Πες μας πότε γεννήθηκες να σου πούμε τι θα σου φέρει ο Ιούνιος

Και όμως... Η ημέρα γέννησής σου αποκαλύπτει πώς θα πάει ο μήνας σου

Πες μας πότε γεννήθηκες να σου πούμε τι θα σου φέρει ο Ιούνιος

Η μέρα του μήνα που γεννήθηκες δείχνει ξεκάθαρα πώς θα κυλήσει ο μήνας σου. Αν θέλεις να μάθεις, τι να περιμένεις από τον Ιούνιο του 2023, τότε δεν έχεις παρά να δεις σε ποιον Αριθμό ανήκεις και να διαβάσεις την πρόβλεψή σου!

Αν γεννήθηκες την 1η, 10η, 19η ή 28η μέρα οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 1 (του Ήλιου)

Ο Ιούνιος είναι μεγάλος μήνας για σένα. Ήρθε η ώρα να ολοκληρώσεις ό,τι ξεκίνησες γιατί έχεις φτάσει στο τέλος του δρόμου, σε κάποια πτυχή της ζωής σου. Θα είσαι δημιουργικός, τα εμπόδια θα εξαφανιστούν κι έτσι θα καταφέρεις να φτιάξεις μια καινούργια κατάσταση. Οφείλεις, όμως, να παραμερίσεις τον εγωισμό σου και να βγάλεις τον καλύτερό σου εαυτό. Ίσως υπάρχουν άνθρωποι γύρω σου που χρειάζονται βοήθεια και στήριξη που μόνο εσύ μπορείς να προσφέρεις. Ενδεχομένως και πρέπει να βάλεις το κοινό καλό πάνω από τα χρήματα και να ακολουθήσεις ένα άλλο μονοπάτι. Δεν είναι θυσία, όπως πιθανόν να σου φανεί κάποια στιγμή, καθώς τα οφέλη των επιλογών που θα κάνεις αυτόν τον μήνα θα σε αφήσουν ικανοποιημένο.

Αν γεννήθηκες την 2η, 11η, 20η ή 29η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 2 (της Σελήνης)

Αυτός είναι ένας συναρπαστικός μήνας για σένα, που σε καλεί να κάνεις μια δυναμική επανεκκίνηση! Φέρνει φρέσκο αέρα και ένα κύμα δημιουργικής ενέργειας για να ξεκινήσεις να κάνεις πράγματα! Αν και μπορεί, από τον ενθουσιασμό, να μην κρατιέσαι, προσπάθησε να μην κάνεις το οτιδήποτε, χωρίς προγραμματισμό. Επίσης, είναι σημαντικό να διοχετεύσεις όλη αυτή τη φλόγα και την παρόρμηση στο «σωστά», που σημαίνει ότι δεν πρέπει να επηρεάζεσαι πολύ από τους άλλους και να ακολουθείς το δικό σου ένστικτο. Βρες χρόνο για λίγη άσκηση, καθώς, επειδή θα είσαι αρκετά ανταγωνιστικός τις επόμενες εβδομάδες, είναι καλύτερα να βγάλεις τυχόν επιθετικές τάσεις σε ένα γήπεδο ή στη γυμναστική, παρά στο γραφείο ή ενάντια σε μέλη της οικογένειάς σου.

Αν γεννήθηκες την 3η, 12η, 21η ή 30η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 3 (του Δία)

Ο Ιούνιος ευνοεί τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Εάν πιστεύεις στο «μοναχός σου χόρευε κι όσο θέλεις πήδα», ξανασκέψου το γιατί οι άλλοι είναι αυτοί που θα σου δώσουν, αυτόν τον μήνα, σημαντικές βοήθειες και στήριξη. Αν θέλεις να παραμείνεις ανεξάρτητος ή φοβάσαι ότι θα σου ζητηθούν προσωπικά ανταλλάγματα, τότε απλώς κοίτα, μήπως κάποιος/α μπορεί να σου προσφέρει κάτι που χρειάζεσαι! Άκου τη διαίσθησή σου, ακολούθησε τα σημάδια και θα οδηγηθείς απευθείας στο συγκεκριμένο άτομο. Εάν είσαι πιο ομαδικός τύπος, που έχει ανάγκη την παρέα ή την συντροφιά και βασίζεσαι σε άλλους ανθρώπους, τότε ίσως χρειαστεί να επανεξετάσεις τα όριά σου, καθώς υπάρχει μια τάση εξάρτησης ή αλληλεξάρτησης, γι' αυτό εστίασε στις ανάγκες σου και, το πιο σημαντικό, στη δύναμή σου.

Αν γεννήθηκες την 4η, 13η, 22η ή 31η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 4 (του Ουρανού)

Τον Ιούνιο θα φτάσεις στο αποκορύφωμα της δημιουργικότητάς σου. Ήρθε η ώρα να κάνεις τα πράγματα διαφορετικά! Δες την πορεία της ζωής σου, αντικειμενικά και με ειλικρίνεια και μοιράσου τις εμπειρίες και τις γνώσεις σου. Εφ' όσον θα έχεις περισσότερη δυνατότητα έκφρασης, γοητείας και εξωστρέφειας, οι άλλοι είναι βέβαιο ότι θα θέλουν να ακούσουν ό,τι έχεις να πεις! Βγες έξω και κοινωνικοποιήσου Αντάλλαξε πληροφορίες, κάνε επαφές. Κάποιοι άνθρωποι θα σε θέλουν κοντά τους και θα μπορούσε να αναπτυχθεί μια σημαντική σχέση μαζί τους. Γι' αυτό μην κρατιέσαι πίσω, βγάλε τον πραγματικό σου εαυτό και την αυθεντικότητά σου, αφού θα έχεις θετική ανταπόκριση. Εάν δεχθείς οποιαδήποτε σκληρή κριτική που θα σε αναστατώσει, μην δώσεις ιδιαίτερη σημασία κι αρχίσεις να ψάχνεις το λάθος σε σένα. Ίσως το άλλο άτομο να έχει τα θέματά του.

Αν γεννήθηκες την 5η, 14η ή 23η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 5 (του Ερμή)

Για σένα, με τον Ιούνιο ξεκινάει μια απίστευτα παραγωγική περίοδος, ωστόσο, για να ξεδιπλώσεις τις δυνατότητές σου, ίσως χρειαστεί να αυξήσεις τις δεξιότητες ή την τεχνογνωσία σου. Πού είναι τα κενά στις γνώσεις σου; Τι πρέπει να ξέρεις για να πετύχεις αυτό που επιθυμείς; Να είσαι διορατικός και ειλικρινής. Αλλά, μην νομίζεις ότι χρειάζεται να κάνεις τα πάντα μόνος σου! Κάποιες εργασίες μπορείς να τις αναθέσεις σε άλλους, πιο εξειδικευμένους, αν υπάρχουν πρακτικά ζητήματα που δεν γνωρίζεις. Χρησιμοποίησε αυτόν τον μήνα για να δημιουργήσεις κάτι καινούργιο και ρίξε το βάρος μόνο σε πράγματα που σε γεμίζουν. Ευνοείται η μάθηση οποιουδήποτε είδους και θα σημειώσεις μεγάλη πρόοδο, εάν ξεκινήσεις ένα σεμινάριο, εξειδίκευση ή εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Ωστόσο, φροντίστε να αφήσεις και λίγο χρόνο για τον εαυτό σου γιατί ναι μεν μπορεί να νιώθεις ότι μπορείς να τα κάνεις όλα, αλλά δεν χρειάζεται!

Αν γεννήθηκες την 6η, 15η ή 24η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 6 (της Αφροδίτης)

Αυτόν το μήνα, θα καταλάβεις πόσο σημαντικό είναι να νιώθεις σιγουριά και ασφάλεια στο περιβάλλον σου, είτε περνώντας χρόνο με την οικογένεια, έτσι ώστε να βελτιωθούν οι σχέσεις σας είτε μπαίνοντας στη διαδικασία να ασχοληθείς ξανά με τη διακόσμηση ή άλλες εργασίες του σπιτιού. Δεν αποκλείεται κάποιος δικός σου άνθρωπος να σου ζητήσει μια συμβουλή, μια χάρη ή έναν ώμο για να κλάψει ή να χρειαστεί να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες από αυτές που μπορείς να σηκώσεις. Χρησιμοποίησε τον Ιούνιο για να δεις τι μπορείς και τι δεν μπορείς να κάνεις, αλλά και να ωθήσεις τα υπόλοιπα μέλη να πάρουν πρωτοβουλίες, τα οποία, μέχρι πρότινος, είχαν παθητικό ρόλο. Αν είσαι σε σχέση, θα περάσεις αρκετές ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου, ενώ αν ψάχνεις να βρεις αυτόν/η που θα ξυπνήσει την καρδιά σου, να ξέρεις ότι… δεν είναι μακριά!

Αν γεννήθηκες την 7η, 16η ή 25η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 7 (του Ποσειδώνα)

Ο Ιούνιος σε καλεί να κόψεις λίγο την ταχύτητά σου και να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου. Ήρθε η ώρα να κάνεις μια ενδοσκόπηση, έτσι ώστε να ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου ή να θεραπεύσεις πληγές του παρελθόντος. Προσπάθησε να εξοικονομήσεις χρόνο για σένα, έστω και μια ώρα κάθε μέρα, για σκέψη και περισυλλογή. Μπορεί να μπεις στον πειρασμό να αγνοήσεις αυτό το κάλεσμα και να συνεχίσεις να προχωράς στο δρόμο σου, αλλά να ξέρεις ότι βαδίζεις προς τη λάθος κατεύθυνση. Διάβασε βιβλία που σε εμπνέουν και συζήτησέ τα με αυτούς που αγαπάς. Αναλογίσου τις πεποιθήσεις σας, τα κίνητρα και τις αξίες σου και βρες το βαθύτερο νόημα στην καθημερινότητά σου.

Αν γεννήθηκες την 8η, 17η ή 26η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 8 (του Κρόνου)

Ο Ιούνιος σε καλεί να αξιοποιήσεις τις δυνατότητές σου, να ρίξεις σκληρή δουλειά, να έχεις προνοητικότητα και πολλή αυτοπεποίθηση. Τώρα πρέπει να φτιάξεις τη ζωή που ονειρεύεσαι. Δεν ωφελεί να κάθεσαι, να περιμένεις τις ευκαιρίες να πέσουν από τον ουρανό, αλλά να τις δημιουργήσεις εσύ, πχ με ένα τηλεφώνημα, ένα email, μια κίνηση. Χρησιμοποίησε αυτόν τον μήνα για να προχωρήσεις με δυναμισμό και αυθεντικότητα και θα δεις γρήγορα αποτελέσματα. Ωστόσο, μην ξεχνάς, σε κάθε βήμα της διαδρομής, να αναρωτηθείς αν ό,τι κάνεις είναι τόσο για το δικό σου καλό, όσο και των γύρω σου, γιατί αυτή είναι η ουσία.

Αν γεννήθηκες την 9η, 18η ή 27η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 9 (του Άρη)

Αν είσαι άνθρωπος που δε σου αρέσουν οι αλλαγές, τότε προετοιμάσου για έναν Ιούνιο γεμάτο σκαμπανεβάσματα. Μπορεί να σου δημιουργηθεί μια ανησυχία ή να αλλάξουν οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σου, επομένως, μην εκπλαγείς, αν τίποτα από όσα ίσχυαν μέχρι τώρα, δεν ισχύει. Προσπάθησε να αγκαλιάσεις το χάος. Πολλές ευκαιρίες ενδεχομένως να εμφανιστούν κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, ωστόσο αν είσαι αποφασισμένος να κάνεις τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο που τα έκανες πάντα, θα χάσεις! Πες, λοιπόν, «ναι» σε αυτήν την πρό(σ)κληση, ρίσκαρε, άλλαξε! Η ευελιξία πρέπει να γίνει φίλη σου καλή, έτσι ώστε όταν ανατρέπεται κάτι από το πρόγραμμά σου, αντί να συγχύζεσαι, να είσαι έτοιμος να το αποδεχτείς. Πήγαινε με την ροή κι όπου σε βγάλει!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved