Πανσέληνος στον Λέοντα: Έξι ζώδια που αν πάνε για τα πολλά θα χάσουν και τα λίγα

Λέοντες και Υδροχόοι να έχετε αυτοσυγκράτηση

Πανσέληνος στον Λέοντα: Έξι ζώδια που αν πάνε για τα πολλά θα χάσουν και τα λίγα

Η Πανσέληνος του Ιανουαρίου γίνεται 25/01, 19:52 ώρα Ελλάδας, στις 05° 14’ του Λέοντα κι είναι η Πανσέληνος του Λύκου. Επηρεάζει Λέοντες, Υδροχόους, Ταύρους και Σκορπιούς, γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, καθώς επίσης κι όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα συγκεκριμένα ζώδια και γύρω στις 5 μοίρες.

Με την ενεργή συμμετοχή του Δία στον Ταύρο (τετράγωνο με τη Σελήνη και με τον Ήλιο), η Πανσέληνος αυτή θα βγάλει αρκετές υπερβολές και απαιτήσεις, που θα είναι δύσκολο να ικανοποιηθούν. Επιπλέον, το "όποιος πάει για τα πολλά, χάνει και τα λίγα" ισχύει σε αυτήν την περίπτωση, οπότε χρειάζεται λογική και ψυχραιμία, όχι υπεροψία και αλαζονεία, "ξέρεις ποιος/α είμαι εγώ" κλπ. Ας μην ξεχνάμε ότι πίσω από αυτήν... κρύβεται ένας Πλούτωνας στον Υδροχόο που καραδοκεί!

Πάμε να δούμε, λοιπόν, ποια ζώδια οφείλουν να δείξουν αυτοσυγκράτηση, ώστε να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες, που μπορεί να τους σκάσουν, με την Πανσέληνο στον Λέοντα.

ΛΕΩΝ ♌

Όλα τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σου, αφού η Πανσέληνος γίνεται στο ζώδιό σου κι είναι η ευκαιρία σου να μεγαλουργήσεις. Κινείσαι με χάρη, το χαμόγελό σου είναι πλατύ και τραβάς πάνω σου την προσοχή, οπότε είναι φυσικό κι επόμενο να γίνεις το επίκεντρο. Η ανάγκη σου να αποδείξεις την αξία και τις ικανότητές σου, κάτω από μάλλον δύσκολες συνθήκες και προκλήσεις, τόσο στον προσωπικό τομέα, όσο και σε αυτόν των σχέσεών σου θα είναι μεγάλη κι εκεί μπορεί να την πατήσεις και να βγάλεις υπεροψία και σνομπισμό. Θα χρειαστεί, λοιπόν, να βάλεις στην άκρη το Εγώ σου και να δώσεις προτεραιότητα στις ανάγκες των σημαντικών άλλων της ζωής σου, είτε είναι σύντροφος είτε συνεργάτης. Αν είσαι μόνος/η, ένα πρόσωπο, που θα εμφανιστεί, θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου, αφού ενδέχεται να σε αλλάξει κι ίσως κάνεις πράγματα, που ούτε καν σου είχαν περάσει από το μυαλό για να το κερδίσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Η Πανσέληνος γίνεται στον άξονά σου και είναι η μεγάλη σου ευκαιρία να κάνεις πράξη όλες αυτές τις ιδέες που τόσο καιρό κουβαλάς στο κεφάλι σου. Θα θέλεις να αλλάξεις τα δεδομένα των σχέσεών σου, να δώσεις έναν αέρα ανανέωσης ή να κόψεις κάποια κακώς κείμενα που βλέπεις ότι εξ αιτίας τους καταπιέζεσαι ή δεν υπάρχει εξέλιξη. Ωστόσο, δε θα αποφύγεις υπερβολές αλλά και εγωιστικές συμπεριφορές και προκλήσεις, που το πιο πιθανό είναι δημιουργήσουν εντάσεις, αλλά θα σου είναι αδύνατο να αποστασιοποιηθείς και να δεις τα πράγματα ψύχραιμα. Από την άλλη, θα συγκεντρώνεις το ενδιαφέρον, θα γνωριστείς με αρκετά πρόσωπα, ενώ δεν αποκλείεται να ερωτευτείς κιόλας και να χάσεις τελείως τον έλεγχο. Ξαφνικές αποφάσεις για συμβίωση ή και χωρισμό είναι επίσης πιθανές.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Η Πανσέληνος στον 4ο οίκο σου θα σε επηρεάσει αρκετά, καθώς θα υπάρχουν διάφορες εξελίξεις που αφορούν στην οικογένειά σου και το σπίτι σου. Είναι, ωστόσο, η κατάλληλη στιγμή να γίνουν κάποιες αλλαγές, να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους, να τελειώνεις με κάποια ζητήματα, που επαναλαμβάνονται, σε τακτά χρονικά διαστήματα, ακόμα κι αν χρειαστεί να επιβάλλεις την άποψή σου κι ας μην είναι αρεστή. Κι επαγγελματικά όμως θα υπάρξουν διάφορα φαινόμενα που θα σε βγάλουν από τα ρούχα σου, καθώς θα νιώσεις ότι τσάμπα προσπαθείς να στρώσεις μια κατάσταση κι ίσως είναι πιο σωστό να αφήσεις τις εξελίξεις να πάρουν το δρόμο τους κι όπου βγουν. Κάποιες σκέψεις «αυτονόμησής» σου επίσης πιθανές, καθώς θα σου παρέχουν μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων ή θα πιστέψεις ότι θα έχεις περισσότερα οφέλη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Η Πανσέληνος στον Λέοντα ανακινεί θέματα που σχετίζονται κυρίως με την καριέρα και τα επαγγελματικά σου, όπου θα υπάρξουν διάφορες εξελίξεις. Από την άλλη, μπορεί να γίνει πολύ ντόρος για το τίποτα ή να σου δώσουν υποσχέσεις, περισσότερο για να σε κατευνάσουν, που όπως αντιλαμβάνεσαι δε θα πραγματοποιηθούν. Δεν αποκλείεται να είσαι κι εσύ που έχεις κάνει αρκετή υπομονή, αλλά φως δεν βλέπεις και να θέλεις να τα παρατήσεις όλα ή να «τραβήξεις το χαλάκι», για να βάλεις φρένο σε τραβηγμένες ιδέες. Ενδεχομένως να προκαλέσεις χαμό με την ανυποχώρητη στάση σου ή τις συμπεριφορές που θα συναντήσεις απέναντί σου, που θα είναι αλαζονικές ή προκλητικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Η Πανσέληνος στον 2ο ηλιακό σου οίκο θα σε επηρεάσει αρκετά, θα σε γεμίσει με έντονες επιθυμίες και ενδεχομένως να σε σπρώξει στο να πάρεις αποφάσεις που σε άλλη περίπτωση θα δίσταζες, αλλά τώρα δε θα σε νοιάζει, αν είναι να τις ικανοποιήσεις. Στα οικονομικά, αλλά και τα ερωτικά σου ίσως προβείς σε κινήσεις εντυπωσιασμού, όμως κινδυνεύεις να χάσεις τον έλεγχο ή να κάνεις υπερβολές, ωστόσο, η ανάγκη σου να βιώσεις τον έρωτα και να αποκτήσεις όσα θέλεις είναι τόσο μεγάλη που δε θα κάτσεις να σκεφτείς και πολύ. Δεν αποκλείεται επίσης να κάνεις μια εξεζητημένη αγορά, αλλά αργότερα μπορεί να μετανιώσεις, αν ήταν ακριβή, γι’ αυτό συγκρατήσου και μη λειτουργείς κάτω από το συναίσθημα της στιγμής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Με αυτήν την Πανσέληνο, νιώθεις να ξυπνούν οι ερωτικές σου επιθυμίες που κατά καιρούς κατευνάζεις, ρίχνοντας βάρος στα επαγγελματικά σου. Τώρα θέλεις να τα αφήσεις όλα και να αφοσιωθείς καθαρά στα της προσωπικής σου ζωής. Ίσως φλερτάρεις λίγο με τα άκρα, αν, ωστόσο, κάποιο από τα πρόσωπα που ελκύεις, σου προκαλέσει έντονα συναισθήματα, δε θα διστάσεις να δοκιμάσεις την εμπειρία. Είναι πιθανό να κάνεις και κάποιες υπερβολές, που όμως θα φροντίσεις να μη χάσεις τελείως τον έλεγχο για να μην εκτεθείς. Εξελίξεις θα έχεις και στα οικονομικά. Παρότι, αυτή θα είναι μια καλή περίοδος για να ξεφορτωθείς βάρη του παρελθόντος, είναι πολύ πιθανό ναι μεν να καλύψεις όλες τις άμεσες υποχρεώσεις σου, αλλά να μείνεις τελικά με ελάχιστα χρήματα.

ΚΡΙΟΣ ♈

Αυτή η Πανσέληνος σου βάζει φωτιά, με τη θετική έννοια, αφού είσαι αποφασισμένος/η να κάνεις τα πάντα για να κερδίσεις την καρδιά ενός ατόμου που εδώ και καιρό το θέλεις σαν τρελός/η. Υπάρχει όμως η πιθανότητα να φτάσεις πολύ κοντά στην πηγή και να μην πιεις νερό γιατί όλη αυτή η έξαψη σε κάνει ανυπόμονο/η και ενδεχομένως πιεστικό/η. Οπότε, καλό θα ήταν να το ρεγουλάρεις λίγο. Αν είσαι σε σχέση, παθιάζεσαι εύκολα και είναι πολύ πιθανό να αρχίσεις να λειτουργείς εγωιστικά απέναντι στο/η σύντροφό σου, ιδίως όταν δεν συμμερίζεται τις διαθέσεις σου. Πάντως μέσα δε θα μαζεύεστε, αφού έτσι που θα έρχονται τα πράγματα όλο και κάπου θα έχετε να πάτε. Αν έχεις παιδί(ά), είναι πολύ πιθανό να μη μπορείς να τα συμμαζέψεις. Ίσως μάλιστα να γίνουν «αντάρτες» κι ό,τι τους λες να επαναστατούν.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved