Αυτά τα ζώδια θα είναι τα πιο άτυχα τον Απρίλιο

Με συννεφιά και κρύο θα είναι ο Απρίλιος για σένα που ανήκεις σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια και δεκαήμερα

Παπασταύρου Λίντα
Αυτά τα ζώδια θα είναι τα πιο άτυχα τον Απρίλιο

Αν ανήκεις σε κάποιο από τα ζώδια που θα αναφέρουμε παρακάτω, να ξέρεις ότι πρέπει να οπλιστείς με αρκετή υπομονή και ψυχραιμία, καθώς ο Απρίλιος δε θα σου φερθεί με το γάντι, αντίθετα, θα σου βάλει αρκετά εμπόδια που θα σε φτάσουν στα όριά σου. Δεν χρειάζεται ούτε να πανικοβάλλεσαι, ούτε να φοβάσαι, αλλά να προσέχεις λίγο περισσότερο και να είσαι προετοιμασμένος να διαχειριστείς τα όποια θέματα σου παρουσιαστούν!

Με συννεφιά και κρύο θα είναι ο Απρίλιος για σένα που ανήκεις σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια και δεκαήμερα:

ΔΙΔΥΜΟΙ, ΤΟΞΟΤΗΣ, ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ό,τι να 'ναι

Ο Απρίλιος θα σε ζορίσει αρκετά εσένα κυρίως που ανήκεις στο γ' δεκαήμερο των παραπάνω ζωδίων και δεν δείχνει να στρώνει, καθώς ο Άρης που βρίσκεται στους Ιχθύες από τις 23/3, μόνο εντάσεις, παρεξηγήσεις και μπερδέματα στα επαγγελματικά, το σπίτι ή τις σχέσεις σου προκαλεί. Οι όψεις του με τον Δία, στις 19, (που συμπίπτει και με την Ηλιακή έκλειψη που γίνεται σε σας στον 2ο, 5ο, 8ο και 11ο οίκο σας αντίστοιχα) θα σας κάνει άνω-κάτω και οικονομικά και ερωτικά και κοινωνικά. Στις 20, έρχεται και το εξάγωνό του με τον Ουρανό να σας ξετινάξει, ενώ απογοητεύσεις, εξαπατήσεις και διαψεύσεις να περιμένεις και με τη σύνοδό του με τον Ποσειδώνα, στις 29. Από την άλλη, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον Κριό, μέχρι τις 27/4, βάζοντας σε αναμονή όλα τα σχέδιά σου ή ό,τι -τέλος πάντων- σκόπευες να κάνεις για να ξεμπερδέψεις με ανοιχτά θέματά σου και το μόνο που σου απομένει είναι να ασχολείσαι με τα παλιά και τους παλιούς/ες, λες και είσαι παλιατζής... Αλλά, ΟΚ, μπροστά στα άλλα, αυτό είναι το μικρότερο πρόβλημά σου.

ΛΕΩΝ, ΥΔΡΟΧΟΟΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πού είναι η αρχή και πού το τέλος

Ο Άρης στους Ιχθύς μπάζει νερά στα οικονομικά σου και τα ερωτικά σου και οι όψεις του με Δία στις 19 και Ουρανό στις 20, αν είσαι του γ' δεκαημέρου, μόνο σταθερότητα και ασφάλεια δε σου παρέχουν. Αντίθετα, θα συμβούν διάφορα που θα σε βγάλουν εκτός πλάνων (τι τα θέλεις και εσύ και τα κάνεις;) και πολύ πιθανό τίποτα από όλα αυτά που περίμενες ή προσδοκούσες να μη γίνει. Τη μπάλα θα τη χάσεις και άκρη δε θα βρίσκεις... Μην ξεχνάς ότι στις 19 γίνεται και η Ηλιακή έκλειψη, στον Κριό, που βαράει τη δουλειά, την υγεία, τα γραφειοκρατικά, τις μετακινήσεις και τις σχέσεις σου με συγγενείς, γείτονες και γνωστούς, όπου τα προβλήματα -άμεσα ή έμμεσα- που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις θα είναι αρκετά. Η σύνοδός του με τον Ποσειδώνα, στις 29, μπορεί να σου αφήσει λανθασμένες εντυπώσεις και να σε γεμίσει με ψευδαισθήσεις, ώστε μετά να χάσεις κάθε ελπίδα. Γι' αυτό, πρόσεχε τι εύχεσαι, κάνε το reality check σου και μην πετάς στα σύννεφα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved