Σεπτέμβριος 2023: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια

Για πάμε να δούμε τι γίνεται στον ουρανό...

Σεπτέμβριος 2023: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια

Ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου κατέφτασε κι άλλοι πλανήτες θα αλλάξουν, άλλοι πάλι δεν έχουν καμία διάθεση να ξεκουνήσουν. Γενικώς, θα υπάρξουν εξελίξεις που θα μας επηρεάσουν τον Σεπτέμβριο, οπότε ας πάμε να δούμε τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα για αρκετά ζώδια!

- H Αφροδίτη, στις 4/9 σταματά την ανάδρομη κίνησή της και στις 6 (τυπικά) θα είναι και πάλι ορθόδρομη στο ζώδιο του Λέοντα και επιτέλους το πεδίο είναι ελεύθερο για σας τα Λιοντάρια, αλλά και για Ταύρους, Σκορπιούς και Υδροχόους. Αποκτάτε και πάλι τόλμη, λάμψη και αυτοπεποίθηση, γίνεστε ακαταμάχητοι, οπότε θα έχετε την ευκαιρία σας να ζήσετε στιγμές φλογερού πάθους, να μοιραστείτε γενναιόδωρα συναισθήματα και μοναδικές στιγμές πολυτέλειας και καλοπέρασης, ενώ κάποιοι πιο τυχεροί θα δημιουργήσετε και μια καινούργια σχέση. Ευνοείστε κι εσείς Κριοί, Ζυγοί και Τοξότες που θα διαπρέψετε στον ερωτικό στίβο κερδίζοντας καρδιές και εντυπώσεις, ενώ Καρκίνοι και Αιγόκεροι θα δείτε τα οικονομικά σας να παίρνουν την... ανηφόρα.

- Ο Ερμής θα συνεχίσει να είναι ανάδρομος, οπότε καθυστερήσεις και αναβολές θα υπάρξουν κυρίως σε εσάς τους Μεταβλητούς, Παρθένους, Ιχθύς, Διδύμους και Τοξότες. Θέματα σχέσεων, επαγγελματικά και οικογενειακά ή σπιτιού θα πάνε πίσω ή αναστέλλονται μέχρι νεωτέρας, καθώς θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε άλυτα θέματα του παρελθόντος, εσείς Λέοντες και Υδροχόοι θα διαπιστώσετε μια στασιμότητα στα οικονομικά σας, ενώ Ταύροι και Σκορπιοί ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε έρωτες και φίλους από τα παλιά. Από τις 16/9 και μετά, όλα θα αρχίσουν να ισιώνουν και θα ξαναμπείτε σε πρόγραμμα.

- Η Νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στις 15/09, 04:38 ώρα Ελλάδας, στις 21° 58’ της Παρθένου, ωθώντας εσάς τις Παρθένους, Διδύμους, Τοξότες και Ιχθύς να κλείσετε τους εκκρεμείς λογαριασμούς σας με το παρελθόν και μάλιστα σύντομα γιατί μόνο έτσι θα διαγράψετε έναν καινούργιο κύκλο στα προσωπικά ή επαγγελματικά σας. Οπωσδήποτε θα χρειαστεί να διαχειριστείτε κατάλληλα τον συναισθηματισμό σας, να βάλετε το μυαλουδάκι σας κάτω να δουλέψει, για να βρείτε λύσεις και να κάνετε τα σχέδιά σας, που όμως θα παραμείνετε εστιασμένοι και συνεπείς. Κάποιοι ίσως αποφασίσετε να «ωριμάσετε» και να κατευθυνθείτε προς την ανεύρεση εκείνου του προσώπου που θα σας εμπνεύσει, ώστε να προχωρήσετε μαζί του σε μια συμβίωση ή και γάμο. Αφορά και σε σας τους Ταύρους, τους Σκορπιούς και τους Αιγόκερους που όμως ήδη έχετε μπει στο γήπεδο, αποφασισμένοι να σκοράρετε. Λέοντες και Υδροχόοι πείτε «αλεύρι» γιατί η πραγματικότητα σας γυρεύει... με την οποία πρέπει να έρθετε σε άμεση επαφή για να αντιμετωπίσετε τα οικονομικά και ερωτικά σας θέματα.

- Ο Ήλιος μπαίνει στον Ζυγό, στις 23/9, 09:50 πμ, σηματοδοτώντας την επίσημη έναρξη του φθινοπώρου, με την Φθινοπωρινή Ισημερία. Από εδώ και πέρα, οι νύχτες μας φτάνοντας σε διάρκεια τη μέρα μας θα αρχίσουν να μεγαλώνουν κι εμείς καλούμαστε να τις διανθίσουμε με όμορφες, ρομαντικές στιγμές και να βελτιώσουμε όλων των ειδών τις σχέσεις μας, φτιάχνοντας ένα αρμονικό περιβάλλον διαβίωσης. Το σίγουρο είναι ότι εσείς οι ελεύθεροι Ζυγοί θα ριχτείτε στην ανεύρεση του ιδανικού συντρόφου, αφού θα σας πιάσει η τάση να ζευγαρώσετε, ενώ Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι ωθείστε να γεφυρώσετε διαφορές με αγαπημένα πρόσωπα, ανώτερους στη δουλειά και συνεργάτες, να μετριάσετε τον εγωισμό σας προς χάρη του κοινού καλού και να γίνετε πιο συμβιβαστικοί και διαλεκτικοί. Άλλοι θα τα πάτε μια χαρά και άλλοι ίσως μείνετε με την καλή... πρόθεση. Όλους πάντως θα σας βαρέσει ο αέρας ανανέωσης, καλλωπισμού και εξωραϊσμού του εαυτού σας ή του χώρου σας. Τα καλύτερα έρχονται για σας τους Διδύμους, τους Τοξότες και τους Υδροχόους όπου θα δείτε την κοινωνικότητά σας να εκτοξεύεται και θα αποκτήσετε φανατικό κλαμπ θαυμαστών! Εσείς, πάλι, Παρθένοι και Ιχθύες, θα στρέψετε το ενδιαφέρον σας στην κάλυψη των αναγκών σας, είτε υλικών είτε... σεξουαλικών.

Πανσέληνος του μήνα γίνεται 29/09, 12:57 ώρα Ελλάδας, στις 06° 00’ του Κριού, φωτίζοντας αρκετές πλευρές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής σε σας Κριάρια, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους. Η συναισθηματική σας φόρτιση θα είναι έντονη και ενδεχομένως σε ορισμένες περιπτώσεις να θολώσει την κριτική σας σκέψη ή να σας παρασύρει σε ενέργειες παρορμητικές και αψυχολόγητες. Οι σχέσεις κι οι συνεργασίες σας θα αποδείξουν, αν και πόσο αντέχουν τους κραδασμούς, κάποιες θα αναθεωρηθούν, ενώ άλλες θα κλείσουν τον κύκλο τους. Μεγάλες αγάπες θα γεννηθούν αυτή την περίοδο και ίσως παρθούν κι αποφάσεις για παγιοποίηση μιας κατάστασης. Εσείς, Τοξότες και Δίδυμοι καλείστε να ακολουθήσετε τα αισθήματά σας και να ρισκάρετε στην ερωτική σας ζωή, ενώ Παρθένοι και Ιχθύες θα ασχοληθείτε με οικονομικές σας υποθέσεις.

- Ο Άρης θα συνεχίσει να βρίσκεται στον Ζυγό, δοκιμάζοντας την υπομονή και τις αντοχές των Κριών, Καρκίνων και Αιγόκερων, βάζοντας σε έξοδα και ξόδεμα συναισθημάτων Παρθένους και Ιχθύς, σε ερωτική εγρήγορση τους Διδύμους και σε μπελάδες με φίλους και ομάδες τους Τοξότες.

Γλυκός φαίνεται ο Σεπτέμβριος, αλλά όλα εξαρτώνται από τα τερτίπια των πλανητών μεταξύ τους, οπότε αν θέλετε να προετοιμαστείτε κατάλληλα ως προς τι να προσέξετε ή να κάνετε και να μάθετε πότε, πώς κι αν επηρεάζεστε, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved