Μάιος 2024: Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια

Για πάμε να δούμε τι γίνεται στον ουρανό...

Παπασταύρου Λίντα
Μάιος 2024: Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια

Ο Μάιος καταφτάνει με αρκετές αφίξεις στο πρόγραμμά του και αλλαγές στο πλανητικό σκηνικό που κάποιους θα τους χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Ας πάμε να δούμε τα καινούργια αστρολογικά που φέρνει μαζί του...

Άρης το απόγευμα της 30ης Απριλίου πέρασε στον Κριό και θα παραμείνει μέχρι και τις 9/6, δίνοντας μεγάλη αποφασιστικότητα, ενέργεια και ώθηση για να πάρετε πρωτοβουλίες και να διεκδικήσετε ό,τι επιθυμείτε εσείς τα Κριάρια που φυσικά θα κινητοποιηθείτε, κυρίως σε προσωπικό επίπεδο, σαρώνοντας όποιον και ό,τι σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σας. Στις επάλξεις θα βρίσκεστε κι εσείς Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι είτε για να αμυνθείτε από όσους ή ό,τι απειλεί την ηρεμία του σπιτιού και της σχέσης σας είτε για να επικρατήσετε επαγγελματικά και να επιβιώσετε από ανταγωνισμούς και επιθετικές τάσεις. Λέοντες και Τοξότες, με τον ενθουσιασμό που θα έχετε, αλλά και τις ξαφνικές παρορμήσεις σας πολλά θα καταφέρετε σε λίγο χρόνο, αν και πρέπει να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις και στα λόγια σας γιατί θα υπάρξουν έντονες αντιδράσεις και αντιστάσεις. Παρθένοι και Ιχθύες, καλό θα ήταν να κρατάτε το χεράκι σας μακριά από την τσέπη σας και την καρδιά σας και τα κεκτημένα σας ασφαλή γιατί κινδυνεύετε από... επιδρομές και μπορεί να βρεθείτε ξετιναγμένοι υλικά και ερωτικά...

- Η Νέα Σελήνη γίνεται στις 8/5, 06:22 ώρα Ελλάδας, στις 18° 02’ του Ταύρου. Εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) ήρθε η ώρα να κλείσετε τους λογαριασμούς σας με το παρελθόν. Ήδη διαγράψατε έναν κύκλο και τώρα καλείστε να ανοίξετε έναν καινούργιο, προκειμένου να πετύχετε προσωπικές κι επαγγελματικές σας επιδιώξεις και στόχους. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να πατήσετε γερά στα πόδια σας, να έχετε επίγνωση των συνθηκών αλλά και να ξεφορτωθείτε, όπου χρειάζεται, πάγιες και συντηρητικές αντιλήψεις, κολλήματα και απολυτότητα, ιδίως αν συνειδητοποιήσετε ότι όσο συνεχίζετε να ακολουθείτε την πεπατημένη δεν καταλήγετε πουθενά. Χρησιμοποιήστε την επιμονή και το πείσμα σας σωστά και μην υποχωρήσετε για κανέναν λόγο. Εσείς πάλι, Αιγόκεροι, Παρθένοι, Καρκίνοι και Ζυγοί ευνοείστε αρκετά σε οποιοδήποτε νέο σας ξεκίνημα, οπότε... καλό σας δρόμο!

- Ο Ερμής στις 15/5, 20:06 μπαίνει στον Ταύρο, καλώντας κυρίως εσάς τους Ταύρους να παραμείνετε σταθεροί στην τροχιά σας, να σκεφτείτε το συμφέρον σας και να υλοποιήσετε (βασικό αυτό) ιδέες και αποφάσεις που έχουν σαν στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητάς σας αλλά και αύξηση των εσόδων σας. Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι μουλαρώστε μπροστά στις πιέσεις, αδιαφορώντας για όλους εκείνους που σας λένε να βιαστείτε να κάνετε τις κινήσεις σας. Κριοί και Ζυγοί όλο στα λεφτά και το σεξ θα είναι το μυαλό σας ενώ εσείς οι Παρθένοι και Αιγόκεροι, επιτέλους, θα βρείτε ανθρώπους να μιλάνε την ίδια γλώσσα μαζί σας και να καταλαβαίνεστε.

- Ο Ήλιος περνά στους Διδύμους στις 20/5, 16:00, δίνοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε σας Διδύμους αλλά και Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες. Το επικοινωνιακό σας ταλέντο θα λάμψει, οι ιδέες σας θα βρουν ανταπόκριση, επαφές και συναντήσεις θα έχουν μεγάλη επιτυχία, ενώ θα συλλέξετε χρήσιμες πληροφορίες και στοιχεία που θα σας βοηθήσουν άμεσα. Γίνετε πιο εξωστρεφείς, μιλήστε για τα θέματά σας και μέσα από τη συζήτηση θα βρείτε λύσεις. Εστιάστε στους στόχους σας, κυρίως όμως προσέξτε μην διασπάσετε την ενέργειά σας, ανοίγοντας διάφορα μέτωπα ή ασχολούμενοι με ανούσιες υποθέσεις! Ευνοείστε κι εσείς Κριοί, Ζυγοί, Λέοντες και Υδροχόοι, αφού θα είστε μέσα στην ενέργεια και θα γίνετε πιο ανοιχτοί σε νέες προοπτικές, γνωριμίες και έρωτες, ενώ Ταύροι και Σκορπιοί βάλτε το μυαλουδάκι σας να δουλέψει για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, να βρείτε τρόπους να γλιτώσετε λεφτά, αλλά και να κατακτήσετε την καρδιά που λαχταράτε.

Πανσέληνος γίνεται στις 23/5, 16:53 ώρα Ελλάδας, 02° 57’ του Τοξότη. Εσείς οι Κένταυροι θα προσπαθήσετε γρήγορα να τα βγάλετε πέρα με όσα προκύψουν, που αφορούν τα προσωπικά και τις σχέσεις σας, παλιότερα ή καινούργια. Εύκολο δε θα είναι, αφού θα χρειαστείτε ταχύτητα, ευκινησία, ευστροφία και κυρίως συγκέντρωση για να ισορροπήσετε σε δυο βάρκες, έτσι ώστε να μην υπάρξουν οριστικές ρήξεις. Όσο για σας τους Διδύμους, Παρθένους και Ιχθύες καλείστε να επιλέξετε μια διαφορετική οδό, προκειμένου να ξεπεράσετε θέματα οικογενειακά, επαγγελματικά ή σχέσεων, αποφεύγοντας τις κατά μέτωπο αντιπαραθέσεις. Ταύροι και Σκορπιοί τα γρήγορα αντανακλαστικά θα επαναφέρουν την ισορροπία στα οικονομικά και τα σεξουαλικά σας. Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι ξανοιχτείτε, επεκταθείτε και κυρίως δοκιμάστε νέες εμπειρίες, αν θέλετε να αλλάξει το καθεστώς στις ερωτικές και κοινωνικές σας σχέσεις!

Αφροδίτη στις 23/5, 23:31, θα περάσει στους τσαχπίνηδες Διδύμους, δίνοντας το σύνθημα για να αρχίσει το επικοινωνιακό πάρτι. Εσείς τα Διδυμάκια θα γίνετε εξωστρεφείς, δημοφιλέστατοι, επικοινωνιακότατοι, συμπαθέστατοι, ενώ θα θέλετε να ξαναβρείτε τη χαμένη σας φρεσκάδα και ζωντάνια. Στους υπόλοιπους του Μεταβλητού Σταυρού (Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες) η ανάγκη να παίξετε, να φλερτάρετε και να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή αλλά και τον χώρο ή τη σχέση σας θα είναι μεγάλη, ενώ και στα επαγγελματικά σας θα διευκολυνθείτε και θα έχετε τις ευκαιρίες σας να αναδείξετε τα ταλέντα σας. Ευνοείστε κι εσείς οι Ταύροι και Σκορπιοί, καθώς οικονομικά και σεξουαλικά θα ζήσετε μεγάλες στιγμές και θα αφήσετε όνομα. Υδροχόοι, Λέοντες και Ζυγοί θα κάνετε τόσες νέες γνωριμίες που θα απορήσετε πού κρύβονταν όλοι αυτοί οι άνθρωποι ενώ κάποια από αυτές θα έχει ερωτική χροιά.

Και.... για το τέλος φυλάξαμε το καλύτερο!

Δίας στις 26/5, 02:16 πμ, εγκαταλείπει οριστικά τον Ταύρο και περνά στους Διδύμους, φέρνοντας χαρά μεγάλη πρώτα σε σας τα Διδυμάκια, αλλά και τη δυνατότητα για να βελτιώσετε την προσωπική σας ζωή. Χαλαροί, ανέμελοι και ασυννέφιαστοι, τίποτα δε φαίνεται να στέκεται εμπόδιο στα πλάνα σας κι οι αναποδιές που ενδεχομένως να εμφανιστούν, θα ξεπεραστούν γρήγορα και χωρίς να σας αφήσουν "κουσούρια". Τοξότες, Ιχθύες και Παρθένοι, θετικές εξελίξεις θα έχετε στα επαγγελματικά, τα οικογενειακά και τις σχέσεις σας, αρκεί να μη σας πιάσει το ανικανοποίητο και υποπέσετε σε υπερβολές και... σφάλματα. Θα αυξήσετε σημαντικά τον κύκλο ή τη δημοφιλία σας, ίσως εμφανιστούν νέες προοπτικές, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσετε ένα ακίνητο. Σεξουαλικά και οικονομικά, Σκορπιοί, Ταύροι, Υδροχόοι και Λέοντες θα έχετε τις ευκαιρίες σας, αν δεν προσπαθήσετε να χωρέσετε δυο καρπούζια στην ίδια μασχάλη, εσείς οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι θα έχετε εύνοια στα εργασιακά και σε θέματα υγείας και Κριοί και Ζυγοί θα προσελκύσετε καινούργια άτομα, θα κάνετε σημαντικές γνωριμίες ή και ταξίδια και η καθημερινότητά σας θα κυλά ήρεμα.

Αν θέλετε να δείτε όλα όσα σκαρώνουν οι πλανήτες τον Μάιο για να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, να προγραμματίσετε εργασίες, αγορές, να ξέρετε από πριν τι πρέπει να κάνετε, τι να αποφύγετε και αν επηρεάζεται το ζώδιό σας, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved