Αυτά τα ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά τον Ιανουάριο

Τρία είναι και θα το κάψουν... 

Παπασταύρου Λίντα
Αυτά τα ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά τον Ιανουάριο

Ο κάθε μήνας κρύβει ευχάριστες και δυσάρεστες εκπλήξεις και γεγονότα για κάποια ζώδια και το ίδιο ισχύει και για τον Ιανουάριο του 2024, που ορισμένα θα τα ζορίσει, άλλα όμως θα τα αφήσει, από πολλές απόψεις, αρκετά ευχαριστημένα. Αν ανήκεις σε ένα από αυτά, θα περάσεις έναν υπέροχο μήνα, με την τύχη να σε συνοδεύει!

Τα ζώδια που θα έχουν εύνοια τον Ιανουάριο δεν είναι πολλά και σου εξηγούμε αμέσως το γιατί!

(Πρόσεξε κυρίως τα δεκαήμερα που σου αναφέρουμε, προς αποφυγή παρεξηγήσεως)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Άρη από τις 4, στο ζώδιό σου και την Αφροδίτη από τις 23, Αιγόκερε του α' δεκαημέρου, είναι λογικό να έχεις την τύχη με το μέρος σου. Μην ξεχνάς ότι ο Δίας θα παραμένει κοντά στις μοίρες σου, στον Ταύρο, οπότε τα ευνοϊκά τους τρίγωνα μαζί τους, αλλά και με τον Ερμή σου και φόρα σου δίνουν και μεγάλες επιτυχίες. Σαρρωτικός θα είσαι αυτόν τον μήνα και τίποτα δε φαίνεται ικανό να ανακόψει την ανοδική σου πορεία. Εσύ που είσαι τέλη του β' δεκαημέρου με αρχές του γ' έχεις και τη Νέα Σελήνη πάνω σου, με τον Ουρανό να σου δείχνει τον δρόμο που πρέπει να πάρεις για να δεις φως και στην προσωπική σου ζωή. Αν καταφέρεις να αποβάλλεις κάποιες στείρες νοοτροπίες και να μην σκεφτείς τόσο πολύ, τότε κι από εκεί θα έχεις να λαμβάνεις θετικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη πάνω σου από τις 5 έως τις 15 Ιανουαρίου, εσύ που είσαι γεννημένος τέλος του α' δεκαημέρου και στο β' δεκαήμερο, θα περάσεις έναν υπέροχο Ιανουάριο, γεμάτο όμορφες στιγμές, αλλά και σημαντικές ευκαιρίες για να δημιουργήσεις μια σχέση, μια συνεργασία με αξιόλογες προοπτικές, να βελτιώσεις την προσωπική σου ζωή ή την εμφάνισή σου και να γοητεύσεις τα πλήθη. Ευδιάθετος και αισιόδοξος θα είσαι, η ψυχή της παρέας όπου κι αν βρεθείς, ανοιχτός σε καινούργιες γνωριμίες, ενώ η γοητεία και το χιούμορ σου θα τραβήξουν πάνω σου τα άτομα του αντίθετου φύλου, οπότε το πιο πιθανό είναι να περάσεις ένα μήνα ζάχαρη.

ΤΑΥΡΟΣ

Όσο ο Δίας θα είναι πάνω σε σένα του α' δεκαημέρου δεν φεύγεις από τη λίστα με τους τυχερούς. Πόσω μάλλον τώρα που θα περάσει κι η Αφροδίτη από τον 8ο οίκο σου και θα φέρει και οικονομική ανάσα, αλλά και αυξημένη ερωτική διάθεση. Τυχερός, ανέμελος, παιχνιδιάρης, τι άλλο να ζητήσεις; Όχι ότι εσύ του β' δεκαημέρου ή αρχών του γ' δεκαημέρου θα κακοπεράσεις. Απλά, εσύ θα έχεις άλλα ζητούμενα, που βέβαια κι αυτά φαίνονται να λύνονται εξ αιτίας του "από μηχανής Θεού" που ενδεχομένως να παρέμβει και να έχεις αρκετές εξελίξεις, στο σύνολό τους θετικές, από τις 9 Ιανουαρίου κι έπειτα σε οτιδήποτε έχει να κάνει με ταξίδια, σπουδές, επαγγελματικές προτάσεις και νομικά.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved