Μάρτιος 2023: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια

Για πάμε να δούμε τι γίνεται στον ουρανό...

Μάρτιος 2023: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια

Ο πρώτος μήνας της άνοιξης και μήνας της αστρολογίας, ο Μάρτιος, καταφτάνει, αλλά όχι με ενθουσιασμό και θα δούμε στην πορεία γιατί. Το σίγουρο είναι ότι φέρνει πολλές αλλαγές στο πλανητικό σκηνικό, που άλλους θα ανακουφίσουν κι άλλους θα ικανοποιήσουν. Ας πάμε, όμως, να δούμε τι να περιμένουμε από αυτόν:

- Ο Ερμής, στις 3/3, 00:53, περνά στους Ιχθύς, χαρίζοντας έμπνευση και ενισχύοντας τις καλλιτεχνικές τάσεις σε σας τα Ψάρια, αλλά και σε Παρθένους, Διδύμους και Τοξότες, ειδικά στους δύο τελευταίους που είστε στην τσίτα, λόγω του Άρη. Στα πρακτικά θέματα, βέβαια, θα δηλώσετε αδυναμία, αλλά ένα διάλειμμα καλό θα σας κάνει για να χαλαρώσετε και να δείτε τα πράγματα από άλλη οπτική. Σκορπιοί και Ταύροι οι επιτυχίες στον ερωτικό τομέα θα σας πάρουν τα μυαλά. Λέοντες και Υδροχόοι στα χρήματα θα χάσετε λίγο το μπούσουλα, αλλά στα αισθήματα θα προοδεύσετε. Καρκίνοι και Αιγόκεροι θα βρείτε τον τρόπο να εκφράσετε τη γνώμη, τις ιδέες και τις απόψεις σας, χωρίς να ανοίξει... ρουθούνι!

Στις 19/3, 6:25 πμ μπαίνει στον Κριό, αυξάνοντας τους ρυθμούς της καθημερινότητας στο μέγιστο σε Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς κι Αιγόκερους, κάνοντάς σας εξωστρεφείς, ειλικρινείς και επικοινωνιακούς. Θα αδράξετε την ευκαιρία να εκφράσετε τις ιδέες σας, να κάνετε τις επαφές και τις συναντήσεις σας, να διευθετήσετε γραφειοκρατικές υποθέσεις και φυσικά να συναναστραφείτε με κόσμο. Αν όμως θέλετε να έχετε θετικά αποτελέσματα, ελέγξτε τη νευρικότητα, τον αυθορμητισμό και την ανάγκη σας να πείτε την αλήθεια σας. Εσείς μπορεί να ξεχάσετε ό,τι ξεστομίσετε, όχι όμως κι αυτός που το άκουσε. Οι πιο τυχεροί ίσως κάνουν κι ένα ταξιδάκι-αστραπή που πολύ θα τους αναζωογονήσει. Ιχθύες και Παρθένοι, ήρθε η ώρα να βάλετε μπροστά οικονομικά και ερωτικά ζητήματα και να πάρετε αποφάσεις. Ευνοημένοι θα είναι και οι Δίδυμοι, Τοξότες, Λέοντες και Υδροχόοι που θα διαφημιστούν με τον καλύτερο τρόπο και θα κερδίσουν τις εντυπώσεις.

- Η Πανσέληνος του μήνα γίνεται στις 7/3, 14:40, 16° 40’ Παρθένου, επηρεάζοντας στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύες). Ενδεχομένως να έρθουν αλήθειες στο φως που θα σας φέρουν σε αμήχανη θέση ή δε θα ξέρετε πώς να τις διαχειριστείτε, ωστόσο, είναι αναγκαίο για τη μετέπειτα πορεία σας να τις αντιμετωπίσετε. Από την άλλη, θα έχετε τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσετε το τοπίο σε σχέσεις και συνεργασίες σας και να τις θέσετε σε άλλη βάση. Η εθελοτυφλία και η ανεκτικότητα σίγουρα δε θα σας βοηθήσει, αφού θα παρατείνετε κι άλλο το μαρτύριό σας και τελικά δε θα αποφύγετε μια ρήξη. Οπότε καλό θα ήταν να βγάλετε τα κεφαλάκι από την άμμο και να δείτε κατάματα τις προκλήσεις. Προσοχή χρειάζεται και σε σας, Λέοντες και Υδροχόοι, στα χρήματά σας και τα ερωτικά σας, αφού μια αλλαγή θα ανακατέψει την τράπουλα, ενώ κι εσείς Σκορπιοί και Ταύροι καλό θα ήταν να μην κάνετε σχέδια και όνειρα.

-Την ίδια μέρα, 15:31, ο Κρόνος εγκαταλείπει οριστικά τον Υδροχόο και περνά στους Ιχθύς, βάζοντας δύσκολα σε σας τους Μεταβλητούς (Ιχθύες, Παρθένους, Διδύμους και Τοξότες)! Τα μαθήματα που θα πάρετε θα είναι πολλά, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο, ενώ θα ξαναθυμηθείτε τη φράση «περάστε από το ταμείο», αν δεν καταλάβετε εξ’ αρχής ότι το «πρέπει», οι νόμοι και οι κανόνες κάνουν κουμάντο κι όχι το τι θέλετε ή σας αρέσει. Ήρθε η ώρα να, σοβαρευτείτε, αναλάβετε ευθύνες και να καταβάλλετε μεγαλύτερες προσπάθειες για να πετύχετε τους στόχους σας. Σίγουρα, εύκολα δε θα είναι, αλλά μόνο έτσι θα τα καταφέρετε και θα κρατήσετε ό,τι κατακτήσετε. Κάπως πιο εύκολα, λόγω του πρακτικού σας πνεύματος και της υπομονής σας θα τον καταπιείτε εσείς οι Παρθένοι, όχι όμως ότι δε θα ζοριστείτε και καθόλου. Εσείς οι Σκορπιοί θα λάβετε την ανταμοιβή σας, που βέβαια δε θα είναι πλουσιοπάροχη, ενώ Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι ενδεχομένως, μετά από δική σας παρέμβαση και κόβοντας τα περιττά, θυσιάζοντας την ευχαρίστησή σας κάποιες φορές, να καταφέρετε να αποκτήσετε μια κάποια σταθερότητα στην οικονομική και ερωτική σας ζωή.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

- Στις 17/3, 9:56 πμ η Αφροδίτη, 00:35, μπαίνει στον Ταύρο γεμίζοντας αισθησιασμό, ερωτισμό και τάση για όλων των ειδών τις απολαύσεις τα Ταυράκια, αλλά και σας τους Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους. Ο δείκτης της δημοτικότητάς σας θα εκτοξευθεί στα ύψη, ο προσωπικός σας μαγνητισμός θα είναι μεγάλος και οι ευκαιρίες στα ερωτικά και τα επαγγελματικά σας πολλές. Θα έρθετε πιο κοντά με τα πρόσωπα της οικογένειάς σας κι ίσως εξωραΐσετε το χώρο σας ή έχετε θετικές εξελίξεις με ένα ακίνητο. Κατά πολύ ευνοημένοι είστε εσείς οι Κριοί και Ζυγοί, καθώς οικονομικά και σεξουαλικά θα το... γλεντήσετε, αφού τα «αποκτήματά» σας θα είναι αρκετά, ενώ για σας, Αιγόκεροι και Παρθένοι, υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για την οικοδόμηση μιας καινούργιας ερωτικής σχέσης.

- Ο Ήλιος περνά στον Κριό στις 20/3, 23:35 κι επίσημα καλωσορίζουμε την άνοιξη, αφού έχουμε την έναρξη της Εαρινής Ισημερίας. Κριάρια, Καρκίνοι, Ζυγοί κι Αιγόκεροι πλημμυρίζετε από ενέργεια, καλείστε να αναλάβετε δράση και να πάρετε τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα βελτιώσουν την προσωπική κι επαγγελματική σας ζωή. Νέα εγχειρήματα, καινούργιες προοπτικές, τάσεις απελευθέρωσης και μαχητική διάθεση θα κρατούν τον ενθουσιασμό σας στα ύψη. Κι εσείς όμως Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Τοξότες ευνοείστε σε καινούργια ανοίγματα και γνωριμίες! Ωστόσο, λίγο ρέγουλα στους εγωισμούς και τις παρορμήσεις δε θα σας βλάψει γιατί το παν είναι να εκμεταλλευτείτε τη δυναμική που θα έχετε για να δημιουργήσετε κάτι κι όχι να χαλάσετε ό,τι έχετε φτιάξει! Εσείς, Παρθένοι και Ιχθύες, θα γίνετε κάπως πιο τολμηροί στα ερωτικά και τα οικονομικά σας!

- Η Νέα Σελήνη του μήνα γίνεται 21/03, 19:34, στις 00° 49’ του Κριού, η οποία θα αναγκάσει να κλείσετε έναν κύκλο τόσο εσάς τα Κριάρια όσο και Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους στον επαγγελματικό, οικογενειακό και τον τομέα των σχέσεών σας. Θα χρειαστεί να αναλάβετε δράση, να ξεβολευτείτε και να τελειώσετε -έστω και με το ζόρι- υποθέσεις που χρονίζουν ή πλέον δε σας εξυπηρετούν, ώστε να προχωρήσετε παρακάτω. Ερωτικά και οικονομικά θα κληθείτε και εσείς Παρθένοι και Ιχθύες να πάρετε τα ρίσκα σας, να εφαρμόσετε μια πιο άμεση τακτική, αφήνοντας στην άκρη ενδοιασμούς και φοβίες ενώ εσείς Τοξότες και Δίδυμοι προετοιμαστείτε γιατί μπορεί να σας χτυπήσει ο έρωτας κατακούτελα και να χάσετε τα αβγά και τα πασχάλια.

- Ο Άρης, μετά από αρκετούς μήνες παρουσίας στους Διδύμους, θα περάσει στον Καρκίνο, την 25η Μαρτίου, 13:46, πιάνοντάς μας πάνω στον μπακαλιάρο με τα πατζάρια και τη σκορδιαλιά! Τόσο εσείς τα Καβούρια, όσο κι οι Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι με τις μηχανές στο φουλ, περνάτε σε μια φάση έντονης δραστηριοποίησης, προκειμένου να επιτύχετε τις προσωπικές και επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Αν νομίζετε όμως ότι θα γίνει χωρίς αντιδράσεις και αντιστάσεις, ήρεμα και χωρίς να υψώσετε το ανάστημά σας και να αυξήσετε τα ντεσιμπέλ σας, τότε μάλλον γελιέστε. Αφήστε που θα είστε μέσα στην παρόρμηση και την κυκλοθυμία, οπότε λογικό είναι να υπάρξουν μέρες κρίσης και έντασης στη σχέση, την οικογένεια ή το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Ιχθύες, Τοξότες και Δίδυμοι θα εκμεταλλευτείτε καλύτερα τη δυναμική που σας δίνεται, καθώς θα γίνετε πιο διεκδικητικοί και μαχητικοί και με... πλαγιομετωπικά χτυπήματα θα καταφέρετε πολλά τόσο στα χρήματα, όσο και στον έρωτα.

Είπαμε και αρχικά, πλούσιος σε γεγονότα και εξελίξεις θα είναι ο Μάρτιος, όμως όλα εξαρτώνται από τα τερτίπια των πλανητών μεταξύ τους, οπότε αν θέλετε να προετοιμαστείτε κατάλληλα ως προς τι να προσέξετε ή να κάνετε και να μάθετε πότε, πώς κι αν επηρεάζεστε, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved