Πανσέληνος στον Καρκίνο: Αυτά τα ζώδια θα έχουν τύχη και ευκαιρίες

Καρκίνοι και Αιγόκεροι πρώτοι, πρώτοι

Έμμα Ριζοπούλου
Πανσέληνος στον Καρκίνο: Αυτά τα ζώδια θα έχουν τύχη και ευκαιρίες

Η τελευταία Πανσέληνος του 2023 γίνεται στις 27 Δεκεμβρίου, 02:33 ώρα Ελλάδας, στις 04° 58’ του Καρκίνου. Επηρεάζει Αιγόκερους, Καρκίνους, Κριούς και Ζυγούς, γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, καθώς επίσης κι όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα συγκεκριμένα ζώδια και γύρω στις 4 με 5 μοίρες.

Με την ενεργή συμμετοχή του Δία στον Ταύρο (εξάγωνο με τη Σελήνη στον Καρκίνο και τρίγωνο με τον Ήλιο στον Αιγόκερω), η Πανσέληνος αυτή θα είναι γεμάτη όμορφες εκπλήξεις και σημαντικές ευκαιρίες που οφείλουμε να εκμεταλλευτούμε. Αν κάτι τελειώσει, πρέπει να το αφήσουμε να φύγει, αφού στο άμεσο μέλλον θα φανεί ότι αφ' ενός ήταν για καλό μας και αφ' ετέρου θα έρθει κάτι άλλο, πολύ καλύτερο.

Πάμε να δούμε ποια ζώδια θα έχουν τύχη και ευκαιρίες με την Πανσέληνο στον Καρκίνο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου, οι προσωπικές σου ανάγκες και όλα όσα θέλεις να πετύχεις σε ερωτικό και επαγγελματικό επίπεδο θα έρθουν στην επιφάνεια και μάλιστα στον μέγιστο βαθμό και πια οφείλεις να κάνεις ό,τι χρειάζεται για να τα ικανοποιήσεις. Επειδή δε σου λείπει η δύναμη, η αντοχή, η επιμονή αλλά και η τύχη, έχεις αρκετές πιθανότητες να τα καταφέρεις. Ωστόσο, πρώτα θα πρέπει να βάλεις όρια και στους άλλους, είτε είναι ο/η σύντροφός σου είτε συνεργάτης σου, να αναλάβει ο καθένας το μερίδιο που του αναλογεί. Θα έχεις, πάντως, αρκετά σκαμπανεβάσματα και δεν αποκλείεται να χάνεις την ψυχραιμία σου ή θα αισθάνεσαι ευάλωτος, εξ αιτίας των όσων νιώθεις. Είναι κι η ευκαιρία σου να επανορθώσεις για κάποια λάθη του παρελθόντος και να βελτιώσεις τις συνθήκες κατά πολύ. Τέλος, είναι καταλυτική για την ερωτική σου κατάσταση και ίσως κάνεις μια σχέση ζωής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Σημαντικές εξελίξεις φέρνει η Πανσέληνος στον άξονά σου, στον Καρκίνο, στις σχέσεις σου, όπου το να τελειώνεις μια και καλή με τα κακώς κείμενα γίνεται ανάγκη και ή θα πρέπει να κάνεις παραχωρήσεις, προκειμένου να διατηρηθούν, αν αυτό είναι που θέλεις ή θα πρέπει να πάρεις το καπελάκι σου και να φύγεις, αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο. Εννοείται ότι καμία απόφαση δε θα είναι εύκολη και ό,τι κάνεις τώρα θα φανεί στο άμεσο μέλλον, γι’ αυτό, μην αφήνεις το συναίσθημα της στιγμής να σε παρασύρει. Το σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να κρατήσεις δίπλα σου ανθρώπους για χάρη του παρελθόντος και των στιγμών που μοιραστήκατε ή από συνήθεια. Αν είσαι μόνος/η, ίσως αλλάξεις τα κριτήριά σου ή εμφανιστεί μια καινούργια, πολλά υποσχόμενη προοπτική και αρχίσεις να μπαίνεις στο ερωτικό κλίμα. Η τύχη είναι με το μέρος σου όπως κι αν κινηθείς και ό,τι επιλέξεις θα είναι για το καλό σου. Απόφαση για γάμο ή συμβίωση επίσης είναι πιθανή.

ΚΡΙΟΣ ♈

Με την Πανσέληνο στον 4ο οίκο σου, τα οικογενειακά θα είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν κυρίως, οπότε ξεκινά μια σύντομη περίοδος σημαντικών αποφάσεων και κινήσεων. Μπορεί να φτάσεις σε σημείο να πεις "ως εδώ" και να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του, έτσι ώστε να μην φορτώνεσαι εσύ τα πάντα ή να δεις ότι κάποια πρόσωπα τα έχεις καλομάθει και οφείλουν να κάνουν κι αυτά πράγματα για τον εαυτό τους για να δουν προκοπή. Επιπλέον, θα υπάρχουν εξελίξεις και με το σπίτι σου, στο οποίο δεν αποκλείεται να ρίξεις κάποια χρήματα που θα πάρεις ή αναφορικά με ένα ακίνητο που θέλεις να αγοράσεις, να ενοικιάσεις ή να πουλήσεις. Είναι πολύ πιθανό και να κάνεις αγορές οικιακού εξοπλισμού, επίπλων ή διακόσμησης και να το φτιάξεις, όπως το ονειρεύεσαι ή να σου τα κάνουν δώρο.

ΖΥΓΟΣ ♎

Η Πανσέληνος, που γίνεται στον 10ο ηλιακό σου οίκο, σε φέρνει μπροστά στις ευθύνες και τις υποχρεώσεις σου και εφ' όσον πλέον ξέρεις ότι η ζωή ούτε εύκολη είναι, ούτε όλα πάνε πάντα έτσι όπως τα θέλεις, καλό θα ήταν να προσαρμοστείς. Αν δείξεις συνέπεια και σοβαρότητα, τότε θα βγεις κερδισμένος ή θα λάβεις τα εύσημα, ενδεχομένως και κάποιο bonus ή εξτρά ποσό. Επίσης θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις γνωριμίες που θα σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες για το επαγγελματικό σου μέλλον ή να πετύχεις κάτι που ήθελες πολύ, όπως μια προαγωγή. Επιπλέον, όμως, ίσως παρουσιαστεί μια καινούργια ευκαιρία, με μεγαλύτερες απολαβές ή ένα πόστο με περισσότερα καθήκοντα, που θα αναδείξει τις ηγετικές ικανότητές σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Με την Πανσέληνο στον 2ο οίκο σου, τόσο στα ερωτικά, όσο και τα οικονομικά σου καλείσαι κυρίως να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να σταματήσεις τις επιπολαιότητες μια και καλή, αν θέλεις να υπάρξει βελτίωση. Το να έχεις μια ρεαλιστική αντιμετώπιση των πραγμάτων και να μην παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό και το συναίσθημα της στιγμής, αδιαφορώντας ή ξεχνώντας το, μετά και τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει στη ζωή ή την τσέπη σου οποιαδήποτε ενέργεια ή επιλογή σου, δεν είναι προς το συμφέρον σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα ήδη να πληρώνεις τις συνέπειες παρελθοντικών απερίσκεπτων κινήσεων. Σίγουρα, η τύχη είναι με το μέρος σου, αυτή την περίοδο, γι' αυτό προσπάθησε να την αξιοποιήσεις, με τις ευκαιρίες που σου φέρνει, ακόμα και μέσα στη δουλειά σου ή με κάποια άλλη απασχόληση, ώστε να πας ένα σκαλοπάτι παραπάνω.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στρέφει το ενδιαφέρον σου κυρίως στα οικονομικά σου και σε καλεί να παρέμβεις, όταν και όποτε χρειαστεί, ώστε να αντιμετωπίσεις διάφορα ζητήματα που παραμένουν ανοιχτά, σχετικά με εφορία, τράπεζες ή ασφαλιστικά ταμεία, αλλά και να καλύψεις άμεσα ανάγκες σου, αφήνοντας στην άκρη μεγάλες απαιτήσεις και επιθυμίες, αφού ο λογαριασμός δε βγαίνει. Κάποια χρήματα που ενδεχομένως να έρθουν θα σε βοηθήσουν να κλείσεις οριστικά μια τρύπα. Από την άλλη, στα ερωτικοσεξουαλικά σου θα σε κάνει, μέσα από ένα γεγονός, να διαπιστώσεις πόσο μάταιη είναι η άστατη ζωή σου, δημιουργώντας σου έντονες σκέψεις για τη μέχρι τώρα συμπεριφορά σου και ωθώντας σε να αλλάξεις μυαλά και να κάνεις σωστότερες επιλογές για να μην καταλήξεις μόνος/η.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Η Πανσέληνος γίνεται στον 5ο ηλιακό σου οίκο, σηματοδοτώντας το τέλος εποχής στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και κυρίως τα ερωτικά σου, αλλά και την έναρξη μιας άλλης που είναι πολύ πιο κοντά σε αυτά που πραγματικά επιθυμείς. Ενδεχομένως να αποχωρήσεις από μια ομάδα ή μια παρέα που έχει ξεφτύσει ή βρίσκεστε στη χάση και στη φέξη, χωρίς να υπάρχουν εκείνα τα συναισθήματα που σας έδεσαν. Από την άλλη, το ότι θέλεις να κάνεις μια σταθερή σχέση που να αντέχει στο χρόνο, θα μετρήσει πολύ όσον αφορά στα κριτήρια και τις επιλογές σου, οπότε αν κάποιο άτομο δεν ταιριάζει στα «πλάνα» σου, θα το εγκαταλείψεις και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες για να μη χάνεις άλλο χρόνο. Προοπτικές για μια γνωριμία που μπορεί να εξελιχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο υπάρχουν. Πιθανόν και να αφοσιωθείς σε ένα δημιουργικό σου σχέδιο, ενώ αν έχεις παιδιά, να περιμένεις αρκετές χαρές.

Διάβασε επίσης: Μηνιαίες Προβλέψεις από 22/12 έως 21/01: Ψέμα και υποκρισία

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved