Νοέμβριος 2023: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια

Για πάμε να δούμε τι γίνεται στον ουρανό...

Νοέμβριος 2023: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια

Ο τελευταίος μήνας του φθινοπώρου καταφτάνει, φέρνοντας αρκετές αλλαγές και σημαντικά γεγονότα στο αστρολογικό σκηνικό. Γενικώς, θα υπάρξουν εξελίξεις που θα μας επηρεάσουν τον Νοέμβριο, οπότε ας πάμε να δούμε τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα για αρκετά ζώδια!

- H Αφροδίτη, στις 8/11, 11:31 πμ, περνά στον Ζυγό και θέλει πολύ να ζευγαρώσει εσάς τους Ζυγούς, αλλά και να ανοίξει τις πόρτες για άλλες... προοπτικές ή επιλογές σε σας τους Κριούς, Καρκίνους και Αιγόκερους. Κοινωνικοί, γοητευτικοί, εξωστρεφείς, καλόγουστοι και με περίσσεια αβρότητα, θα συγκεντρώσετε τα φώτα πάνω σας και θα φτάσετε στο... ευχάριστο σημείο να μην μπορείτε να διαλέξετε, από τις τόσες προσφορές και προτάσεις που θα σας γίνουν, αλλά στο τέλος, θα κάνετε αυτό που σας φαίνεται το πλέον κατάλληλο. Εσείς, δε, οι Τοξότες, αλλά κυρίως οι Δίδυμοι στο φλερτ δε θα έχετε αντίπαλο, οπότε πώς να μην έχετε επιτυχία στο αντίθετο φύλο; Παρθένοι και Ιχθύες θα διανύσετε μια από τις πιο ερωτικές και σεξουαλικές φάσεις σας, ενώ η άνθηση στα οικονομικά σας είναι προ των πυλών και εσείς οι Υδροχόοι ετοιμαστείτε να φτιάξετε σύλλογο θαυμαστών.

- Ο Ερμής, 10/11, 8:25 πμ, μπαίνει στον Τοξότη κι επιτέλους όλα θα αποκτήσουν πιο γρήγορο ρυθμό. Επικοινωνιακότατοι, πιο άμεσοι και ειλικρινείς αλλά και φευγάτοι θα είστε εσείς του Μεταβλητού σταυρού, Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες που σύνορα δε θα γνωρίζετε και το σπίτι δε θα σας βλέπει σχεδόν καθόλου, είτε γιατί θα είστε αρκετά δραστήριοι και θα βαλθείτε να κλείσετε ζητήματα, όσο πιο γρήγορα γίνεται είτε γιατί έχετε ήδη βαρεθεί να ασχολείστε μαζί τους είτε για να τα ξεφορτωθείτε μια και καλή. Ταύροι και Σκορπιοί θα έχετε μια πιο ζαμάν φου και ρισκαδόρικη ή χαλαρή διάθεση και έτσι θα αντιμετωπίσετε και οικονομικά ή σεξουαλικά σας θέματα, ενώ Λέοντες και Υδροχόοι θα το ρίξετε στο φλερτ, τις ερωτοτροπίες και τις διασκεδάσεις.

- Η Νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στις 13/11, 11:26 πμ, στις 20° 43’ του Σκορπιού, έρχεται κλείσει έναν κύκλο στα προσωπικά και τα επαγγελματικά σας, αλλά και να ανοίξει έναν καινούργιο κι ενδεχομένως απαλλαγμένο από τα βάρη του παρελθόντος σε σας τους Σκορπιούς, τους Ταύρους, τους Λέοντες και τους Υδροχόους. Σχέσεις, συνεργασίες, συνεταιρισμοί θα επαναπροσδιοριστούν, θα τερματιστούν ή θα αλλάξουν, ενώ με μεγαλύτερη ευκολία από ποτέ θα δοθεί τέλος σε παθογένειες και ζητήματα που χρονίζουν. Η απόφαση για κάποιους από σας για δημιουργία δεσμού, γάμο ή συμβίωση θα είναι απρόσμενη και θα ξαφνιάσει τους πάντες. Ευνοείστε κι εσείς Καρκίνοι και Αιγόκεροι με έναν έρωτα, που θα σας συγκλονίσει και θα αφήσει άναυδους όσους σας γνωρίζουν, ενώ Κριοί και Ζυγοί οικονομικά και ερωτικά ετοιμαστείτε αλλαγές και αναβαθμίσεις!

- Ο Ήλιος μπαίνει στον 22/11, 16:03 μμ, στον Τοξότη, γεμίζοντας με ενθουσιασμό, ανεμελιά και αισιοδοξία πρώτα εσάς τους Τοξότες και μετά και τους Διδύμους, Παρθένους και Ιχθύς. Για ένα μήνα καλείστε να επεκταθείτε, να ζήσετε την περιπέτεια, να πάρετε πρωτοβουλίες για την προσωπική κι επαγγελματική σας ζωή, να βάλετε μπροστά τα σχέδιά σας, όσο φιλόδοξα κι αν είναι, να ψάξετε ευκαιρίες και νέες προοπτικές, να ξεφύγετε λίγο από τα στενά όριά σας και να δείτε τι γίνεται... έξω στον κόσμο. Στο ερωτικό παιχνίδι εσείς οι Λέοντες θα διαπρέψετε, Ταύροι και Σκορπιοί ίσως γίνεται πιο ριψοκίνδυνοι ή βαλθείτε να κυνηγήσετε το εύκολο κέρδος για να βελτιώσετε οικονομικά σας, ενώ αγαπημένοι Υδροχόοι διασκεδάζετε, συναναστρέφεστε καινούργιο κόσμο και κάνετε πολλές και ποικίλες νέες επαφές.

- Ο Άρης 24/11, 12:15 μμ, περνά στον Τοξότη, οπότε αγαπητοί Κένταυροι θα αναπτύξετε και τρελές ταχύτητες και θα δραστηριοποιηθείτε σε όλους τους τομείς, ιδιαιτέρως όμως στον προσωπικό. Ζόρι θα τραβήξετε εσείς οι Δίδυμοι με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, αφού οι εντάσεις, οι διχογνωμίες και ενδεχομένως οι ρήξεις θα είναι αρκετές, ενώ εσείς οι Παρθένοι με το σπίτι ή την οικογένειά σας κι εσείς οι Ιχθύες με τα επαγγελματικά σας. Λέοντες, Υδροχόοι και Κριοί, το φλογερό σας ταμπεραμέντο θα σας κάνει το επίκεντρο και θα κάψετε καρδιές. Ταύροι και Σκορπιοί, ελέγξτε την σεξουαλικότητα και την καταναλωτική σας μανία και κρατήστε γερά τα λουριά στα οικονομικά σας γιατί το ματς Έσοδα-Έξοδα είναι αμφίρροπο και γέρνει προς το 2πλό.

Πανσέληνος του μήνα που ονομάζεται και Πανσέληνος του Κάστορα γίνεται στις 27/11, 11:14 πμ, στις 04° 51’ των Διδύμων έρχεται να βγάλει στη φόρα κρυφές πτυχές των προσωπικών, επαγγελματικών και οικογενειακών ζητημάτων των Δίδυμων, Τοξοτών, Παρθένων και Ιχθύων. Της τρελής το πανηγύρι θα γίνει σε σχέσεις, συνεργασίες, συντρόφους και στο σπίτι σας, με την υπερβολή να φτάνει στο μέγιστο επίπεδο και τα γεγονότα να σας φτάνουν πρόθυρα νευρικής κρίσης. Εσείς, Ταύροι και Σκορπιοί επιδείξτε ευελιξία στα οικονομικά και τα ερωτικά σας και μην στοχεύετε μόνο στα πολλά, αλλά και στο πώς θα εξασφαλίσετε αυτά που έχετε. Μια επιτυχία πάντως δεν είναι απίθανη. Το ίδιο ισχύει και σε σας τους Κριούς, Λέοντες και Υδροχόους, οπότε ξεχυθείτε, κάντε τα κονέ σας, γοητεύστε τα πλήθη και κάψτε καρδιές.

Γεμάτος φαίνεται ο Νοέμβριος και δεν κρύβει και πολλές ευχάριστες στιγμές, αλλά όλα εξαρτώνται από τα τερτίπια των πλανητών μεταξύ τους. Οπότε, αν θέλεις να προετοιμαστείς κατάλληλα ως προς τι να προσέξεις, να κάνεις ή να αποφύγεις, να μάθεις το πότε, το πώς κι αν επηρεάζεσαι, ΠΑΤΑ ΕΔΩ!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved