Απόφυγε τις πολλές συναναστροφές με αυτά τα ζώδια από 06/06 έως 21/06

Για το δικό σου καλό, κράτα καλύτερα αποστάσεις

Άννα Ζαμάνη
Απόφυγε τις πολλές συναναστροφές με αυτά τα ζώδια από 06/06 έως 21/06

Εμείς πάντως στη θέση σου θα κρατάγαμε αποστάσεις για ένα διάστημα από αυτά τα ζώδια. Κι αυτό γιατί δεν είναι και στην καλύτερή τους φάση. Έχουν τα θέματά τους και είναι προτιμότερο να τα αφήσεις στην ησυχία τους και να μην τα τσιγκλάς γιατί εσύ θα πληρώσεις στο τέλος τα σπασμένα.

Λοιπόν, άκου να δεις πώς πάει το πράγμα. Αν έχεις στο περιβάλλον σου, είτε αυτό είναι φιλικό, είτε επαγγελματικό, είτε οικογενειακό έναν Δίδυμο, έναν Τοξότη, μια Παρθένο ή έναν Ιχθύ ή αν έχεις σχέση με κάποιο από αυτά τα ζώδια, καλό θα ήταν να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός/η στην διαχείρισή τους.

Ειδικά αν ανήκουν στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου (συγκεκριμένα από 14 έως 19 μοίρες) ή αν έχουν τον ωροσκόπο ή τους προσωπικούς πλανήτες τους στα ζώδια αυτά.

Τα πράγματα θα είναι λίγο δύσκολα. Μυρίζουν μπαρούτι οι επόμενες μέρες γιατί τα εν λόγω ζώδια επηρεάζονται άμεσα από την Νέα Σελήνη στους Διδύμους που γίνεται στις 6 Ιουνίου, η οποία έχει συμμετοχή του Κρόνου στα Ψάρια.

Προσπάθησε λοιπόν να είσαι όσο πιο cool γίνεται, να είσαι εσύ ήρεμος/η και να τους δώσεις αρκετό χώρο και χρόνο να... στανιάρουν και να ξαναβρούν τον εαυτό τους σιγά σιγά.

*Η φωτογραφία είναι φτιαγμένη με AI

Διάβασε επίσης: Πανσέληνος στον Τοξότη: Αυτά τα ζώδια θα έχουν αρκετά διλήμματα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved