Πανσέληνος στον Τοξότη: Αυτά τα ζώδια θα έχουν αρκετά διλήμματα

Τοξότες και Δίδυμοι σέρνουν τον χορό

Παπασταύρου Λίντα
Πανσέληνος στον Τοξότη: Αυτά τα ζώδια θα έχουν αρκετά διλήμματα

Η Πανσέληνος του μήνα, η Πανσέληνος των Λουλουδιών, όπως ονομάζεται γίνεται στις 23/05, 16:53 ώρα Ελλάδας, στις 02° 57’ του Τοξότη. Επηρεάζει Τοξότες, Διδύμους, Παρθένους και Ιχθύες, γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, καθώς επίσης κι όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα συγκεκριμένα ζώδια και γύρω στις 2 μοίρες.

Σχετικά εύκολη θεωρείται αυτή η Πανσέληνος, καθώς δεν δέχεται αρνητικές επιδράσεις από κάποιον πλανήτη, οπότε, αν εξαιρέσουμε κάποια φαινόμενα... ασυδοσίας και υπερβολικής ανεμελιάς, σε βαθμό ωχαδερφισμού, κάτι κακό δεν επιφυλάσσει.

Για να δούμε, λοιπόν, ποια ζώδια θα είναι οι... Φοίνικες, με την Πανσέληνο στον Τοξότη.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Με αυτή την Πανσέληνο στο ζώδιό σου, το ανήσυχο πνεύμα σου θα «ξυπνήσει» και θα σε πιάσει μια έντονη διάθεση να κινητοποιηθείς και ταυτόχρονα να ξεφορτωθείς βαρίδια από τα πόδια σου που σε κρατάνε καρφωμένο στο ίδιο σημείο, καθώς μόνο έτσι θα αλλάξεις ή θα εξελίξεις την προσωπική σου ζωή. Θέλεις να γλεντήσεις, να διασκεδάσεις να γελάσεις, χωρίς καημούς και σεκλέτια, όμως το κύριο ζητούμενο θα έπρεπε να είναι να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι πραγματικά ευχαριστεί την καρδούλα σου, ώστε να το κυνηγήσεις. Επειδή τα διλήμματά σου θα μεγαλώσουν και δε θα σου είναι εύκολο να κάνεις την τελική επιλογή, θα πρέπει να αφεθείς στο ρέμα να σε παρασύρει κι όπου σε πάει. Από την άλλη, στις σχέσεις σου δεν είναι εύκολο να ξεδιαλύνεις κάποια πράγματα και μετά να πάρουν το δρόμο τους γιατί η άλλη πλευρά μάλλον δεν έχει τις ίδιες προθέσεις ή έχει βολευτεί δεν είναι πρόθυμη να αλλάξει το οτιδήποτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Με την Πανσέληνο στον άξονά σου, σηματοδοτείται μια περίοδος, όπου τα ευτράπελα και τα ανακατώματα στις σχέσεις σου θα είναι συχνό φαινόμενο και οι περιπτώσεις που δε θα βγάζεις άκρη καθόλου λίγες. Από την άλλη κι εσύ θα αντιμετωπίζεις αρκετά ζητήματα με επιπολαιότητα ή θα έχεις μια στάση «δε μας παρατάς», που θα προξενήσει τριβές με το ταίρι ή ένα συνεργάτη σου. Πάντως, η δημοτικότητά σου θα αυξηθεί και αρκετά πρόσωπα θα σε προσεγγίζουν, κυρίως σχετικά με τον επαγγελματικό σου χώρο, όμως για δέσμευση ούτε λόγος, κάτι που κατά πάσα πιθανότητα δεν επιδιώκεις αυτή τη χρονική στιγμή. Αν είναι μόνο για να περνάς καλά, κανένα πρόβλημα δεν θα υπάρξει. Καλό θα ήταν, επίσης, να αναβάλλεις για αργότερα την επίλυση σοβαρών θεμάτων κι ας βιάζεσαι (ή βιάζονται οι άλλοι), αφού και δε θα καταφέρεις τίποτα και θα εκνευριστείς από την προχειρότητα με την οποία θα τα διαχειριστούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Αυτή η Πανσέληνος θα προκαλέσει μια αναστάτωση στο οικογενειακό σου περιβάλλον, όπου θα ήταν σοφό από μέρους σου να μην μεσολαβήσεις ή μπερδευτείς σε θέματα που ενδεχομένως να ανακύψουν, όσο κι αν επιμείνουν κάποιοι δικοί σου άνθρωποι και να κρατήσεις ουδέτερη στάση γιατί δεν αποκλείεται να βρεθείς σε «αντιμαχόμενα πυρά» και τελικά να βγεις και κατηγορούμενος. Καλό θα ήταν επίσης να μην αφήσεις να σε παρασύρει ένα δικό σου πρόσωπο ή το ταίρι σου γιατί, μην έχοντας ακριβή εικόνα μιας κατάστασης, δεν ξέρεις αν έχει δίκιο ή άδικο. Εφάρμοσε τη γνωστή τακτική του «εφ’ όσον δεν είδα, δεν μπορώ να έχω άποψη», αν νιώσεις ότι στριμώχνεσαι, ώστε να κερδίσεις χρόνο, μέχρι να ξεκαθαρίσει κάπως η κατάσταση. Επιπλέον, ενδέχεται να φιλοξενήσεις εκτάκτως άτομα ή να φιλοξενηθείς εσύ, όμως δε θα νιώσεις άνετα και σίγουρα δε θα έχεις την ησυχία σου. Ακόμα, να περιμένεις εξελίξεις σε κληρονομικά ή ένα ακίνητο.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Η Πανσέληνος στον 10ο οίκο σου σε καλεί να επιχειρήσεις κάτι το διαφορετικό στα επαγγελματικά σου, πιο περιπετειώδες ή χαλαρό, που θα σε εμπνέει περισσότερο, αφού έτσι κι αλλιώς έχεις και τον Δία στο πλευρό σου που σου δίνει το ΟΚ. Άνοιξε τα μάτια σου, βρες εναλλακτικές, δείξε ευελιξία και μην κολλάς στο παρελθόν και ό,τι δε σου βγήκε γιατί οι συνθήκες είναι διαφορετικές. Το πιο σημαντικό είναι να δεις τη γενική εικόνα, να βάλεις στόχους και να παραμείνεις εστιασμένος εκεί. Στη δουλειά σου, κάποιες αποφάσεις που θα παρθούν ή κινήσεις που θα γίνουν θα αποδειχτούν επιπόλαιες, βιαστικές ή πρόχειρες, οπότε όχι δε θα λυθεί κανένα πρόβλημα, αλλά στην πορεία θα δημιουργηθούν κι άλλα. Καλό θα ήταν επίσης να γίνεις λίγο πιο πονηρός/η, όσον αφορά στις σχέσεις σου με ανωτέρους σου και να μην αφήνεις να φανούν τα πραγματικά σου συναισθήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Μια ανησυχία όσον αφορά στα οικονομικά σου ζητήματα είναι πιθανό να σου δημιουργήσει η Πανσέληνος, που γίνεται στον 2ο οίκο σου. Μάλιστα, ίσως έχεις ένα διχασμό, ως προς τι κατεύθυνση να ακολουθήσεις, ώστε να βελτιώσεις τη ζωή σου, να αυξήσεις τα υλικά σου αγαθά ή να ικανοποιήσεις κάποιες επιθυμίες σου, που τόσο καιρό σε καίνε. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να βγάλεις το «άχτι» σου με διάφορες αγορές, που δε θα είναι κι όλες απαραίτητες, αλλά εσένα θα σε κάνουν να αισθάνεσαι ωραία. Πρόσεξε, όμως γιατί μπορεί αργότερα να μετανιώσεις. Όσον αφορά στα αισθήματά σου, μάλλον θα βρεθείς σε δίλημμα ενδεχομένως γιατί θα αναγκαστείς να επιλέξεις ανάμεσα σε δύο άτομα. Πιθανόν το ένα να σε «αναζωογονεί» ερωτικά και το άλλο να έχει περισσότερα χρήματα ή ένα σταθερό εισόδημα. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να αρχίσεις τα γλυκοκοιτάγματα προς άλλες κατευθύνσεις, κράτα όμως τα προσχήματα για να μην περάσεις το... καλοκαίρι μοναχός σου.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Με την Πανσέληνο στον 8ο οίκο σου, είναι η κατάλληλη στιγμή να κλείσεις κάποια εκκρεμή οικονομικά σου θέματα, αλλά μέχρι να αποκτήσεις τη συνολική εικόνα, καλό θα ήταν να μην προχωρήσεις σε οποιαδήποτε κίνηση, όσες κι αν είναι οι πιέσεις ορισμένων ανθρώπων που βιάζονται να πέσουν οι υπογραφές σε μια συμφωνία ή επένδυση. Από την άλλη, είναι πιθανές και κάποιες υποσχέσεις για αύξηση των εσόδων σου κι ενδεχομένως το εύκολο κέρδος, που καιρό ψάχνεις, να έρθει τώρα, φρόντισε όμως να κρατήσεις καβάτζα γιατί αργότερα θα σου χρειαστεί. Στον ερωτικό-σεξουαλικό τομέα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνεις μια καινούργια γνωριμία που θα μπορέσει να ικανοποιήσει αρκετές από τις σεξουαλικές επιθυμίες σου, που τώρα θα βγουν στην επιφάνεια. Ωστόσο, η μετέπειτα στάση του συγκεκριμένου προσώπου θα σου δημιουργήσει υποψίες για το κατά πόσο τα συναισθήματά του είναι αμοιβαία ή αν είναι πιστό. Οι ίδιες σκέψεις θα σε καταλάβουν για το ταίρι σου και αν αφήσεις να σε παρασύρουν μακριά, μπορεί εξ αιτίας τους να προκαλούνται συχνά καβγάδες μεταξύ σας.

ΛΕΩΝ ♌

Αυτή η Πανσέληνος, στον άξονα 5ου-11ου οίκου σου, θα φέρει κοντά σου αρκετά πρόσωπα που θα κερδίσουν την προσοχή σου, με τη διαφορετικότητα ή τις ανησυχίες τους, ενώ δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί μια καινούργια παρέα ή ομάδα στην οποία θα... δώσεις τα φώτα σου. Εννοείται ότι θα κάνεις πράγματα που σε διασκεδάζουν, θα συναντηθείς με φίλους και αγαπημένα άτομα, θα φλερτάρεις, αν και πιο πολύ θα σε ενδιαφέρει να γνωριστείς με καινούργιο κόσμο, που να μοιράζεται τις ίδιες αντιλήψεις και ιδέες με σένα, ώστε να γίνει μια «ανταλλαγή και σύνθεση απόψεων» κι όχι τόσο το να κάνεις μια σχέση. Το σίγουρο είναι ότι οι κατακτήσεις σου θα αυξηθούν κι ενδεχομένως να σε συνεπάρει κιόλας ένα πρόσωπο και να αφεθείς να ζήσεις όμορφες στιγμές, χωρίς περαιτέρω δεσμεύεις. Αν είσαι σε σχέση, όσο περισσότερο δείχνεις προθυμία να συζητήσεις τα θέματά σας και περνάς δημιουργικό χρόνο με το ταίρι σου, τόσο θα τονώνεται και το ερωτικό σου ενδιαφέρον.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved