Απρίλιος 2023: Όχι πια μόνα! Αυτά τα ζώδια θα μπουν σε σχέση

Είναι το στρώμα σου διπλό; Αν δεν είναι... θα γίνει σύντομα

Απρίλιος 2023: Όχι πια μόνα! Αυτά τα ζώδια θα μπουν σε σχέση

Αν ανήκεις σε ένα από τα ζώδια που θα σου αναφέρουμε παρακάτω, μπορεί να σταματήσεις να είσαι single. Ο Απρίλιος επιφυλάσσει μεγάλες στιγμές στα ερωτικά σου και κατά πάσα πιθανότητα θα σε βοηθήσει να βρεις ένα ταίρι, το οποίο είτε το ήθελες καιρό είτε θα το γνωρίσεις μέσα στον μήνα. Διάβασε, λοιπόν, λίγο πιο κάτω και δες, αν ανήκεις στους τυχερούς, που θα δουν τον έρωτα να τους χτυπά την πόρτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μέχρι τις 10/4 χροντρικά, με την Αφροδίτη απέναντί σου, με τον Ερμή από τις 3/4 πάλι στον 7ο οίκο σου και εννοείται τον Ήλιο στον Ταύρο, συμπρωταγωνιστείς όλον τον μήνα, οπότε λογικό είναι να αυξάνονται οι πιθανότητες για να μπεις σε μια σχέση. Από επίμονα φλερτ και προτάσεις θα έχεις ένα σωρό και μάλιστα αρκετά αξιόλογα, οπότε αν απέναντί σου έχεις έναν άνθρωπο που μπορεί να σου προσφέρει αγάπη, στήριξη και ό,τι λέει να το εννοεί, πώς να του πεις όχι. Επίσης, δεν αποκλείεται μια απλή σχέση να γίνει πιο... στενή, με μια συμβίωση. Και φυσικά, από τις 11 και μετά, η Αφροδίτη στους Διδύμους και 8ο οίκο σου, θα σου τονώσει και το σεξαπίλ και εννοείται ότι θα ελκύεις το αντίθετο φύλο σαν μαγνήτης κι εδώ φαίνεται να ψήνεται καυτό ειδύλλιο.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη από τις 11/4 απέναντί σου αλλά και τον Δία που θα παραμείνει στον 5ο οίκο σου και τον Απρίλιο, σε όποιο δεκαήμερο κι αν ανήκεις, εκτός από εσένα που έχεις γεννηθεί τις πρώτες πρώτες μέρες του ζωδίου σου, οι επιτυχίες σου στο αντίθετο φύλο θα είναι πολλές, οπότε και οι πιθανότητες να μπεις σε μια σχέση είναι αυξημένες. Το θέμα βέβαια είναι να θέλεις κιόλας και να μη βιαστείς να κάνεις τις επιλογές σου, ούτε να αφήσεις να σε παρασύρουν "λόγια του αέρα" ή το συναίσθημα της στιγμής και χαντακωθείς. Προοπτικές, πάντως, για κάτι πολύ καλό στην ζωή σου υπάρχουν, όπως είναι βέβαιο και το ότι θα σε διεκδικήσουν πολλοί/ες.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη φεύγει στις 10 από τον 8ο οίκο σου, αλλά θα έχει προλάβει να έρθει ο Ερμής, να την αναπληρώσει και αργότερα ο Ήλιος, οπότε, όπως αντιλαμβάνεσαι και με δεδομένη την παρουσία του Δία στον 7ο οίκο σου και του Πλούτωνα στον 5ο, σε όποιο δεκαήμερο κι αν ανήκεις, είτε έτσι είτε αλλιώς, το θέμα "όχι μόνο σεξ", αλλά "σε σχέση" θα είναι προτεραιότητά σου, Ωστόσο, έχεις όλα τα προσόντα για να μπεις σε μια που, αν μη τι άλλο, θα καλοπεράσεις ή αν είσαι των πολύ αρχικών ημερών, να κάνεις ένα δεσμό ζωής. Η γοητεία σου και ο ερωτισμός σου θα κάψουν καρδιές και δεν αποκλείται μια καινούργια γνωριμία να εξελιχθείς ραγδαία, μετά τις 11/4, με την Αφροδίτη στον 9ο οίκο σου. Σε αυτό να συνηγορούν και οι δύο εκλείψεις, της Πανσελήνου στις 6 του μήνα στο ζώδιό σου και της Νέας Σελήνης στις 20, στον Κριό, απέναντί σου.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved