Κινέζικη Αστρολογία 2023: Η Χρονιά του Λαγού - Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Το 2023, σύμφωνα με το Κινέζικο Ωροσκόπιο, θα είναι η χρόνια του Λαγού (Γάτας) του Νερού

Κινέζικη Αστρολογία 2023: Η Χρονιά του Λαγού - Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Στις 21/1, μαζί με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο ξεκινά η καινούργια χρονιά στην Κινέζικη Αστρολογία, που για το 2023 είναι το Έτος του Λαγού (Γάτας) του Νερού.

Όσοι είστε γεννημένοι το 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, ανήκετε το συγκεκριμένο ζώδιο του Κινέζικου ωροσκοπίου!

Ας πάμε να δούμε αναλυτικά τις Ετήσιες Προβλέψεις Κινέζικης για όλα τα ζώδια!

Ποντικός

Αυτή η χρονιά θα είναι αρκετά ευνοϊκή για τους περισσότερους τομείς της ζωής σου. Θα βρεις τρόπο ώστε τα πράγματα να λειτουργήσουν υπέρ σου στην καριέρα και τα ερωτικά σου. Αυτή θα είναι μια μεταβατική χρονιά κατά την οποία θα κάνεις πολλές θετικές αλλαγές. Ωστόσο, πρέπει να κάνεις μια ενδοσκόπηση και να αφιερώσεις χρόνο σε ό,τι έχει σημασία και σε κάνει ευτυχισμένο/η. Αν είσαι ήδη σε σχέση, θα περάσεις όμορφα με το ταίρι σου, ενώ οι διαφωνίες και οι καβγάδες θα ελαττωθούν καθώς θα βρείτε ένα κοινό κώδικα επικοινωνίας. Εάν είσαι ελεύθερος/, μην ανησυχείς, γιατί όσο προχωρά η χρονιά, η πιθανότητα να βρεις το άλλο σου μισό θα αυξηθεί επίσης. Ωστόσο, δεν πρέπει να βιαστείς να προχωρήσεις σε ερωτική σχέση. Να είσαι υπομονετικός/η και να προσπαθήσεις να γνωρίσεις περισσότερο το άλλο άτομο.

Είναι επίσης μια καλή χρονιά για να αλλάξεις επαγγελματικό μονοπάτι, αν το σκέφτεσαι εδώ και πολύ καιρό. Εξερεύνησε καινούργιους δρόμους και μην περιορίζεσαι. Από την άλλη, αν πάρεις ένα ρίσκο, θα έχεις κέρδος. Οικονομική αφθονία θα υπάρχει, ωστόσο, πρέπει να αξιοποιήσεις σωστά τα χρήματά σου και να φροντίσεις να εξοικονομήσεις ένα καλό ποσό για το μέλλον. Απόφυγε κερδοσκοπικές ενέργειες και επενδύσεις που δεν είναι βέβαιες, που θα μπορούσαν να σε επαναφέρουν στο μηδέν. Επίσης, μην σταματάς να δουλεύεις να εργάζεσαι, καθώς περισσότερη σκληρή δουλειά θα φέρει και περισσότερα χρήματα.

Βούβαλος

Θα μπορέσεις να αποκτήσεις μια ισορροπία στη ζωή σου το 2023 χάρη στην προθυμία σου να αναλάβεις δεσμεύεις και να παραμείνεις αφοσιωμένος/η. Τα πράγματα θα αρχίσουν επιτέλους να μπαίνουν στη θέση τους, όμως προετοιμάσου για θετικές αλλαγές. Δεν πρέπει να σταματήσεις να εργάζεσαι καθημερινά, ενώ θα αντιληφθείς ότι στις σχέσεις σου το να μάθεις να συνδέεσαι με τα συναισθήματα και των αγαπημένων σου ανθρώπων θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις την ζωή σου. Το 2023 θα είναι επίσης το έτος που θα αποφασίσεις να κυνηγήσεις το πάθος σου και να χρησιμοποιήσεις τη δημιουργική σου πλευρά.

Ενώ η κατανόηση και η έκφραση αισθημάτων, σκέψεων και συναισθημάτων θα δυναμώσει τη σχέση σου με το ταίρι σου, αν είσαι ελεύθερος/η, η ερωτική σου κατάσταση δε θα αλλάξει. Ωστόσο, θα εξερευνήσεις και θα μάθεις περισσότερα για τον εαυτό σου, κάτι που σε βάθος χρόνου θα σε ωφελήσει.

Μερικές επαγγελματικές προκλήσεις θα προκύψουν στην καριέρα σου. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι μπορεί να υπάρχει μια άνιση μεταχείριση ανάμεσα σε σένα και τους συναδέλφους ή τους ανώτερούς σου. Το να λες τη γνώμη σου είναι καλό πράγμα, αλλά πρέπει να λάβεις υπόψη σου και να σέβεσαι και των άλλων στο χώρο εργασίας. Μέχρι το τέλος του 2023, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να αλλάξεις καριέρα, καθώς μπορεί να αισθάνεσαι ότι η τρέχουσα δουλειά δεν λειτούργησε όπως έπρεπε για σένα. Επιπλέον, πρέπει να ξοδέψεις τα χρήματά σου με σύνεση φέτος. Να είσαι προσεκτικός/η σχετικά με το πού δίνεις τα λεφτά σου, καθώς οι πιθανότητες να έχεις χασούρα είναι μεγάλες.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Τίγρη

Αυτή η χρονιά θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη για εσένα, καθώς τα πράγματα θα πάνε προς το καλύτερο και θα έχεις αφθονία, καλή τύχη και δύναμη. Θα έχεις αυτοπεποίθηση και σιγουριά και θα είσαι έτοιμος/η να αντιμετωπίσεις τυχόν προκλήσεις. Η καριέρα σου θα βελτιωθείς αρκετά, γιατί θα μάθεις επιτέλους πώς να αξιοποιείς περισσότερο τις δεξιότητες και τα ταλέντα σου. Ακολουθήστε το πάθος σου και θα εκπλαγείς, όταν δεις τι μπορείς να καταφέρεις! Αν αν είστε σε σχέση, θα διανύσεις την καλύτερη περίοδο της ζωής σου, με το αγαπημένος σου πρόσωπο. Η αλληλοκατανόησή σου θα αυξηθεί και θα δεις τον εαυτό σου να μπαίνει στον σωστό δρόμο, ενώ θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη του συντρόφου σου. Αν είσαι μόνος/η, θα πάρεις τον έλεγχο της ζωής σου. Έχε τα μάτια σου ορθάνοιχτα, καθώς ενδέχεται να ερωτευτείς κάποιον/α που ήδη γνωρίζεις, ίσως φίλος/η.

Όσον αφορά στα επαγγελματικά σου, βγες και γνώρισε ανθρώπους. Αυτό θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις στην καριέρα σου. Ο Ιούλιος 2023 μπορεί να σου δώσει τη δυνατότητα να αλλάξεις σταδιοδρομία. Αν είναι κάτι που σε παθιάζει, άρπαξέ το, χωρίς δεύτερη σκέψη. Στα οικονομικά σου, θα χρειαστεί να αναζητήσεις εναλλακτικές πηγές εισοδήματος, καθώς η δουλειά, από μόνη της, δεν θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις την οικονομική σου κατάσταση. φέτος. Διαφορετικές πηγές εσόδων θα σε προστατέψουν από έλλειψη ρευστότητας, που μπορεί να εμφανιστεί. Αλλά μην ανησυχείς, γιατί τα πράγματα θα βελτιωθούν προς το τέλος του 2023.

Λαγός/Γάτα

Τα πράγματα θα αρχίσουν επιτέλους να μπαίνουν στη θέση τους μετά από μια περίοδο 2 ετών αγώνων και αναστατώσεων. Η ζωή σου θα πάρει θετική τροπή και οι προσπάθειές σου θα σε κάνουν περήφανο/η για τον εαυτό σου. Συνεχίστε προς τη σωστή κατεύθυνση και θα εκπλαγείς με τα σπουδαία πράγματα που θα καταφέρεις. Το 2023 υπόσχεται ένα καλό πρώτο τρίμηνο στην ερωτική σου ζωή. Τα πράγματα θα πάνε υπέροχα ανάμεσα σε εσάς και τον/ην αγαπημένο/η σας γιατί επιτέλους θα φτάσετε σε ένα επίπεδο κατανόησης μεταξύ σας. Το πάθος θα επικρατεί, ενώ αν είσαι ελεύθερος/η, μπορεί τελικά να σταματήσεις την αναζήτησή σου γιατί θα βρεις το «ένα και μοναδικό» άτομο. Το 2022 ήταν μια δύσκολη χρονιά για τη σχέση σου, αλλά η χρονιά του Λαγού του Νερού φέρνει μόνο καλά εσένα.

Φέτος τα αστέρια σε ευνοούν, όσον αφορά στην καριέρα σου στην οποία θα υπάρξει σταδιακή άνοδος. Θα μπορέσεις να δημιουργήσεις δεσμούς με ισχυρούς ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν στο να προοδεύσεις στη δουλειά ή την επιχείρησή σου. Επίσης, μπορεί να έρθεις σε επαφή με άτομα από το εξωτερικό, που θα συμβάλλουν, ώστε να βελτιώσεις τις δεξιότητες και τις γνώσεις σου, κάτι που θα σε ωφελήσει στο μέλλον. Η αλλαγή καριέρας όμως δε θα στεφθεί με επιτυχία. Μείνε στην τρέχουσα δουλειά σου και βρες τρόπους ώστε να γίνει πιο κερδοφόρα και προσοδοφόρα. Αντί να εστιάζεις σε αυτό που πηγαίνει στραβά, κοίτα το τι μπορεί να γίνει σωστά για να καταφέρεις τους στόχους σου. Από τα μέσα του έτους, θα υπάρχει πιθανότητα να κερδίσεις ένα μπόνους για τη σκληρή δουλειά σου. Εξαιτίας αυτού η οικονομική σου κατάσταση θα βελτιωθεί. Σε συμβουλεύουμε λοιπόν να είσαι υπομονετικός/η και να συνεχίσεις να εργάζεσαι σκληρά για την επίτευξη του στόχου σου. Επειδή όμως έχεις τη συνήθεια να ξοδεύεις χρήματα σε περιττά πράγματα, τώρα πρέπει να κάνεις οικονομία, να επενδύσεις και να ξοδεύεις με σύνεση για να αποφύγεις προβλήματα στο μέλλον.

Δράκος

Η χρονιά του Λαγού θα φέρει τύχη στους Δράκους σε διάφορους τομείς της ζωής τους. Θα είστε μάρτυρες μιας βελτίωσης στην οικονομική σας ζωή και θα βρείτε νέους τρόπους να περάσετε μέσα από διαφορετικές καταστάσεις. Πολλά σπουδαία πράγματα θα γίνουν και ενδεχομένως να υλοποιήσεις κάποια όνειρά σου. Ωστόσο, πρέπει να περιβάλλεσαι από ανθρώπους που σε παρακινούν να γίνεις καλύτερος, να είσαι ανοιχτός/η σε αλλαγές καθώς θα εμφανιστούν και νέες ευκαιρίες για εσένα φέτος. Το 2023 προβλέπεται ένα έτος ευτυχίας και ευδαιμονίας και θα το χαρείς στο έπακρο. Όμως, δεν πρέπει να πάρεις βιαστικές αποφάσεις και να βεβαιωθείς ότι βαδίζεις προς τη σωστή κατεύθυνση. Ξέφυγε από άτομα ή καταστάσεις που εμποδίζουν την πρόοδό σου. Όσον αφορά στην προσωπική σου ζωή, αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, υπέροχες στιγμές θα περάσεις με τον/η σύντροφό σου, ενώ δεν αποκλείεται και η απόκτηση ενός παιδιού. Αν, ωστόσο, τώρα έκανες δεσμό, δεν θα είναι θετική η εξέλιξη. Δεν αποκλείεται να διαπιστώσεις ότι αυτό που έχεις δεν σε καλύπτει ή ότι μπήκες στη σχέση για λάθος λόγους. Το να ερωτεύεσαι την εξωτερική εμφάνιση ή την οικονομική κατάσταση κάποιου δεν είναι αγάπη. Αν είσαι ελεύθερος/η, ίσως τελικά να γνωρίσεις την αδελφή ψυχή σου. Για να γίνει όμως αυτό, θα πρέπει να κυκλοφορείς περισσότερο και να γνωρίσεις νέους ανθρώπους.

Η καριέρα σου θα έχει άνοδο και η σκληρή δουλειά και η αφοσίωσή σου θα αναγνωριστούν από τους ανώτερους και τους συναδέλφους σας. Μπορεί επίσης να κερδίσεις μια προαγωγή ή μια αύξηση. Ωστόσο, πρέπει να "δουλέψεις" λίγο τις ηγετικές σου τάσεις και να πιστέψεις στην ομαδική εργασία. Μπορεί να υποστείς μια οικονομική ζημία κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του έτους, αλλά μην απογοητεύεσαι, καθώς αν δεν τα παρατήσεις, θα μπορέσεις να κερδίσεις περισσότερα χρήματα από όσα έχασες. Όπως και να έχει, μην ξοδεύεις απλόχερα και εξοικονόμησε χρήματα για το μέλλον.

Φίδι

Η χρονιά αυτή θα φέρει σημαντικές αλλαγές για σένα. Τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα από πριν, καθώς η σκληρή δουλειά σου επιτέλους θα αναγνωριστεί και θα αποδώσει καρπούς. Μπορεί να συναντήσεις ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να εξερευνήσεις έναν νέο κόσμο ατελείωτων δυνατοτήτων. Μην αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου και συνέχισε να κινείσαι προς τη σωστή κατεύθυνση. Είναι στο χέρι σου να βελτιώσεις τις συνθήκες. Τίποτα δεν μπορεί να σε κρατήσει πίσω, αν δεν το αφήσεις. Να είσαι αποφασισμένος/η να κάνεις ό,τι χρειαστεί για να αλλάξουν όλα. Αν είσαι αρραβωνιασμένος/η και ψάχνεις ημερομηνία για να παντρευτείς, μέσα στη χρονιά θα βρεις την κατάλληλη. Αν είσαι ελεύθερος/η, μπορεί επιτέλους να βρεις το «άλλο σου μισό» φέτος. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, θα περάσεις πολύ χρόνο με τον/ην αγαπημένο/η και θα μάθεις να διατηρείς την ισορροπία μεταξύ της επαγγελματικής και της προσωπικής σου ζωής. Επίσης, μπορεί να χρειαστεί να τερματίσεις μια μακροχρόνια σχέση, μέχρι το τέλος του έτους, καθώς θα νιώσεις ασφυξία από τις πιέσεις του έτερου ήμισυ.

Ενδεχομένως, να αντιμετωπίσεις κάποιες προκλήσεις στο χώρο εργασίας, λόγω ανταγωνισμού από ορισμένους συναδέλφους σου. Αλλά τελικά, θα σταθείς ξανά στα πόδια σου, Να είσαι όμως προσεκτικός/η, γιατί κάποιος/α μπορεί να συνωμοτήσει εναντίον σου και να προσπαθήσει να χαλάσει την εικόνα σου. Στα οικονομικά, ίσως έχεις διάφορα προβλήματα. Πρέπει να κάνεις ένα καλό προϋπολογισμό και να τον τηρήσεις, αποφεύγοντας υπερβολικές δαπάνες. Πιθανότατα να χρειαστεί να διακανονίσεις ένα χρέος, ώστε να επανέλθει κάποια στιγμή η σταθερότητα στη ζωή σου.

Άλογο

Θα έχεις καλή υγεία και οικονομική ευημερία φέτος. Η τύχη θα σε ευνοήσει σε θέματα που σχετίζονται με τα χρήματα. Θα βρεις νέες πηγές εισοδήματος που θα σε ωφελήσουν μακροπρόθεσμα. Να αντιμετωπίζεις όμως και τη ζωή με θετική στάση. Το να είσαι λυπημένος/η και μελαγχολικός/η, όπως συνηθίζεις, θα λιγοστέψει τις καλές στιγμές σου. Επίτρεψε στον εαυτό σου να απολαύσει τις μικρές χαρές της και φρόντισε να περιβάλλεσαι από ανθρώπους που βγάζουν την καλύτερη πλευρά σου και σε κάνουν ευτυχισμένο/η. Όταν μια ευκαιρία σου χτυπάει την πόρτα, την αρπάζεις. Η φετινή χρονιά θα είναι γεμάτη εκπλήξεις για σένα και πρέπει να είσαι έτοιμος/η! Αν είσαι δεσμευμένος/η, θα δεθείς περισσότερο με τον/η σύντροφό σου. Θα είσαι πρόθυμος/η να κάνεις ό,τι χρειάζεται για να γίνει όμορφη η κοινή σας ζωή. Οι τελευταίοι δύο μήνες ήταν εξαντλητικοί για σένα, λόγω έλλειψης κατανόησης από το ταίρι σου, αλλά είναι καιρός να σταματήσετε αυτό το σερί. Αν είσαι μόνος/η, μετά από μια μακρά αναμονή, η αναζήτησή σου για το κατάλληλο ταίρι θα τελειώσει και μάλιστα θα σε πάει στον 7ο ουρανό. Αλλά για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να βγεις από το σπίτι και να συναναστραφείς με νέα άτομα.

Κι η καριέρα σου θα αλλάξει προς το καλύτερο. Μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες στην αρχή της χρονιάς αλλά τα πράγματα θα βελτιωθούν σύντομα. Οι συνάδελφοί σου ίσως διαταράξουν την ηρεμία σου, αλλά μην τους αφήσεις να σε επηρεάσουν. Δεν αποκλείεται να πάρεις και μια προαγωγή που ήθελες εδώ και πολύ καιρό. Όσον αφορά στα οικονομικά σου, αυτή η χρονιά θα είναι και καλή και κακή. Μερικοί μήνες θα σου δώσουν μια γερή ανάσα, ενώ άλλοι μπορεί να φέρουν απώλειες. Αλλά μην ανησυχείς, καθώς τα σκαμπανεβάσματα είναι μέρος της ζωής μας. Προσπάθησε να εξοικονομήσεις χρήματα, όταν έχεις και βρες τρόπους για να αυξήσεις το εισόδημά σου.

Κατσίκα/Πρόβατο

Φέτος, θα αντιμετωπίσεις κάποιες προκλήσεις, αλλά μην τις φοβάσαι, καθώς θα σε κάνουν να εξερευνήσεις και να εκμεταλλευτείς πλήρως τις δυνατότητές σου. Θα σε κάνουν επίσης να συνειδητοποιήσεις ότι η σκληρή δουλειά και η δύναμη της θέλησης είναι το μόνο που χρειάζεσαι για να πετύχεις τους στόχους σου. Όλες οι δυσκολίες που θα εμφανιστούν θα σε κάνουν πιο δυνατό/η. Αξιοποίησε σωστά το ταλέντο και τις ικανότητές σου και θα εκπλαγείς βλέποντας πώς εξελίσσονται τα πράγματα! Θα δεις μια σημαντική βελτίωση στα οικονομικά σου. Μπορεί να πάρεις αύξηση στη δουλειά ή οι επενδύσεις που έκανες να έχουν μεγάλες αποδόσεις! Αλλά, πρέπει να κάνεις έναν προϋπολογισμό και να ξοδέψεις μόνο στα αναγκαία, ώστε να βάλεις στην άκρη ένα ποσό. Θα καταφέρεις έτσι να εξασφαλίσεις το μέλλον σου και θα σε σώσει από επερχόμενα προβλήματα. Εάν δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσεις την αποταμίευσης ή που να κάνεις μια επένδυση που να αξίζει, πρέπει να συμβουλευτείς έναν ειδικό. Από την άλλη, να είναι έτοιμος/η για μια ανοδική πορεία στην καριέρα σου. Θα αναζητήσεις ευκαιρίες, επιπλέον, για να βγάλεις τις ηγετικές σας ικανότητες, που θα εντυπωσιάσουν τους ανωτέρους σου. Ωστόσο, η καλή συνεργασία με τα μέλη της ομάδας σου και η εκτίμηση των προσπαθειών των άλλων θα είναι αυτά που θα φέρουν την επιτυχία. Ακόμα, η υποστήριξη και η παρακίνηση του/ης συντρόφου σου στα επαγγελματικά του θα σου δώσει μια αίσθηση ολοκλήρωσης και θα τον/η βοηθήσει να αναπτυχθεί. Ενθάρρυνέ τον/η, όταν χρειάζεται και κάνε τον/ην να νιώσει ότι είσαι πάντα στο πλευρό του/ης.

Το να περνάς όμως πολύ χρόνο με το ταίρι σου βάζοντας τον "προσωπικό σου χώρο και χρόνο" στην άκρη δε θα αφήσει να σκεφτείς καθαρά τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες και μετά να το κατηγορήσεις ότι δε σου δίνει όσα ζητάς. Από την άλλη, το να είστε συνέχεια οι δυο σας, μακριά από παρέες και φίλους, μπορεί να σε κάνει να αισθανθείς ότι πνίγεσαι και να θέλεις να φύγεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, να έχεις πιο γρήγορα αντανακλαστικά για να καταλάβεις, αν έχεις δίπλα σου το λάθος άτομο. Επένδυσε μόνο σε όποιον/α υπάρχει συναισθηματική σύνδεση.

Πίθηκος

Mια επιτυχημένη, ειρηνική και ευλογημένη χρονιά θα είναι αυτή για σένα και στο να παραμείνει έτσι θα "εργαστείς σκληρά", κάτι που θα αποδώσει, με αποτέλεσμα την καλυτέρευση της ζωής σου. Οι φίλοι και η οικογένειά σου θα είναι περήφανοι για εσένα και θα στηρίξουν κάθε βήμα σου. Ενδεχομένως να φοβόσουν να εξερευνήσεις αχαρτογράφητες περιοχές για πολύ καιρό, αλλά αυτή θα είναι η στιγμή που θα αφήσετε τον φόβο σου, προκειμένου να ανακαλύψεις καινούργια πράγματα. Επιπλέον, το 2023 φέρνει σημαντικές αλλαγές στα προσωπικά και τα επαγγελματικά σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα να μοιράσεις εξίσου τον χρόνο σου στη δουλειά και το σπίτι και να απολαύσεις όμορφες οικογενειακές στιγμές. Σχέσεις και δεσμοί θα συσφιχτούν, καθώς κι οι δυο πλευρές θα βελτιώσετε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες. Αν δυσκολευόσουν μέχρι πρότινος να εκφραστείς ελεύθερα, τώρα αυτό θα τελειώσει. Μάλιστα ο ένας θα ενθαρρύνει τον άλλο να βγάλει ό,τι νιώσει και έτσι θα βρεθούν λύσεις στα προβλήματά σας. Αν είσαι μόνος/η, ωστόσο, θα πρέπει να περιμένεις, μέχρι να βρεις τον/ην κατάλληλο/η σύντροφο γιατί δεν είσαι ακόμα έτοιμος/η. Και μη βιαστείς να μπεις σε σχέση, γιατί θα σε αφήσει δυσαρεστημένο/η. Δούλεψε περισσότερο με τον εαυτό σου. Εσύ πάντως που ήδη έχει ξεκινήσει μια νέα σχέση θα απολαύσεις μια χρονιά γεμάτη πάθος και ενθουσιασμό.

Η καριέρα σου δεν βρίσκεται στο σωστό δρόμο εδώ και αρκετό καιρό, λόγω της συνήθειάς σου να μην παίρνεις τα πράγματα πολύ σοβαρά. Ωστόσο, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να την επαναφέρεις στο σωστό δρόμο. Επικεντρώσου στην πρόοδό σου και εργάσου σκληρά για την επίτευξη των στόχων σου. Εάν έχεις αμφιβολίες για κάποιες επιλογές, αναζήτησε καθοδήγηση από ειδικούς ή μεγαλύτερους και πιο έμπειρους ανθρώπους. Πρέπει να πιστέψεις στον εαυτό σου και να σταματήσεις να αμφιβάλλεις για τις ικανότητές σου. Μπορείς να μετακινήσεις βουνά, αν το βάλεις στο μυαλό σου. Όσον αφορά στα οικονομικά σου, φέτος που τίποτα δεν έρχεται εύκολα. Για να αποκτήσεις ό,τι θέλεις, θα χρειαστεί να δουλέψεις πολύ. Χρειάζεται δέσμευση, αφοσίωση, πειθαρχία, επιμονή και υπομονή για να πετύχεις μια οικονομική σταθερότητα.

Πετεινός

Η χρονιά του Λαγού θα είναι γεμάτη σκαμπανεβάσματα για σένα, αφού σε ορισμένους τομείς της ζωής σου θα υπάρξουν θετικές αλλαγές ενώ σε άλλους θα έρθεις αντιμέτωπος/η με πολλές προκλήσεις. Οπότε να είσαι προετοιμασμένος για ό,τι σου φέρει το σύμπαν. Μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις, τα πράγματα θα συμβαίνουν ταυτόχρονα κι εκεί που είσαι έτοιμος/η να βάλεις τα κλάματα, να χαρείς και το αντίθετο. Εκεί που πρέπει να ρίξεις περισσότερο βάρος φέτος είναι η βελτίωση της σχέσης σου με τους άλλους. Μπορεί αρκετές φορές να σου αρέσει να είσαι μόνος/η και να μη μοιράζεσαι, όμως είναι καιρός να αλλάξει αυτό. Πρέπει να δείχνεις την αγάπη σου στους στενούς φίλους και την οικογένειά σου και να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Αν είσαι σε γάμο ή συζείς, οφείλεις να συνηθίσεις να περνάς χρόνο μαζί με τον/η σύντροφό σου. Πειραματίσου, δοκίμασε νέα πράγματα για να προσθέσεις το αλατοπίπερο στη σχέση σου. Αν ασχολείσαι περισσότερο με τη δουλειά ή την παρέα σου, τότε αυτό θα προκαλέσει ρήγμα στην ερωτική σου ζωή. Αν σκέφτεσαι να επεκτείνεις την οικογένειά σου, είναι η κατάλληλη χρονιά. Μην αποφεύγεις τις δύσκολες συζητήσεις, αλλιώς θα αντιμετωπίσεις προβλήματα μακροπρόθεσμα. Αν είσαι ελεύθερος/η, οι πιθανότητες να βρεις την αδελφή ψυχή σου είναι πολλές, αλλά θα συμβεί μόνο εάν είσαι πρόθυμος/η να ανοίξεις την καρδιά σου και να δεχτείς την αγάπη που σου αξίζει. Απομακρύνσου από τη ζώνη άνεσής σου και γνώρισε καινούργιους ανθρώπους.

Στα επαγγελματικά σου, η αλλαγή καριέρας δεν ευνοείται φέτος. Άφησε τα σχέδιά σου μέχρι το επόμενο έτος. Τώρα, δούλεψε σκληρά και προσπάθησε να αξιοποιήσεις στο έπακρο τις δυνατότητες που σου δίνονται, να μάθεις νέες δεξιότητες που θα σε βοηθήσουν να διαπρέψεις στη δουλειά σου. Αν μπήκες πρόσφατα σε μία, θα δυσκολευτείς και θα αισθανθείς ότι σου λείπει η εμπειρία. Ο συγχρονισμός με τους συναδέλφους σου θα είναι δύσκολος, αλλά δεν πρέπει να χάσεις την ελπίδα. Η ομαδικότητα και η ανταλλαγή γνώσεων και πληροφοριών είναι ο καλύτερος τρόπος για να χτίσεις τις σχέσεις με τους συναδέλφους σου. Στα οικονομικά σου θα υπάρξουν μεταπτώσεις. Ξόδεψε μόνο για πράγματα που χρειάζεσαι. Το να κάνεις περιττές αγορές θα σου δημιουργήσει θέματα στο άμεσο μέλλον. Επίσης, να μην κάνεις καμία ριψοκίνδυνη επένδυση. Εάν είναι δυνατόν, φέτος, μην κάνεις τίποτα.

Σκύλος

Ευνοείσαι αρκετά αυτή τη χρονιά. Οι περισσότεροι τομείς της ζωής σου θα δουν ανάπτυξη, κάτι που θα σε κάνει εξαιρετικά χαρούμενο/η. Είσαι τυχερός/η που περιτριγυρίζεσαι από ανθρώπους που σου δίνουν κίνητρα και σε στηρίζουν και φέτος θα νιώσεις ευλογημένος/η που τους έχεις δίπλα σου. Ωστόσο, πρέπει να είσαι υπομονετικός/η και σίγουρος/η για τον εαυτό σου και να προσπαθήσεις να βάλεις δραστηριότητες στην καθημερινότητά σου, που θα ενισχύσουν τις δεξιότητές σου. Προσπάθησε να θέσεις έναν υψηλότερο στόχο και να μην χάνεις καμία ευκαιρία που θα σου έρθει. Αν είχες πιέσεις στο παρελθόν, θα καταφέρεις να τις ξεφορτωθείς. Φρόντισε να βρίσκεσαι συχνότερα στη φύση, για να ανοίξει το μυαλό σου και να σκεφτείς καθαρά τα πράγματα που σε ενοχλούν, καθώς τίποτα δεν είναι καλύτερο από το να ζεις μια ειρηνική, ισορροπημένη και ευτυχισμένη ζωή. Από την άλλη, η ερωτική σου σχέση μπορεί να γίνει πολύ καλύτερη, αν εξερευνήσεις και δοκιμάσεις καινούργια πράγματα. Μην αφήνεις τη βαρεμάρα να σε παρασύρει και διατήρησε τη σπίθα που είχατε τον πρώτο καιρό. Ρομαντικές χειρονομίες, δείπνα, αποδράσεις και ιδιαίτερες στιγμές θα φουντώσουν τη φλόγα του έρωτά σας. Αντίθετα, αν είσαι ελεύθερος/η, δεν θα έχεις την ίδια τύχη, ενδεχομένως γιατί θέματα καριέρας θα σε απασχολήσουν αρκετά.

Αν είσαι ελεύθερος/η επαγγελματίας, θα έχεις κέρδος. Μην διστάσεις να ρισκάρεις, καθώς όλα τα ρίσκα θα σου βγουν και θα κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα. Αν όμως είσαι υπάλληλος, θα χρειαστεί αρκετός χρόνος για να φτάσεις εκεί που θέλεις. Αν ψάχνεις για δουλειά, η επιλογή που θα κάνεις θα είναι αναγκαία κι όχι γιατί σου αρέσει. Από την άλλη, θα υπάρξουν και θέματα στις συνεργασίες σου ή με έναν ανώτερό σου, που θα κληθείς να ακολουθήσεις τις εντολές του κι ας μη σου αρέσουν κι αυτό θα σε στρεσάρει. Μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποια οικονομικά προβλήματα το 2023, αλλά θα τα ξεπεράσεις εύκολα λόγω της ικανότητάς σου να διαχειρίζεσαι καλά τα χρήματά σου. Πρόσεξε, επίσης, πού επενδύεις. Εάν δεν χρειάζεται, προσπάθησε να αποταμιεύσεις χρήματα και μην κάνεις καμία κίνηση που θα σε φέρει σε δυσχέρεια.

Κάπρος/Χοίρος

Το 2023 προβλέπεται μια χρονιά γεμάτη τύχη και ευδαιμονία για σένα. Όλα όσα περιμένες θα είναι δικά σου, απλά πρέπει να στρέψεις τα μάτια σου προς τον στόχο σου και να συνεχίσεις να προχωράς. Η νίκη είναι βέβαιη. Επίσης, μη χάσεις την ελπίδα και την πίστη σου, σε περίπτωση μιας αναποδιάς. Όπως λέει και το ρητό «πέσε επτά φορές, σήκω οκτώ». Να είσαι αισιόδοξος/η και τα πράγματα θα μπουν στη σωστή σειρά. Επιπλέον, δεν είναι πολύ αργά για να κάνεις θετικές αλλαγές στη ζωή σου. Είσαι υπεύθυνος/η της μοίρας σου και ακολουθώντας τον κατάλληλο δρόμο θα βγεις εκεί που θέλεις. Το μεγαλύτερο μέρος του έτους θα έχει ανάπτυξη και ευημερία, αν και πρέπει να εμπιστευτείς τις ικανότητές σου, να διεκδικείς και να μην αφήσεις κανέναν να σου ρίξει το ηθικό. Κάνε αυτό που έχεις στο μυαλό σου και ξάφνιασε τους πάντες! Ευνοούνται και τα επαγγελματικά σου. Θα δικαιωθείς από επιλογές σου, ενώ θα διατηρήσεις την καλή σχέση ανάμεσα στους ανώτερους και τους συναδέλφους σου, που θα σε στηρίξουν, όταν κι αν χρειαστεί. Μπορεί επίσης να έχεις και οικονομική ανάπτυξη, κάτι που θα σε ενθαρρύνει να επενδύσεις τα χρήματά σου. Ωστόσο, εάν είσαι άπειρος/η και δεν γνωρίζεις από αυτά, καλύτερα να συμβουλευτείς έναν ειδικό. Μια αλλαγή καριέρας, όμως, δεν θα πάει καλά. Πρέπει να περιμένεις μέχρι το επόμενο έτος, γιατί πολλά μπορεί να πάνε στραβά. Υπομονή λοιπόν. Αν είσαι συνέταιρος σε μια επιχείρηση, ενδέχεται να αντιμετωπίσεις δυσκολίες. Να είσαι προσεκτικός/η με τα έξοδά σου, να ξοδεύεις μόνο για τα απαραίτητα και να αποφύγεις τις αγορές ειδών πολυτελείας. Επίσης, αναζητήστε επιπλέον πηγές εσόδων.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, μην αφήνεις τον ρομαντισμό στη σχέση σου να πεθάνει. Οι όμορφες χειρονομίες θα κάνουν τον/ην σύντροφό σου ευτυχισμένο/η και θα δεθείτε περισσότερο. Να τον/ην εκπλήσσεις κάθε τόσο για να τον/ην κάνεις να αισθάνεται ξεχωριστός/η και αγαπημένος/η. Ένα ταξίδι μόνο για δύο θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά. Αν είσαι ελεύθερος/η, θα βρεις το ταίρι που περίμενες καιρό και αυτό θα σηματοδοτήσει την αρχή ενός παραμυθιού με αίσια κατάληξη. Ωστόσο, μην βιαστείς στο οτιδήποτε και αφιέρωσε χρόνο για να γνωρίσεις και να κατανοήσεις το άλλο άτομο και τις ανάγκες του. Επιπλέον, είναι ευνοϊκή η περίοδος για την απόκτηση παιδιών.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved