AstroBeauty Φεβρουαρίου 2024: Οι ιδανικές μέρες για φροντίδα και ομορφιά

Αν θέλεις να μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος/η και να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις, λάβε υπόψη σου τις ημερομηνίες που σου προτείνουμε

Άννα Ζαμάνη
AstroBeauty Φεβρουαρίου 2024: Οι ιδανικές μέρες για φροντίδα και ομορφιά

Δεν σου βγήκε το χρώμα των μαλλιών όπως ήθελες; Μήπως η κομμώτρια ή ο κομμωτής σου πήρε τα μαλλιά περισσότερο από αυτό που είχατε συνεννοηθει ή το καινούργιο σου κούρεμα δε σου πάει καθόλου και μετάνιωσες; Σου χάλασε το ημιμόνιμο; Η αποτρίχωση με laser δεν πήγε καλά ή το beauty spa, εκτός του ότι σε ξεπεντάριασε, δε σου πρόσφερε κάτι σημαντικό; Για όλα τα παραπάνω και για ακόμα περισσότερα, υπάρχει εξήγηση! Μάλλον πήγες κόντρα στους πλανήτες και τα ζώδια που δε σε ευνοούσαν εκείνες τις μέρες.

Μη γελάς! Το ήξερες, πχ, ότι οι γυναίκες, χρόνια πριν, κούρευαν, έβαφαν τα μαλλιά τους ή έκαναν θεραπείες ομορφιάς με βάση τη Σελήνη; Οι κινήσεις και οι όψεις των πλανητών, αλλά και οι διελεύσεις της Σελήνης είναι ένας εξαιρετικός οδηγός για να κλείσεις τα ραντεβού σου στο κομμωτήριο, να φτιάξεις τα νύχια σου, να περιποιηθείς τον εαυτό σου, αλλά και να κάνεις τα ψώνια σου, μένοντας απόλυτα ικανοποιημένος/η από τις επιλογές σου και τα αποτελέσματα.

Θυμήσου ότι η Σελήνη παραμένει σε κάθε ζώδιο 2,5 ημέρες, ενώ οι όψεις έχουν επιρροή περίπου +/- 2 μέρες από την ημερομηνία που ολοκληρώνονται με ακρίβεια!

Δες παρακάτω ποιες ημερομηνίες, μέσα στον Φεβρουάριο είναι ιδανικές για όλα τα παραπάνω και τι ΔΕΝ πρέπει να κάνεις!

1-3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ

Από τις καλύτερες μέρες για να κλείσεις ένα ραντεβού για μασάζ με διάφορα έλαια. Επίσης μπορείς να κάνεις θεραπείες απολέπισης στην περιοχή του πρόσωπου και του ντεκολτέ.

4-6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ

Για να απαλλαγείς από την κυτταρίτιδα φρόντισε να εκμεταλλευτείς την σημερινή μέρα. Κάνε ένα scrub με θαλασσινό αλάτι και εφάρμοσε στο δέρμα σου μία κρέμα για να την καταπολεμήσεις. Προτίμησε να είναι κάποια με φυσικά συστατικά και θα δεις θαύματα!

7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ

Η κατάλληλη μέρα για να κάνεις μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή σου και να καταπλήξεις τους πάντες. Δοκίμασε ένα καινούριο χτένισμα ή κούρεμα στα μαλλιά, αλλά και ένα εντελώς διαφορετικό χρώμα. Αγόρασε αξεσουάρ και ρούχα που κάνουν την διαφορά και απλά ξεχώρισε από το πλήθος!

8-9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

Οι καλύτερες μέρες για να κλείσεις το ραντεβού σου για μανικιούρ και πεντικιούρ. Στα πόδια ζήτησε έξτρα περιποίηση με κρέμες, αιθέρια έλαια και bath bombs!

10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

Αυτή η μέρα είναι από τις πιο καλές για να πας για κούρεμα, εάν θέλεις όμως τα μαλλιά σου να μακρύνουν γρήγορα. Αντιθέτως και για τον ίδιο ακριβώς λόγο μην κανονίσεις ραντεβού για αποτρίχωση. Το αποτέλεσμα θα κρατήσει λιγότερο από όσο περιμένεις.

11-12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ

Εξαιρετικές ημέρες για να αγοράσεις ένα ακριβό καλό άρωμα, αλλά και ρούχα ή κοσμήματα. Η φαντασία σου και το καλό σου γούστο θα σε κάνουν να επιλέξεις μοναδικά outfits και αξεσουάρ που θα σου πηγαίνουν τέλεια και θα σε κάνουν να ξεχωρίζεις.

Θα μπορούσες επίσης να κάνεις μία επίσκεψη σε ένα σπα, ειδικά το υδρομασάζ θα το ευχαριστηθείς δεόντως. Ακόμη, είναι καλή στιγμή για να κλείσεις μία θεραπεία botox.

13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Εξαιρετική ημέρα για να αγοράσεις ένα ακριβό καλό άρωμα, αλλά και ρούχα ή κοσμήματα. Η φαντασία σου και το καλό σου γούστο θα σε κάνουν να επιλέξεις μοναδικά outfits και αξεσουάρ που θα σου πηγαίνουν τέλεια και θα σε κάνουν να ξεχωρίζεις.

Σήμερα θα μπορούσες επίσης να κάνεις μία επίσκεψη σε ένα σπα, ειδικά το υδρομασάζ θα το ευχαριστηθείς δεόντως. Ακόμη, είναι καλή στιγμή για να κλείσεις μία θεραπεία botox.

14-16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Μπορείς να ασχοληθείς με τη φροντίδα του δέρματος σου σε πρόσωπο και σώμα και να αγοράσεις κρέμες, body- butters και λοσιόν που θα βοηθήσουν στην ανάπλαση και τη θρέψη. Μην ξεχάσεις προτού τις εφαρμόσεις να χρησιμοποιήσεις και κάποιο scrub ή να κάνεις έναν βαθύ καθαρισμό.

17-18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Μην προτιμήσεις αυτές τις μέρες για manicure ή pedicure. Πολύ πιθανό να μην σου αρέσει το αποτέλεσμα ή να σου χαλάσει γρήγορα. Μόνο εάν κάνεις κάτι πολύ απλό θα είσαι οκ. Διάφορα εφέ και τεχνοτροπίες δεν θα σου κάτσουν καλά.

19-21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Οποιαδήποτε θεραπεία μπορεί να σε ανανεώσει προτίμησε να την κάνεις σήμερα για καλύτερα αποτελέσματα.

22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ ΑΡΗ

Η ιδανική στιγμή για να αγοράσεις ένα αποκαλυπτικό ρούχα ή σέξι εσώρουχα. Θα σου ταιριάζουν γάντι και σίγουρα θα κάνουν τη δουλειά τους.

24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ

Η καλύτερη μέρα για να βάψεις τα μαλλιά σου! Το χρώμα διατηρείται περισσότερο, ενώ εάν συνδυάσεις και κάποιες θεραπείες ή μάσκες, θα δεις πραγματική αλλαγή στην ποιότητα της τρίχας σου.

25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ

Είναι εύκολο να παρασυρθείς αυτή τη μέρα και να σπαταλήσεις πολλά χρήματα για ρούχα, αξεσουάρ ή καλλυντικά και στο τέλος να το μετανιώσεις. Επίσης εάν αποφασίσεις να πειραματιστείς με τα μαλλιά σου ή κάποια καινούρια θεραπεία ομορφιάς, το αποτέλεσμα δεν θα είναι αυτό που σου είχαν υποσχεθεί και θα απογοητευτείς. Ωστόσο εάν επιλέξεις κάτι δοκιμασμένο, όλα θα πάνε τέλεια!

26-28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ

Την καλύτερη κρέμα για τις ανάγκες του δέρματος σου θα διαλέξεις, αν πας σήμερα για ψώνια. Επίσης ότι αγοράσεις από ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ θα ξεχωρίζουν για τη φινέτσα και το στιλ τους.

29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ

Από τις καλύτερες μέρες για να κλείσεις ένα ραντεβού για μασάζ με διάφορα έλαια. Επίσης μπορείς να κάνεις θεραπείες απολέπισης στην περιοχή του πρόσωπου και του ντεκολτέ.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved