Ιανουάριος 2024: Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια

Για πάμε να δούμε τι γίνεται στον ουρανό...

Παπασταύρου Λίντα
Ιανουάριος 2024: Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια

Ο πρώτος μήνας του 2024 είναι εδώ, φορτωμένος με αρκετά καλούδια και προσδοκίες, οπότε, ας πάμε να δούμε τι περιλαμβάνει το μενού του σε αστρολογικό επίπεδο και πώς θα επηρεάσει τα ζώδια!

- H Αφροδίτη πέρασε στον Τοξότη, φέρνοντας αρκετό ενθουσιασμό, αισιοδοξία και θετική ενέργεια σε σας κυρίως τους Κενταύρους που θα βαλθείτε να βελτιώσετε και την εικόνα σας και την προσωπική σας ζωή. Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες κι εσείς δε θα συγκρατιέστε, αλλά θα σας περιβάλλει μια ανωριμότητα, μια επιπολαιότητα, μια υπερβολή που αν την πάρετε στα σοβαρά, θα πονοκεφαλιάσετε. Χαρείτε, διασκεδάστε, ερωτευτείτε, φτιάξτε το σπίτι και τη σχέση σας, επιτρέψτε στον εαυτό σας να ξεφύγει λίγο γιατί σας αξίζει. Κριοί, Λέοντες κι Υδροχόοι θα έχετε τον ασυμμάζευτο οπότε είναι αναμενόμενες και οι ερωτικές περιπέτειες.Ταύροι και Σκορπιοί, θα έρθει πρόωρη άνοιξη στην τσέπη και το κρεβάτι σας, άρα σας έφεξε!

Στις 23/1, 10:50 πμ, μπαίνει στον Αιγόκερω, αποφασισμένη να ζευγαρώσει εσάς τα... Κατσίκια, αλλά και Καρκίνους, Παρθένους, Διδύμους και Τοξότες. Τέρμα οι τσαχπινιές, οι πονηριές και τα τερτίπια! Εδώ μετράει η προσωπικότητα και γοητεία και στιλ, που σας χαρίζει, θα γίνετε το επίκεντρο της προσοχής και μετά από καιρό, ενδεχομένως να βρείτε το ταίρι σας. Σε σας τους Κριούς και Ζυγούς θα βάλει περιορισμούς, θα αρχίσει να σας σπρώχνει να σταματήσετε παιχνίδια και νάζια και να αντιμετωπίσετε με ωριμότητα τις σχέσεις σας. Εννοείται ότι το «πρέπει» θα παίξει πολύ, θα αναγκαστείτε να τηρήσετε υποσχέσεις, να αναλάβετε ευθύνες και δεσμεύσεις, κυρίως εσείς οι Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες, που θέλετε να δείτε και μια βελτίωση στα οικονομικά και τα ερωτικά σας. Πάντως θα κάνετε αρκετές γνωριμίες με μεγαλύτερα ή ισχυρά πρόσωπα κι ίσως κάποια από δαύτες να μετατραπεί σε ειδύλλιο.

- Ο Ερμής που ήταν ανάδρομος, θα επανέλθει σε ορθή φορά στις 4/1, έχοντας φτάσει στις 22ο 16' του Τοξότη, ξαναβάζοντας σε νοητική κι επικοινωνιακή πρίζα εσάς τα Τοξοτάκια, αλλά και τους Διδύμους, Παρθένους και Ιχθύς. Οι μετακινήσεις, εκδρομές και ταξίδια θα αυξηθούν το ίδιο κι η τάση σας να καταπιαστείτε με πολλά και διαφορετικά πράγματα, καθώς θα νιώσετε ότι μείνατε για καιρό αδρανείς και πρέπει τώρα να πάρετε τα πάνω σας. Είναι η κατάλληλη περίοδος, Ταύροι και Σκορπιοί για να τρέξετε οικονομικές υποθέσεις, ενώ εσείς Λέοντες και Υδροχόοι ευνοείστε στο να κάνετε γνωριμίες και να διευρύνετε τον κύκλο σας, φιλικό ή κοινωνικό.

Στις 14/1, 4:50 πμ ξαναμπαίνει στον Αιγόκερω, οπότε κάθε απόφαση, συμπεριφορά και κίνηση θα είναι με συγκεκριμένο στόχο και κατόπιν ώριμης σκέψης. Συμφωνίες, συνεργασίες, δάνεια, αγορές και μισθολόγια θα εξεταστούν με τη δέουσα σοβαρότητα και υπευθυνότητα και τίποτα δε θα αφήνεται στην τύχη. Εσείς οι Αιγόκεροι, βέβαια, πάντα έτσι είστε, οπότε δε θα αλλάξει τίποτα στην καθημερινότητά σας, όμως Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί θα νιώσετε μια πίεση, αφού παρορμήσεις, ενθουσιασμός, αναποφασιστικότητα και συναισθηματικές προσεγγίσεις θα έχουν συνέπειες. Σκορπιοί και Ταύροι είναι η κατάλληλη εποχή να διευθετήσετε γραφειοκρατικές σας υποθέσεις, ενώ εσείς Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες οικονομικές και ερωτικές ή φιλικές.

- Ο Άρης στις 4/1, 16:58 μμ, περνά στον Αιγόκερω, και εσείς τα Κατσίκια που μαζεύατε τόσο καιρό ενέργεια, τώρα αναλαμβάνετε δράση και θα τη διοχετεύσετε για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας, σαρώνοντας εμπόδια, ανταγωνιστές και εχθρούς. Από την άλλη όμως, εσείς, Κριοί, Ζυγοί και Καρκίνοι οφείλετε να είστε ετοιμοπόλεμοι γιατί θα βάλλεστε από παντού, τόσο στη σχέση σας, όσο και στον επαγγελματικό ή οικογενειακό τομέα. Δίδυμοι και Τοξότες προσπαθήστε να μην ανοίγεστε και να διατηρήσετε τον έλεγχο γιατί θα εκτεθείτε υλικά και συναισθηματικά. Παρθένοι και Ιχθύες η έντονη κοινωνική ζωή θα σας φέρει και ερωτικές γνωριμίες και αρκετές περιπέτειες, αλλά όχι το πολυπόθητο «άραγμα». Αλλά, όπως και να 'χει, προσέξτε τα άτομα που μπλέκεστε!

- Η Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου γίνεται 11/01, 14:57 ώρα Ελλάδας, στις 20° 44’ του Αιγόκερω κι έρχεται να πείσει εσάς, Αιγόκερους, Κριούς, Ζυγούς και Καρκίνους ότι ό,τι έγινε στο παρελθόν, έγινε και τέλειωσε. Σημασία έχει από δω και πέρα τι θα κάνετε, ώστε να ανοίξετε έναν καινούργιο κύκλο «εργασιών» πάνω στα προσωπικά ή επαγγελματικά σας. Καλείστε να δημιουργήσετε νέες σχέσεις που δε θα βασίζονται στο συναίσθημα της στιγμής και θα στοχεύουν στη χρονική διάρκεια και τη σταθερότητα, ενώ η όποια απόφαση για γάμο ή συμβίωση θα παρθεί μετά από αρκετή σκέψη. Συνεργασίες και συνεταιρισμοί πρέπει να γίνουν με γνώμονα τις αμοιβαίες εξυπηρετήσεις, το κοινό συμφέρον και φυσικά την καταξίωση. Από δίπλα κι εσείς οι Παρθένοι και Ιχθύες, που θα «χτυπηθείτε» στον τομέα των ερώτων και διαπροσωπικών σας σχέσεων, Ταύροι και Σκορπιοί που θα κάνετε συγκεκριμένα ανοίγματα και γνωριμίες, Τοξότες και Δίδυμοι που εξαναγκάζεστε να διευθετήσετε οικονομικές σας εκκρεμότητες.

- Ο Ήλιος στις 20/1, 16:08 μμ, μπαίνει στον Υδροχόο, δίνοντας κυρίως σε σας τους Υδροχόους τη δυνατότητα να βάλετε την προσωπική σας σφραγίδα στα πράγματα. Η επαναστατικότητα, η ανεξαρτησία, η έκπληξη και το φιλελεύθερο πνεύμα του ζωδίου μάλλον θα αναστατώσουν εσάς τους Λέοντες, Σκορπιούς και Ταύρους, καθώς δε σας αρέσουν οι απότομες αλλαγές στις σχέσεις, τις συνεργασίες στο οικογενειακό και το επαγγελματικό περιβάλλον. Αιγόκεροι και Καρκίνοι θα ασχοληθείτε επισταμένως με οικονομικά σας, όπου μπορεί να δείτε και μια απότομη μεταβολή προς τα πάνω, που θα σας βοηθήσει αρκετά. Εσάς, τους Ζυγούς και τους Κριούς θα σας ανακατέψει την ερωτική τράπουλα, ενώ εσάς τους Διδύμους και Τοξότες θα σας κάνει αρκετά δημοφιλείς!

Πανσέληνος του μήνα γίνεται 25/01, 19:52 ώρα Ελλάδας, στις 05° 14’ του Λέοντα κι είναι η Πανσέληνος του Λύκου. Λιοντάρια, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί πρέπει να είστε αρκετά χαρούμενοι που θα έχετε την ευκαιρία να ξεφορτωθείτε πρόσωπα και καταστάσεις με συνοπτικές διαδικασίες, που τόσο καιρό δεν τολμούσατε, αλλά δεν κάνατε κάποια ουσιαστική κίνηση. Εντάξει, θα υπάρξει μια αναταραχή, για ορισμένους από σας του Σταθερού σταυρού που δεν σας αρέσουν οι εκπλήξεις και τα απρόοπτα, από τη στιγμή όμως που δεν αποφασίζετε να κάνετε εσείς το άλμα μπροστά, είναι φυσικό κι επόμενο να εμφανιστεί κάποιος και να σας σπρώξει. Στο χέρι σας είναι λοιπόν να κλείσετε τα μάτια, να ανοίξετε τα φτερά σας και να πετάξετε ψηλά! Σε ερωτική και οικονομική ανασύνταξη αναμένεται να περάσετε κι εσείς Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί κι όσο πιο σύντομα κουνήσετε το μαντίλι σε πρόσωπα και καταστάσεις, που σας κρατούν στο μέτριο, τόσο αυξάνοντα οι πιθανότητες να γυρίσει η τύχη σας προς το καλύτερο.

Ο Ιανουάριος κρατάει τα ίσα του, αλλά όλα εξαρτώνται από τα τερτίπια των πλανητών μεταξύ τους. Οπότε, αν θέλεις να προετοιμαστείς κατάλληλα ως προς τι να προσέξεις, να κάνεις ή να αποφύγεις, να μάθεις το πότε, το πώς κι αν επηρεάζεσαι, ΠΑΤΑ ΕΔΩ!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved