Απόφυγε τις πολλές συναναστροφές με αυτά τα ζώδια από 23/04 έως 07/05

Για το δικό σου καλό, κράτα καλύτερα αποστάσεις

Άννα Ζαμάνη
Απόφυγε τις πολλές συναναστροφές με αυτά τα ζώδια από 23/04 έως 07/05

Εμείς πάντως στη θέση σου θα κρατάγαμε αποστάσεις για ένα διάστημα από αυτά τα ζώδια. Κι αυτό γιατί δεν είναι και στην καλύτερή τους φάση. Έχουν τα θέματά τους και είναι προτιμότερο να τα αφήσεις στην ησυχία τους και να μην τα τσιγκλάς γιατί εσύ θα πληρώσεις στο τέλος τα σπασμένα.

Λοιπόν, άκου να δεις πώς πάει το πράγμα. Αν έχεις στο περιβάλλον σου, είτε αυτό είναι φιλικό, είτε επαγγελματικό, είτε οικογενειακό ή αν έχεις σχέση με Ταύρο, Λέοντα, Σκορπιό και Υδροχόο των πρώτων ημερών (συγκεκριμένα από 1 έως 6 μοίρες), τα πράγματα θα είναι λίγο δύσκολα. Μυρίζουν μπαρούτι οι εμπόμενες μέρες για όσους έχουν τον Ήλιο, τον ωροσκόπο ή τους προσωπικούς πλανήτες τους στα συγκεκριμένα ζώδια.

Τα εν λόγω ζώδια επηρεάζονται άμεσα από την Πανσέληνο στον Σκορπιό που γίνεται στις 24 Απριλίου, ενώ θα "χτυπηθούν" και από τα τετράγωνα που θα κάνει ο Πλούτωνας από τον Υδροχόο με Ήλιο, Ερμή και Αφροδίτη διαδοχικά από τον Ταύρο.

Προσπάθησε λοιπόν να είσαι όσο πιο cool γίνεται, να είσαι εσύ ήρεμος/η και να τους δώσεις αρκετό χώρο και χρόνο να... στανιάρουν και να ξαναβρούν τον εαυτό τους σιγά σιγά.

*Η φωτογραφία είναι φτιαγμένη με AI

Διάβασε επίσης: Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις των ζωδίων από 08/04 έως τις 08/05

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved