Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις από 19/05 έως 18/06

Διάβασε τι προβλέπεται για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά των 12 ζωδίων του Κινέζικου ωροσκοπίου

Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις από 19/05 έως 18/06

Ο κάθε ζωδιακός μήνας για την Κινέζικη αστρολογία ξεκινά με τη Νέα Σελήνη και διαρκεί μέχρι την επόμενη. Διάβασε παρακάτω την πρόβλεψη του ζωδίου σου, για το χρονικό διάστημα από 19/05, με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο, μέχρι τις 18/06.

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ποντικός

Όσον αφορά στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να αντιμετωπίσεις αρκετές προκλήσεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Θα υπάρχουν έντονες διαφωνίες στο χώρο εργασίας σου, που μπορεί να επηρεάσει την εξέλιξη της σταδιοδρομίας σου. Ο μόνος τρόπος για να τις αποφύγεις είναι να χρησιμοποιήσεις τη διπλωματία και να μη χαλάσεις τις σχέσεις σου με συναδέλφους και υψηλά ιστάμενους. Αντίθετα, στα οικονομικά σου δε θα έχεις κανένα πρόβλημα, μάλιστα ενδέχεται μια επένδυσή σου να αποδειχτεί επικερδής. Επίσης, η υγεία σου θα είναι εξαιρετική, όπως και η ερωτική σου ζωή.

Βούβαλος

Οι προοπτικές για αυτό το χρονικό διάστημα δεν είναι κι οι καλύτερες. Μάλιστα, ό,τι είναι, κάνε το μόνος σου και μην περιμένεις βοήθεια από άλλους. Ωστόσο, στην καριέρα σου θα υπάρξει κάποια βελτίωση. Πρέπει να είσαι αρκετά μεθοδικός στην προσέγγισή σου και αυτό θα σε βοηθήσει να ολοκληρώσεις το όποιο έργο σου με επιτυχία. Τα οικονομικά σου όμως, από το επάγγελμά σου, δεν είναι ικανοποιητικά. Μπορεί να σου έρθουν χρήματα από απρόβλεπτες πηγές. Στην ερωτική σου ζωή τα πράγματα θα εξελιχθούν φυσιολογικά, αλλά αν είσαι παντρεμένος, απόφυγε τα ξενοκοιτάγματα. Ενδεχομένως να χρειαστεί να ακολουθήσεις ένα πιο αυστηρό πρόγραμμα διατροφής.

Τίγρη

Αυτή η περίοδος είναι πιο ευνοϊκή από την προηγούμενη, αν και θα υπάρχουν κάποιες δυσκολίες που όμως δεν πρέπει να σε αποθαρρύνουν. Τα πράγματα στα επαγγελματικά σου δε θα είναι εύκολα και απαιτείται από την πλευρά σου πολλή υπομονή, ρεαλισμός και σκληρή δουλειά. Επιπλέον, δεν ευνοείται η αλλαγή θέσης εργασίας. Από την άλλη, τα οικονομικά θα είναι εξαιρετικά. Εκτός από το μισθό σου, ίσως έρθουν κι άλλα χρήματα που δεν περίμενες. Θα υπάρξουν εντάσεις στη σχέση σου, καθώς ο/η σύντροφός σου θα ζητήσει μεγαλύτερη προσοχή. Οι προοπτικές της υγείας σου είναι καλές, ωστόσο, είναι απαραίτητο να ξεκινήσεις ένα είδος άσκησης και η προσεγμένη διατροφή.

Λαγός/Γάτα

Για αυτον το χρονικό διάστημα, προβλέπεται μια σχετική πρόοδος, ωστόσο, κύριος στόχος σου θα πρέπει να είναι το να παραμείνεις ανεξάρτητος. Οι προοπτικές στα επαγγελματικά σου είναι καλές και μπορείς να επιτύχεις θετικά αποτελέσματα αν παραμείνεις σχολαστικός και συγκεντρωμένος στο στόχο σου. Επιπλέον, καλείσαι να κάνεις ένα πρόγραμμα διαχείρισης των οικονομικών σου για να μην ξεφύγεις. Αν είσαι ελεύθερος, θα προσελκύσεις ένα πρόσωπο, κατάλληλο για δεσμό, αν είσαι ήδη σε σχέση, να προσέξεις γιατί παρεμβάσεις από την οικογένειά σου ή του/ης συντρόφου σου μπορεί να την διαταράξουν. Έχε, επίσης, το νου σου γιατί είσαι επιρρεπής σε μικροατυχήματα.

Δράκος

Πρόκειται για μια απρόβλεπτη περίοδο και όπως θα διαπιστώσεις θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις, όμως δεν πρέπει να φρενάρεις από το φόβο του λάθους. Στα επαγγελματικά θα αντιμετωπίσεις πολλά εμπόδια και είναι σημαντικό να διατηρηθούν οι εγκάρδιες σχέσεις στο χώρο εργασίας. Τα οικονομικά σου επίσης δε θα είναι καλά. Ο μισθός σου δε θα είναι αρκετός, ώστε να να καλύψει όλα τα έξοδα που θα έχεις. Αντίθετα, όσον αφορά στον έρωτα θα είσαι τυχερός και θα έχεις ευκαιρίες να δημιουργήσεις ένα δεσμό, όμως πρέπει να είσαι επιλεκτικός για να βρεις το/η σωστό/η σύντροφο. Αν είσαι δεσμευμένος, έχε υπόψη σου ότι θα έχεις αρκετές προκλήσεις που θα σε βάλουν σε πειρασμό.

Φίδι

Αυτή την χρονική περίοδο, μπορεί να έχεις κάποια οικονομικά προβλήματα, μάλιστα ίσως χαλάσει και μια φιλία σου, λόγω χρημάτων. Η επαγγελματική σου ζωή θα έχει σκαμπανεβάσματα και απαιτεί όλο το μυαλό και την υπομονή σου, ώστε να επαναφέρεις τις ισορροπίες και να μπουν τα πράγματα σε μια τάξη. Πιθανόν μέσα από μια συνεργασία να καταφέρεις να πετύχετε τους στόχους σου. Από την άλλη, τα έξοδα τείνουν να αυξάνονται και να ξεπερνούν τα έσοδα. Ακόμα κι αν κάποια στιγμή έχεις παραπάνω χρήματα, θα πρέπει να σκεφτείς πολύ το πού κι αν θα τα ξοδέψεις.

Άλογο

Δεν ευνοείσαι ιδιαίτερα, αυτό το χρονικό διάστημα. Θα έχεις έντονες συναισθηματικές εναλλαγές, που μπορεί να επηρεάσουν τη ζωή σου και θα πρέπει να καταβάλλεις μεγάλη προσπάθεια για να το ξεπεράσεις και να προχωρήσεις. Στα επαγγελματικά θα αντιμετωπίσεις δυσκολίες, όμως, θα καταφέρεις να αντεπεξέλθεις, με τη βοήθεια άλλων και φυσικά μέσα από τη διατήρηση των καλών σχέσεων με συνεργάτες και προϊσταμένους σου. Στα οικονομικά σου προβλέπεται μια χασούρα. Επίσης, απόφυγε να . δανείσεις χρήματα γιατί δεν θα τα ξαναπάρεις ή θα αργήσουν πολύ να στα επιστρέψουν. Ίσως χρειαστεί να δώσεις λεφτά και για ένα θέμα υγείας.

Κατσίκα/Πρόβατο

Αλλού ευνοείσαι κι αλλού όχι, αυτή την χρονική περίοδο. Στα επαγγελματικά σου, να είσαι προετοιμασμένος για να εργαστείς σκληρά και να αντιμετωπίσεις πολλά εμπόδια. Αρκετές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης θα προκύψουν και θα πρέπει να τις χειριστείς ψύχραιμα, αποφεύγοντας τις αντιπαραθέσεις. Στα οικονομικά σου όμως δε θα έχεις κανένα θέμα. Αντίθετα, θα έχεις επιπλέον χρήματα και για να περάσεις καλά και για να βάλεις στην άκρη. Αν είσαι σε σχέση, προκειμένου να διατηρηθεί θα χρειαστεί να κάνεις κάποιους συμβιβασμούς. Η υγεία σου πιθανόν να επηρεαστεί λόγω του άγχους που θα έχεις από τις απαιτήσεις της δουλειάς σου.

Πίθηκος

Για σένα, αυτή είναι μια θετική περίοδος, που θα σου δώσει τη δυνατότητα να προχωρήσεις αρκετά θέματα της ζωής σου. Η καλή εξέλιξη των επαγγελματικών σου εξαρτάται από την επιτυχία σου στην υπερνίκηση των όποιων εμποδίων. Σε κάθε περίσταση όμως, θα έχεις την υποστήριξη των συνεργατών σου και της διοίκησης. Τα οικονομικά σου παρουσιάζουν μια μικτή εικόνα. Έχεις έσοδα αλλά και αρκετά έξοδα, γι' αυτό θα πρέπει να μειώσεις τις δαπάνες σου για να μην ξεφύγεις από τον προϋπολογισμό σου. Απόφυγε, δε, κάθε επένδυση. Αν είσαι μόνος, δε θα έχεις κανένα πρόβλημα στην ερωτική σου ζωή, αντίθετα, τυχόν εξωσυζυγικές περιπέτειες θα καταστρέψουν το γάμο σου. Επιπλέον, χρειάζεσαι περισσότερη ξεκούραση και χαλάρωση.

Πετεινός

Αυτήν την περίοδο, πρέπει να επικεντρωθείς στην ενίσχυση των ικανοτήτων σου. Χρειάζεται να έχεις συναισθηματική ισορροπία και να μην αφήσεις να σε επηρεάσουν κάποιες καταστάσεις. Επαγγελματικά θα έχεις κάποιες δύσκολες στιγμές, ενδεχομένως να λείπει η αρμονία κι αυτό θα έχει επίδραση στην απόδοσή σου. Οφείλεις να εργαστείς σκληρά, αλλά να αφήσεις τα πράγματα να πάρουν το δρόμο τους. Στα οικονομικά σου η κατάσταση είναι περίεργη. Ίσως χάσεις μια ευκαιρία για επιπλέον χρήματα, όμως δε θα έχεις και χασούρα. Η υγεία σου θα βελτιωθεί με ένα καλό πρόγραμμα διατροφής, αλλά και περισσότερη χαλάρωση.

Σκύλος

Η απροσεξία και η ζήλια είναι δύο στοιχεία, αυτό το χρονικό διάστημα, που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Τα πράγματα θα βελτιωθούν, μόνο αν καταφέρεις να τα ελέγξεις. Στα επαγγελματικά σου, η πορεία ανάπτυξης θα διαταραχθεί από την αρνητική στάση ορισμένων συναδέλφων σου και η επιτυχία εξαρτάται από το πώς θα αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις. Στον οικονομικό τομέα, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός, γιατί είναι πιθανές απώλειες, εξ αιτίας άλλων γι' αυτό να είσαι προσεκτικός στις συναλλαγές σου. Ερωτικά, αν είσαι μόνος, δε θα υπάρξει κάποια αλλαγή, όμως αν είσαι δεσμευμένος, είναι πιθανό να διαταραχθεί η σχέση σου από την παρέμβαση τρίτων.

Χοίρος

Οι προοπτικές φαίνονται πολύ καλύτερες, αυτή τη χρονική περίοδο, όμως θα χρειαστεί κάποια στιγμή να ζητήσεις τη βοήθεια άλλων για να βελτιώσεις τις πιθανότητες επίτευξης ενός στόχου σου. Οι επαγγελματικές σου σχέσεις θα είναι καλές, ενώ θα έχεις την υποστήριξη των συναδέλφων και της διοίκησης. Όσον αφορά στα οικονομικά σου, θα πρέπει να αποφύγεις κάθε επένδυση και να εξοικονομήσεις χρήματα, αναβάλλοντας κάποια έξοδα. Αν είσαι μόνος, θα ελκύεις, αλλά όχι άτομα κατάλληλα για σχέση, ενώ αν είσαι δεσμευμένος, η κοινή ζωή σου θα διαταραχθεί, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Δεν αποκλείεται να αναγκαστείς να ζήσεις, για ένα διάστημα, ξεχωριστά από τον/ην σύντροφό σου. Θα έχεις κάποια θέματα υγείας, όπως επίσης θα πρέπει να είσαι προσετικός γιατί είσαι επιρρεπής σε τραυματισμούς και ατυχήματα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved