Αυτά τα ζώδια θα είναι τα πιο άτυχα τον Μάρτιο

Με συννεφιά και κρύο θα είναι ο Μάρτιος για σένα που ανήκεις σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια και δεκαήμερα

Παπασταύρου Λίντα
Αυτά τα ζώδια θα είναι τα πιο άτυχα τον Μάρτιο

Αν ανήκεις σε κάποιο από τα ζώδια που θα αναφέρουμε παρακάτω, να ξέρεις ότι πρέπει να οπλιστείς με αρκετή υπομονή και ψυχραιμία, καθώς ο Μάρτιος δε θα σου φερθεί με το γάντι, αντίθετα, θα σου βάλει αρκετά εμπόδια που θα σε φτάσουν στα όριά σου. Δεν χρειάζεται ούτε να πανικοβάλλεσαι, ούτε να φοβάσαι, αλλά να προσέχεις λίγο περισσότερο και να είσαι προετοιμασμένος να διαχειριστείς τα όποια θέματα σου παρουσιαστούν!

Με συννεφιά και κρύο θα είναι ο Μάρτιος για σένα που ανήκεις σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια και δεκαήμερα:

ΛΕΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ - ΤΑΥΡΟΣ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ: ΤΣΙΤΑ ΤΑ ΓΚΑΖΙΑ

Εσείς του γ' δεκαημερου, μέχρι τις 23/2 θα έχετε τον Άρη πάνω σας να σας ταράζει το νευρικό σύστημα με τα αλλεπάλληλα κρούσματα ανατροπών και αλλαγών όχι μόνο στη δουλειά, αλλά και στο σπίτι ή τις σχέσεις σας. Αν είστε τέλη του β' ή αρχές του γ' δεκαημέρου, θα έχετε τον Ουρανό στον Ταύρο και τα τετράγωνά του. Κι αν αυτό με την Αφροδίτη, στις 3, σας ταρακουνάει λίγο, αυτό του Άρη θα σας αλλάξει τα φώτα, με δυσάρεστες εκπλήξεις και απρόσμενα περιστάτικα που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Αν είστε του α' δεκαημέρου, η Αφροδίτη θα σας φέρει μια ερωτική ανάταση, μετά τις 12, του μήνα, ο Άρης όμως στους Ιχθύς θα σας ξεπαραδιάσει κι ενδεχομένως να μάθετε σημεία και τέρατα ή παιχνίδια που είχαν παιχτεί με φίλους ή από φίλους σας σε βάρος σας. Καλό δε θα ήταν να ΜΗ δανειστείτε και να μη δανείσετε γιατί παίζει και να την πατήσετε με τα ψιλά γράμματα ή να μην τα πάρετε ποτέ πίσω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ - ΔΙΔΥΜΟΙ - ΤΟΞΟΤΕΣ: ΧΑΣΑΜΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ

Η καμπάνα χτυπά κυρίως για σας που είστε γεννημένοι τέλος του β' δεκαημέρου και του γ' δεκαημέρου κι αυτό εξ αιτίας των συνόδων του Ερμή και του Ήλιου με τον Ποσειδώνα και της Νέας Σελήνης στους Ιχθύς, καθώς την ίδια μέρα έχει εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό στον Ταύρο. Από πού να το πιάσεις και πού να το αφήσεις δηλαδή. Μπλεξίματα και ανακατωσούρες να περιμένε στις σχέσεις, το σπίτι ή τα επαγγελματικά σας, ενώ άλλα προσδοκούσατε ή σας υπολογίζατε κι αλλιώς θα κάτσουν. Μην κάνετε λοιπόν μεγάλα όνειρα και κυρίως μην γίνεστε αφελείς, αφού δεν ξέρετε από πού θα σας έρθει η πισώπλατη μαχαιριά. Από τις 23, θα περάσει κι ο Άρης στους Ιχθύς και... καλά ξεμπερδέματα. Εκεί κι αν χρειάζεται να διασταυρώνετε μέχρι και την "καλημέρα" που σας λένε.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved