Ιούνιος 2024: Όχι πια μόνα! Αυτά τα ζώδια θα μπουν σε σχέση

Είναι το στρώμα σου διπλό; Αν δεν είναι... θα γίνει σύντομα

Παπασταύρου Λίντα
Ιούνιος 2024: Όχι πια μόνα! Αυτά τα ζώδια θα μπουν σε σχέση

Αν ανήκεις σε ένα από ταζώδια που θα σου αναφέρουμε παρακάτω, μπορεί να σταματήσεις να είσαι μόνος/η. Ο Ιούνιος επιφυλάσσει μεγάλες στιγμές στα ερωτικά σου, άλλωστε είναι ο μήνας των ερωτευμένων και κατά πάσα πιθανότητα θα σε βοηθήσει να βρεις το ταίρι σου, το οποίο είτε το ήθελες καιρό είτε θα το γνωρίσεις τώρα.

Διάβασε, λοιπόν, λίγο πιο κάτω και δες, αν ανήκεις στους τυχερούς, που θα δουν τον έρωτα να τους χτυπά την πόρτα. Εννοείται ότι αν έχεις Ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια, είναι πολύ πιο πιθανό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μέχρι τις 17/6, με την Αφροδίτη απέναντί σου, έχουν μπει οι βάσεις για να βρεις τον/ην υποψήφιο/α της καρδιάς σου και μάλιστα στις 4/6 είναι πολύ πιθανό να γίνει το μπαμ, αφού τραβάς και τις πέτρες, οπότε φρόντισε να είσαι στη... γύρα, αν σε ενδιαφέρει να ζευγαρώσεις. Από τις 17 και μετά Αφροδίτη, Ερμής και τέλος ο Ήλιος περνούν στον 8ο οίκο σου κάνοντας τις νύχτες σου πιο αισθησιακές. Αν είσαι του α' δεκαημέρου, θα έχεις και τον Δία απέναντί σου, που όσο να πεις δε θα σε αφήσει σε χλωρό κλαρί και θα σου βάζει ευχάριστα διλήμματα. Από όποια πλευρά κι αν το δεις, είσαι το μεγάλο φαβορί!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελκύεις πολύ Σκορπιέ, αυτή την περίοδο, όχι μόνο χρήματα, αλλά και άτομα, καθώς δεν είναι μόνο ο Δίας θρονιασμένος στον 8ο οίκο σου, αλλά και ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Ερμή από τις 3/6. Πονηρούλης και κατεργάρης θα είσαι μέχρι τις 17 και θα εμπνέεις πάθη, κυρίως εσύ του α' δεκαημέρου, με τον Άρη στον Ταύρο απέναντί σου, από τις 9, οπότε εκεί χρειάζεται και λίγο προσοχή από την μεριά σου και να μη δώσεις θάρρος, γιατί ποτέ δεν ξέρεις... Αν όμως ενδιαφέρεσαι για καυτές ερωτικές νύχτες κι όπου πάει τότε... ο Ιούνιος δε θα σου χαλάσει το χατίρι. Αν ενδιαφέρεσαι όμως για σχέση... εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες στις 4/6 που ενδεχομένως να εμφανιστούν... Από τις 12 και μετά, τα κεφάλια μέσα γιατί τα άτομα που θα σε πλησιάζουν προβλήματα θα σου δημιουργήσουν και δε θα είναι και πολύ της εμπιστοσύνης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εκεί που κοιμόσουν, εσύ του α' δεκαημέρου και δεν είχες κι ιδιαίτερες προσδοκίες, θα ξυπνήσεις από τις 9 του μήνα, με τον Άρη να καταφτάνει στον 5ο οίκο σου και να σε ξεσηκώνει για τα καλά. Θα γίνεις πιο διεκδικητικός και πιο επίμονος στο ερωτικό παιχνίδι, οπότε αυτό δεν αποκλείεται να σου βγει σε καλό. Από τις 17/6, Αφροδίτη και ο Ερμής περνούν απέναντί σου, γι' αυτό και οι επιτυχίες σου στο αντίθετο φύλο θα είναι πολλές, οπότε και οι πιθανότητες να μπεις σε μια σχέση είναι αυξημένες. Το θέμα βέβαια είναι να θέλεις κιόλας να εγκαταλείψεις την αυτονομία σου και να μη ρίξεις πάλι βάρος στα επαγγελματικά σου, γιατί θα σου τραβήξουν χρόνο από την ερωτική ζωή. Η Πανσέληνος, πάντως, στο ζώδιό σου στις 22/6 θα κάνει τζέρτζελο.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved