AstroBeauty Απριλίου 2023: Οι ιδανικές μέρες για φροντίδα και ομορφιά

Αν θέλεις να μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος/η και να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις, λάβε υπόψη σου τις ημερομηνίες που σου προτείνουμε

Λίνα Χαμπιλίδου
AstroBeauty Απριλίου 2023: Οι ιδανικές μέρες για φροντίδα και ομορφιά

Δεν σου βγήκε το χρώμα των μαλλιών όπως ήθελες; Μήπως η κομμώτρια ή ο κομμωτής σου πήρε τα μαλλιά περισσότερο από αυτό που είχατε συνεννοηθει ή το καινούργιο σου κούρεμα δε σου πάει καθόλου και μετάνιωσες; Σου χάλασε το ημιμόνιμο; Η αποτρίχωση με laser δεν πήγε καλά ή το beauty spa, εκτός του ότι σε ξεπεντάριασε, δε σου πρόσφερε κάτι σημαντικό; Για όλα τα παραπάνω και για ακόμα περισσότερα, υπάρχει εξήγηση! Μάλλον πήγες κόντρα στους πλανήτες και τα ζώδια που δε σε ευνοούσαν εκείνες τις μέρες.

Μη γελάς! Το ήξερες, πχ, ότι οι γυναίκες, χρόνια πριν, κούρευαν, έβαφαν τα μαλλιά τους ή έκαναν θεραπείες ομορφιάς με βάση τη Σελήνη; Οι κινήσεις και οι όψεις των πλανητών, αλλά και οι διελεύσεις της Σελήνης είναι ένας εξαιρετικός οδηγός για να κλείσεις τα ραντεβού σου στο κομμωτήριο, να φτιάξεις τα νύχια σου, να περιποιηθείς τον εαυτό σου, αλλά και να κάνεις τα ψώνια σου, μένοντας απόλυτα ικανοποιημένος/η από τις επιλογές σου και τα αποτελέσματα.

Θυμήσου ότι η Σελήνη παραμένει σε κάθε ζώδιο 2,5 ημέρες, ενώ οι όψεις έχουν επιρροή περίπου +/- 2 μέρες από την ημερομηνία που ολοκληρώνονται με ακρίβεια!

Δες παρακάτω ποιες ημερομηνίες, μέσα στον Απρίλιο, είναι ιδανικές για όλα τα παραπάνω και τι ΔΕΝ πρέπει να κάνεις!

2-4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ

Κανόνισε οπωσδήποτε να φτιάξεις τα νύχια σου! Ένα απλό μανικιούρ ή πεντικιούρ, αλλά και εργασίες πιο απαιτητικές, όπως το να βάλεις τεχνητά νύχια θα γίνουν με τον καλύτερο τρόπο. Θα είναι άψογα ακόμη και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Επίσης, καθαρισμός προσώπου και θεραπείες ομορφιάς ή μια μίνι αποτοξίνωση προτείνονται ανεπιφύλακτα.

4-6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ

Την καλύτερη κρέμα για τις ανάγκες του δέρματός σου θα διαλέξεις, αν πας σήμερα για ψώνια. Επίσης, ό,τι αγοράσεις από ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ θα ξεχωρίζουν για τη φινέτσα και το στιλ τους.

6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ

Η καλύτερη μέρα για να βάψεις τα μαλλιά σου! Το χρώμα διατηρείται περισσότερο, ενώ εάν συνδυάσεις και κάποιες θεραπείες ή μάσκες, θα δεις πραγματική αλλαγή στην ποιότητα της τρίχας σου.

7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Εξαιρετική ημέρα για να αγοράσεις ένα ακριβό καλό άρωμα, αλλά και ρούχα ή κοσμήματα. Η φαντασία σου και το καλό σου γούστο θα σε κάνουν να επιλέξεις μοναδικά outfits και αξεσουάρ που θα σου πηγαίνουν τέλεια και θα σε κάνουν να ξεχωρίζεις. Σήμερα, θα μπορούσες επίσης να κάνεις μία επίσκεψη σε ένα spa, ειδικά το υδρομασάζ θα το ευχαριστηθείς δεόντως. Ακόμη, είναι καλή στιγμή για να κλείσεις μία θεραπεία botox.

9-11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ

Για να απαλλαγείς από την κυτταρίτιδα, φρόντισε να εκμεταλλευτείς την σημερινή μέρα. Κάνε ένα scrub με θαλασσινό αλάτι και εφάρμοσε στο δέρμα σου μία κρέμα για να την καταπολεμήσεις. Προτίμησε να είναι κάποια με φυσικά συστατικά και θα δεις θαύματα!

11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ιδανική στιγμή για να αγοράσεις ένα αποκαλυπτικό ρούχο ή σέξι εσώρουχα. Θα σου ταιριάζουν γάντι και σίγουρα θα απογειώσουν το σεξαπίλ σου. Αν, πάλι, θέλεις να κάνεις μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή σου, ίσως και κάποια πλαστική επέμβαση προσώπου ή σώματος, το αποτέλεσμα θα είναι εγγυημένα καλό.

14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ

Απόφυγε να ξεκινήσεις τώρα μία θεραπεία στο δέρμα σου ή να αγοράσεις κάποιο ανάλογο προϊόν. Μόνο εάν έχεις ξαναδοκιμάσει κάτι κι έχεις έμεινες ικανοποιημένος/η μπορείς να το ξανακάνεις. Από την άλλη, είναι η πλέον κατάλληλη στιγμή για να αρχίσεις διατροφή για απώλεια βάρους. Δύσκολα θα τη χαλάσεις!

17-19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

Αποφεύγεις να πειράξεις οτιδήποτε πάνω στο κεφάλι σου. Αυτό σημαίνει πως είναι καλύτερα να αναβάλλεις την επίσκεψη στο κομμωτήριο, να μην βγάλεις τα φρύδια σου, να μην πας για botox ή extensions βλεφαρίδων.

20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

Αυτή η μέρα είναι από τις πιο καλές για να πας για κούρεμα, εάν θέλεις όμως τα μαλλιά σου να μακρύνουν γρήγορα. Αντιθέτως και για τον ίδιο ακριβώς λόγο μην κανονίσεις ραντεβού για αποτρίχωση. Το αποτέλεσμα θα κρατήσει λιγότερο από όσο περιμένεις.

27-29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ

Οπωσδήποτε είναι μία κατάλληλη μέρα για μια επίσκεψη στο κομμωτήριο. Ακόμη κι ένα απλό χτένισμα να επιλέξεις, θα σου βγει τόσο καλό που αποκλείεται να μην ακούσεις πολλά κομπλιμέντα. Μπορείς, επίσης, να αγοράσεις ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, κοσμήματα, ένα ακριβό άρωμα. Όλα όσα θα σε κάνουν να νιώσεις την πολυτέλεια. Προσοχή μόνο να μην πάρεις κάτι πολύ λαμπερό ή υπερβολικό σε τέτοιο βαθμό που να είναι κακόγουστο.

29-30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ

Όπως σου είπαμε και στην αρχή του μήνα, αυτές είναι nails days, detox και θεραπείες προσώπου και σώματος.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved