Μάιος 2023: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια

Για πάμε να δούμε τι γίνεται στον ουρανό...

Ο Μάιος μας έρχεται με βήμα ταχύ, φέρνοντας πολλές αλλαγές στο πλανητικό σκηνικό, που άλλους θα ανακουφίσουν κι άλλους θα ικανοποιήσουν. Ας πάμε, όμως, να δούμε τι να περιμένουμε από αυτόν:

- Η Πανσέληνος των Λουλουδιών και ταυτόχρονα Σεληνιακή έκλειψη γίνεται 05/05, στις 20:24 ώρα Ελλάδας, στις 14° 58’ του Σκορπιού. Σκορπιοί και Ταύροι είστε οι κινητήριοι μοχλοί των εξελίξεων και χύνοντας άπλετο φως στις οικογενειακές, επαγγελματικές και ερωτικές υποθέσεις τόσο τις δικές σας όσο και Λεόντων και Υδροχόων. «Το χρήμα και πώς θα το αποκτήσετε» θα είναι το μάθημα που καλείστε να δώσετε όλοι με επιτυχία και προκειμένου να το περάσετε, δε θα αποφύγετε κάποιες υπερβολές, ξεροκεφαλιά, «καπελώματα», περιορισμούς ή απαιτήσεις. Ζυγοί και Κριοί μότο σας θα πρέπει να είναι το «προσέχω για να έχω... και να κατέχω» τόσο οικονομικά όσο και σεξουαλικά, οπότε παραμερίστε ενθουσιασμούς και παρορμήσεις και κινηθείτε μεθοδικά και με στόχο.Καρκίνοι, Αιγόκεροι καλείστε να ποντάρετε τα πάντα στον έρωτα ή να παίξετε τα ρέστα σας, αν θέλετε να διώξετε τη μοναξιά σας. Να θυμάστε, χωρίς "πόνο" δεν έχετε κέρδος!

- H Αφροδίτη, στις 7/5, 17:24 πμ θα περάσει στον Καρκίνο κι εσείς οι Κάβουρες θα έχετε αρκετούς λόγους για να χαρείτε, καθώς η Ωραία, όχι μόνο θα σας δώσει απέραντη γλύκα, αλλά θα σας κάνει και περιζήτητους στο αντίθετο φύλο, αυξάνοντας τις πιθανότητες σε σας τους ελεύθερους να... πιάσετε με τις δαγκάνες σας εκείνον/η, που λαχταρά η καρδούλα σας. Όχι ότι οι δεσμευμένοι θα μείνετε με το παράπονο! Στα όπα-όπα θα σας έχει το ταίρι σας και δε θα χρειαστεί να το ταράξετε στη μουρμούρα για να σας κάνει τα χατίρια. Κι εσείς όμως οι Κριοί, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι, ίσως ανακαλύψετε ότι η γκρίνια... αποδίδει και μάλιστα, αν το πάτε πλαγίως και μελιστάλαχτα, θα βγείτε κερδισμένοι τόσο στη σχέση σας, όσο και στα επαγγελματικά και το σπίτι σας. Δίδυμοι και Τοξότες είναι η ευκαιρία σας να κάνετε καβάτζα στα οικονομικά και σεξουαλικά! Ιχθύες, Παρθένοι και Σκορπιοί μύρισε έρωτας! Χαμογελάστε, γνωριστείτε, ελάτε κοντά με το διπλανό ή τη διπλανή σας και θα περάσετε μούρλια!

Ο Δίας, στις 16/5, 20:20, φεύγει από τον Κριό και περνά στον Ταύρο, φέρνοντας χαρά μεγάλη πρώτα σε σας τους Ταύρους που θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε την προσωπική σας ζωή. Ενθουσιώδεις, χαμογελαστοί και ορεξάτοι για καινούργιες προοπτικές, τίποτα δε φαίνεται να στέκεται εμπόδιο στα πλάνα σας κι οι αναποδιές που ενδεχομένως να εμφανιστούν, θα ξεπεραστούν γρήγορα και χωρίς να σας αφήσουν "σημάδια". Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, θετικές εξελίξεις θα έχετε στα επαγγελματικά, τα οικογενειακά και τις σχέσεις σας, αρκεί να μη σας πιάσει το ανικανοποίητο και υποπέσετε σε υπερβολές και... σφάλματα. Θα αυξήσετε σημαντικά τον κύκλο ή τη δημοφιλία σας, ίσως εμφανιστούν νέες ευκαιρίες, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσετε ένα ακίνητο. Σεξουαλικά και οικονομικά, Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, θα έχετε τις ευκαιρίες σας, αν ρισκάρετε ενώ εσείς οι Παρθένοι και Ιχθύες, θα προσελκύσετε καινούργια άτομα, θα κάνετε σημαντικές γνωριμίες ή και ταξίδια και η καθημερινότητά σας θα κυλά χωρίς αναποδιές. Εσείς, Δίδυμοι και Τοξότες, θα έχετε εύνοια στα εργασιακά και σε θέματα υγείας!

- Η Νέα Σελήνη του Μαΐου γίνεται 19/05, 18:59 ώρα Ελλάδας, στις 28° 25’ του Ταύρου, καλώντας εσάς τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος) να κλείσετε τα παλιά βιβλία και να ξεκινήσετε ένα καινούργιο κεφάλαιο, προκειμένου να πετύχετε προσωπικές κι επαγγελματικές σας επιδιώξεις και στόχους. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να πατήσετε γερά στα πόδια σας, να έχετε επίγνωση των καταστάσεων, να δείξετε επιμονή και αφοσίωση και να ακολουθήσετε την πεπατημένη. Αυτό ξέρετε, αυτό εμπιστεύεστε ένα πράγμα. Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι δεν πρέπει να είστε ευέλικτοι και πονηροί ταυτόχρονα για να αντιληφθείτε «επικίνδυνες» για την τσέπη ή την καρδιά σας ενέργειες γιατί θα υπάρξουν και άνθρωποι που θα προσπαθήσουν να σας φουσκώσουν τα μυαλά και να σας δελεάσουν με εύκολα κέρδη ή ερωτικές απολαύσεις. Εσείς πάλι, Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί ευνοείστε αρκετά σε οποιοδήποτε νέο σας ξεκίνημα, οικονομικό ή συναισθηματικό, προχωρήστε μπροστά και μην κοιτάτε πίσω!

- ΟΆρης στις 20/5, 18:33 περνά στον πύρινο Λέοντα, ενισχύοντας τη σιγουριά, την ισχυρή θέληση και τις αρχηγικές τάσεις σε εσάς τα Λιοντάρια, ενώ Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί θα κληθείτε να αναλάβετε πρωτοβουλίες και να κάνετε αρκετά τόσο σε προσωπικό, όσο και επαγγελματικό επίπεδο. Σαφώς, δε θα γίνουν με ευχάριστο τρόπο και μέσα στην καλή χαρά, αλλά με εντάσεις, επιβολή και ενδεχομένως ρήξεις με πρόσωπα με τα οποία ζείτε, ανήκουν στο στενό σας περιβάλλον ή συνεργάζεστε. Επιπλέον, η αλαζονεία, η προκλητικότητα ή ο σνομπισμός θα δημιουργήσουν ανταγωνισμούς και επιθετικότητα. Από την άλλη, εσείς Αιγόκεροι και Καρκίνοι θα γίνετε πιο τολμηροί στα οικονομικά σας, ενώ Κριοί, Ζυγοί και Τοξότες... στον έρωτα.

- Ο Ήλιος μπαίνει στους Διδύμους, 21/5, 10:09 πμ, παρέχοντας τη δυνατότητα σε εσάς τα Διδυμάκια να μονοπωλήσετε το ενδιαφέρον, να μεγαλώσετε τη δημοτικότητά σας, να κάνετε καινούργιες γνωριμίες, να επικοινωνήσετε με πολλούς ανθρώπους και να ανανεωθείτε εξωτερικά, με αλλαγές στην εμφάνιση και το στιλ σας, αλλά και εσωτερικά με τις γνώσεις και τις εμπειρίες που θα μαζέψετε, έτσι ώστε να βιώσετε πιο ευχάριστα την καθημερινότητά σας. Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, θα υπάρξει μια κινητικότητα όσον αφορά σε θέματα της οικογένειας, των επαγγελματικών ή των σχέσεών σας, όμως μην πάρετε πολύ στα σοβαρά κάποιες επιπόλαιες ή άστατες συμπεριφορές γιατί θα αποπροσανατολιστείτε από τους στόχους σας. Ταύροι και Σκορπιοί, η προσοχή σας θα στραφεί στην ανεύρεση τρόπων για να αυξήσετε τα έσοδά σας αλλά και στα σεξουαλικά σας. Και στις δύο περιπτώσεις απαιτείτε ευελιξία και πονηριά! Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι, οι ευκαιρίες σας να αυξήσετε το γκρουπ των θαυμαστών σας και να κερδίσετε εντυπώσεις και καρδιές αυξάνονται και πληθύνονται.

- Ο Ερμής θα συνεχίσει να κινείται ανάδρομα στον Ταύρο έως τις 15/5, δημιουργώντας αρκετά ζητήματα τόσο στην επικοινωνία, τις επαφές και τις μετακινήσεις, εσάς των Ταύρων, Σκορπιών, Υδροχόων και Λεόντων. Από εκεί και ύστερα, θα πάρει πάλι φόρα και θα βοηθήσει να «τρέξετε» σχέδια και υποθέσεις σας που ήταν σε αναμονή, να πάρετε αποφάσεις και να κλείσετε υποχρεώσεις και δουλειές. Από κοντά, εσείς Κριοί και Ζυγοί, που με την ορθοδρόμησή του, μπορεί να δείτε το ταμείο σας να ξαναγεμίζει, να βρείτε τρόπο να αυξήσετε τα χρήματά σας ή να γεμίσετε το κρεβάτι σας, αλλά και εσείς Καρκίνοι και Αιγόκεροι για να ξαναβγείτε στην πιάτσα και να έχετε μεγάλες επιτυχίες στο αντίθετο φύλο!

Αρκετά γεγονότα και εξελίξεις θα έχει ο Μάιος, όμως όλα εξαρτώνται από τα τερτίπια των πλανητών μεταξύ τους, οπότε αν θέλετε να προετοιμαστείτε κατάλληλα ως προς τι να προσέξετε ή να κάνετε και να μάθετε πότε, πώς κι αν επηρεάζεστε, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved