Απρίλιος 2023: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια

Για πάμε να δούμε τι γίνεται στον ουρανό...

Απρίλιος 2023: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια

Ο Απρίλιος καταφτάνει και φέρνει πολλές αλλαγές στο πλανητικό σκηνικό, που άλλους θα ανακουφίσουν κι άλλους θα ικανοποιήσουν. Ας πάμε, όμως, να δούμε τι να περιμένουμε από αυτόν:

- Ο Ερμής, στις 3/4, 19:22 μπαίνει στον Ταύρο, καλώντας κυρίως εσάς τους Ταύρους να παραμείνετε εντός πορείας, σταθεροί στις αποφάσεις και τις απόψεις σας, να σκεφτείτε το συμφέρον σας και να υλοποιήσετε όσα έχετε κατά νου που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σας αλλά και την οικονομική σας κατάσταση. Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι να έχετε υπομονή και να μη βιάζεστε στο οτιδήποτε θέλετε να κάνετε, ανεξάρτητα από τις πιέσεις που σας ασκούνται. Αγάλι-αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι, απλά προσέξτε μην πεισμώσετε και επιμείνετε στο δικό σας δίκιο. Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί όλο στα λεφτά, τους έρωτες και απολαύσεις θα είναι το μυαλό σας.

Στις 20/04, θα βρίσκεται σε στάση και στις 22/04 θα γυρίσει ανάδρομος έως τις 15/05, που θα φτάσει στις 05° 51’ του Ταύρου, δημιουργώντας αρκετά ζητήματα τόσο στην επικοινωνία, τις επαφές και τις μετακινήσεις, εσάς των Ταύρων, Σκορπιών, Υδροχόων και Λεόντων. Από εκεί και ύστερα, θα πάρει πάλι φόρα και θα βοηθήσει να «τρέξετε» σχέδια και υποθέσεις σας που ήταν σε αναμονή, να πάρετε αποφάσεις και να κλείσετε υποχρεώσεις και δουλειές. Από κοντά, εσείς Κριοί και Ζυγοί, που με την ορθοδρόμησή του, μπορεί να δείτε το ταμείο σας να ξαναγεμίζει, να βρείτε τρόπο να αυξήσετε τα χρήματά σας ή να γεμίσετε το κρεβάτι σας, αλλά και εσείς Καρκίνοι και Αιγόκεροι για να ξαναβγείτε στην πιάτσα και να έχετε μεγάλες επιτυχίες στο αντίθετο φύλο!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

- Η Ροζ Πανσέληνος έρχεται στις 6/04, 07:34 ώρα Ελλάδας στις 16° 07’ του Ζυγού, φέρνοντας στο επίκεντρο των εξελίξεων εσάς τις Ζυγαριές, αλλά και τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους και Αιγόκερους). Το Εγώ και το Εμείς θα έρθει σε σύγκρουση και από τη μια θα θέλετε να είστε αυτόνομοι, από την άλλη θα δείτε ότι είναι δύσκολο κάποια πράγματα να τα καταφέρετε μόνοι σας. Όλες οι σχέσεις σας θα δοκιμαστούν και χρειάζεται να θυμάστε πάντα τι σας ενώνει κι όχι τι σας χωρίζει. Παρθένοι και Ιχθύες προσέχετε με τη διαχείριση των οικονομικών σας και των ερωτικών σας, ενώ Δίδυμοι, Υδροχόοι και Τοξότες βλέπετε τις μετοχές σας στο χρηματιστήριο του έρωτα να ανεβαίνουν και κερδίζετε εμπιστοσύνη και καρδιές!

- H Αφροδίτη, στις 11/4, 7:47 πμ θα μπειστους Διδύμους κι εσείς τα Διδυμάκια δε θα κρατιέστε. Δημοφιλέστατοι, επικοινωνιακότατοι, συμπαθέστατοι, θα θέλετε να ξαναβρείτε τη χαμένη σας φρεσκάδα και ζωντάνια. Στους υπόλοιπους του Μεταβλητού Σταυρού (Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες) η ανάγκη να παίξετε, να φλερτάρετε και να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή αλλά και τον χώρο ή τη σχέση σας θα είναι μεγάλη, ενώ και στα επαγγελματικά σας θα διευκολυνθείτε και θα έχετε τις ευκαιρίες σας να αναδείξετε τα ταλέντα σας. Ευνοείστε κι εσείς οι Ταύροι και Σκορπιοί, καθώς οικονομικά και σεξουαλικά θα ζήσετε μεγάλες στιγμές και θα αφήσετε όνομα. Υδροχόοι, Λέοντες και Ζυγοί θα κάνετε τόσες νέες γνωριμίες που θα απορήσετε πού κρύβονταν όλοι αυτοί οι άνθρωποι ενώ κάποια από αυτές θα έχει ερωτική χροιά.

- Η Νέα Σελήνη και η πρώτη Ηλιακή έκλειψη του 2023, γίνεται στις 20/04, 07:12 ώρα Ελλάδας στις 29° 50’ Κριού κι εσείς εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού, Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι που έχετε γεννηθεί την τελευταία μέρα του ζωδίου σας, καλείστε να ξεκινήσετε έναν καινούργιο κύκλο στην προσωπική κι επαγγελματική ζωή σας. Οφείλετε, λοιπόν, να πάρετε τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα σας φέρουν στο κατώφλι μιας επιτυχίας. Δημιουργία μιας σχέσης, αναγνώριση των κόπων σας στη δουλειά, αλλαγές στο σπίτι ή την εμφάνιση είναι κάποια από αυτά που αναμένεται να λάβετε. Δεν πρέπει όμως να αφήσετε κανένα εμπόδιο να σταθεί στο δρόμο σας, ενδεχομένως να πρέπει να γίνετε και λίγο εγωιστές και να κοιτάξετε λίγο τον εαυτό σας, για να μη χάσετε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν, ασχολούμενοι με τους άλλους. Ιχθύες, Παρθένοι, Τοξότες και Δίδυμοι προετοιμαστείτε για μια συναρπαστική κι ερωτική περίοδο!

- Ο Ήλιος μπαίνει στον Ταύρο 20/4, 11:14 πμ κι εσείς οι Ταύροι παίρνετε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις, οπότε έχετε κάθε λόγο να χαμογελάσετε πλατιά. Θα αυξήσετε τη δημοφιλία σας, θα έχετε τη δυνατότητα να πετύχετε τις προσωπικές σας επιδιώξεις, να βάλετε τις βάσεις για ένα δικό σας οικοδόμημα που θα έχει σταθερότητα και ανθεκτικότητα και να δημιουργήσετε τις συνθήκες εκείνες που θα σας επιτρέψουν να αποκτήσετε όσα επιθυμείτε. Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι θα υπάρξουν αρκετές εξελίξεις στα οικογενειακά, επαγγελματικά και στις σχέσεις σας, ως επί τω πλείστον θετικές, οπότε να είστε έτοιμοι να αναλάβετε δράση. Κριοί και Ζυγοί το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στα οικονομικά σας, κυρίως στην ανεύρεση τρόπων για να αυξήσετε τα έσοδά σας. Αιγόκεροι, Καρκίνοι και Παρθένοι θα λάμπετε με την παρουσία σας, θα κερδίζετε την προσοχή, τα θετικά σχόλια αλλά και καρδιές.

- ΟΆρης θα παραμείνει όλο τον μήνα στον Καρκίνο, δοκιμάζοντας την υπομονή και τις αντοχές των Αιγόκερων, Κριών και Ζυγών, βάζοντας σε έξοδα και ξόδεμα συναισθημάτων Διδύμους και Τοξότες, βάζοντας σε ερωτική εγρήγορση τους Ιχθύς και σε μπελάδες με φίλους και ομάδες τις Παρθένους.

Αρκετά γεγονότα και εξελίξεις θα έχει ο Απρίλιος, όμως όλα εξαρτώνται από τα τερτίπια των πλανητών μεταξύ τους, οπότε αν θέλετε να προετοιμαστείτε κατάλληλα ως προς τι να προσέξετε ή να κάνετε και να μάθετε πότε, πώς κι αν επηρεάζεστε, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved