Αυτά τα ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά τον Ιούνιο

Αυτά που θα έχουν εύνοια δεν είναι πολλά

Παπασταύρου Λίντα
Αυτά τα ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά τον Ιούνιο

Ο κάθε μήνας κρύβει ευχάριστες και δυσάρεστες εκπλήξεις και γεγονότα για κάποια ζώδια και το ίδιο ισχύει και για τον Ιούνιο του 2024, που ορισμένα θα τα ζορίσει, άλλα όμως θα τα αφήσει, από πολλές απόψεις, αρκετά ευχαριστημένα. Αν ανήκεις σε ένα από αυτά ή -ακόμα καλύτερα- αν έχεις εκεί τον Ωροσκόπο σου, θα περάσεις έναν υπέροχο μήνα, με την τύχη να σε συνοδεύει!

Τα ζώδια που θα έχουν εύνοια τον Ιούνιο δεν είναι πολλά και σου εξηγούμε αμέσως το γιατί!

(Πρόσεξε κυρίως τα δεκαήμερα που σου αναφέρουμε, προς αποφυγή παρεξηγήσεως)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εννοείται ότι εσύ Δίδυμε του α' δεκαημέρου είσαι από τους πλέον τυχερούς του Ιουνίου, καθως μετά τον Ήλιο, Ερμής και Αφροδίτη στο ζώδιό σου μαζί με τον Δία θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να σε ανεβάσουν επίπεδο, να βελτιώσουν την προσωπική σου ζωή και τις σχέσεις σου με τους γύρω σου. Από την άλλη κι εσείς νιώθεις πιο απελευθερωμένος, με διάθεση να γνωρίσεις κόσμο και κοσμάκη και να ευχαριστηθείς τη ζωή σου, μετά την καταπίεση και τον περιορισμό του Κρόνου, που σου τραβούσε το αφτί σε κάθε σου προσπάθεια να απεγκλωβιστείς. Μετά τις 17/6, η Αφροδίτη, ο Ερμή και ύστερα ο Ήλιος θα μετακομίσουν στον 2ο οίκο σου, οπότε οικονομικά και ερωτικά θα έχεις το πάνω χέρι. Καθόλου άσχημα...

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πώς να μην είσαι στα πάνω σου με Δία, Ήλιο, Ερμή και Αφροδίτη στον 7ο οίκο σου, εσύ του α' δεκαημέρου; Δεν είναι μόνο ότι είσαι από τους πιο δημοφιλής κι όπου πας κάνεις πάταγο και τραβάς το ενδιαφέρον των ανθρώπων πάνω σου, είναι και οι προτάσεις που θα πέφτουν βροχή, είτε για συνεργασία είτε για σχέση. Κι εσύ, δε θα έχεις πια εκείνο το φόβο της δέσμευσης, αλλά θα τα βλέπεις πιο χαλαρά τα πράγματα. Βέβαια, μια επιπολαιότητα θα τη βγάζεις και στο μυαλό σου θα είναι καρφωμένο το "πέρνα τώρα καλά και μετά βλέπουμε". Από τις 17 του μήνα, που θα αρχίσουν να αριβάρουν Αφροδίτη, Ερμής και Ήλιος στον 8ο οίκο σου, τότε προετοιμάσου για μεγάλο πάρτι. Ειδύλλιο παίζει, χρήματα θα έρθουν και ό,τι επιθυμείς αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από ψυχολογία πετάς εσύ του α' δεκαημέρου και αν το θεωρείς λίγο, σκέψου ότι η θετική ενέργεια και οπτική, η αισιοδοξία και η έλλειψη φόβων και ανασφαλειών είναι οι σημαντικότεροι παράγοντες για να φτάσεις στην επιτυχία ή -τουλάχιστον- να νιώσεις ευτυχισμένος. Βέβαια, θα έχεις και τα τυχερά σου, έστω και στα κρυφά, με αφανείς ανθρώπους να σε στηρίζουν, ακόμα και έρωτες και τσιλημπουρδίσματα, έσοδα ή παροχές, που δε "φαίνονται"... Στο φως, θα αρχίσουν να βγαίνουν σιγά-σιγά, μετά τις 17 του μήνα που θα περάσει η Αφροδίτη πάνω σου, μετά ο Ερμής και τελευταίος ο Ήλιος, που θα είναι πια πάνω σου, δίνοντας το έναυσμα για ένα καλοκαίρι, γεμάτο, από πολλές πλευρές και αρκετά ευχάριστο στο μεγαλύτερο μέρος του. Στις 21 και μετά στις 29 (ισχύει και για σένα του β' και γ' δεκαημέρου), θα κάψεις καρδιές και θα κερδίσεις το ενδιαφέρον όπου κι αν βρεθείς, οπότε φρόντισε να κυκλοφορήσεις εκείνες τις μέρες.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved