Ηλιακή Έκλειψη - Οι Uranian χρησμοί για την Ελλάδα

Η Ηλιακή έκλειψη της 21ης Μαΐου στη μηδενική μοίρα των Διδύμων έρχεται ουσιαστικά να πολλαπλασιάσει και να εντείνει τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα

Ηλιακή Έκλειψη - Οι Uranian χρησμοί για την Ελλάδα

Σαν έξαφνα, ώρα μεσάνυχτ', ακουσθεί

αόρατος θίασος να περνά

με μουσικές εξαίσιες, με φωνές --

την τύχη σου που ενδίδει πια, τα έργα σου

που απέτυχαν, τα σχέδια της ζωής σου

που βγήκαν όλα πλάνες, μη ανοφέλετα θρηνήσεις.

Σαν έτοιμος από καιρό, σα θαρραλέος,

αποχαιρέτα την, την Αλεξάνδρεια που φεύγει.

Προ πάντων να μη γελασθείς, μην πείς πως ήταν

ένα όνειρο, πως απατήθηκεν η ακοή σου•

μάταιες ελπίδες τέτοιες μην καταδεχθείς.

Σαν έτοιμος από καιρό, σα θαρραλέος,

σαν που ταιριάζει σε που αξιώθηκες μια τέτοια πόλι,

πλησίασε σταθερά προς το παράθυρο,

κι άκουσε με συγκίνησιν, αλλ' όχι

με των δειλών τα παρακάλια και παράπονα,

ως τελευταία απόλαυσι τους ήχους,

τα εξαίσια όργανα του μυστικού θιάσου,

κι αποχαιρέτα την, την Αλεξάνδρεια που χάνεις.

Κωνσταντίνος Π. Καβάφης (1911)

Η Ηλιακή έκλειψη της 21ης Μαΐου στη μηδενική μοίρα των Διδύμων έρχεται ουσιαστικά να πολλαπλασιάσει και να εντείνει τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα, προκαλώντας ξαφνικά γεγονότα, γρήγορες αποφάσεις, νευρικότητα και διχασμό. Συνάμα, θα δώσει τη δυνατότητα να βγουν στην επιφάνεια πλήθος ανόμοιων και ποικίλων νέων προσώπων με διαφορετικές ή αντίθετες προσδοκίες και προσεγγίσεις.

ΕΚΛΕΙΨΗ =SA/UR=CU/PO

Ενθουσιασμός, χωρισμοί, εμπόδια. Ξαφνικός σωματικός χωρισμός. Υπερκόπωση. Το άτομο που έχει πίστη. Για να είναι μέλος μιας θρησκευτικής κοινότητας

ASC ΕΚΛΕΙΨΗΣ =MC/KN=JU/HA=AS/AP=KN/CU

Κοινοί δεσμοί και «δέσιμο» ψυχής με άτομα που απαρτίζουν το περιβάλλον, την κοινότητα. Οικονομική χασούρα εξαιτίας τρίτων. Αύξηση του πελατολογίου. Πελάτες που έρχονται από απόσταση. Νοιώθοντας ένα αίσθημα ισότητας. Ζητήματα που σχετίζονται με την επιστήμη ή το εμπόριο. Οικογενειακοί δεσμοί. Κοινά συμφέροντα ή ενώσεις. Η ίδρυση ή οι ενώσεις. Μέλη της οικογένειας. Δεσμοί με την οικογένεια ή με τους καλλιτέχνες. Η επισημοποίηση δια μέσω γάμου.

MC ΕΚΛΕΙΨΗΣ=ΜΟ/JU=SO/JU=UR/NE=MA/WI=ME/NE=ZE/AD

Μια γυναίκα όπου μένει έγκυος. Ικανοποίηση. Αποκομίζοντας μια αίσθηση χαράς.

Πολλαπλές χαρές στην διάρκεια της ζωής. Μια καλή ζωή. Όταν η τύχη είναι με το μέρος σου. Ένα τυχερό άτομο (γενικά) αλλά και με επιπρόσθετες «εξάρσεις» τύχης. Ένα άτομο που νοιώθει ευτυχισμένο. Είμαι αναίσθητος. Τίθεμαι έξω. Δεν μπορώ να σκεφτώ και να ενεργήσω σαφώς. Αναισθησία. Η επικοινωνία με πέθανε. Έχοντας αποθέματα ενέργειας. Ένα άτομο δραστήριο. Ένα άτομο με κουράγιο. Κάνοντας πολλά και παράλληλα ταυτόχρονα πράγματα. Ένα άτομο όπου έχει ένα χάρισμα της διαίσθησης. Ταλέντο σαν συγγραφέας (ιδιαίτερα σαν μυθιστοριογράφος). Έτοιμος να αρχίσει, προθυμία να αρχίσει, δυνατότητα να προχωρήσει. Για να δώσει σε κάτι την μορφή, την εικόνα και την έκφραση. Για να θέσει έναν νέο στόχο.

Τα νέα οικονομικά προβλήματα σε συνδυασμό με τα παλαιότερα θα φέρουν στην επιφάνεια νέα πρόσωπα που θα στηρίζονται αποκλειστικά και μόνο στο χάρισμα της ρητορείας.

Η ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

MC/AD=MO/KR=UR/VU=SO/WI=PL/CU=MO/CU=NE/HA

Αντοχές στην κακουχία και στον πόνο. Η καταστολή του πόνου. Η ανεξάρτητη σύζυγος ή συνεργάτιδα ή ένωση. Καθημερινές ώρες γραφείων και διαβουλεύσεων. Ημέρες της μεγάλης απειλής. Το σώμα εκτίθεται ξαφνικά σε βίαιες πράξεις. Σοβαρός κίνδυνος στο σώμα. Το άτομο που χειρίζεται τις μεγάλες ενέργειες. Η σχέση της καθολικότητας στο σώμα. Το σώμα ως υπόσταση. Το σώμα και όλα σχετικά με το σώμα. Τα βιολογικά προβλήματα . Πρόσωπα δημόσιου βίου .Μια μικρή ομάδα ανθρώπων. Για να είναι μέλος μιας ένωσης. Ένα άτομο που μετέχει στους κοινωνικούς αγώνες. Για να είναι ενεργός συνεργάτης στην ενίσχυση μιας οργάνωσης. Η νύφη. Το σπίτι ή ο χώρος όπου στεγάζεται η σχέση –ο γάμος ή η ένωση ή συμμαχία. Όμορφες δραστηριότητες και ελεύθερος χρόνος. Αποδυνάμωση, κίνδυνος μόλυνσης. Κίνδυνος καταστροφής του σώματος. Κίνδυνος στο νερό. Θάνατος από πνιγμό. Ταξίδια θάλασσας.

Μια συνεργασία που θα προκαλέσει σοκ ενώ θα χρειαστεί να υπάρξει προσοχή διότι θα υπάρξουν εξωγενείς παράγοντες που θα προσπαθήσουν να επηρεάσουν τη ζωή της χώρας.

ASC ΕΚΛΕΙΨΗΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

KN/NE=ME/WI

Για να εγκαταλειφθεί από άλλους. Μη ικανός να βρει μια (ή έναν) σύντροφο, συνεργάτη, σύμμαχο της προκοπής. Εγκατάλειψη. Το να συνταχτεί κανείς με το δημόσιο αίσθημα. Με την κοινή γνώμη.

Παρόλο που θα υπάρξουν κάποιες φωνές υποστήριξης, η Ελλάδα θα εγκαταλειφθεί στη μοίρα της από υποτιθέμενους συμμάχους.

MC ΕΚΛΕΙΨΗΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

PL/PO=MO/PO=VE/NE=SO/MC=MA=KR/WI=AS/MA=NE/AP

Η δυνατότητα να αλλάξει διανοητικά και να αναπτυχθεί. Για να εναρμονιστεί

διανοητικά σε ένα διαφορετικό περιβάλλον. Προετοιμασία για μια νοητική εργασία. Έναν διαγωνισμό. Για να επηρεαστεί από άτομα του πνεύματος. Ερωτικές στενοχώριες. Λανθασμένα ερωτικά ένστικτα. Έλλειψη ρεαλισμού. Η αλληλεπίδραση μεταξύ της ψυχής και του σώματος. επιμονή και θέληση, ενέργεια, η τάση να είναι ενεργός. Η δράση κάποιου, που κινεί τα νήματα ή που δίνει τις διαταγές σε άλλους. Ένα ταραγμένο μυαλό. Τα αποθέματα φυσικής ενέργειας. Έχοντας μεγάλη δύναμη. Το να είναι κάποιος ανεξάρτητος. Κοινή δράση. Ο μπροστάρης. Παίρνοντας μια κατάσταση στα χέρια του κάποιος. Για να καταχραστεί. Για να είναι κάτω από μια μεγάλη παραίσθηση ή μια μεγάλη εξαπάτηση. Για να είναι αβέβαιος με πολλούς για το μέλλον. Για να κοιτάξει ή να πάει στο μέλλον με το φόβο. Για να αποκαλύψει επιστημονικά το μέλλον.

Θα υπάρξει κάποια είδηση για κατάχρηση που θα προκαλέσει ενώ από τις πολιτικές διαδικασίες θα αναδειχτούν κόμματα που δεν θα κινούνται με νομιμότητα.

ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΔΕΥΜΕΝΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

UR=NE/KR=NE/CU

Ξαφνικά γεγονότα . Η ανακοπή καρδιάς. Ο απογοητευτικός (* σε απόδοση) διευθυντής/δικαστής/προϊστάμενος/υπουργός/πρωθυπουργός. Το άτομο που έχει λανθασμένη εντύπωση, και η οποία τον ξεγελά , παίζει ένα παιχνίδι των διπλωματικών δολοπλοκιών. Οι ημέρες όπου θα την ..πατήσουμε. Αποτυχημένος ως σύζυγος, σύμμαχος ή συνεργάτης.

Δολοπλοκίες και κινήσεις από το διπλωματικό σώμα ίσως απογοητεύσουν ενώ δεν αποκλείεται ο θάνατος ή μια σοβαρή αρρώστια κάποιου πολύ επιφανούς προσώπου.

ASC ΕΚΛΕΙΨΗΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΔΕΥΜΕΝΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

VU/PO=UR/AP=KN/MC=ZE/WI=UR/PL=MO/UR

Αμοιβαίες δυνατές διανοητικές επιρροές. Για να εντυπωσιάσει τους άλλους ή για να

εντυπωσιαστούν. Βάζοντας τους άλλους να είναι κάτω από την ένταση, στον εύθυμο ενθουσιασμό και την προσδοκία. Η αναμονή για κάτι καλό. Κοινοί δεσμοί και «δέσιμο» ψυχής με άτομα που απαρτίζουν το περιβάλλον, την κοινότητα, την ίδια ομάδα. Έχοντας καλή σχέση με άτομα που διατάζουν ή με τις Αρχές. Ξαφνικές αλλαγές της θέσης ή του χώρου. Το να γίνει κάνεις μάρτυρας ενός ξαφνικού γεγονότος. Το να είναι κάποιος σε ένταση. Μια ενεργητική και δραστήρια σύζυγος/σύμμαχος/ένωση.

Κάποιοι εξωθεσμικοί παράγοντες θα αναλάβουν να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά ενώ η πολιτική ζωή θα κρατάει σε εγρήγορση την Ευρώπη χωρίς να αποκλείεται να προκαλέσει πρόβλημα σε αυτή.

MC ΕΚΛΕΙΨΗΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΔΕΥΜΕΝΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

NE/PO=VE/MC=ME/JU

Νοητική ενδοσκόπηση και αναψηλάφηση. Λανθασμένα και καταστρεπτικά

πιστεύω. Ένα άτομο χαρούμενο.. Η δύναμη της έλξης και της γοητείας. Οι ελπίδες και οι επιθυμίες κάποιου. Συμπόνια. Συναισθήματα αγάπης. Το άτομο που έχει αισιόδοξη διάθεση

Παραφράζοντας τους στίχους του Καβάφη «Απολείπειν ο Θεός την μεταπολίτευσιν» και ένα νέο πλέον καθεστώς πραγμάτων και συνθηκών έχει αρχίσει να διαμορφώνεται τόσο στην Ελλάδα όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Αυτό όμως που κάθε άνθρωπος αξίζει να θυμάται είναι ότι κανένα πάθος δεν κλέβει τη θέληση και τη λογική απ' το μυαλό του ανθρώπου, όσο ο φόβος, γι' αυτό όπως γράφει και ο Τσάνακυα «Μόλις ο φόβος πλησιάσει, να του επιτεθείς και να τον εξοντώσεις.»

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved