλλετε τις απόψεις και τα σχέδιά σας, ενώ μια φιλική συμβουλή θα αποδειχθεί πολύτιμη. Ακούστε αυτά που σας λένε οι συνοδοιπόροι σας και μοιραστείτε τον ενθουσιασμό σας με ένα ποτήρι σαμπάνια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια, δημιουργώντας ένα καλό κλίμα για την καριέρα σας, την οποία κυνηγάτε σαν ψαροντουφεκάς τον ροφό. Μπορείτε να θέσετε τις βάσεις για μια μελλοντική επαγγελματική επιτυχία, ειδικά όσοι είστε προς ανεύρεση εργασίας. Στείλτε βιογραφικά, κάντε καίριες κινήσεις και πάρτε πρωτοβουλίες σε ότι αφορά την επαγγελματική σας ζωή. Μόνο προσέξτε πολύ τις κινήσεις σας τις οποίες ο Άρης στο ζώδιό σας, προτίθεται να σαμποτάρει.

ΖΥΓΟΣ

Στη γενικότερη καταπίεση που υφίσταστε, αυτή η Νέα Σελήνη δίνει σε πολλούς φτερά, πρώτα απ' όλα να αντιδράσετε και δευτερευόντως να δράσετε. Η αισθητική και η αρμονία που επιζητάτε έχουν εναλλακτικές προτιμήσεις, είτε πρόκειται για έναν προορισμό, είτε για έναν διαφορετικό τρόπο ζωής, που θέλετε να ξεκινήσετε. Οι επιθυμίες σας φουντώνουν, αναζητώντας μια περιπέτεια που θα σοκάρει την εγκατάλειψη από το βάρος της πίεσης.

Ξανοιχτείτε όσο πιο μακριά μπορείτε, εμπλουτίζοντας τη ζωή σας με ένα καινούργιο ενδιαφέρον που θα φρεσκάρει σώμα και νου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μέσα στη λάβα του καλοκαιριού το κεντρί σας είναι πανέτοιμο να διεισδύσει στα μαλακά, τα οποία ορίζονται από αυτήν τη Νέα Σελήνη και είναι τα οικονομικά και τα ερωτικά θέματα.

Εκκρεμότητες με δάνεια, κληρονομιές, φόροι, διακανονισμοί, βρίσκουν διέξοδο προτρέποντάς σας να κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις προς όφελός σας. Επιπλέον η ερωτική διάθεση βρίσκεται στα ύψη και η εκτόνωση που σας προσφέρεται είναι άκρως ηδυπαθής.

Λύσεις λοιπόν υπάρχουν, γι αυτό κεντρίστε τις καταλλήλως.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλείστε για τρίτη συνεχή φορά σε διάστημα ενός μήνα να αποδείξετε πως δεν είστε ελέφαντας, αλλά αυτή τη φορά σηκώνετε την προβοσκίδα απειλητικά. Οι σχέσεις σας είναι κουρασμένες από τις ανηφορικές αναθεωρήσεις, αλλά κρατάτε πλέον το μαγικό ραβδάκι της μεταμόρφωσης. Σε αυτή τη Νέα Σελήνη ξεκαθαρίζετε τη στάση σας και τις καταστάσεις και ομαλοποιείτε με τον τρόπο σας τα καθέκαστα. Δείξτε στους συντρόφους σας τον τρόπο να μην σας αμφισβητούν και στους συνεργάτες σας τον δρόμο της αλληλεγγύης και της κατανόησης.

Οι παρεξηγήσεις λύνονται, αλλά φροντίστε να μην μείνει κανένα κατάλοιπο ή απωθημένο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εργασία και χαρά είναι το σύνθημα αυτής της Νέας Σελήνης, που διευκολύνει τις συνθήκες της δουλειάς, αλλά και τη σχέση με τους συναδέλφους. Αν πάλι δεν εργάζεστε, προσπαθήστε αυτό το διάστημα να κινηθείτε προς πάσα κατεύθυνση, επωφελούμενοι την επιρροή της Νέας Σελήνης. Επιπλέον τονώστε τον οργανισμό σας με καλοκαιρινά φρούτα και σαλάτες, αποφεύγοντας τροφές που κατακρατούν υγρά και μειώνουν τις καύσεις. Ξεκινώντας ένα υγιεινό πρόγραμμα καθαρίζετε και το νου από τα απόβλητα της ανησυχίας. Ούτως ή άλλως οι φιλοδοξίες σας δεν σταματούν ποτέ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν κουραστήκατε να ερωτοτροπείτε ένα μήνα τώρα, να είστε ιδιαίτερα δραστήριοι και μάχιμοι και σε αυτή τη Νέα Σελήνη θα δώσετε ρεσιτάλ αυτοπροβολής και δημιουργίας.

Τα πολλά σας ενδιαφέροντα δεν αφήνουν ελεύθερο χρόνο, ενώ μειώνετε και τις ώρες του ύπνου, προκειμένου να προλάβετε να ζήσετε όλα όσα σας προσφέρονται ή επιδιώκετε.

Ερωτικές και δημιουργικές στιγμές σας περιμένουν, ενώ μια είδηση μπορεί να σας απογειώσει. Πολλοί ξεκινάτε κάτι που προσπαθούσατε από καιρό.

ΙΧΘΥΕΣ

Σπίτι μου σπιτάκι μου αναφωνείτε σε αυτή τη Νέα Σελήνη, με το οποίο έχετε βαλθεί να ασχοληθείτε με το παραπάνω. Οι ανάγκες του σπιτιού μπαίνουν σε απόλυτη προτεραιότητα, αλλά και οικογενειακά θέματα έρχονται στο προσκήνιο, προκαλώντας ένταση και ανησυχία.

Πολλοί θα δυσαρεστηθείτε από ένα μέλος της οικογένειας, ενώ άλλοι θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τη συμβίωση στο σπίτι, σκεφτόμενοι πώς θα προχωρήσετε καθώς οι υποχρεώσεις σας είναι μεγάλες. Πάρτε μια απόφαση και αποδεχτείτε την πραγματικότητα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved