Uranian χρησμοί Μαΐου

«Δημοκρατία είναι όταν η εξουσία είναι με κλήρο, όταν είναι με εκλογές δεν είναι Δημοκρατία» Αριστοτέλης

Παπασταύρου Λίντα
Uranian χρησμοί Μαΐου

Γράφει ο Karl-Heinz Ottinger

Καλό μήνα σε όλους τους αναγνώστες του astrology.gr. Ο Μάιος μας έφτασε κι ...εμπρός βήμα ταχύ, αφού από τούδε και στο έξης όλα θα αλλάξουν μονομιάς και θα έρθει ανάποδα ο ντουνιάς που λέει και ο Βάρναλης.

Η Μεταπολίτευση περνά στο πάνθεον της Ιστορίας, η Δικαιοσύνη αρχίζει να μοιράζει τα καλύτερα δωμάτια στις φυλακές Κορυδαλλού, σπάζοντας την ...παράδοση που ήθελε τόσα χρόνια να κουκουλώνεται το ένα σκάνδαλο πίσω από το άλλο, αρκεί βέβαια να μην αποδίδονται κατηγορίες και απαλλαγές κατ' επιλογήν.

Δεν ξέρω να σας πω για τους Μάγιας και το 2012 και για την Αποκάλυψη του Ιωάννη αλλά σας εγγυώμαι πως αυτά που έχουν να δουν τα μάτια μας θα πρέπει να νοιώθουμε ευλογημένοι. Όπως είπε και ο εξαίρετος Urania lab στην εκπομπή «Έχεις άστρο» με τα δικά μας παιδιά την Β. Κόντη και τον Γ. Ριζόπουλο, ο Ουρανός στον Κριό θέλει ήρωες. Ο Φρανσουά Ντε λα Ροσφουκό είχε πει: «Όσα προτερήματα κι αν δίνει η φύση, δεν είναι μοναχά αυτή που δημιουργεί τους ήρωες. Γι' αυτό χρειάζεται και η συνδρομή των συνθηκών». Οι συνθήκες είναι εδώ, μπροστά μας.

Η όλη κατάσταση μου θυμίζει την ταινία «A few good men» όπου ο Jack Nicholson ως Nathan R. Jessep λέει στον Tom Cruise που κάνει το συνήγορο σε ένα Στρατοδικείο «You can't handle the truth!» δηλαδή «δεν μπορείς να χειριστείς την αλήθεια!».

Όλα όσα έγιναν τα τελευταία χρόνια, έκαναν τον κόσμο να «σιχαθεί» την πολιτική και τους πολιτικούς αφού πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι νόμιζαν πως είχαν «αγοράσει» την θέση τους με την ψήφο τους ενώ στην πραγματικότητα την είχαν μισθώσει! Κάτι σαν leasing...

Το σίγουρο είναι πως αυτό το μήνα (αλλά και στην συνέχεια του έτους) έχουμε να αντιμετωπίσουμε θέματα ως Έθνος, με το ενδεχόμενο ενός «θερμού επεισοδίου» να μην μπορεί να αποκλειστεί.

Η Ελλάδα είναι σε μια κατάσταση περίεργη, το «ανήκομεν εις την Δύσην» έχει ξεθωριάσει, αφού οι Αμερικανοί αλλά και οι Ευρωπαίοι έχουν κάνει την χώρα αποθήκη άχρηστων πολεμικών εξοπλισμών και χωματερή των persona non grata αλλοδαπών. Όμως το Έθνος, δυστυχώς για αυτούς, θα πάρει τα πάνω του και εκεί θα δείτε την μεγάλοι έκπληξη. Ο Έλληνας ποτέ δεν ήταν επεκτατικός ή μιλιταριστής. Δεν ήταν το Αρχαίο Ελληνικό πρότυπο του Αχιλλέα ούτε του Αίαντα του Τελαμώνιου. Ο Έλληνας ήταν ένας Οδυσσέας πάντα, που το έπαιξε τρελός για να μην πάει να πολεμήσει, μα όταν του το υπαγόρευσε η συνείδηση του, ήταν ο πρώτος στην μάχη.

Με λίγα λόγια ο αγώνας που θα δώσει η Ελλάδα θα αλλάξει το ρου της Ιστορίας.

Αρκετά σας ζάλισα εγώ, ας μιλήσουν οι εξισώσεις....

Ξεκινάμε την Υπέρ-Πανσέληνο (Super Moon) και το πως θα επηρεάσει τον χάρτη της Μεταπολίτευσης.

Η Πανσέληνος (Super moon) ισούται με Κρόνος/Admetos = Cupido/Poseidon = Ουρανός = Ποσειδώνας/Kronos (radix):

Άτομα με δυσκολίες στην κίνηση. Μια ξαφνική αλλαγή των μέχρι τώρα δεδομένων. Η χαλάρωση του νου. Ενθουσιασμός και επιχειρήματα σε θέματα πίστης. Ευαισθησία. Πρόσωπα που προσπαθούν να εξαπατήσουν, τα οποία δεν είναι ειλικρινή κατά τις απόψεις τους. Ξαφνική επέμβαση μιας κυβερνητικής δύναμης χωρίς επιτυχία. Μια επανάσταση από ανωτέρω. Μια επανάσταση που υποστηρίζεται από την κυβέρνηση.

Βλέποντας όμως το SARC έχουμε: Ήλιος/ Βόρειος Δεσμός = Άρης/Vulcanus = Ερμής/Hades = ASC/Vulcanus = Δίας:

Μαζικές συνεδριάσεις. Έξυπνοι & δραστήριοι άνθρωποι. Ισχυρά πρόσωπα που μπορούν να γίνουν βίαια. Χαρά πέρα από τα επιτυχή αποτελέσματα μιας πράξης. Μια γυναίκα κακόβουλη. Άτομα χωρίς επίπεδο. Δημιουργία ενός μείγματος ετερόκλητων στοιχείων και ιδεολογιών. Γυναίκες ή πρόσωπα στο κοινό που τείνουν στη βία ή φέρνουν τη δύναμη και την επιρροή τους στη συμπεριφορά. Σωματικός έλεγχος. Μια ομάδα ανθρώπων που ανήκουν σε ένα «ανώτερο» επίπεδο ισχύος. Προσπαθώντας κάποιοι να με βοηθήσουν με όλη τους την δύναμη. Προσοχή κίνδυνος υπεραισιοδοξίας.

Ένα πρώτο συμπέρασμα είναι πως ΝΑΙ θα επιχειρηθεί αλλοίωση των αποτελεσμάτων αλλά όχι με ιδιαίτερη επιτυχία. Επεισόδια θα υπάρξουν και ιδιαίτερα σε πρόσωπα που απασχόλησαν (αρνητικά) την κοινή γνώμη, ενδεχομένως πλησίον των ημερών των εκλογών ή ακόμα και γιατί όχι κατά την προσέλευση άσκησης του εκλογικού τους δικαιώματος.

Έχουμε βέβαια και συνέχεια:

MC=Βόρειος Δεσμός /Zeus = Asc/Apollon= Cupido/Admetos = Άρης/Πλούτωνας = Σελήνη/Πλούτωνας:

Ο οδηγός. Ένα άτομο που θέτει τον εαυτό του στην υπηρεσία των άλλων. Εκλογή-ανάδειξη. Επιλογή. Ένα άτομο που ως προσωπικότητα ξεχωρίζει. Έχοντας περιορισμένο κύκλο επαφών. Απομόνωση. Η διάλυση μιας συνεργασίας. Διοργανωτής. Εκτελώντας και υλοποιώντας σε πρακτικό βαθμό τα «θεωρητικά» σχέδια. Ένα άτομο που συνηθίζει και μεταμορφώνεται άμεσα. Ένας χαμαιλέων. Ανταπόκριση στα «ερεθίσματα» χωρίς να χρονοτριβεί.

Άρης= Πλούτωνας/Apollon = Σελήνη/Apollon= Wi/Hades:

Εκτεταμένη αλλαγή στη δραστηριότητα. Πολυάσχολος για πολλές ώρες στο εμπόριο, τη βιομηχανία, ή την επιστήμη. Ανεργία. Απροσεξία. Αδιαφορία για τα αποτελέσματα των πράξεων μου. Αποτυχία. Χυδαιότητα . Εργασία αδήλωτη. Η «μαύρη εργασία».

Ήλιος= Ποσειδώνας = MC/Πλούτωνας = MC/Σελήνη= Βόρειος Δεσμός / Ερμής = Hades/Admetos:

Η απώλεια της πραγματικότητας και της αίσθησης του χρόνου. Αλλαγές και μετασχηματισμοί με σκοπό την διατήρηση ενός προφίλ. Το ευρύ κοινό δεν αντιλαμβάνεται το ποιον του ατόμου. Λεκτική ανταλλαγή των ιδεών. Απογοητευτική αλληλογραφία ή ανταλλαγή των σκέψεων. Άκαρπη επιθυμία. Φλερτ και συζητήσεις χωρίς προοπτική εξέλιξης. Οι μέρες περνούν με μια καταπιεσμένη διάθεση. Το άτομο που πάσχει από διάφορες ελλείψεις και πρέπει να κοιτάξει μόνος του για τα προς το ζην. Η αρχή μιας αλλαγής των παρόντων συνθηκών καθυστερείται ή σταματούν λόγω μιας έλλειψης σαφήνειας, εξαπάτησης και λαθών.

ASC= Πλούτωνας= ASC/Hades:

Μετασχηματισμός-αλλαγή-τοποθέτηση σε μια θέση. Αλλαγές στο περιβάλλον του ατόμου. Επαφές με ευμετάβλητα άτομα. Για να αποτύχει μαζί με άλλους. Αλλαγές που επιχειρούνται αλλά δεν έχουν την εξέλιξη που αναζητούμε.

Admetos=Πλούτωνας =Wi/Hades = Σελήνη/Πλούτωνας = Σελήνη:

Ο άξονας του μετασχηματισμού και της αρχής του τέλους. Οι ριζικές αλλαγές. Δυσάρεστες επιπτώσεις με μεταβολές στην ακίνητη περιουσία. Απώλεια χρημάτων. Αύξηση στην ζήτηση πετρελαίου και κατ' επέκταση στην τιμή του. Έλλειψη πρώτης ύλης. Υλικά και απόβλητα. Τα ορυχεία. Η πνευματική πίεση. Οι απώλειες των ατόμων. Φτώχεια. Αργή μετάβαση στη σταθερότητα.

Ερμής=Zeus/Poseidon= Wi/Πλούτωνας=Wi/Σελήνη:

Ιδέες, σκέψεις, και απόψεις για τη διανοητική συμπεριφορά, την τοποθέτηση και τη συμπεριφορά. Ανταλλαγή απόψεων και ιδεών. Η κοινή γνώμη. Οι γυναίκες και τα νεαρά άτομα. Αλλάζοντας τρόπο σκέψης. Μια αλλαγή που είναι για καλό.

Ουρανός = Πλούτωνας/Kronos = MC/Admetos = Σελήνη/Kronos = Ουρανός /Vulcanus = Σελήνη/ Cupido = Ποσειδώνας/Hades:

Ξαφνικά διατάγματα ακυρώνουν ζητήματα μεταρρύθμισης. Ανατροπή και ξαφνική παρεμπόδιση. Οι γυναίκες με εξουσία ενεργούν ξαφνικά. Οι ανώτεροι υπάλληλοι κάνουν με ταχύτητα το καθήκον τους. Εκρήξεις, αστραπή, κεραυνοί, πυρκαγιές. Μεγάλη ένταση. Η ιπποδύναμη. Ο ηλεκτρισμός. Προβλήματα στην μετάδοση μηνυμάτων & αποτελεσμάτων. Απροσδόκητος ελεύθερος χρόνος. Δολοφονία σχετική με τις επαναστατικές δραστηριότητες. Θάνατος και καταστροφή μέσω ύδατος. Το φάγε το κεφάλι του που λέει και ο λαός.

Hades= WI= Βόρειος Δεσμός/Κρόνος = ASC/Δίας= Άρης/Δίας = Ουρανός /Ποσειδώνας:

Ένδεια και φτώχεια. Ένα «ύπουλο» χτύπημα της μοίρας. Απώλειες χρημάτων. Κακά ή μέτρια αποτελέσματα ζητήματα εργασίας. Για να δει κανείς κάποια πράγματα μέσω της προδοσίας. Μια προδοσία με το γάντι που πιθανώς δεν θα γίνει αντιληπτή. Ενασχόληση με ζητήματα τάφων. Σε σπάνιες περιπτώσεις μια υπόθεση ανοίγματος ενός τάφου (*μεταφορικά ή κυριολεκτικά) . Σκάβοντας έναν λάκκο. Η παρουσία της Σελήνης (**ΜΟ) υποδεικνύει την ώρα του θανάτου. Η δε εμπλοκή του Κρόνου (**SA) δείχνει θάνατο από δολοφονία. Η παρουσία-εμπλοκή του Άρη (**ΜΑ) δείχνει την νεκροψία, την ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη.

Apollon = Ήλιος/Σελήνη = Wi/Admetos = Αφροδίτη/Δίας = Δίας/Apollon= Άρης/Ουρανός = Ερμής/Kronos:

Ημέρα της δόξας για ένα έθνος, την κοινότητα ή τον πληθυσμό. Μια μεγάλη χαρά για το κοινό μιας χώρας ή μιας περιοχής. Μια επιτυχία περιορισμένου βεληνεκούς. Τύχη και ευτυχία. Εκπληκτικές ενέργειες πολλών ατόμων. Πολλές εκρήξεις. Μεγάλες επιστημονικές σκέψεις ή ιδέες. Αναγνωρισμένος ηγέτης της επιστήμης.

Vulcanus= Άρης/Zeus = Δίας/hades = ASC/Zeus = Ήλιος/Ερμής:

Η δίψα για τη δράση. Μεγάλη δημιουργική δύναμη. Εκρηκτικός τρόπος της εργασίας. Προσπάθεια για την μη διάλυση μιας συνεργασίας ή για την μη απώλεια προνομίων. Εγκλήματα που προκαλούνται από την έλλειψη χρημάτων. Επιβολή μιας κατάστασης. Μια εκτεταμένη ικανότητα ομιλίας και σκέψης άκρως εντυπωσιακή.

Βόρειος Δεσμός = Ουρανός/Kronos = Ουρανός/Cupido:

Διαταγή. Η Κρατική βούληση. Γρήγορες αποφάσεις.

Zeus = Ερμής/Zeus = As/cupido= Apollon/Admetos:

Η απειλή. Δικτάτορας. Διατάγματα. Νόμοι. Για να περάσει την πρόταση ενός νόμου ενός διατάγματος κλπ. Η προειδοποίηση για να γίνει κάποιος σύννομος. Από κοινού προσπαθώντας για έναν στόχο. Νέα κτήρια. Γειτονιά. Μια βελτίωση του βιοτικού επιπέδου.

Ποσειδώνας = Σελήνη/Ποσειδώνας = WI/Cupido=Admetos:

Η έμπνευση. Ένα μυαλό ζαλισμένο . Σύντομος χρόνος της χαλάρωσης. Μικρό υπόλοιπο κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ένας στενός κύκλος επαφών και δραστηριοτήτων.

Διελεύσεις και Πρόοδοι

Ουρανός =Ποσειδώνας/Hades= Ερμής/Poseidon:

Δολοφονία σχετική με τις επαναστατικές δραστηριότητες. Θάνατος και καταστροφή μέσω ύδατος. Το φάγε το κεφάλι του που λέει και ο λαός. Μια επαναστατική ιδέα.

Hades=Κρόνος/Vulcanus = Ήλιος/Δίας = MC/Ουρανός:

Για να βρεθούν σε μεγάλο κίνδυνο μέσω των εχθρών. Πλούτος δια μέσω μιας κλοπής. Αντιμετώπιση των εμποδίων προσπαθώντας για την επιτυχία. Χειρισμός σκοτεινών και απαίσιων θεμάτων. Κατάχρηση χρημάτων. Υπεξαίρεση. Κλεπταποδοχή. Ένας που «ξεπλένει» χρήματα. Νέο σκάνδαλο ξεσπά με απρόβλεπτες διαστάσεις. Παραπτώματα. Η εκτέλεση και ο σχεδιασμός μιας δολοφονίας. Μια παραβατική ζωή.

Το Μνημόνιο

Πολλοί με ρωτάτε για το Μνημόνιο. Το Μνημόνιο είναι μια μορφή συμβολαίου και κατά συνέπεια είναι Cupido/Kronos.

Το Μνημόνιο ΙΙ έγινε νόμος του κράτους στις 01:20 το ξημέρωμα της Δευτέρας 12 Φεβρουαρίου του 2012. Όταν υπεγράφη είχαμε από πρόοδο Cupido/Kronos = (radix) MC.

Παράλληλα όμως ακουμπώντας ένα τόσο ιδιαίτερο σημείο του χάρτη είχαμε και τις κάτωθι εξισώσεις:

Cupido/Kronos (συμβόλαιο-Μνημόνιο) = Ήλιος/Apollon= Ερμής/Ουρανός = Hades/Kronos= Άρης/Ποσειδώνας= Asc/Ποσειδώνας:

Ένα μεγάλο γεγονός. Το να δεχτεί τιμές και προνόμια. Ένα μαθηματικό μυαλό. Ένα μυαλό γεμάτο ενέργεια. Ένας ευφυής άνθρωπος. Ψεύτικες ελπίδες. Εξαπάτηση. Οποιαδήποτε μορφή δέσμευση με αρρωσταίνει. Ψευδείς πράξεις και ψευδείς εικόνες κάνουν μια ομάδα ανθρώπων να πάσχουν. Κάποια άτομα από αφέλεια (δική τους) ή από εσκεμμένο δόλο (*των άλλων) τελικά χάνουν κάτι από τα υπάρχοντα τους.

Είχαμε επίσης και την παρακάτω εξίσωση:

MC=Ήλιος/Vulcanus = MC/Σελήνη = Βόρειος Δεσμός /Πλούτωνας= Πλούτωνας/Vulcanus= Κρόνος/Kronos = Άρης/Κρόνος

Το να νοιώθει κάποιος σίγουρος για την δύναμη που έχει. Το κοινό, το πλήθος. Κάνοντας καινούργιες επαφές. Κάποιος που είναι σημείο αναφοράς για πολλούς. Δίνοντας την εντύπωση για την συμβολή μιας μεγάλης αλλαγής. Η θέληση για ανεξαρτησία η οποία όμως βρίσκει εμπόδια κι αντιστάσεις. Ο θάνατος κάποιου. Πένθος και θλίψη. Οδύνη.

Αυτό το μνημόνιο όμως δεν θα έχει πολύ ζωή... γιατί εκλογικά δεν θα βγαίνουν τα «κουκιά» και πολύ-πολύ σύντομα θα ξαναπάμε σε εκλογές ίσως με νέους αρχηγούς σε κάποια κόμματα! Τα υπόλοιπα στο ειδικό άρθρο «Εκλογές μέρος ΙΙΙ», μόνον στο astrology.gr

Uranian_MAY
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved