Δεκέμβριος 2023: Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια

Για πάμε να δούμε τι γίνεται στον ουρανό...

Παπασταύρου Λίντα
Δεκέμβριος 2023: Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια

Φθινόπωρο τέλος! Έρχεται ο πρώτος μήνας του χειμώνα, με τα Χριστούγεννα, τα μελομακάρονα, τους κουραμπιέδες και αρκετά σημαντικά γεγονότα στο αστρολογικό σκηνικό. Γενικώς, θα υπάρξουν εξελίξεις που θα μας επηρεάσουν τον Δεκέμβριο, οπότε, ας πάμε να δούμε το μενού που θα σερβίρει σε αρκετά ζώδια!

- Ο Ερμής, 1/12, 16:32 μμ, περνά στον σοβαρό Αιγόκερω, οπότε κάθε απόφαση, συμπεριφορά και κίνηση θα είναι με συγκεκριμένο στόχο και κατόπιν ώριμης σκέψης. Συμφωνίες, συνεργασίες, δάνεια, αγορές και μισθολόγια θα εξεταστούν με τη δέουσα σοβαρότητα και υπευθυνότητα και τίποτα δε θα αφήνεται στην τύχη. Εσείς οι Αιγόκεροι, βέβαια, πάντα έτσι είστε, οπότε δε θα αλλάξει τίποτα στην καθημερινότητά σας, όμως Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί θα νιώσετε μια πίεση, αφού παρορμήσεις, ενθουσιασμός, αναποφασιστικότητα και συναισθηματικές προσεγγίσεις θα έχουν συνέπειες. Σκορπιοί και Ταύροι είναι η κατάλληλη εποχή να διευθετήσετε γραφειοκρατικές σας υποθέσεις, ενώ εσείς Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες οικονομικές και ερωτικές ή φιλικές. ΠΡΟΣΟΧΗ όμως! Ό,τι είναι πρέπει να το κάνετε ΠΡΙΝ τις 12/12, γιατί μετά αποχαιρετήστε... την Αλεξάνδρεια που χάνετε, αφού γυρνά ανάδρομος και θα παραμείνει έως και τις αρχές του 2024 (2/1), προκαλώντας καθυστερήσεις, αναβολές και μπλεξίματα.

- H Αφροδίτη, στις 4/12, 20:51 μμ, μπαίνει στον σεξουλιάρη Σκορπιό και μας υπόσχεται μοναδικές κι ανεπανάληπτες νύχτες. Μας καλεί να βιώσουμε τον απόλυτο έρωτα, να παρασυρθούμε από το πάθος της, να τα δώσουμε και να τα πάρουμε όλα κι ας καταστραφούμε. Τα συναισθήματα που θα προκαλέσει σε σας Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους θα είναι έντονα και σαρωτικά και θα σας πάρουν το μυαλό. Αυτό που θα σας νοιάζει είναι το πώς θα καλύψετε τις βαθύτερες σεξουαλικές σας ανάγκες και επιθυμίες, να χαθείτε σε ένα κορμί και να γίνετε ένα. Κάτι τέτοια θα νιώθετε κι εσείς οι Κριοί και οι Ζυγοί,που τα βράδια σας θα είναι αξημέρωτα, γεμάτα συγκλονιστικές εμπειρίες και μοιραίες καταστάσεις, αλλά θα έχετε και οικονομικά οφέλη, ενώ Καρκίνοι, Αιγόκεροι και Ιχθύες ντυθείτε, στολιστείτε και βγείτε από το καβούκι σας γιατί ήρθε η ώρα βρείτε το παντοτινό ταίρι σας.

- Η Νέα Σελήνη του μήνα γίνεται 13/12, 13:31 ώρα Ελλάδας, στις 20° 40’ του Τοξότη και θα βοηθήσει πολύ εσάς τους Κενταύρους να κλείσετε τους παλιούς λογαριασμούς σας και να ανοίξετε μια καινούργια σελίδα στα προσωπικά σας, ενώ εσείς Διδύμοι, Παρθένοι και Ιχθύες οφείλετε να προετοιμαστείτε για τις εξελίξεις αναφορικά με τις σχέσεις, συνεργασίες, συνεταιρισμούς, επαγγελματικά, οικογενειακά και θέματα σπιτιού, που μπορεί να αλλάξουν μορφή ή να αναγκαστείτε να εγκαταλείψετε κάποια πλάνα σας και να πάτε για άλλα. Προσέξτε όμως και μη βιάζεστε για να πετύχετε τα μέγιστα. Το ίδιο ισχύει και για σας τους Σκορπιούς και τους Ταύρους όσον αφορά στον οικονομικό και σεξουαλικό σας τομέα, αλλά και για σας τους Λέοντες και τους Υδροχόους στα ερωτικά, τις φιλίες και τις κοινωνικές σας επαφές.

- Ο Ήλιος μπαίνει νωρίς το πρωί (5:27) της 22η Δεκεμβρίου στον Αιγόκερω, φέρνοντας το Χειμερινό Ηλιοστάσιο και την πιο μεγάλη νύχτα του χρόνου. Εσείς οι Αιγόκεροι θα αρχίσετε να καμαρώνετε και να παίρνετε τα πάνω σας, αφού ξέρετε ότι θα πρωτοστατείτε και έναν μήνα και προετοιμασμένοι -από πάντα- θα αναλάβετε πρωτοβουλίες για τη βελτίωση της προσωπικής και επαγγελματικής σας ζωής. Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί δείξτε συνέπεια, υπευθυνότητα αλλά και προθυμία να βάλετε κάτω κάποια κακώς κείμενα στη σχέση, την οικογένεια ή τη δουλειά σας και να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που χρονίζουν. Ταύροι και Παρθένοι τι πρόβλημα να έχετε; Τον πραγματικό εαυτό σας θα βγάλετε και θα κερδίσετε εντυπώσεις (αλλά και καρδιές) με την αξιοπιστία και τη σταθερότητά σας. Δίδυμοι και Τοξότες θα πάρετε στα σοβαρά τις ερωτικοσεξουαλικές και οικονομικές σας υποθέσεις και θα κάνετε ανάλογες κινήσεις.

-Η τελευταία Πανσέληνος του 2023, που ονομάζεται και Πανσέληνος του Κρύου, γίνεται στις 27/12, 02:33 ώρα Ελλάδας, στις 04° 58’ του Καρκίνου, δίνοντας μια έξτρα ώθηση σε σας τους Καρκίνους, Αιγόκερους, Κριούς και Ζυγούς για να διευθετήσετε προσωπικές και επαγγελματικές υποθέσεις. Συγκεντρώστε, λοιπόν, την ενέργειά της, ανασκουμπωθείτε και ξεκινήστε τα έργα. Αυτή η Πανσέληνος θα σας βάλει στη μέση μιας μάχης ανάμεσα στο συναίσθημα και το ρεαλισμό, την καρδιά και το μυαλό, δυσκολεύοντας αρκετά τις αποφάσεις σας, όμως το κλειδί είναι να κρατήσετε το μέτρο και να κάνετε αυτό που θεωρείτε σωστό, ανεξάρτητα αν στενοχωρήσετε κάποιους. Προσοχή στα οικονομικά και στα ερωτικά σας πρέπει να δείξετε εσείς οι Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες και όποια απόφαση είναι να πάρετε, να την πάρετε άμεσα, αλλιώς θα αποφασίσει η... ζωή για σας και δε θα σας αρέσει.

- Ο Άρης θα συνεχίσει να ξεσηκώνει εσάς τους Τοξότες και να βγάζει από τα ρούχα εσάς τους Διδύμους τις Παρθένους και τους Ιχθύς με τα καμώματα και τα ανακατέματά του στις σχέσεις, το σπίτι ή τα επαγγελματικά σας. Επιπόλαιοι ερωτικά, αλλά ταυτόχρονα και χαριτωμένοι θα είστε εσείς Λέοντες, Υδροχόοι και Κριοί, ενώ Ταύροι και Σκορπιοί, μην χαλαρώνετε τον έλεγχο στην καρδιά και την τσέπη σας γιατί θα μπατιρίσετε...

Ο Δεκέμβριος κρατάει τα ίσα του, αλλά όλα εξαρτώνται από τα τερτίπια των πλανητών μεταξύ τους. Οπότε, αν θέλεις να προετοιμαστείς κατάλληλα ως προς τι να προσέξεις, να κάνεις ή να αποφύγεις, να μάθεις το πότε, το πώς κι αν επηρεάζεσαι, ΠΑΤΑ ΕΔΩ!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved