Νέα Σελήνη στους Ιχθύς: Επτά ζώδια θα χάσουν τον μπούσουλα

Παρθένοι και Σκορπιοί είναι ανάμεσα σε αυτά που θα τα... παίξουν

Παπασταύρου Λίντα
Νέα Σελήνη στους Ιχθύς: Επτά ζώδια θα χάσουν τον μπούσουλα

Η Νέα Σελήνητου μήνα γίνεται 10/03, 10:59 ώρα Ελλάδας, στις 20° 16’ των Ιχθύων και επηρεάζει τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Ιχθύς, Παρθένους, Διδύμους και Τοξότες) που έχουν γενέθλια αρχές του 3ου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια και γύρω στις 20 μοίρες.

Η συμμετοχή του Ουρανού είναι κι εδώ ενεργή, αφού την ίδια μέρα έχουμε το εξάγωνό του με τον Ήλιο στους Ιχθύς, αλλά και το τετράγωνό του με τον Άρη στον Υδροχόο, οπότε να περιμένουμε τάσεις ανεξαρτησίας, αλλαγές, αναθεωρήσεις, εκπλήξεις και απρόοπτα, είτε θετικά είτε αρνητικά, ανάλογα με την περίσταση. Δεν αποκλείονται και αιφνιδιασμοί, αναίτιες ή απρόσμενες επιθέσεις και ακραίες συμπεριφορές. Επτά ζώδια είναι αυτά, πάνω στα οποία η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς θα έχει μεγαλύτερη επίδραση:

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου και με τον Ουρανό στον Ταύρο σύμμαχό σου, οι συνθήκες που διαμορφώνονται ευνοούν στο να σπάσεις τη ρουτίνα σου και να ξεφύγεις από τα καθιερωμένα, είτε σε προσωπικό είτε σε ερωτικό επίπεδο. Ενδεχομένως να σου ανοίξουν τα μάτια συγγενείς ή γνωστοί με τις πληροφορίες που θα σου δώσουν για άτομα και καταστάσεις, κινητοποιώντας σε να ανοίξεις ή να κλείσεις επαφές. Το σίγουρο είναι ότι θα νιώσεις ότι η ζωή σου χρειάζεται "επανασχεδιασμό" και όσο πιο πολύ είσαι διατεθειμένος να δοκιμάσεις ή να πειραματιστείς με καινούργια πρόσωπα και πράγματα, τόσο περισσότερες ευκαιρίες θα εμφανιστούν στο δρόμο σου, από εκεί που δεν το περιμένεις. Επιπλέον, ίσως και να περνάς δύσκολα, από ψυχολογικής άποψης, για θέματα τόσο προσωπικά όσο και της δουλειάς σου, ίσως και να κλωτσήσεις την καλδάρα με το γάλα. Αν είναι όμως να αρρωστήσεις... καλύτερα έτσι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στον 7ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να λάβεις σοβαρά υπόψη σου τα καινούργια δεδομένα που θα εμφανιστούν και να αντεπεξέλθεις σε διάφορα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη σχέση ή τις συνεργασίες σου. Το κύριο ζητούμενο είναι κατανοήσεις ότι αν δεν αλλάξεις εσύ τον τρόπο που αντιδράς ή λειτουργείς, δε θα αλλάξει και η συμπεριφορά των άλλων απέναντί σου. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οφείλεις να είσαι πιο χαλαρός και να μην κολλάς σε ανούσιες λεπτομέρειες ή να σταματήσεις να κριτικάρεις και να αρχίσεις να βλέπεις και τα δικά σου λάθη. Κάποια αιφνίδια εξέλιξη είναι πολύ πιθανή στους συγκεκριμένους τομείς που θα σε αναστατώσει, ενώ δεν αποκλείεται να κλείσει μια πόρτα οριστικά. Από την άλλη, θα υπάρχουν και στη δουλειά σου προβλήματα, που θα σκάσουν ξαφνικά, είτε πάνω στο αντικείμενο είτε σχετικά με ένα συνάδελφο ή υπάλληλο, που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος ή και εκτός... χώρου. Δεν αποκλείεται κι ένα απρόσμενο περιστατικό με την υγεία σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Η οικογένεια και το σπίτι σου θα συγκεντρώσουν το ενδιαφέρον σου, αυτή την περίοδο, με τη Νέα Σελήνη να γίνεται στον 4ο οίκο σου, όπου επιβάλλεται σχεδόν να τελειώσεις με εκκρεμή ζητήματα, είτε αυτά είναι ανάμεσα σε σένα και ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, είτε στη διευθέτηση κληρονομικών και περιουσιακών στοιχείων είτε σε ζητήματα σχετικά με τον χώρο σου. Δεν αποκλείονται απρογραμμάτιστες τεχνικές εργασίες, αλλά και ζημιές του οικιακού σου εξοπλισμού ή ενός είδους που θα χρειαστεί αντικατάσταση. Από την άλλη, οι σχέσεις σου συναδέλφους, με ένα πολύ δικό σου πρόσωπο ή στενού συγγενή μπορεί να διακοπούν ή να προκύψει ένα θέμα που το αφορά, που θα σε στενοχωρήσει, ενώ πρέπει να είσαι κι ιδιαίτερα προσεκτικός στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου, καθώς είναι πιθανές επιθετικές συμπεριφορές ή ατυχήματα. Μέτωπο ενδέχεται να ανοίξεις ξαφνικά και με γείτονα ή να σκάσει και μια υπόθεση γραφειοκρατική που θα σε τρέξει αρκετά.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στον 10ο οίκο σου φέρνει ανακατατάξεις και καινούργιες αλλαγές που αφορούν στα επαγγελματικά σου, οπότε καλείσαι να προσαρμοστείς σύντομα, χωρίς γκρίνια και εντάσεις και να αντεπεξέλθεις πλήρως στα καθήκοντά σου ή, αν θεωρείς ότι σε αδικούν ή σου στερούν τη δυνατότητα να φτάσεις εκεί που θέλεις, να αποχωρήσεις. Επιπλέον και οι σχέσεις σου με ανωτέρους και συναδέλφους θα περάσει κρίση, καθώς μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια διάφορα που αφορούν σε παλιότερα ζητήματα ή συμπεριφορές που θα σκάσουν ξαφνικά, εκπλήσσοντάς σε δυσάσεστα. Αν σου γίνει μια πρόταση ή να αναλάβεις ένα διαφορετικό πόστο, σκέψου καλά, πριν συμφωνήσεις κι αν μπορείς να ανταποκριθείς στην πρόκληση, είτε λόγω δυνατοτήτων είτε λόγω ανεπάρκειας γνώσεων. Ένα θέμα υγείας μπορεί επίσης να φέρει αναστάτωση στο πρόγραμμά σου, όπως επίσης και ένας τσακωμός με κάποιον/α που είχες ανοίξει επαφές. Αν εκκρεμούν νομικά ή εκπαιδευτικά θέματα, η εξέλιξή τους θα σε εκπλήξει δυσάρεστα. Πιθανό είναι και να "στραβώσει" απρόσμενα ένα ταξίδι σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στον 5ο οίκο σου και με την παρέα του Ουρανού, από απέναντί σου, θα αλλάξει τα δεδομένα στην ερωτική σου ζωή, είτε σου αρέσει είτε όχι, αναγκάζοντας σε τελικά να θέσεις άλλα κριτήρια ή βλέποντας ότι τα πράγματα δεν πάνε στην κατεύθυνση που επιθυμείς, ίσως γιατί κι εσύ αρνείσαι να δεις τα προφανή, να στραφείς σε διαφορετικές, από τις μέχρι τώρα, επιλογές. Ενδεχομένως και να πάρεις αστραπιαία μια απόφαση, να εγκαταλείψεις το κυνήγι ενός προσώπου, αφού βλέπεις ότι είναι μάταιος κόπος ή να εξαφανιστεί αυτό από τη ζωή σου και να σε φέρει προ τετελεσμένων. Το ίδιο ισχύει και για τον/η σύντροφό σου ή μια συνεργασία σου. Γνωριμίες-βεγγαλικά είναι επίσης πιθανές, που θα σε εντυπωσιάσουν, αλλά για λίγο, όπως επίσης και κάποιο ζήτημα οικογενειακό που θα σκάσει ξαφνικά και εκ των πραγμάτων θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου, αφήνοντας την ερωτική σου ζωή σε δεύτερη μοίρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου επηρεάζεσαι από τη Νέα Σελήνη στον 2ο οίκο σου, πρώτα στον οικονομικό και συναισθηματικό και μετά και σε θέματα οικογενειακά και σπιτιού. Μπορεί να φέρει απανωτές αλλαγές, αλλά και έξοδα που ενδεχομένως να σε βάλουν σε σκέψεις για το πώς θα καταφέρεις να καλύψεις και τις άμεσες ανάγκες σου και να εξοικονομήσεις χρήματα, είτε για τις δύσκολες μέρες είτε για μια αγορά ή επένδυση που σκεφτόσουν να κάνεις. Το να βρεις άλλες πηγές εσόδων, θα είναι δύσκολο, οπότε θα πρέπει να βάλεις το μυαλό σου κάτω για να βρεις κάτι πιο πρωτοποριακό ή ιδιαίτερο. Και στα ερωτικοσεξουαλιά σου, ισχύει αυτό, που είτε θα βάλεις "κόφτη" και θα περιορίσεις τις απαιτήσεις και τις υψηλές προσδοκίες σου είτε θα φας φρίκη από τη μετάλλαξη ενός προσώπου και θα το βάλεις στα πόδια. Επιπλέον, κάποια απρόσμενη κατάσταση στο σπίτι ή με πολύ αγαπημένο σου πρόσωπο ίσως σε βγάλει εκτός πορείας.

ΛΕΩΝ ♌

Με τη Νέα Σελήνη στον 8ο οίκο σου, εκτός από το να καλύψεις τις πάγιες ανάγκες σου, κύριο μέλημά σου θα είναι και το να διευθετήσεις και υποχρεώσεις προς τρίτους, καθώς είναι πολύ πιθανό να... σκάσουν όλες μαζί κάποια στιγμή και να χάσεις τον μπούσουλα ή να μπεις στο στόχαστρο τραπεζών, εφορίας, ασφαλιστικών ταμείων και λοιπών ιδρυμάτατων που έχεις ανοιχτές οφειλές. Προβλήματα μπορεί να σκάσουν και στον επαγγελματικό σου χώρο, ενδεχομένως με την άδοξη λήξη μιας συνεργασίας ή τον τσακωμό σου με συνεργάτη ή ανώτερό σου, αν κατηγορηθείς άδικα ή φας επίθεση από το πουθενά. Δεν αποκλείεται και χωρισμός με το ταίρι σου. Από την άλλη, επειδή κι η λίμπιντό σου θα χτυπήσει κόκκινο, προσπάθησε να αποφύγεις τα μπλεξίματα με πρόσωπα που δεν έχουν να σου προσφέρουν όσα ζητάς και να μην πετάς στα σύννεφα γιατί η προσγείωσή σου θα είναι ανώμαλη.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved