Σεπτέμβριος 2023: Όχι πια μόνα! Αυτά τα ζώδια θα μπουν σε σχέση

Είναι το στρώμα σου διπλό; Αν δεν είναι... θα γίνει σύντομα

Σεπτέμβριος 2023: Όχι πια μόνα! Αυτά τα ζώδια θα μπουν σε σχέση

Αν ανήκεις σε ένα από τα ζώδια που θα σου αναφέρουμε παρακάτω, μπορεί να σταματήσεις να είσαι μόνος/η. Ο Σεπτέμβριος επιφυλάσσει μεγάλες στιγμές στα ερωτικά σου και κατά πάσα πιθανότητα θα σε βοηθήσει να βρεις το ταίρι σου, το οποίο είτε το ήθελες καιρό είτε θα το γνωρίσεις μέσα στον μήνα.

Διάβασε, λοιπόν, λίγο πιο κάτω και δες, αν ανήκεις στους τυχερούς, που θα δουν τον έρωτα να τους χτυπά την πόρτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από τη στιγμή που η Αφροδίτη, στις 5/9, είναι και πάλι ορθόδρομη, στον 7ο οίκο σου, θα αρχίσουν να εμφανίζονται στον ορίζοντα καινούργια άτομα που θα ελκύονται από την παρουσία σου και θα θέλουν μια ευκαιρία για να αποκτήσουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, οπότε για ακόμα έναν μήνα θα έχεις το πλεονέκτημα για να ζευγαρώσεις, κυρίως εσύ του β' και αρχές του γ' δεκαημέρου. Όμως και ο ανάδρομος Ερμής στον 8ο οίκο σου ξαναφέρνει άτομα του παρελθόντος στο παρόν σου, με τα οποία μπορεί να είχατε έντονη χημεία και να αναζωπυρωθεί η φλόγα. Αυτός θα αγγίξει κι εσένα που είσαι του α' δεκαημέρου κι ευτυχώς δε θα πέσει πάνω στον Κρόνο, οπότε κι από εκεί έχεις να περιμένεις κάτι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσύ του β' δεκαημέρου διανύεις την πιο ερωτική περίοδο της ζωής σου, αφού τόσο η Αφροδίτη στον 8ο οίκο σου, που θα ορθοδρομήσει στις 5/9, όσο και ο Δίας στον 5ο οίκο σου προσδίδουν τύχη, άφθονο σεξαπίλ, αυτοπεποίθηση, σε κάνουν ακαταμάχητο και κυρίως σε ευνοούν να ζευγαρώσεις. Εκτός αυτού όμως, είσαι κι εσύ που έχεις βαρεθεί τη μοναξιά σου και θέλεις να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή, οπότε και πιο κοινωνικός έχεις γίνει και δεκτικός σε προτάσεις, γι' αυτό και είσαι πολύ κοντά στη δημιουργία σχέσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν ανήκεις στο β' δεκαήμερο, να ξέρεις ότι τα δύσκολα πέρασαν για σένα και όσο δε σε αγγίζει ο Ουρανός και μένει ο Δίας βρίσκεται στον 7ο οίκο σου να κάνει παιχνίδι, τόσο περισσότερο θα αυξάνονται οι ευκαιρίες να γοητεύσεις ένα άτομο και να προχωρήσεις σε σχέση. Αρκεί βέβαια κι εσύ να θέλεις να δεσμευτείς γιατί με όσα έχεις τραβήξει, μπορεί να τα έχεις πάρει από φόβο. Η εύνοια είναι δεδομένη πάντως και για σένα που ήδη έχεις μια σχέση, αφού σύντομα θα έρθει η συμβίωση ή η επισημοποίησή της.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved